- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.461
Şekerine tansiyonuna dikkat et.Şeker çıkmadı suyum da yeterliymiş normal dedisoruyorum 30 haftaydı diye 32 gösteriyor karın baş diyor başka bi şey çıkmadı agzından
Sahibinden. Com dan aldık bizde tatlım öyle bulduk tanıştık aldıkO tarlayı internet üzerinden mi buluyorsunuz yoksa emlakçı usulü gibi mi
Bizde de üçün birini takarlaröyle gerçekten çok cömert bu arada sadece bize değil sokakta gördüğü tanımadığı insandan akrabasına komşusuna herkese öyle. bize az yapıyor öyle diyim başkalarına yaptığına göre
bu arada yakınlar kız bebeğe bilezik takar zaten kv anne kardeşler, ben orduluyum bizim bebişlere de genelde bilezik taktık yakınları olarak erkeğe de tam altın filan takarızbenim kvde biraz abartır ama normalde de bayburtluların adetleri çok ağır bohçada filan da öyle bana bir bohça geldi sadece 10 takım nevresim vardı
Aşkım benim sat bat hiç bi şey belli değilŞekerine tansiyonuna dikkat et.
Diyet yapabilirsen yap bence.
Erken döllenme filan var mı?
Cinsiyeti ne?
Ne zamandır önde gidiyor?
Benim eski doktor da zilli önde gidiyor dedi sadece başka bir şey söylememişti.
Var testim benimKan uyuşmazlığımiz var indirekt coombs testi yapılmadı o testi yapar sonra 28+0 dan büyüksen iğneyi de yapar
Bebeğin 2 hafta önden gidiyor demek tatlımKızlar ben 30 hafta oldum dün ama bugün ultrasonda karın ve kafa çevresi 32 hafta gösteriyor ben bi şey anlamadım haftasıyla uyumlu kilosu dedi kilo boy da söylemedi sadece 32 haftalık görünüyor dedi böyle bi şey duyan yaşayan var mı
Canım kapak acildiktan sonra zamanı başlar diyolar ama bu konuda ne düşüyorsunTarihlerini sorsaydin cogusu 3 Mart 2024
Bende bugun 2.doz oldum ilkinde de hic ağrım olmadı bir iki gün sonra az bir ağrım olmustu bunda da olmadıKızlar bugun tetanoz 1.dozu oldum, yalnız benım kolum ağrımıyor, bı sıkıntı mı var acaba
Bizde de oyle canim. Bi evde bi araba elimizde olan. Surekli borc odedik simdiye kadar. Evlenirken de her seyimizi kendimiz yaptik,altinlari bile esim kendi aldi, maddi anlamda kimseden bi sey bekleyemezdik. Evi de 3 sene oldu alali, daha 7 yil ev kredisi odeyecegiz. Gecen seneden beri ufak ufak hisseler aliyoruz. Oyle cok buyuk paralar degil aslinda ama onu kenarda durmasi iyi hissettiriyorHisse borsa ısını bilmem ama iyi şirketler batmaz isim vermeyim alınacaksa o şirketlerden hisse alınır, bilindik büyük şirketler. Alıp unutacaksın.. Bızde para yokbiz ev kredisi oduyoruz, doktora para tedavi gördüm paket aldım, evin bazı eksiklerini gördük yılbaşında biticek ödemesi, tek maaşa düşücez bir sure çalışmam. Kuru maaşı bekleyen insanlarız kimseye muhtaç olmayalım da. Birikmiş bişey yok harcanan yerler oluyor mecburen. Millet bızde para cok sanıyor bir bilseler arabamız da yok. Hamılelık oncesınde itibaren taksiye dünya para odedık valla. Eşime de illa tüp bebek mi yaptınız elli kere sormuşlar oda evet demıs ona bile karısıyolar. Parayı hep doktora verdık demıs. Yanı kazandığımız para nereye gidio onun çetelesini tutmuşlar. Sanki Ceo maası alıyorum aldıgım bellı zaten sağlıkla doğurayım da zamanında hayırla mutlulukla gelsin başka dileğim yok.
Bişey soracağım tarla vasfında olan arazilerde imar izni olmuyor dimi prefabrik gibi yazlık birşey vs Bizde arabımızda model yükselttik tüm nakitimiz oraya gitti ama böyle tarla içinde bir prefabrik evimiz olsun istiyoruz hafta sonu keyif için burda tarla dönümleri de bir milyondan fazla@saskito
Kızlar en iyisini yapmışsınız. Benim eşim geçen sene aklıma girdi baktık altın bir gün iniyor birgün çıkıyor, zaten koronada evlendim doğru dürüst takım olmadı . Bizde arsa işine yöneldik. İlk aldığımıza 2 ay içerisinde 2 katıa yakın fiyat verildi. baktık ışık var bu sektörde. Benim her ay maaşımla bankada biriktirdiğim altın hesabındakiler kasadaki bileziklere kadar hepsini bozdukduk 2. bir tarla aldık. Onun borcunu bitirdik o hafta eşim bize tarla için aracı olan abi ile konuşuyor 3. bir tarla gösteriyor bizde para kalmamıştı kız kardeşimin çeyiz için biriktirdiği parası vardı gel dedim ortak girelim sende karda olursun.Krediye bulaşmadan annemlerden filan otlandım derken 3.tarlanın borcuna başladık. Bende haftasına hamileydim.
