2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şeker çıkmadı suyum da yeterliymiş normal dedi soruyorum 30 haftaydı diye 32 gösteriyor karın baş diyor başka bi şey çıkmadı agzından
Şekerine tansiyonuna dikkat et.
Diyet yapabilirsen yap bence.
Erken döllenme filan var mı?
Cinsiyeti ne?
Ne zamandır önde gidiyor?
Benim eski doktor da zilli önde gidiyor dedi sadece başka bir şey söylememişti.

D d_g_g gamze yurt dışında doğum yapsana balım.
Pasaport herşeyin var.
Sürekli gidip gelen birisin zaten.
Hem çocuk çifte vatandaş olur.
Hem normal doğurmuş olursun.
Burda kasapların elinde normal doğurmaya çabalayana kadar daha 10 haftan var bence düşün mantıklı.
Benim eşim bile söyledi ama ben cesaret edemedim. Daha önceki yaşantılarımdan vs cesaretim yoktu yani. Erken doğum riski vs.

Bizde de üçün birini takarlar Ay bunlarda hiç adet falan yok bir tulum getirirlerse öp başına koy

Şekerine tansiyonuna dikkat et.
Diyet yapabilirsen yap bence.
Erken döllenme filan var mı?
Cinsiyeti ne?
Ne zamandır önde gidiyor?
Benim eski doktor da zilli önde gidiyor dedi sadece başka bir şey söylememişti.
Aşkım benim sat bat hiç bi şey belli değil 27 şubatta kimyasal gebeliğin kanaması başlamıştı 1-2 martta bitti kanamam peşine hamile oldum o yüzden doktorun baktığı ilk haftalardan beri düzenli haftasında ilerliyordu karın hep bi hafta önden gidiyordu ama kafa ilk defa ileri çıktı kafa karın ikisi de 2 hafta ilerde dedi yani geçen ay bi şey demediler haftasıyla uyumluydu bu ay da kilosunu sordum haftasıyla uyumlu dedi 32 hafta görünüyor dedi şok oldum ama 30 haftalığım dedim burda öyle görünüyor diyor

Bebeğin 2 hafta önden gidiyor demek tatlım

Kızlar bilgi güncelleme yapmam gerekiyor e nabız bir hafta önde gösteriyor ama doktorum bir hafta geriden geliyor.
Yani doktoruma göre 32. Hafta ya girdiğim de, e nabıza göre 33. Haftaya girecem.
Doktorlar e nabıza bakmıyormuş.
Yanlış bilgilendirme yaptım haberiniz olsun

Tarihlerini sorsaydin cogusu 3 Mart 2024
Canım kapak acildiktan sonra zamanı başlar diyolar ama bu konuda ne düşüyorsun
Kızlar bugun tetanoz 1.dozu oldum, yalnız benım kolum ağrımıyor, bı sıkıntı mı var acaba
Bende bugun 2.doz oldum ilkinde de hic ağrım olmadı bir iki gün sonra az bir ağrım olmustu bunda da olmadı

3.dozda bebek doğduktan 3 ay sonraymis ona sasirdm biz bunu doğum için yaptırmıyor muyduk

Bizde de oyle canim. Bi evde bi araba elimizde olan. Surekli borc odedik simdiye kadar. Evlenirken de her seyimizi kendimiz yaptik,altinlari bile esim kendi aldi, maddi anlamda kimseden bi sey bekleyemezdik. Evi de 3 sene oldu alali, daha 7 yil ev kredisi odeyecegiz. Gecen seneden beri ufak ufak hisseler aliyoruz. Oyle cok buyuk paralar degil aslinda ama onu kenarda durmasi iyi hissettiriyor birikirdigimizi de yatirim olarak degil de karavan alma hayalimiz var simdilik. Zaten 3 aydir cok da bi sey yapamiyoruz bebek alisverisine yogunlastik

Bişey soracağım tarla vasfında olan arazilerde imar izni olmuyor dimi prefabrik gibi yazlık birşey vs Bizde arabımızda model yükselttik tüm nakitimiz oraya gitti ama böyle tarla içinde bir prefabrik evimiz olsun istiyoruz hafta sonu keyif için burda tarla dönümleri de bir milyondan fazla

