- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.401
Sence grupta böyle bişi olsa ben susarmıyımİnan bende anlamadım kadın düşükten korktuğunu söylemiş, diğer bir hanımefendi de hani namaz vesveseyi engeller kuran oku işte Esma çek demiş. Demedikleri kalmamıştı. O yüzden çekindim başta söylemeye ama sonra belki yapan olur faydasını görür dedim. Halbuki ki bence namaz, ibadet gerçekten insanı rahatlatan şeyler. Sadece bir yarım saat sessizce dua bile beni çok rahatlatır. İnsanlar tuhaf
Evet canım her bırı bır tane, benımkılerın bı tanesı 12 gr. 8 tane ceyrek benımkınden eder, ıstedgıın gramda yaptırabılırsın.. Sen de al ajda ilerde bebeğin acıl bir ihtiyacı olursa bozdurursun, olmazsa da takarsınBaya cafcaflıymış kız
Ben sarı altın hiç takmadım
Attığın resimdeki incecik olmalar her biri bir tane ajda bilezik mi?
Kız meraktan ölecez. Sabah ilk iş hastaneyi ara sor ya da internet sitesine bak
Al intikamını
Anneye maşşallahbiz bedavaya doğuruyoz desene
Gelen çeyrekler ile bende kendime bişey mi alsam
Kv hakkat cömert kız senin yatak odası Takımı bile alayım demişti
Benimki e bebekten dandik bir hastane çıkışı diye tulumlu takım almış 200 liraya o kadaroğlan anası güya
Gel sarılalım
Ben de 1 yıldır buraya yatırım yapıyorum, porrfoyum ınanılmaz buyudu, bu ısı cıddıye alıp teknık analız temel analız de calıstım,ben de hobi bahcesı almak ıstıyorum, sıfırdan baslamıstım hedefıne gelmek uzere ınsallah.. Cıdden borclanmayınca da bısey sahıbı olunmuyor bu ulkede maalesef..Allahım size de ödeme kolaylığı versın canımmHah en sevdigim muhabbete gec kalmisim ama yine de yazacagim :) limonatacim anliyorum ki bu islere uzak kalmissin ama cocuklarimiz icin bu ulkede maalesef az cok bu islerden anlamak gerekiyor. Bence en guzel deger getiren sey arsa. Biz genelde baska enstrumanlarda para biriktirip sonra arsa almaya calisiyoruz. Ama bunun icin kocanin da ayni kafada olmasi lazim.
Normalde Benim de en iyi tavsiye edecegim Sohrab gibi hisse alman. Ama kocandan yardim almadan yapabilir misin bilemedim. Saglam hisselere koymazsan riskli olur. Bu konu hakkinda cok bilgin olmadigi icin su anlik sana gore olmayabilir. Ama yine de arastir ogren bence :) internet sube uzerinden yatirim hesabi acilarak aliniyor.
Ben her ay odeyeyim gerisini unutayim, satmasi da kolay olmasin dedigin icin en uygun arac bence de BES. Parani nereye yonlendireceklerini sen seciyorsun( hisse altin vs). Uzun sure (cocuk buyuyene kadar) bozmayacagini varsaydigim icin hisse senedi oneririm. Ya da yarisi altin yarisi hisse olabilir. Hangi sirket hissesi alacagini yani hangi sirkete ortak olacagini onlar bir sepet yapip yonetiyor. Sen sadece belirledigin miktar icin hesaptan otomatik odeme talimati veriyorsun ya da kredi kartindan her ay cekiyorlar. Hesabin olan bir bankaya bes basvurusu yapmak istersen bilgi verirler. Cocuk adina bile acabiliyorsun artik.
Hayirli olsun canim.
Harika tatlim, biz de duzenli biriktiriyorduk.
Sonra Tup bebek transferinden sonra cilgin bir kararla bildigimiz bir yerden arsa aldik, elimizdeki herseyi bozup. Hem kredi hem de kredi kartlarindan tum limitlerle taksitli nakit avans cektik ve uzerini tamamladik. Idrar testinde pozitifi gordugum gun esim tapudaydi :)hala ikimizinde nerdeyse tum maasi taksitlere gidiyor ama onlar dogdugunda bitmek uzere olacak, kesinlikle onlarin kismeti ile aldik. Belki uzerine mustakil ev yapar orda yasariz orda buyurler, belki de onlara kalir gelecekleri icin. Simdi 6 ayda neredeyse 2 kati oldu. Borclar bittiginde biz de hisse toplamaya devam edecegiz.
