- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.481
Evet evet cok sukur bi kriz yasandi ama. Smdi ihi bi dr da bulursam tum dertlerim cozulmus olucakYa tatlım insanlar sanıyor ki böcek görünce korkunca dünyada ki Hiçbirseyi başaramazsın.
Öyle bir dünya yok.
Korkular kendi arasında gruplara ayrılır.
Arı ve doğum başlı başına uç noktalar zaten.
Ama sonuç olarak eşin sana hak vermiş. Artık üzülme.
Valla soledim. Sen bana laf ediosun sen iki dogumuda yapamazsin mizmizliginla dieNe doktorunu ne kocani hiç aldırma sen duruma bakarsın doğum günü geldiğinde şartlar uygunsa sen de hala normal doğum istiyorsan inşallah gider tak diye doğurur bebeğinle sağ salim çıkarsınız şartlar uygun olmazsa veya sen orada normal doğum da istemezsen de sezeryan doğum yaparsın ki kendi kafalarinda sezeryani doğum olarak görmüyorlar sezeryanda da kaç katman kesiliyor bebeğinle o halinle ilgileniyirsun emziriyorsun erkeklere gelin yatın 7 katman kesip bebeği içerden alacaz desek ne sezeryan ne normal doğum yaparlar bebeği içeride tutarlar
Simdi yazicam sok olucanD d_g_g gamze yurt dışında doğum yapsana balım.
Pasaport herşeyin var.
Sürekli gidip gelen birisin zaten.
Hem çocuk çifte vatandaş olur.
Hem normal doğurmuş olursun.
Burda kasapların elinde normal doğurmaya çabalayana kadar daha 10 haftan var bence düşün mantıklı.
Benim eşim bile söyledi ama ben cesaret edemedim. Daha önceki yaşantılarımdan vs cesaretim yoktu yani. Erken doğum riski vs.
Hadi bakalım inşallahSizin ki kan uyuşmazlığıydi dimi söyleyin doktora kan uyuşmazlığı var onun için geldim diye
Aclik sekerin dusuk cikmis. Anti rubella,anti cmv de o hastaliklara karsi bagisikligin olmadigini gosteriyor. Benim de bagisikiligim yokKizlar hepinize merhaba ben en son iki ay önce hastaneye gitim geçen cuma randevu almıştım fakat bazı aksilikler sen dolayi iptal etmek zorunda kaldım şu anda en erken tarih 13 Ekim randevu aldım fakat onu beklmeden başka doktora gidicem yarın içinsize sormak istediğim en son sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve açlık kan şekerim böyle çıkmış düşük mü yüksek mi ben anlamadım gunlerdir kendimi yedim he normal olmayan sonuçlarım öbürleri de ondan birşey anlamdım orda kolestrol var acaba onda nasıl bı sorun var onu da anlamdım bana bı yorum yapın ya
Yani şekerim düşük kötü mü iyi mi canım bende pek anlamam yüksek çıkınca mi kötü halbuki midem çikolata yedikten sonra bulanamsina rağmen çok tatlı canım cekiyor ve tüketiyorumŞekerin düşük görünüyor sınırın altında olmasını da ilk defa gördüm
Teşekur ederim baklim.doktor ne diyecek kilomda var 77 yle hamile kaldım 85 kiloyum sizce fazla mı ya şu son bir aydır çok sanki kilo aldım bende korktum anlamdigim için şu üç ayı da sağlıkla atlatsam Allah'tan başka birşey istemiyorum istahima dur diyemiyorum zatenAclik sekerin dusuk cikmis. Anti rubella,anti cmv de o hastaliklara karsi bagisikligin olmadigini gosteriyor. Benim de bagisikiligim yok
benim annanem 0(-) dedem 0(+) 4 çocukları var tabi kan uyuşmazlığından falan haberleri yok yıllar sonra hastanede tesadüfen çıkıyor tıp dünyası şaşkın nasıl olabilir böyle bişey diye ilk çocuk tamamda diğerleri ya ölür ya sakat kalırmış normalde ama çok şükür hepsi sağlıklı. teyze seni incelememiz lazım nasıl olabilir böyle bişey falan demişlerdiKalıtım ve Genetik böyle şans işi
Ama sonçta herşeyin Alahın izni ile bir çözümü var
Canım tam bilmiyorum doktor daha iyi bilir ama çok da düşük değil sınıra yakın, kötü bir şey çıkacağını sanmıyorum. 60 altı sıkıntılı oluyor sanırımYani şekerim düşük kötü mü iyi mi canım bende pek anlamam yüksek çıkınca mi kötü halbuki midem çikolata yedikten sonra bulanamsina rağmen çok tatlı canım cekiyor ve tüketiyorum
Canım hisseleri çöküşten sonra alın dedin ama altını fln şimdi mi alın demek istedin yoksa onlarida mi çöküşten sonra alın yazdin anlayamadmKizlar smdi maddi sylere ben yorum yapmayi pek sevmiyorum ama bu yatirim olayinda 1-2 tavsiyem var
Simdi benim kocam bey usa da finans sektorundeki buyuk bi bankada yoneticilik yapmis biz tanismadan once 10kusur sene
Dunyada cok buyuk bir finansal cokus bekleniyor
Big resetten daha da buyugu 2008 krizinden daha etkilisi
Nacizane arsa tarla alin. Gram altin alin ama hisselerden alacaksaniz cokusten sonra alin. Toparlanma elbet olucak ama 100tl ye 100 kurusa dusurulmek isteniyo suan
Sizi uzmeyecek paralari gorunmeyen instrumanlara gomun.
