- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.421
Kesinlikle ben çok alışveriş yapardım üstüme başıma eski kolaj idarecesi olduğum içinCok ıyı 3.tarlanazar degmesın
Ben besımı cektım o zaman 2 bılezık edıyordu borcları kapatıktan sınra, dolar aldım 2 ay beklemedım bıle doları bozdum o paraya 3 bılezık almıs oldum, bı bılezık karıyla alınmıs oldu, denk dusurup ufak al satlar yapınca, uzun vade hısselerımı besledım, hala da bılmedıgım o kadar sey var kı, esım dıyor berber bıle borsada..bence fınansal okuryazarlık cok cok onemlı, paran var ama yonetebılmek en mühimi..bı yerden baslamak gereklı, ben bıraz gec tanıstım.. Keske ılk atandıgımda bes yerıne yatırımı buraya yapsaydım, suan fınansal ozgurdum..
O tarlayı internet üzerinden mi buluyorsunuz yoksa emlakçı usulü gibi mi@saskito
Kızlar en iyisini yapmışsınız. Benim eşim geçen sene aklıma girdi baktık altın bir gün iniyor birgün çıkıyor, zaten koronada evlendim doğru dürüst takım olmadı . Bizde arsa işine yöneldik. İlk aldığımıza 2 ay içerisinde 2 katıa yakın fiyat verildi. baktık ışık var bu sektörde. Benim her ay maaşımla bankada biriktirdiğim altın hesabındakiler kasadaki bileziklere kadar hepsini bozdukduk 2. bir tarla aldık. Onun borcunu bitirdik o hafta eşim bize tarla için aracı olan abi ile konuşuyor 3. bir tarla gösteriyor bizde para kalmamıştı kız kardeşimin çeyiz için biriktirdiği parası vardı gel dedim ortak girelim sende karda olursun.Krediye bulaşmadan annemlerden filan otlandım derken 3.tarlanın borcuna başladık. Bende haftasına hamileydim.
Şimdi aralığa kadar ödemeye yardımcı oluyorum sonra kalan borç eşimde.
Hem sıfırdan bebiş alışverişi hemde aylık tarla için ödemeler çakışınca ben maddi olarak ilkkez kendimi sıkışmış hissettim.
Ama allah büyük bebiş alışverişinin %60-70'i bitti bu ekonomik çöküntüme rağmen
Teşekürler Çılgın kampanya ve indirim haberlerini paylaşan canım kızlarTeşekkürler N11-Teşekkürler HB-Teşekkürler Trendyol
Bu devirde TL'de para biriktirmek malesefki mantıklı değil.
Ya farklı iş kolları kovalayıp al- üstüne karını koy sat yapmak gerekiyor
Takip edebilecek temel bilgi olunca hisse mantıklı ama ben bilmediğim bir alan olduğu için cesaret edemiyorum.
Biz bozdurduktan sonra ALtın nasıl uçuşa geçti içim cız etti ama düşedebilridi böyle kendimi teselli ediyorum.
Elimizdeki nakiti illaki bir yere bağlamak gerekiyor. VE çok doğru biz borca girmeseydik bu birikimlerin hiçbiri olmazdı yer içer gezerdik. Gün sonunda ileirye dönük hiçbirşeyimiz olmazdı
Buna zaman ayırmak lazım. Altın dolar daha kolay geliyor yatırım için, hiç düşünmüyorsun. Borsa diyince acaba zarar eder miyim batar mıyım hissiyatı geliyor, iyi anlamadan girilecek bir iş değil sanıyorum1 yıl oncesıne kadar ben de hıc anlamıyrdum, ama altın dolar bes yerıne buraya yatırım yapmayı tercıh ettım, getırısı cok daha yuksek
Ben hala başlayabilmiş değilimCok ıyı 3.tarlanazar degmesın
Ben besımı cektım o zaman 2 bılezık edıyordu borcları kapatıktan sınra, dolar aldım 2 ay beklemedım bıle doları bozdum o paraya 3 bılezık almıs oldum, bı bılezık karıyla alınmıs oldu, denk dusurup ufak al satlar yapınca, uzun vade hısselerımı besledım, hala da bılmedıgım o kadar sey var kı, esım dıyor berber bıle borsada..bence fınansal okuryazarlık cok cok onemlı, paran var ama yonetebılmek en mühimi..bı yerden baslamak gereklı, ben bıraz gec tanıstım.. Keske ılk atandıgımda bes yerıne yatırımı buraya yapsaydım, suan fınansal ozgurdum..
Canım biz bilecikten aldık.O tarlayı internet üzerinden mi buluyorsunuz yoksa emlakçı usulü gibi mi
Günaydın geceye doğru hareketlendi çok şükür zaten hiçbir zaman çok kıpır kıpır bir bebek olmadıBen de 26. Haftadayım son 2-3 gündür daha az hissediyorum ama inetde hep pozisyon değişikliğinden bazen çok bazen az hissedilebilir diyor, için rahat edecekse git tabi ama normaldir bence… endişe etme en azından
Hergün menü de var :) diyet listesinde yani. Benim oğlana bazen ne yapsan olmuyor canı ne zaman isterse dün sevdim konuştum defalarca pozisyon değiştirdim düz yatınca kıpırdanıyordu youtube dan müzik bile açtım öyle videolar var. Yok bana mısın demedi. Geceye doğru kendi kendine kıpırdandı
Hıc sorma yaa ben de 3 yıl bekar calıstım, ye ıc gez toz, tek artısı ev arladasımın babası gelmıstı baktı bızde umut yok ikimizı bankaya goturdu bu kızlar bes yapacak dedı, bı tek bırıkım o.. Nisanlandım, ceyız telasına dustum esıme de aldırdım, sen sunu al ben bunu alayım dıye diye. Tabı kaynana catır catır catladı ogluna da aldırıyorum dıyeKesinlikle ben çok alışveriş yapardım üstüme başıma eski kolaj idarecesi olduğum için
Rahat maaşımın %60'ı yeme içme gezme ve giyime gidiyordu.
