- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.501
Ona da denk gelmiştim sanırım, insanlar sadece kendilerine saygı duyulsun başka fikir olmasın diyor artıkValla bende çocuğu aldırmayın başka şekilde çözün dedim diye bağnaz, yobaz, bencil falan ilan edilmiştimburada hersey olıyor yani
Dünya dua üzerine kurulu derler, gerçekten huzur veren bişey ve gerçek bu yani. İnşallah bir gün herkes bunun farkına varırHastalık sıkıntı vb insan elinden geleni yaptıktan sonra dua etmekten başka hiçbir şey kalmıyor geriye herkes kendi dinince ibadet ettikçe bence de çok huzur buluyor
Hangi şehirde peki bu tarlalar fiyatları da çok uygunmuş bence biz o fiyata bulmamız imkansız biz İzmir de bakıyoruz Menderes civarı merkez ilçelere yakın yerlereCanım bizim aldıklarımız tarla diye geçiyordu. Ama hobi bahçesi olarak yapan ve konteyner şeklinde arsalarına yapı koyanda gördüm.
ilk aldıklarımıza birine ceviz ektirdik geçen sene 180.000 TL ye aldık yanlış olmasın 1.8 dönümdü.( şuan 280-320) arası alıcısı çıkıyor biz satmıyoruz.
İkinci aldığımzda 20-30 Adet kadar olgunlaşmış kiraz ağacı vardı. ( orası yaklaşık 3 yada 4 dönüm olması lazım 4-5 ay önce orayı 150.000 civarına aldık şuan 220-250 arası alıcı çıkıyor.
üçüncü aldığımızı köyün içerisinde imar gelmek üzere olan yerden denk getirdik 1.1 dönüm olması lazım. biz kardeşimin desteği ile 250.000'e aldık orayı merkezi yerde olduğu için şuan oraya 400.000'e alıcı çıktı 3-4 ay önce aldık sadece orayı.( biz orayı almak için ailelerden destek aldık. Şimdi onlara ödemesini yapıyoruz aydan aya nakitlerine çöktüğümüz için.)
Bizim tanıdığımız aracı kişi sahibinden.com v.s buralardan bulduklarımızı inceliyor bize uygun mu değil mi , satılmayacak bir noktadamı söylüyor. Genelde bizim çevremizden almak isteyen olursa bütçe aralığını biz ona söylüyoruz. O bize uygun olabilecek güvenli arsaları söylüyor. Çevremizde soran olursa söylüyoruz.Akıllarına yatan olursa abiye yönlendiriyoruz.
Yok bu bir sıkıntı değil canımTamam doktorda öyle dedi ama kafa büyüklüğü sıkıntı değil mi
Diyet nedeniyle mi peki zayıf kalmış tatlım. Kaç kg bebek.Kızlar doktordan çıktım. Karın çevresi geriden geliyormuş 1 hafta o da kilosunu etkiliyormuş . Şeker var bende diyet yapıyorum şeker normal hizasında gidiyor şuan. Diyet yapıyorum bebeğin zayıf kalmasına üzüldüm. Kan uyuşmazlığı için de kan verdim pozitif veya negatifte çıksa sonuçiğne yapılacak bugün. Negatif olması şuan etkilemediğini gösteriyormuş ama iğne her türlü yapılacak dedi
Sağolun kızlar dönüşte bi özele uğrayıp ölçümlerini düzgün alayım ya aklım kaldıYok bu bir sıkıntı değil canım
Çantayı kızlar buraya atmıştı o çok güzeldi kim attı hatırlıyorum ama o arkadaş bir daha atar hastane çıkışı diye geçiyor 1-3 aylıkların boyu ne kadar mesela ona bak yenidoğanlarin boyu genelde 50 cm oluyor ama bence 1-3de olur.Ben artık dısarı pek cıkamam gibi alısverıs yapmam lazım, ortada pek bişeyim yok camtamı alıp hazırlayım dedım.
1-hastane cıkısı kac aylık alayım civil den bakayım dedim yenıdogan mı yoksa 1-3 aylık mı alayım memnun kaldığınız varmı site olarak marka olarak
2- şampuan deterjan göğüs kremi vs. Hangı siteden bakayım çanta da alıcam.