Ya tatlım insanlar sanıyor ki böcek görünce korkunca dünyada ki Hiçbirseyi başaramazsın.He buarada esimi de bogazliyodum. Bana diyo ki sen ari gordugunde bile ortaligi birbirine kariyosun prenses gibisin nasi dogurucaksin
Bugun oldurmediysem daha oldurmem onu da sanirim
Ki ben babam ölürken cpr yapmis 112 yi aramis 112 gelene kdr masaji birakmamis biriyim kimse bana soguk kanliliktan bahsetmesin bocekleri de sevmiorum evet?! Neyse en son boyle bagriniyodum bok gibi bir gun oldu bana
Valla bende çocuğu aldırmayın başka şekilde çözün dedim diye bağnaz, yobaz, bencil falan ilan edilmiştimİnan bende anlamadım kadın düşükten korktuğunu söylemiş, diğer bir hanımefendi de hani namaz vesveseyi engeller kuran oku işte Esma çek demiş. Demedikleri kalmamıştı. O yüzden çekindim başta söylemeye ama sonra belki yapan olur faydasını görür dedim. Halbuki ki bence namaz, ibadet gerçekten insanı rahatlatan şeyler. Sadece bir yarım saat sessizce dua bile beni çok rahatlatır. İnsanlar tuhaf
Ben bu konuda sıfırım yaa onu öğrendim şuanBen de 1 yıldır buraya yatırım yapıyorum, porrfoyum ınanılmaz buyudu, bu ısı cıddıye alıp teknık analız temel analız de calıstım,ben de hobi bahcesı almak ıstıyorum, sıfırdan baslamıstım hedefıne gelmek uzere ınsallah.. Cıdden borclanmayınca da bısey sahıbı olunmuyor bu ulkede maalesef..Allahım size de ödeme kolaylığı versın canımmbebişler gerçekten kısmetıyle gelıyormus
üstte ankete oy verenlerin hepsinin aralık annesi olduğunu çokta sanmıyorum çünkü yarısından çoğunu tanımıyoruz benceGünaydın bu arada kız bebek sayısı erkek bebeği geçmiş
Kan uyuşmazlığımiz var indirekt coombs testi yapılmadı o testi yapar sonra 28+0 dan büyüksen iğneyi de yaparRandevu buldum şimdi ne yapmalıyım bugün vurur mu acaba
Ne doktorunu ne kocani hiç aldırma sen duruma bakarsın doğum günü geldiğinde şartlar uygunsa sen de hala normal doğum istiyorsan inşallah gider tak diye doğurur bebeğinle sağ salim çıkarsınız şartlar uygun olmazsa veya sen orada normal doğum da istemezsen de sezeryan doğum yaparsın ki kendi kafalarinda sezeryani doğum olarak görmüyorlar sezeryanda da kaç katman kesiliyor bebeğinle o halinle ilgileniyirsun emziriyorsun erkeklere gelin yatın 7 katman kesip bebeği içerden alacaz desek ne sezeryan ne normal doğum yaparlar bebeği içeride tutarlarValla doğru diosun
Hastalık sıkıntı vb insan elinden geleni yaptıktan sonra dua etmekten başka hiçbir şey kalmıyor geriye herkes kendi dinince ibadet ettikçe bence de çok huzur buluyorİnan bende anlamadım kadın düşükten korktuğunu söylemiş, diğer bir hanımefendi de hani namaz vesveseyi engeller kuran oku işte Esma çek demiş. Demedikleri kalmamıştı. O yüzden çekindim başta söylemeye ama sonra belki yapan olur faydasını görür dedim. Halbuki ki bence namaz, ibadet gerçekten insanı rahatlatan şeyler. Sadece bir yarım saat sessizce dua bile beni çok rahatlatır. İnsanlar tuhaf
Ben borsadan hiç anlamıyorumBen de 1 yıldır buraya yatırım yapıyorum, porrfoyum ınanılmaz buyudu, bu ısı cıddıye alıp teknık analız temel analız de calıstım,ben de hobi bahcesı almak ıstıyorum, sıfırdan baslamıstım hedefıne gelmek uzere ınsallah.. Cıdden borclanmayınca da bısey sahıbı olunmuyor bu ulkede maalesef..Allahım size de ödeme kolaylığı versın canımmbebişler gerçekten kısmetıyle gelıyormus
