2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet evet cok sukur bi kriz yasandi ama. Smdi ihi bi dr da bulursam tum dertlerim cozulmus olucak
Valla soledim. Sen bana laf ediosun sen iki dogumuda yapamazsin mizmizliginla die
Simdi yazicam sok olucanbenim esim 10yildan fazla yil usa sa yasadigi icin vatandasligi varmis ama tr yeye donme karadi alinca iade etmisbiraz milliyetcidir kendisioyuzden ztn istemez teklif bile etmem. bide ydisinda cok arkdsm dogurdu benlik degil o ya. Tek basina dogurup geliosun.

Aclik sekerin dusuk cikmis. Anti rubella,anti cmv de o hastaliklara karsi bagisikligin olmadigini gosteriyor. Benim de bagisikiligim yok

Şekerin düşük görünüyor sınırın altında olmasını da ilk defa gördüm
Yani şekerim düşük kötü mü iyi mi canım bende pek anlamam yüksek çıkınca mi kötü halbuki midem çikolata yedikten sonra bulanamsina rağmen çok tatlı canım cekiyor ve tüketiyorum

Aclik sekerin dusuk cikmis. Anti rubella,anti cmv de o hastaliklara karsi bagisikligin olmadigini gosteriyor. Benim de bagisikiligim yok
Teşekur ederim baklim.doktor ne diyecek kilomda var 77 yle hamile kaldım 85 kiloyum sizce fazla mı ya şu son bir aydır çok sanki kilo aldım bende korktum anlamdigim için şu üç ayı da sağlıkla atlatsam Allah'tan başka birşey istemiyorum istahima dur diyemiyorum zaten

Kizlar smdi maddi sylere ben yorum yapmayi pek sevmiyorum ama bu yatirim olayinda 1-2 tavsiyem var
Simdi benim kocam bey usa da finans sektorundeki buyuk bi bankada yoneticilik yapmis biz tanismadan once 10kusur sene
Dunyada cok buyuk bir finansal cokus bekleniyor
Big resetten daha da buyugu 2008 krizinden daha etkilisi
Nacizane arsa tarla alin. Gram altin alin ama hisselerden alacaksaniz cokusten sonra alin. Toparlanma elbet olucak ama 100tl ye 100 kurusa dusurulmek isteniyo suan
Sizi uzmeyecek paralari gorunmeyen instrumanlara gomun.
Yatirim tavsiyesi degildir…

Kalıtım ve Genetik böyle şans işi
Ama sonçta herşeyin Alahın izni ile bir çözümü var
benim annanem 0(-) dedem 0(+) 4 çocukları var tabi kan uyuşmazlığından falan haberleri yok yıllar sonra hastanede tesadüfen çıkıyor tıp dünyası şaşkın nasıl olabilir böyle bişey diye ilk çocuk tamamda diğerleri ya ölür ya sakat kalırmış normalde ama çok şükür hepsi sağlıklı. teyze seni incelememiz lazım nasıl olabilir böyle bişey falan demişlerdi

Yani şekerim düşük kötü mü iyi mi canım bende pek anlamam yüksek çıkınca mi kötü halbuki midem çikolata yedikten sonra bulanamsina rağmen çok tatlı canım cekiyor ve tüketiyorum
Canım tam bilmiyorum doktor daha iyi bilir ama çok da düşük değil sınıra yakın, kötü bir şey çıkacağını sanmıyorum. 60 altı sıkıntılı oluyor sanırım

Canım hisseleri çöküşten sonra alın dedin ama altını fln şimdi mi alın demek istedin yoksa onlarida mi çöküşten sonra alın yazdin anlayamadm

ben de öyle hiçbir şey istemedim trabzon set alalım dedi yok dedim kv dedi ki kızım senin hiç
mi aklın yok alsana dinlemedim keşke dinleseymişim eşimde kuru gürültü, ertesi gün bilezik modeli attım bunu mu takıcan çingene gibi diyo
Bizde de üçün birini takarlar Ay bunlarda hiç adet falan yok bir tulum getirirlerse öp başına koy
korlarına götürürler

12 kg a kadar normal hamilelik boyunca almamiz gereken diye biliyorum. Ben 9 kilo aldim simdiye kadar. Doktorunun ne dedigi onemli tabi

Canım normal değil sonuçta dikkat etmek lazım ama gebelikte yüksek şeker tehlikeli, düşük seker biraz halsizlik yapar , ztn doktorunla konuşursun ama cok önemli bir sey yok

Gramla normal altın almak arasında fark var mı?

Gram altın 1gram altındır,
Çeyrek altın 1.75 gram altındır
Tam altın 7 gr altındır

Altın sitelerinde gram altın cinsinden yazar altının değeri ona göre alırız
Yani alış satış fiyatı anlamında fark ediyor mu onu merak ettim aslında. Gram olarak almak mı daha karlı olur çeyrek tam olarak almak mı farkı var mı ki

Meryem suresi oku, hamile kadına en iyi gelenlerden. Veya dinle ben günde bir kez okurum çok ferahlatır, Allah hepimizden razı olsun

Yani alış satış fiyatı anlamında fark ediyor mu onu merak ettim aslında. Gram olarak almak mı daha karlı olur çeyrek tam olarak almak mı farkı var mı ki
Kuyumcudan alıyorsan tamamen kuyumcuya kalmış, gram icin elli TL kar alıyorsa çeyrek için yuz lira alanda varr daha az kar alanda var tamamen insiyatif

Bankadan alıyorsan ztn gram cinsinden yazdığın için otomatik hesaplanıyor kar zarar yok . Mesela 5bin liralık altın alıyorsun 4.4gr yapıyor atıyorum ona göre yüzdelik veriyorsun

Sence grupta böyle bişi olsa ben susarmıyım tabiki dua edecez ibadet yapacaz rahatlıcaz yani bundan daha normal bişi yok. Çünkü sığınacak başka kimse yok
Susmamak lazım da işte öyle bir zamandayız ki nasıl tepki alacağımızı kestiremiyoruz artık karnım büyüdü mesela namazda eğilirken falan bazen zorlanıyorum o kadar hoşuma gidiyor ki, bu secdede bebeğim için dualar ettim ağladım şimdi karnımda onunla kılıyorum. Böyle düşününce ne vesvese kalıyor ne başka bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…