2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kesinlikle ben çok alışveriş yapardım üstüme başıma eski kolaj idarecesi olduğum için
Rahat maaşımın %60'ı yeme içme gezme ve giyime gidiyordu.
Şimdiki aklım olsa 9 yıllık iş deneyimi boyunca birikim yapardım . Bi çeyizi alırken ufak efek ane zoruyla köşeye attığım gram ve çeyrekler etki etti.Evlenmeden önce aile evinde rahat rahat duruken birikim yapmak daha kıymetliymiş.
Evlenince tüm borçlarda ortak oluyor. Sadece eşe bırakamıyorsun
Ama geç olsun güç olmasın.

O tarlayı internet üzerinden mi buluyorsunuz yoksa emlakçı usulü gibi mi

1 yıl oncesıne kadar ben de hıc anlamıyrdum, ama altın dolar bes yerıne buraya yatırım yapmayı tercıh ettım, getırısı cok daha yuksek
Buna zaman ayırmak lazım. Altın dolar daha kolay geliyor yatırım için, hiç düşünmüyorsun. Borsa diyince acaba zarar eder miyim batar mıyım hissiyatı geliyor, iyi anlamadan girilecek bir iş değil sanıyorum

Ben hala başlayabilmiş değilim

O tarlayı internet üzerinden mi buluyorsunuz yoksa emlakçı usulü gibi mi
Canım biz bilecikten aldık.
Eşimin dedesi arkadaş vasıtasıyla duymuş. Güvenilir bir abi var o bölgedeki neredeyse tüm satışları kendi yapıyor.
İlçedeki herkes ona veriyor arsasını . Eşim dedesi için yer bakmaya gittiklerinde tanıştı.
1 yıldır o kişi aracılığı ile biz , eşimin dedesi, pekçok akrabaları , eşimin kardeşi ve onun KV'si , benim annemler ,kuzenlerim biz memnun olunca bahsettik onlarda aldılar bütçelerine göre . Güvenilir olduğu içinde hep abiye yönlendirdik. bizim tavsiyemiz ile yer alanlar şuan memnun tarlalar hızlı değereniyor.Alanlarda genelde yatırımlık aldığı için pişman değiler.

Ben de 26. Haftadayım son 2-3 gündür daha az hissediyorum ama inetde hep pozisyon değişikliğinden bazen çok bazen az hissedilebilir diyor, için rahat edecekse git tabi ama normaldir bence… endişe etme en azından
Günaydın geceye doğru hareketlendi çok şükür zaten hiçbir zaman çok kıpır kıpır bir bebek olmadı

S samozlem yeşil elma da nedense çok etkili ben ne zaman yesem çok hareketli oluyor
Hergün menü de var :) diyet listesinde yani. Benim oğlana bazen ne yapsan olmuyor canı ne zaman isterse dün sevdim konuştum defalarca pozisyon değiştirdim düz yatınca kıpırdanıyordu youtube dan müzik bile açtım öyle videolar var. Yok bana mısın demedi. Geceye doğru kendi kendine kıpırdandı

Hıc sorma yaa ben de 3 yıl bekar calıstım, ye ıc gez toz, tek artısı ev arladasımın babası gelmıstı baktı bızde umut yok ikimizı bankaya goturdu bu kızlar bes yapacak dedı, bı tek bırıkım o.. Nisanlandım, ceyız telasına dustum esıme de aldırdım, sen sunu al ben bunu alayım dıye diye. Tabı kaynana catır catır catladı ogluna da aldırıyorum dıye

Ben hala başlayabilmiş değilim
Tabıkı canım ilk aldıgım hısselerı arkads soyledı, uzun vade nasılsa dedım, baktım cok kıpırdamıyor, bı de okuldan arkadsların evlerını arabalarını nasıl aldıgını duyunca ben çözerim bu işi dedım, sayısalcıyım sonucta. Teknık temel analız derslerı aldım, ucretsız sıtelerden, ucretlı egıtım verenler de var tabı. Cok sukur sımdı kendım arastırıyorum, kendım al sat kararı verıyorum.. Saglam sırketlere yatırım yaparsan batma gıbı bısey soz konusu deıl.. Bı yerden basla bence.. Tam zamanı şu 3 ayı guzel degerlndırmelı.. Hem vaktın nasıl gectıgını anlamazsın da..

Ben hiç görmüyorum kim okuyo okumuyo

en üstte varya kız
Bizim grup sitenin en gözdesi ve aktifi bence diğer sayfadakli kızlar merak ediyor büyük olasılık.
Bizim grupta bilgi paylaşımı ve cevaplama yardımlaşma üst seviyede yolu düşen faydalanıyordur yorumlardan.

Bosuna mı geldık ocak annelerınden orası sırf kaostu

tatlım özelden bana bir el at, bu hisse süreci nasıl oluyor..
İndirim haberlerindne sonra buda aklıma yatmaya başladı.
Her birikim ponçik kızım için

Kv hakkat cömert kız senin yatak odası Takımı bile alayım demişti
Benimki e bebekten dandik bir hastane çıkışı diye tulumlu takım almış 200 liraya o kadar oğlan anası güya
öyle gerçekten çok cömert bu arada sadece bize değil sokakta gördüğü tanımadığı insandan akrabasına komşusuna herkese öyle. bize az yapıyor öyle diyim başkalarına yaptığına göre
Tüm Bayburtlu kv’ler böyleyse iyi
En iyisi yarın şey diyim anne sizin orada toruna bilezik takılıyormuş bakalım ne diyecek
bu arada yakınlar kız bebeğe bilezik takar zaten kv anne kardeşler, ben orduluyum bizim bebişlere de genelde bilezik taktık yakınları olarak erkeğe de tam altın filan takarız benim kvde biraz abartır ama normalde de bayburtluların adetleri çok ağır bohçada filan da öyle bana bir bohça geldi sadece 10 takım nevresim vardı

Şöyle arkadsları ifşalamıs gıbı oldum ama örnek vermek ıcın.. Pro uye olunca gorebılırsın canım
Bende hiç bu yok yaa görmüyorum ki
muhtemelen bende Eylül ekim annelerine takılıyorum napıyolar diye

hasta olduğumdan antibiyotik başlamıştım boğazımın acısı geçmişti dün gene acımaya başladı dr gittim ciğerlerine inmiş dedi 2.5 günlük antibiyotiğim kaldı ona devam edeceğim eğer geçmezse başka antibiyotik verecekmiş dua edin de ihtiyaç kalmasın. hiç ilaç almak istemiyorum çok kötü hissediyorum inşallah bebeğime zarar vermiyordur klavut kullanıyorum

Doğru yere geldin
Dün gece 1 'de uykumdan uyanıp grupta ne var ne yok diye okumaya başladım. Eşim uyandı telefonu aldı sakladı.Bağımlılık yapıyor bizim grup
Benım esım de kızıyor bazen, ben kımseyle konusmuyorum bu donem ozel cevremden, derdını anlatıyor rahatlıyor herhalde dıye sesını cıkarmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…