2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sence grupta böyle bişi olsa ben susarmıyım tabiki dua edecez ibadet yapacaz rahatlıcaz yani bundan daha normal bişi yok. Çünkü sığınacak başka kimse yok

Evet canım her bırı bır tane, benımkılerın bı tanesı 12 gr. 8 tane ceyrek benımkınden eder, ıstedgıın gramda yaptırabılırsın.. Sen de al ajda ilerde bebeğin acıl bir ihtiyacı olursa bozdurursun, olmazsa da takarsın

Ben de 1 yıldır buraya yatırım yapıyorum, porrfoyum ınanılmaz buyudu, bu ısı cıddıye alıp teknık analız temel analız de calıstım,ben de hobi bahcesı almak ıstıyorum, sıfırdan baslamıstım hedefıne gelmek uzere ınsallah.. Cıdden borclanmayınca da bısey sahıbı olunmuyor bu ulkede maalesef..Allahım size de ödeme kolaylığı versın canımmbebişler gerçekten kısmetıyle gelıyormus

Ya tatlım insanlar sanıyor ki böcek görünce korkunca dünyada ki Hiçbirseyi başaramazsın.
Öyle bir dünya yok.
Korkular kendi arasında gruplara ayrılır.
Arı ve doğum başlı başına uç noktalar zaten.
Ama sonuç olarak eşin sana hak vermiş. Artık üzülme.

Valla bende çocuğu aldırmayın başka şekilde çözün dedim diye bağnaz, yobaz, bencil falan ilan edilmiştim burada hersey olıyor yani

Ben bu konuda sıfırım yaa onu öğrendim şuan
Günaydın bu arada kız bebek sayısı erkek bebeği geçmiş
üstte ankete oy verenlerin hepsinin aralık annesi olduğunu çokta sanmıyorum çünkü yarısından çoğunu tanımıyoruz bence

Valla doğru diosun
Ne doktorunu ne kocani hiç aldırma sen duruma bakarsın doğum günü geldiğinde şartlar uygunsa sen de hala normal doğum istiyorsan inşallah gider tak diye doğurur bebeğinle sağ salim çıkarsınız şartlar uygun olmazsa veya sen orada normal doğum da istemezsen de sezeryan doğum yaparsın ki kendi kafalarinda sezeryani doğum olarak görmüyorlar sezeryanda da kaç katman kesiliyor bebeğinle o halinle ilgileniyirsun emziriyorsun erkeklere gelin yatın 7 katman kesip bebeği içerden alacaz desek ne sezeryan ne normal doğum yaparlar bebeği içeride tutarlar

Hastalık sıkıntı vb insan elinden geleni yaptıktan sonra dua etmekten başka hiçbir şey kalmıyor geriye herkes kendi dinince ibadet ettikçe bence de çok huzur buluyor

Ben borsadan hiç anlamıyorum

S saskito

Kızlar en iyisini yapmışsınız. Benim eşim geçen sene aklıma girdi baktık altın bir gün iniyor birgün çıkıyor, zaten koronada evlendim doğru dürüst takım olmadı . Bizde arsa işine yöneldik. İlk aldığımıza 2 ay içerisinde 2 katıa yakın fiyat verildi. baktık ışık var bu sektörde. Benim her ay maaşımla bankada biriktirdiğim altın hesabındakiler kasadaki bileziklere kadar hepsini bozdukduk 2. bir tarla aldık. Onun borcunu bitirdik o hafta eşim bize tarla için aracı olan abi ile konuşuyor 3. bir tarla gösteriyor bizde para kalmamıştı kız kardeşimin çeyiz için biriktirdiği parası vardı gel dedim ortak girelim sende karda olursun.Krediye bulaşmadan annemlerden filan otlandım derken 3.tarlanın borcuna başladık. Bende haftasına hamileydim.
Şimdi aralığa kadar ödemeye yardımcı oluyorum sonra kalan borç eşimde.
Hem sıfırdan bebiş alışverişi hemde aylık tarla için ödemeler çakışınca ben maddi olarak ilkkez kendimi sıkışmış hissettim.
Ama allah büyük bebiş alışverişinin %60-70'i bitti bu ekonomik çöküntüme rağmen
Teşekürler Çılgın kampanya ve indirim haberlerini paylaşan canım kızlar Teşekkürler N11-Teşekkürler HB-Teşekkürler Trendyol

Bu devirde TL'de para biriktirmek malesefki mantıklı değil.
Ya farklı iş kolları kovalayıp al- üstüne karını koy sat yapmak gerekiyor
Takip edebilecek temel bilgi olunca hisse mantıklı ama ben bilmediğim bir alan olduğu için cesaret edemiyorum.
Biz bozdurduktan sonra ALtın nasıl uçuşa geçti içim cız etti ama düşedebilridi böyle kendimi teselli ediyorum.
Elimizdeki nakiti illaki bir yere bağlamak gerekiyor. VE çok doğru biz borca girmeseydik bu birikimlerin hiçbiri olmazdı yer içer gezerdik. Gün sonunda ileirye dönük hiçbirşeyimiz olmazdı

Son düzenleme:
Ben bu konuda sıfırım yaa onu öğrendim şuan

üstte ankete oy verenlerin hepsinin aralık annesi olduğunu çokta sanmıyorum çünkü yarısından çoğunu tanımıyoruz bence
Cogu yazmıyor, ben alt kısımda ısımlerı görüyorum, sadece okuyan bırsuru kısı var..ozellıkle aksam 10 gıbı 50 kusur kısı okuyor sayfayı

Cok ıyı 3.tarla nazar degmesın
Ben besımı cektım o zaman 2 bılezık edıyordu borcları kapatıktan sınra, dolar aldım 2 ay beklemedım bıle doları bozdum o paraya 3 bılezık almıs oldum, bı bılezık karıyla alınmıs oldu, denk dusurup ufak al satlar yapınca, uzun vade hısselerımı besledım, hala da bılmedıgım o kadar sey var kı, esım dıyor berber bıle borsada..bence fınansal okuryazarlık cok cok onemlı, paran var ama yonetebılmek en mühimi..bı yerden baslamak gereklı, ben bıraz gec tanıstım.. Keske ılk atandıgımda bes yerıne yatırımı buraya yapsaydım, suan fınansal ozgurdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…