Aynen canım tedavide baya harcadık birde bunun doktoru paketı git geli de var. Bizimde maası cok sanıyorlar daha yenı zamlandı ama hersey de zam geliyor arabada alamadık işe dönüşte ilk işim kredı çekmek. Gecen araba taksi bulamadım gece vakti rezil olduk resmen. Bide onun stresiyle ugrastık. Ev kredisi daha var zaten bu piyasada oda minimum paraya geldi kirada zor hayat.
Allah herkesın yardımcısı olsun kimseye muhtaç etmesin.

Canım bizim aldıklarımız tarla diye geçiyordu. Ama hobi bahçesi olarak yapan ve konteyner şeklinde arsalarına yapı koyanda gördüm.
ilk aldıklarımıza birine ceviz ektirdik geçen sene 180.000 TL ye aldık yanlış olmasın 1.8 dönümdü.( şuan 280-320) arası alıcısı çıkıyor biz satmıyoruz.
İkinci aldığımzda 20-30 Adet kadar olgunlaşmış kiraz ağacı vardı. ( orası yaklaşık 3 yada 4 dönüm olması lazım 4-5 ay önce orayı 150.000 civarına aldık şuan 220-250 arası alıcı çıkıyor.
üçüncü aldığımızı köyün içerisinde imar gelmek üzere olan yerden denk getirdik 1.1 dönüm olması lazım. biz kardeşimin desteği ile 250.000'e aldık orayı merkezi yerde olduğu için şuan oraya 400.000'e alıcı çıktı 3-4 ay önce aldık sadece orayı.( biz orayı almak için ailelerden destek aldık. Şimdi onlara ödemesini yapıyoruz aydan aya nakitlerine çöktüğümüz için.)
Bizim tanıdığımız aracı kişi sahibinden.com v.s buralardan bulduklarımızı inceliyor bize uygun mu değil mi , satılmayacak bir noktadamı söylüyor. Genelde bizim çevremizden almak isteyen olursa bütçe aralığını biz ona söylüyoruz. O bize uygun olabilecek güvenli arsaları söylüyor. Çevremizde soran olursa söylüyoruz.Akıllarına yatan olursa abiye yönlendiriyoruz.

Kızlar benim oğlanların kafalarıda büyük ya şimdiye kadar hep normaldi bu 2 haftada noldu çocuklara bilmiyorum sanki yediklerim karınlarına gideceğine kafasına gitmiş bildiğiniz koca kafalı doğacaklar birinin kafası 1 hafta önde diğerinin kafası 2 haftaya yakın önde. Takipli olduğum kendi doktorumda , perinatologda önemli olan kafasının içindeki yapı ordada bir sorun yok o yüzden kafasının büyüklüğü önemli değil dedi ama bana dert oldu
Halbuki eşimin yiğeni ilk doğduğunda baya koca kafalıymış çocuk büyüdükçe kafası vücuduyla orantılı olmuş

Ömür boyu korusun bir daha vurdurmayayım diyorsan 5 doza tamamlamak gerekiyor canım. Tamamlamazsan diğer gebeliğinde yine aynı süreci yaşıyormuşsun

Kizlar hepinize merhaba ben en son iki ay önce hastaneye gitim geçen cuma randevu almıştım fakat bazı aksilikler sen dolayi iptal etmek zorunda kaldım şu anda en erken tarih 13 Ekim randevu aldım fakat onu beklmeden başka doktora gidicem yarın için size sormak istediğim en son sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve açlık kan şekerim böyle çıkmış düşük mü yüksek mi ben anlamadım gunlerdir kendimi yedim he normal olmayan sonuçlarım öbürleri de ondan birşey anlamdım orda kolestrol var acaba onda nasıl bı sorun var onu da anlamdım bana bı yorum yapın ya

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-28-11-43-22-82_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2023-09-28-11-42-34-88_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 59
Şekerin düşük görünüyor sınırın altında olmasını da ilk defa gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…