Organize ve keçe çantalar var valize koymak ıcın trendyoldam mı bakayım tarak vs
Tiktokta bir kızı takip ediyorum da yeni doğum yaptı 10 gün filan oldu ona da başı büyük denildi kız diyor babası da öyleymiş babasına çekmiş. Doktor normal doğum zor olur demiş sezeryan oldu. Onun ki ne kadar öndeydi tam hatırlamıyorum 2 hafta filandi herhalde. Baş büyüklüğü sıkıntı değil canım çok ileri de ve çok geri de değil senin kiSağolun kızlar dönüşte bi özele uğrayıp ölçümlerini düzgün alayım ya aklım kaldı
Galiba öyle oldu önceden yoktu iyi gidiyordu hatta bir iki gün öndeydi .biraz daha proteine ağırlık vereceğiz . 1060 gr 28+1 deyim karın 26+6 çıktı . 1200 civarı olmasını bekleriz dedi doktor .Diyet nedeniyle mi peki zayıf kalmış tatlım. Kaç kg bebek.
Kaçıncı haftadasın?
Hhaaha o kadar bılgılı deılım kız, hayır duasına destek olurum ama
Ben de 3.dozu yaptırmak ıstıyorum dogumdan sonra, 3 doza tamamlanınca bır daha hic yaptırmaya gerek yok dıye bılıyorum..Canım kapak acildiktan sonra zamanı başlar diyolar ama bu konuda ne düşüyorsun
Bende bugun 2.doz oldum ilkinde de hic ağrım olmadı bir iki gün sonra az bir ağrım olmustu bunda da olmadı
3.dozda bebek doğduktan 3 ay sonraymis ona sasirdm biz bunu doğum için yaptırmıyor muyduk
Kuzu senın doktorun perınatolog mu? Bır de dırenc dıye bısey var, plesanta da mı, damarlarda mı emın deılım, eskı ıkız annelerı grubunda bır arkadsımın oyle olmustu, bebeklerden bırı gununde gıdıyordu, bıri dırenc olan damara mı denk gelmıstı oyle bısey olmustu, o yuzden gerıden gelıyordu.. Acaba oyle bır durum mu var? Dıyetının de besleyıcı oldugunu dusunuyorumGaliba öyle oldu önceden yoktu iyi gidiyordu hatta bir iki gün öndeydi .biraz daha proteine ağırlık vereceğiz . 1060 gr 28+1 deyim karın 26+6 çıktı . 1200 civarı olmasını bekleriz dedi doktor .
Ne demek canım benim için rahat olsunSağolun kızlar dönüşte bi özele uğrayıp ölçümlerini düzgün alayım ya aklım kaldı
Tamm canım protein grubuna yüklen bakalımGaliba öyle oldu önceden yoktu iyi gidiyordu hatta bir iki gün öndeydi .biraz daha proteine ağırlık vereceğiz . 1060 gr 28+1 deyim karın 26+6 çıktı . 1200 civarı olmasını bekleriz dedi doktor .
Hayir hisse senedi icin dedim. En guvenli limanlar elinle tuttugun gosunle gordugunCanım hisseleri çöküşten sonra alın dedin ama altını fln şimdi mi alın demek istedin yoksa onlarida mi çöküşten sonra alın yazdin anlayamadm
Sole bi fark var iscilik olmuyor bozdururken biz gram aliyoruz gram-kulce boyutunu secGramla normal altın almak arasında fark var mı?
Bence güzel farklı renklerde olabilir amaKızlar boyle hedıyelıkler gordum ınstgramda, sızce basıt mı kacar? Kımler neler yaptırıyor acaba?
Hastane depend pompa vs daha hıc almadım. Lansinoh çift pompalı elektrikli iş görürmü hastanede acaba.Çantayı kızlar buraya atmıştı o çok güzeldi kim attı hatırlıyorum ama o arkadaş bir daha atar hastane çıkışı diye geçiyor 1-3 aylıkların boyu ne kadar mesela ona bak yenidoğanlarin boyu genelde 50 cm oluyor ama bence 1-3de olur.
Şampuan deterjan tarak ebebekten aldım. Organizeri n11de kuponla almıştım göğüs kremi de almadım çünkü o zaman ayva olacak ayva çekirdeği jeli yapıp kullanmayı düşünüyorum açıkçası. Keçe organizeri de hb'den aldım onu da açıkçası çok yüksek fiyatlı almadım ev içinde kullanacağım için 50-60 liralık bir şey. Hastane çantası için göğüs pompası göğüs pedi depend aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?