2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Cok gecmis olsun canım benim üzülme her şerde bir hayır vardır hiç kalp atışı ve kese için kontrole gitmemismiydin baya da olmuş 9 haftalık az degil
Ramazanda halsizdim dedim bayramdan sonra gideyim iste yarina devlete randevum vardi kizlarima diyordum yarin kardesinize dicem el sallasın oyle ultrson resmi getrcem size
Nasip olmadi bu gun kanama oldu gittim özele boş ve daginik kese oldgnu soyledi

Allah bir daha yaşatmasın bende bir kere boş gebelik geçirdim tekrar yaşamaktan çok korkuyorum ama benim hiç çocuğum yok sizin dünyalar güzeli iki kızınız varmış Allah onları bağışlasın. Bende o zaman çok ağlamıştım doktor ya yumurta ya sperm kalitesiz olduğu için oluşacak bebek de sağlıksız bir bebek olacağı için vücut oluşumu engelliyor bebek oluşmuyor demişti yani Allah korusun sağlıksız bir bebek olacağına şimdiden böyle olması daha iyi düşünmüştüm. Emin ol Rabbım daha hayırlısını verecektir sen yeter ki tevekkül et Allah yardımcın olsun

zoferi veren ozel doktor mu

Kesinlikle tozun etkisi vardır canım doktoruna gittigin zaman aynı şekilde anlat benimki hamile kalmadan önce içtiğim allerji ilacına devam edebilecegimi onun B grubu yani gebeler için çok daha az riskli bir ilaç olduğunu zorda kalırsam kullanabilecegimi söylemişti ben de sadece temizlik yapılırken hafta 1 içmeye özen gösteriyorum belki sana da öyle verebileceği bir ilaç vardır inşallah çözüm bulursun çok zor valla anlıyorum seni

Kızlar midem çok fena, bu zamana kadar böyle değildi ama dünden beri çok kötüyüm defalarca istifar ettim Bahsettiginiz prilami doktora yazdirmadan direkt alabilir miyim eczaneden, bı sakıncası olur mu acaba?

9+2 yim ama 5 haftalik gorunuyor dağinik kese istersen cuma gunune kadar bekleyelim bi umut oluşur dedi ama sanmiyorum kürtaj gerekli kendiliginden de dusmez dedi Yarinda devlet hastanesine randevum var bakalim o ne diyecek
Canım çok üzgünüm senin için bol sabır diliyorum inşallah bir umut düzelir belki teselli etmeyecek ama şöyle düşün en azından ilerleyip büyüyüp de kalbi durmadi ben bütün kayiplarimda böyle teselli buldum sen yine de cumaya kadar kendini çok strese sokma bak Kasım annelerinde bir arkadaşımız vardi boş ve düzensiz kese dediler kanaması vardi gününü tam hatırlamıyorum ama 7+4 olması gerekirken5+3 mü çıkmıştı öyle bir şeydi arada bariz fark vardı kendini harap etti haklı olarak çok üzüldü sonra başka doktora gitti kese de düzelmiş kalp de oluşmuş herşeyde vardır bir hayır

Kızlar midem çok fena, bu zamana kadar böyle değildi ama dünden beri çok kötüyüm defalarca istifar ettim Bahsettiginiz prilami doktora yazdirmadan direkt alabilir miyim eczaneden, bı sakıncası olur mu acaba?
Hiç bir sakıncası yok alabilirsin canım günde en fazla 4 tane olacak kadar içebilirsin. Gece yatmadan 2 tane eğer sabah geçmezse 2 tane daha alınabiliyor

Anladim canim çok teşekkür ederim Allah sana da bana da sifa versin

Yaaa öyle mi olmus Allah'tan ümit kesilmez insallah benimde oyle olur
Benimde şuan 9+2 ama 5+5 gorunuyor ve kese boş sağda aşağida dedi
Yarin gidecegim doktora hic birsey soylemeden muayene olacagim bakalim ne dicek hayirli haberlerle dönerim size insallah

Benim çok şükür kanamam vb yok ama oncesinde kaybım olduğu için coraspin ve duphanson başlamıştı özeldeki doktorum devletteki de kanama alanı gordu duphanson bitince progesterona başla dedi
Hayırlısı ile hepimiz inşallah sağlıkla gebeliği tamamlayıp evlatlarımıza kavuşuruz.
67 kere vurmak derken.
Pik mi yapmış tsh doktor nasıl biliyor 67 kez olduğunu?

Hayırlısı ile hepimiz inşallah sağlıkla gebeliği tamamlayıp evlatlarımıza kavuşuruz.

67 kere vurmak derken.
Pik mi yapmış tsh doktor nasıl biliyor 67 kez olduğunu?
67 lere vurmuş değer o kadar artmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…