- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.441
Süse püse altına kaliteye merakllar cidden bayburtlular.öyle gerçekten çok cömert bu arada sadece bize değil sokakta gördüğü tanımadığı insandan akrabasına komşusuna herkese öyle. bize az yapıyor öyle diyim başkalarına yaptığına göre
bu arada yakınlar kız bebeğe bilezik takar zaten kv anne kardeşler, ben orduluyum bizim bebişlere de genelde bilezik taktık yakınları olarak erkeğe de tam altın filan takarızbenim kvde biraz abartır ama normalde de bayburtluların adetleri çok ağır bohçada filan da öyle bana bir bohça geldi sadece 10 takım nevresim vardı
Pro uye olunca gorunurBende hiç bu yok yaa görmüyorum ki
muhtemelen bende Eylül ekim annelerine takılıyorum napıyolar diye
Ben telefonda whatsaaba arkadaş grubuma bile günlerdir yazmıormuum.Geçen kankalarımın olduğu grubu unuttum iki saat grup ismini aradım çok altlarda kalmış.Benım esım de kızıyor bazen, ben kımseyle konusmuyorum bu donem ozel cevremden, derdını anlatıyor rahatlıyor herhalde dıye sesını cıkarmıyo
Şu an bütçemiz bebişe gidiyorTabıkı canım ilk aldıgım hısselerı arkads soyledı, uzun vade nasılsa dedım, baktım cok kıpırdamıyor, bı de okuldan arkadsların evlerını arabalarını nasıl aldıgını duyunca ben çözerim bu işi dedım, sayısalcıyım sonucta. Teknık temel analız derslerı aldım, ucretsız sıtelerden, ucretlı egıtım verenler de var tabı. Cok sukur sımdı kendım arastırıyorum, kendım al sat kararı verıyorum.. Saglam sırketlere yatırım yaparsan batma gıbı bısey soz konusu deıl.. Bı yerden basla bence.. Tam zamanı şu 3 ayı guzel degerlndırmelı.. Hem vaktın nasıl gectıgını anlamazsın da..
gerçekten öyleler. altına gösterişe çok düşkünler para da var çoğundaSüse püse altına kaliteye merakllar cidden bayburtlular.
Bana gelen bohçayı annem 1 ay görmek isteyen misafirlere sergiledi. Gelen iğne oyası işleri ve aldıkları ürünleri görünce haset akrabalarım ufak çaplı renk değişimi yaşamışlardı hiç unutmuyorum onları öyle görmek çok keyif vermişti bana
.KV çok hevesli kızının 1 tane küçük çocuğu var ama oğlanlardan ilk kez torun geliyor.
hamileyim dedim bide üstüne kız dedim diğer gün koşa koşa pikocuya gitmiş özel nevresimler diktirmeye başlamış.
Bayburtlu olduklarına güvenerek nevresimle yırtamazlar diye umut ediyorum
Bebeğe zarar verse, vermezler.. merak erme, çok geçmiş olsunhasta olduğumdan antibiyotik başlamıştım boğazımın acısı geçmişti dün gene acımaya başladı dr gittim ciğerlerine inmiş dedi2.5 günlük antibiyotiğim kaldı ona devam edeceğim eğer geçmezse başka antibiyotik verecekmiş dua edin de ihtiyaç kalmasın. hiç ilaç almak istemiyorum çok kötü hissediyorum inşallah bebeğime zarar vermiyordur klavut kullanıyorum
AL al deseydin. Bende saf gibi çok altın istemedim tok gözlü olayım diye pişman oldum.Düğünde aldırdın aldırdın sonra birşeyin olmuyor.gerçekten öyleler. altına gösterişe çok düşkünler para da var çoğundabilezik filan sevmem ben düğünden sonra hemen sattım yatırım yaptım geçen düğüne gittim ya beni bir oyun halaya kaldırdılar 2 tane yeni gelin vardı yanıma düştüler halayda ay takılan tüm bilezikler kollarındaydı halaydan çıktım eşimin yanına gittim diyo ki aşkım sana bilezik alalım bomboş kaldın yanlarında
Udemy de ücretsız egitimler var, temel analızden baslayabılırsınŞu an bütçemiz bebişe gidiyorBir düzlüğe çıkabilirsek yatırıma başlamalı Tabi bu işleri araştırmak gerekiyor dediğin gibi 3 ayı değerlendirebilirsem güzel olur
2 ıs gunu sonra acılır hesap, pazartesı acılmıs olur, ozelden yazıyım hısse ısmını
Ben meraklıyım zaten udemy'de yazılım eğitimleri için fink fink geziyordum bu videolarada göz atarımUdemy de ücretsız egitimler var, temel analızden baslayabılırsın
2 ıs gunu sonra acılır hesap, pazartesı acılmıs olur, ozelden yazıyım hısse ısmını
Hem uygun fıyatlı, valla ucretlı ders veren hocalar var 15bın 20bıne verıyorlarBen meraklıyım zaten udemy'de yazılım eğitimleri için fink fink geziyordum bu videolarada göz atarım
Gebelik şekerin var mı?Kızlar ben 30 hafta oldum dün ama bugün ultrasonda karın ve kafa çevresi 32 hafta gösteriyor ben bi şey anlamadım haftasıyla uyumlu kilosu dedi kilo boy da söylemedi sadece 32 haftalık görünüyor dedi böyle bi şey duyan yaşayan var mı
İnsanlar böyle çok paran bile olsa sanki hesap vermek zorundasın. Benim eşim asker diye asker maaşını çok bir şey sanıyorlar. Bizimde ev kredisi aralıkta bitiyor şükürler olsun. Arabayı yeniledik bu sene. Küçük bi arabamız vardı bebek geliyor hiç bir şey sığmaz diye sedan bi araba aldık. Benim altınım vardı elim kredi çekti babama da miras gibi bişeyden para gelmişti. Anca öyle toparlayıp alabildik. Krediyi dert etmiyorum aydan aya ödeniyor şükür. Atalıkta ev krediside bitince biraz daha rahatlarız. Tüp bebek de işlem ücretinden çok ilaca gidiyor paraHisse borsa ısını bilmem ama iyi şirketler batmaz isim vermeyim alınacaksa o şirketlerden hisse alınır, bilindik büyük şirketler. Alıp unutacaksın.. Bızde para yokbiz ev kredisi oduyoruz, doktora para tedavi gördüm paket aldım, evin bazı eksiklerini gördük yılbaşında biticek ödemesi, tek maaşa düşücez bir sure çalışmam. Kuru maaşı bekleyen insanlarız kimseye muhtaç olmayalım da. Birikmiş bişey yok harcanan yerler oluyor mecburen. Millet bızde para cok sanıyor bir bilseler arabamız da yok. Hamılelık oncesınde itibaren taksiye dünya para odedık valla. Eşime de illa tüp bebek mi yaptınız elli kere sormuşlar oda evet demıs ona bile karısıyolar. Parayı hep doktora verdık demıs. Yanı kazandığımız para nereye gidio onun çetelesini tutmuşlar. Sanki Ceo maası alıyorum aldıgım bellı zaten sağlıkla doğurayım da zamanında hayırla mutlulukla gelsin başka dileğim yok.
Şeker çıkmadı suyum da yeterliymiş normal dediGebelik şekerin var mı?
Suyun fazla mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?