Yatirim tavsiyesi degildir…
ben de öyle hiçbir şey istemedim trabzon set alalım dedi yok dedim kv dedi ki kızım senin hiçAL al deseydin. Bende saf gibi çok altın istemedim tok gözlü olayım diye pişman oldum.Düğünde aldırdın aldırdın sonra birşeyin olmuyor.
KV'de eşime kızıyor. Tarla arsa merakanı saattırdın gelindeki altınları kızı dımdızlak bıraktın diye haklıymış
Bizde de üçün birini takarlarAy bunlarda hiç adet falan yok bir tulum getirirlerse öp başına koy
12 kg a kadar normal hamilelik boyunca almamiz gereken diye biliyorum. Ben 9 kilo aldim simdiye kadar. Doktorunun ne dedigi onemli tabiTeşekur ederim baklim.doktor ne diyecek kilomda var 77 yle hamile kaldım 85 kiloyum sizce fazla mı ya şu son bir aydır çok sanki kilo aldım bende korktum anlamdigim için şu üç ayı da sağlıkla atlatsam Allah'tan başka birşey istemiyorum istahima dur diyemiyorum zaten
Canım normal değil sonuçta dikkat etmek lazım ama gebelikte yüksek şeker tehlikeli, düşük seker biraz halsizlik yapar , ztn doktorunla konuşursun ama cok önemli bir sey yokYani şekerim düşük kötü mü iyi mi canım bende pek anlamam yüksek çıkınca mi kötü halbuki midem çikolata yedikten sonra bulanamsina rağmen çok tatlı canım cekiyor ve tüketiyorum
Gramla normal altın almak arasında fark var mı?Kizlar smdi maddi sylere ben yorum yapmayi pek sevmiyorum ama bu yatirim olayinda 1-2 tavsiyem var
Simdi benim kocam bey usa da finans sektorundeki buyuk bi bankada yoneticilik yapmis biz tanismadan once 10kusur sene
Dunyada cok buyuk bir finansal cokus bekleniyor
Big resetten daha da buyugu 2008 krizinden daha etkilisi
Nacizane arsa tarla alin. Gram altin alin ama hisselerden alacaksaniz cokusten sonra alin. Toparlanma elbet olucak ama 100tl ye 100 kurusa dusurulmek isteniyo suan
Sizi uzmeyecek paralari gorunmeyen instrumanlara gomun.
Yatirim tavsiyesi degildir…
Normal altından kastettiğin şey nedirGramla normal altın almak arasında fark var mı?
EvetNormal altından kastettiğin şey nedirçeyrek altın mi
Gram altın 1gram altındır,
Yani alış satış fiyatı anlamında fark ediyor mu onu merak ettim aslında. Gram olarak almak mı daha karlı olur çeyrek tam olarak almak mı farkı var mı kiGram altın 1gram altındır,
Çeyrek altın 1.75 gram altındır
Tam altın 7 gr altındır
Altın sitelerinde gram altın cinsinden yazar altının değeri ona göre alırız
Meryem suresi oku, hamile kadına en iyi gelenlerden. Veya dinle ben günde bir kez okurum çok ferahlatır, Allah hepimizden razı olsunİnsanlar şaşırdı neye nasıl tepki vereceğini iyice sinir hastası oldu milletama öyle gerçekten ben de bunaldıgımda bakara süresi Yusuf süresi açıyorum evin içinde sureler okuyorum ferahlıyor insan bunu düşünüp önermen bile güzel Allah razı olsun
Kuyumcudan alıyorsan tamamen kuyumcuya kalmış, gram icin elli TL kar alıyorsa çeyrek için yuz lira alanda varr daha az kar alanda var tamamen insiyatifYani alış satış fiyatı anlamında fark ediyor mu onu merak ettim aslında. Gram olarak almak mı daha karlı olur çeyrek tam olarak almak mı farkı var mı ki
Susmamak lazım da işte öyle bir zamandayız ki nasıl tepki alacağımızı kestiremiyoruzSence grupta böyle bişi olsa ben susarmıyımtabiki dua edecez ibadet yapacaz rahatlıcaz yani bundan daha normal bişi yok. Çünkü sığınacak başka kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?