Şimdi aralığa kadar ödemeye yardımcı oluyorum sonra kalan borç eşimde.
Hem sıfırdan bebiş alışverişi hemde aylık tarla için ödemeler çakışınca ben maddi olarak ilkkez kendimi sıkışmış hissettim.
Ama allah büyük bebiş alışverişinin %60-70'i bitti bu ekonomik çöküntüme rağmen
Teşekürler Çılgın kampanya ve indirim haberlerini paylaşan canım kızlarTeşekkürler N11-Teşekkürler HB-Teşekkürler Trendyol
Bu devirde TL'de para biriktirmek malesefki mantıklı değil.
Ya farklı iş kolları kovalayıp al- üstüne karını koy sat yapmak gerekiyor
Takip edebilecek temel bilgi olunca hisse mantıklı ama ben bilmediğim bir alan olduğu için cesaret edemiyorum.
Biz bozdurduktan sonra ALtın nasıl uçuşa geçti içim cız etti ama düşedebilridi böyle kendimi teselli ediyorum.
Elimizdeki nakiti illaki bir yere bağlamak gerekiyor. VE çok doğru biz borca girmeseydik bu birikimlerin hiçbiri olmazdı yer içer gezerdik. Gün sonunda ileirye dönük hiçbirşeyimiz olmazdı
Aynen canım tedavide baya harcadık birde bunun doktoru paketı git geli de var. Bizimde maası cok sanıyorlar daha yenı zamlandı ama hersey de zam geliyor arabada alamadık işe dönüşte ilk işim kredı çekmek. Gecen araba taksi bulamadım gece vakti rezil olduk resmen. Bide onun stresiyle ugrastık. Ev kredisi daha var zaten bu piyasada oda minimum paraya geldi kirada zor hayat.İnsanlar böyle çok paran bile olsa sanki hesap vermek zorundasın. Benim eşim asker diye asker maaşını çok bir şey sanıyorlar. Bizimde ev kredisi aralıkta bitiyor şükürler olsun. Arabayı yeniledik bu sene. Küçük bi arabamız vardı bebek geliyor hiç bir şey sığmaz diye sedan bi araba aldık. Benim altınım vardı elim kredi çekti babama da miras gibi bişeyden para gelmişti. Anca öyle toparlayıp alabildik. Krediyi dert etmiyorum aydan aya ödeniyor şükür. Atalıkta ev krediside bitince biraz daha rahatlarız. Tüp bebek de işlem ücretinden çok ilaca gidiyor para
Saol kuzumUdemy de ücretsız egitimler var, temel analızden baslayabılırsın
2 ıs gunu sonra acılır hesap, pazartesı acılmıs olur, ozelden yazıyım hısse ısmını
Canım bizim aldıklarımız tarla diye geçiyordu. Ama hobi bahçesi olarak yapan ve konteyner şeklinde arsalarına yapı koyanda gördüm.Bişey soracağım tarla vasfında olan arazilerde imar izni olmuyor dimi prefabrik gibi yazlık birşey vs Bizde arabımızda model yükselttik tüm nakitimiz oraya gitti ama böyle tarla içinde bir prefabrik evimiz olsun istiyoruz hafta sonu keyif için burda tarla dönümleri de bir milyondan fazla
Tamam doktorda öyle dedi ama kafa büyüklüğü sıkıntı değil miBebeğin 2 hafta önden gidiyor demek tatlım
Ömür boyu korusun bir daha vurdurmayayım diyorsan 5 doza tamamlamak gerekiyor canım. Tamamlamazsan diğer gebeliğinde yine aynı süreci yaşıyormuşsunCanım kapak acildiktan sonra zamanı başlar diyolar ama bu konuda ne düşüyorsun
Bende bugun 2.doz oldum ilkinde de hic ağrım olmadı bir iki gün sonra az bir ağrım olmustu bunda da olmadı
3.dozda bebek doğduktan 3 ay sonraymis ona sasirdm biz bunu doğum için yaptırmıyor muyduk
Sizin ki kan uyuşmazlığıydi dimi söyleyin doktora kan uyuşmazlığı var onun için geldim diyeRandevu buldum şimdi ne yapmalıyım bugün vurur mu acaba
Şekerin düşük görünüyor sınırın altında olmasını da ilk defa gördümKizlar hepinize merhaba ben en son iki ay önce hastaneye gitim geçen cuma randevu almıştım fakat bazı aksilikler sen dolayi iptal etmek zorunda kaldım şu anda en erken tarih 13 Ekim randevu aldım fakat onu beklmeden başka doktora gidicem yarın içinsize sormak istediğim en son sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve açlık kan şekerim böyle çıkmış düşük mü yüksek mi ben anlamadım gunlerdir kendimi yedim he normal olmayan sonuçlarım öbürleri de ondan birşey anlamdım orda kolestrol var acaba onda nasıl bı sorun var onu da anlamdım bana bı yorum yapın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?