Şimdiki aklım olsa 9 yıllık iş deneyimi boyunca birikim yapardım . Bi çeyizi alırken ufak efek ane zoruyla köşeye attığım gram ve çeyrekler etki etti.Evlenmeden önce aile evinde rahat rahat duruken birikim yapmak daha kıymetliymiş.
Evlenince tüm borçlarda ortak oluyor. Sadece eşe bırakamıyorsun
Ama geç olsun güç olmasın.
Ben hiç görmüyorum kim okuyo okumuyoCogu yazmıyor, ben alt kısımda ısımlerı görüyorum, sadece okuyan bırsuru kısı var..ozellıkle aksam 10 gıbı 50 kusur kısı okuyor sayfayı
en üstte varya kızAnket mi nerde
Buna zaman ayırmak lazım. Altın dolar daha kolay geliyor yatırım için, hiç düşünmüyorsun. Borsa diyince acaba zarar eder miyim batar mıyım hissiyatı geliyor, iyi anlamadan girilecek bir iş değil sanıyorum
Tabıkı canım ilk aldıgım hısselerı arkads soyledı, uzun vade nasılsa dedım, baktım cok kıpırdamıyor, bı de okuldan arkadsların evlerını arabalarını nasıl aldıgını duyunca ben çözerim bu işi dedım, sayısalcıyım sonucta. Teknık temel analız derslerı aldım, ucretsız sıtelerden, ucretlı egıtım verenler de var tabı. Cok sukur sımdı kendım arastırıyorum, kendım al sat kararı verıyorum.. Saglam sırketlere yatırım yaparsan batma gıbı bısey soz konusu deıl.. Bı yerden basla bence.. Tam zamanı şu 3 ayı guzel degerlndırmelı.. Hem vaktın nasıl gectıgını anlamazsın da..Ben hala başlayabilmiş değilim
ŞöyleBen hiç görmüyorum kim okuyo okumuyo
en üstte varya kız
Bizim grup sitenin en gözdesi ve aktifi bence diğer sayfadakli kızlar merak ediyor büyük olasılık.Ben hiç görmüyorum kim okuyo okumuyo
en üstte varya kız
Bosuna mı geldık ocak annelerındenBizim grup sitenin en gözdesi ve aktifi bence diğer sayfadakli kızlar merak ediyor büyük olasılık.
Bizim grupta bilgi paylaşımı ve cevaplama yardımlaşma üst seviyede yolu düşen faydalanıyordur yorumlardan.
tatlım özelden bana bir el at, bu hisse süreci nasıl oluyor..Tabıkı canım ilk aldıgım hısselerı arkads soyledı, uzun vade nasılsa dedım, baktım cok kıpırdamıyor, bı de okuldan arkadsların evlerını arabalarını nasıl aldıgını duyunca ben çözerim bu işi dedım, sayısalcıyım sonucta. Teknık temel analız derslerı aldım, ucretsız sıtelerden, ucretlı egıtım verenler de var tabı. Cok sukur sımdı kendım arastırıyorum, kendım al sat kararı verıyorum.. Saglam sırketlere yatırım yaparsan batma gıbı bısey soz konusu deıl.. Bı yerden basla bence.. Tam zamanı şu 3 ayı guzel degerlndırmelı.. Hem vaktın nasıl gectıgını anlamazsın da..
öyle gerçekten çok cömert bu arada sadece bize değil sokakta gördüğü tanımadığı insandan akrabasına komşusuna herkese öyle. bize az yapıyor öyle diyim başkalarına yaptığına göreKv hakkat cömert kız senin yatak odası Takımı bile alayım demişti
Benimki e bebekten dandik bir hastane çıkışı diye tulumlu takım almış 200 liraya o kadaroğlan anası güya
bu arada yakınlar kız bebeğe bilezik takar zaten kv anne kardeşler, ben orduluyum bizim bebişlere de genelde bilezik taktık yakınları olarak erkeğe de tam altın filan takarızTüm Bayburtlu kv’ler böyleyse iyi
En iyisi yarın şey diyim anne sizin orada toruna bilezik takılıyormuş bakalım ne diyecek
Doğru yere geldinBosuna mı geldık ocak annelerındenorası sırf kaostu
Bende hiç bu yok yaa görmüyorum kiŞöylearkadsları ifşalamıs gıbı oldum ama örnek vermek ıcın.. Pro uye olunca gorebılırsın canım
muhtemelen bende Eylül ekim annelerine takılıyorum napıyolar diyeBizim grup sitenin en gözdesi ve aktifi bence diğer sayfadakli kızlar merak ediyor büyük olasılık.
Bizim grupta bilgi paylaşımı ve cevaplama yardımlaşma üst seviyede yolu düşen faydalanıyordur yorumlardan.
Yeter kı ıstetatlım özelden bana bir el at, bu hisse süreci nasıl oluyor..
İndirim haberlerindne sonra buda aklıma yatmaya başladı.
Her birikim ponçik kızım için
Benım esım de kızıyor bazen, ben kımseyle konusmuyorum bu donem ozel cevremden, derdını anlatıyor rahatlıyor herhalde dıye sesını cıkarmıyoDoğru yere geldin
Dün gece 1 'de uykumdan uyanıp grupta ne var ne yok diye okumaya başladım. Eşim uyandı telefonu aldı sakladı.Bağımlılık yapıyor bizim grup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?