Bunu duyan KV'yi arıyormuşum telefon hattını kapatmışSizin oralarda kız bebeğe Erzurum burnasi alinirmis de kaşlı o anlar
S saskitoBen de 1 yıldır buraya yatırım yapıyorum, porrfoyum ınanılmaz buyudu, bu ısı cıddıye alıp teknık analız temel analız de calıstım,ben de hobi bahcesı almak ıstıyorum, sıfırdan baslamıstım hedefıne gelmek uzere ınsallah.. Cıdden borclanmayınca da bısey sahıbı olunmuyor bu ulkede maalesef..Allahım size de ödeme kolaylığı versın canımmbebişler gerçekten kısmetıyle gelıyormus
şuan kaçç haftalıksın?Randevu buldum şimdi ne yapmalıyım bugün vurur mu acaba
Cogu yazmıyor, ben alt kısımda ısımlerı görüyorum, sadece okuyan bırsuru kısı var..ozellıkle aksam 10 gıbı 50 kusur kısı okuyor sayfayıBen bu konuda sıfırım yaa onu öğrendim şuan
üstte ankete oy verenlerin hepsinin aralık annesi olduğunu çokta sanmıyorum çünkü yarısından çoğunu tanımıyoruz bence
1 yıl oncesıne kadar ben de hıc anlamıyrdum, ama altın dolar bes yerıne buraya yatırım yapmayı tercıh ettım, getırısı cok daha yuksekBen borsadan hiç anlamıyorum
Cok ıyı 3.tarlaS saskito
Kızlar en iyisini yapmışsınız. Benim eşim geçen sene aklıma girdi baktık altın bir gün iniyor birgün çıkıyor, zaten koronada evlendim doğru dürüst takım olmadı . Bizde arsa işine yöneldik. İlk aldığımıza 2 ay içerisinde 2 katıa yakın fiyat verildi. baktık ışık var bu sektörde. Benim her ay maaşımla bankada biriktirdiğim altın hesabındakiler kasadaki bileziklere kadar hepsini bozdukduk 2. bir tarla aldık. Onun borcunu bitirdik o hafta eşim bize tarla için aracı olan abi ile konuşuyor 3. bir tarla gösteriyor bizde para kalmamıştı kız kardeşimin çeyiz için biriktirdiği parası vardı gel dedim ortak girelim sende karda olursun.Krediye bulaşmadan annemlerden filan otlandım derken 3.tarlanın borcuna başladık. Bende haftasına hamileydim.
Şimdi aralığa kadar ödemeye yardımcı oluyorum sonra kalan borç eşimde.
Hem sıfırdan bebiş alışverişi hemde aylık tarla için ödemeler çakışınca ben maddi olarak ilkkez kendimi sıkışmış hissettim.
Ama allah büyük bebiş alışverişinin %60-70'i bitti bu ekonomik çöküntüme rağmen
Teşekürler Çılgın kampanya ve indirim haberlerini paylaşan canım kızlarTeşekkürler N11-Teşekkürler HB-Teşekkürler Trendyol
Bu devirde TL'de para biriktirmek malesefki mantıklı değil.
Ya farklı iş kolları kovalayıp al- üstüne karını koy sat yapmak gerekiyor
Takip edebilecek temel bilgi olunca hisse mantıklı ama ben bilmediğim bir alan olduğu için cesaret edemiyorum.
Biz bozdurduktan sonra ALtın nasıl uçuşa geçti içim cız etti ama düşedebilridi böyle kendimi teselli ediyorum.
Elimizdeki nakiti illaki bir yere bağlamak gerekiyor. VE çok doğru biz borca girmeseydik bu birikimlerin hiçbiri olmazdı yer içer gezerdik. Gün sonunda ileirye dönük hiçbirşeyimiz olmazdı
Anket mi nerdeBen bu konuda sıfırım yaa onu öğrendim şuan
üstte ankete oy verenlerin hepsinin aralık annesi olduğunu çokta sanmıyorum çünkü yarısından çoğunu tanımıyoruz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?