- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.381
Ay yok yok ben ona niye kimse gitmiyor diye sordumDr Erhan Karaalp mi
Ben pek takılmadım orada ama güzel diziler varmışBlu tv de neler var?
Güzel diziler belgeseller var mı?
Ben anca internette takılıyorum
O nasıl bir şey kız at bakayım
Bende aynısını düşünüyorum bu aralar. Gerçekten anne olmadan, annenin kıymeti anlaşılmaz derlerdi öyleymiş. Çok zor, ağrı sızı bir yana onun için endişe duymak, yetememe korkusu çok zor bence. Rabbim yardım etsin hepimizeGerçekten çok yoruluyor vücudum meğer bir can yetiştirmek ne zormuş dışardan öyle kolay görünüyor
Baya cafcaflıymış kızBen de takmıyorum ama doğum hediyesi Erzurum burmasi alacaksın diye simdiden başladım yarın için birikim olur bilezik öyle gideyim de bozdurayim olmuyor
Attığın resimdeki incecik olmalar her biri bir tane ajda bilezik mi?Bazen takarım, bunlar modern duruyor,, kuyumcu gorursen canlı canlı bak ıscılıksız modellere, baya moda oldu okulda herkes takıyor
Kız meraktan ölecez. Sabah ilk iş hastaneyi ara sor ya da internet sitesine bak10 da olabilir gidince tekrar sorayım
Al intikamınıTokası işçiliksoz olanları da varbizim burada geline bundan alınır kız bebek doğunca da bunun küçüğü alınır küçüğünü annemler alsın büyüğünü de kocam evlenirken almamıştı
Anneye maşşallahBir tane az olur benim annem her birimizde sayısı kadar aldırmış. Bende 1 tane diğer kardeşimde 2 tane en son 3 tane
Gelen çeyrekler ile bende kendime bişey mi alsamAjda aldır bir çift takarsın onu
Kv hakkat cömert kız senin yatak odası Takımı bile alayım demiştibenim kvdem bebişe bundan almışannem diyor ki benim alacağımın üstünü tamamla da ben de bilezik alayım kvdem ne kadar cömertse annem o kadar cimri
Gel sarılalımHe buarada esimi de bogazliyodum. Bana diyo ki sen ari gordugunde bile ortaligi birbirine kariyosun prenses gibisin nasi dogurucaksin
Bugun oldurmediysem daha oldurmem onu da sanirim
Ki ben babam ölürken cpr yapmis 112 yi aramis 112 gelene kdr masaji birakmamis biriyim kimse bana soguk kanliliktan bahsetmesin bocekleri de sevmiorum evet?! Neyse en son boyle bagriniyodum bok gibi bir gun oldu bana
Blue ta bizde var hb sağolsun 1-2 kere baktık boş bir platformBlu tv de neler var?
Güzel diziler belgeseller var mı?
Ben anca internette takılıyorum
O nasıl bir şey kız at bakayım
Kolay mı üyeliği girmekBlue ta bizde var hb sağolsun 1-2 kere baktık boş bir platform
Tüm Bayburtlu kv’ler böyleyse iyievetben de isimli bileklik yaptıracağım doğduğu gibi takalım kızçemi süslü görsünler
Netfix mantığında ben hep tvde kullandım ama telefondaysa açılır heralde blue tv sayfasına bakma lazımKolay mı üyeliği girmek
Telefona yükleyebilir miyim sence?
Acaba o fark neden oluyorKesinlikle katılıyorum ilden ile değişiyor Biz Çankırı'da oturuyoruz burası da Kocaeli gebzeye göre daha pahalı
Erkekler hamilelik sürecinin doğumdan daha zor olduğunu anlayacak kapasitede değillerHe buarada esimi de bogazliyodum. Bana diyo ki sen ari gordugunde bile ortaligi birbirine kariyosun prenses gibisin nasi dogurucaksin
Bugun oldurmediysem daha oldurmem onu da sanirim
Ki ben babam ölürken cpr yapmis 112 yi aramis 112 gelene kdr masaji birakmamis biriyim kimse bana soguk kanliliktan bahsetmesin bocekleri de sevmiorum evet?! Neyse en son boyle bagriniyodum bok gibi bir gun oldu bana
Sizin oralarda kız bebeğe Erzurum burnasi alinirmis de kaşlı o anlarTüm Bayburtlu kv’ler böyleyse iyi
En iyisi yarın şey diyim anne sizin orada toruna bilezik takılıyormuş bakalım ne diyecek
Bunun için neden linç ettiler kiAy söyleyip söylememek konusunda çok kararsız kaldım, geçen bir kadını linç ettiler resmen. Ama söyleyeceğim. Canım anneler hepimizin içinde oluyor bu sıkıntı yorgunluk bende de var ve çok doğal bence. Ben böyle olunca hep kalkıp namaz kılarım. O kadar rahatlatıyor ki. Farz namazları dışında da ne zaman bunalsam hemen kalkıp namaz kılıp dua ediyorum. İbadet ruha şifa, ruhu şifa bulursa insan zaten iyileşiyor. Sizlere de tavsiye ederim, belki haddim değil kimsenin ibadetine karışmak ama belki yardımcı olur diye söylüyorum.
İnan bende anlamadım kadın düşükten korktuğunu söylemiş, diğer bir hanımefendi de hani namaz vesveseyi engeller kuran oku işte Esma çek demiş. Demedikleri kalmamıştı. O yüzden çekindim başta söylemeye ama sonra belki yapan olur faydasını görür dedim. Halbuki ki bence namaz, ibadet gerçekten insanı rahatlatan şeyler. Sadece bir yarım saat sessizce dua bile beni çok rahatlatır. İnsanlar tuhafBunun için neden linç ettiler kiinsanlar da gariplesti
Valla doğru diosunErkekler hamilelik sürecinin doğumdan daha zor olduğunu anlayacak kapasitede değiller
Hiç bir fikrim yokAcaba o fark neden oluyor
Günaydın bugüne randevu buldum ne demeliyim peki hemen bugün yaparlar mıDevlet hastanesi mi? Mhrsden belli günlerde arama yapınca randevu olmazsa talep et açılıyor ordan talep ettiğinde açılıyor
Randevu buldum şimdi ne yapmalıyım bugün vurur mu acaba28.haftada bulamıyorsan 34. haftaya kadar vaktin var.
Civardaki devlet hastanelerinin 2 haftalık süreçte randevularına bak sana uyan bir hastane mutlaka vardır.
Hiç bulamazsan acilden gider sordurusun bu iğne için nasıl yönlendirebilirler teyit etmiş olursun. Acil girişi ile oluyor mu bilmediğim için yanlış yönlendirmeyeyim seni
İnsanlar şaşırdı neye nasıl tepki vereceğini iyice sinir hastası oldu milletİnan bende anlamadım kadın düşükten korktuğunu söylemiş, diğer bir hanımefendi de hani namaz vesveseyi engeller kuran oku işte Esma çek demiş. Demedikleri kalmamıştı. O yüzden çekindim başta söylemeye ama sonra belki yapan olur faydasını görür dedim. Halbuki ki bence namaz, ibadet gerçekten insanı rahatlatan şeyler. Sadece bir yarım saat sessizce dua bile beni çok rahatlatır. İnsanlar tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?