- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.241
7+5 den selamlar.
Mide yanmam ve bulantım var.
Yarın doktorumu arayıp bu konuyu soracağım bende.
Hoş geldiniz aramızaKızlar benimde artık mide bulantım ve istifrabaşladı bulanmasina razıydım da kusmak çok kötü ya
Malesef kilo problemim var o yüzden ağzıma sürekli birseyler atamıyorumHoş geldiniz aramızabulantı dursun diye saat başı birşeyler yemek isteği var mı sizde de ağzım zehir gibi ne yesem içsem faydasız sabah ani gelen öğürmeler dışında henüz çok kasılarak kusmadım sabahkiler bile yetiyor şuan bile çıkarsam sanki rahatlıcam ama öyle çok kasılıyorum ki korkuyorum bu yüzden tıkınıyorum habire sonra mide yanması sonra tekrar bulantı başlıyor kısır döngü yaşıyorum resmen
Evet canım fotoyu kaldır istersen yasak bunları atmak.Gunaydin kizlar sabah sabah miğdenizi bulandirmak istemem ama bu düşen kese mi
Eki Görüntüle 3238733
Nasil kaldircam ?Evet canım fotoyu kaldır istersen yasak bunları atmak.
Sen doktora git parça kalmış mı diye baksın kuzum tamm mı?
Üç nokta düzenle falan vardır sil falan vardır belki bir bak canım oralara.Nasil kaldircam ?
Yeni yazinca oluyorda bu biraz beklemiss editörlere msj attim ilgilenirlerÜç nokta düzenle falan vardır sil falan vardır belki bir bak canım oralara.
Sağlıklı bi bebek değilmiş demek ki canım böyle düşünelim. Çok zor biliyorum Allah güç versinBilmiyordum ki yasak oldugunu bende gördüm napsam bilemedim elim ayağım titredi zaten
Kendimi inandirmaya calisiyorum hic biseyim yokken bi anda oldu dun ikindide hafif kanama boş gebelik oldugunu ogrendim bu sabaha düşük çok hizli gelisti
günaydınnn Kusmalı bir sabahtan merhaba şekerim8-11. Hafta arası HCG en yüksek değeri buluyor pik yapıyor o yüzden bu haftalar mide bulantısı ağrısı şişlik baş dönmesi falan aşırı derecede oluyor 11. Hafta bitince beta yavaş yavaş azalmaya başlıyor böylece rahatsızlık hissinin çoğu geçiyor. Mide ağrısı bulantı vb için hem kadın doğuma hem dahiliyeye gittim dahileye doktoru esom verdi kadın doğum doktorum da pronat diye bir şurup verdi dayanamayacak hale gelince içiyorum çok az rahatlatıyor şurup mide koruyucusunu da hiçbir şey işe yaramazsa içiyorum. Bulantı ve kusma ya bir şey bulamadım ders anlatıyorum teneffüste koştur koştur çıkarıp derse dönüyorum bu kadar sıkıntı içinde dahiliyecinin mide ağrısı ve bulantısı bayıltacak ateşini çıkartacak seni terletecek kadar olmadığı sürece bebeğinin büyüdüğüne ve hormon salgıladığına dair işarettir demesi beni psikolojik olarak topluyor.
Allah yardım etti bak hastanelerde uğraşmadın şükür rabbim sağlıklı gebelik nasip edecektirGunaydin kizlar sabah sabah miğdenizi bulandirmak istemem ama bu düşen kese mi
Eki Görüntüle 3238733
Ay aynı benHoş geldiniz aramızabulantı dursun diye saat başı birşeyler yemek isteği var mı sizde de ağzım zehir gibi ne yesem içsem faydasız sabah ani gelen öğürmeler dışında henüz çok kasılarak kusmadım sabahkiler bile yetiyor şuan bile çıkarsam sanki rahatlıcam ama öyle çok kasılıyorum ki korkuyorum bu yüzden tıkınıyorum habire sonra mide yanması sonra tekrar bulantı başlıyor kısır döngü yaşıyorum resmen
Günaydın canımMalesef kilo problemim var o yüzden ağzıma sürekli birseyler atamıyorum
Ama aşırı derecede iştahsızlık hakim bende.
Sadece ekşi tuzlu şeyler yemek istiyorum.
Başka da birsey görmek istemiyorum
Su bile içemiyorum en çok üzüldüğüm konu şuan bu.
Saldım zaten gece iki kere kustum rahatladım uyudum ama bulantı hala devamdı uyumaya çalışırkenAy aynı benogurme diye başladı sonra tiksinme mide tıkinmalari ile devam etti baktı iyice doldu sinyali verdi gece ama rahatladım
Zorlama kendini istifra etmek daha iyi oluyor sonra
Amin canım hepimizegünaydınnn Kusmalı bir sabahtan merhaba şekerim
Kusmak dışında hiç birşey etki etmiyor ya hasta yapmasa iyi ama kusunca da halsiz bitap düşüyor insan kusmayıncada öyle ... Allah sana ve senin gibi tüm çalışanlara yardım etsin inşallah hadi biz evdekiler yatıp yuvarlanıyoruzda sizin daha zor Allah kolaylık versin
Tatlım kabızlık konusunu doktorum ile konuştum.Günaydın canımbenimde var aslında kendimce kilo problemim 60 kiloyla hamile kaldım öncesinde vermeye çalıştım veremedim meğer pco varmış bende gençlik gidiyor metabolizma gidiyor kilo veremeyince anladım göbeğim şimdiden 4 aylık gibi ama söylemesi ayıp kabız da oldum ben ya ondan da çok şişim bi önerin var mı
Su için sana önerim pınar Su , 1,5 litelik suyunu al onun gözünün önünde tut hep yudum yudum da olsa o şekilde içersn...
Tuzlu ekşi benimde zaafım oldu tatlı düşünmek bile iyyy yaptırıyor bana
Tamm bebeğim senlik birsey yok panikle atmıssın.Bilmiyordum ki yasak oldugunu bende gördüm napsam bilemedim elim ayağım titredi zaten
Kendimi inandirmaya calisiyorum hic biseyim yokken bi anda oldu dun ikindide hafif kanama boş gebelik oldugunu ogrendim bu sabaha düşük çok hizli gelisti
Ay bende de var 3gündür bi toparlayamadımTatlım kabızlık konusunu doktorum ile konuştum.
Magnezyum yazdı gece yatmadan önce içiyorum.
Şimdi kayısı hoşafına başladım.
Kayısıları haşlayıp soğutup suyunu içiyorum sonra tanelerini.
Bana iyi geldi bunlar.
Şişem hep yanımda aslında tatlım ama pınar suyu denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?