- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.521
Çalışan anneysen çift pompalı com iyi olur bende evde olduğum için manuel aldımHastane depend pompa vs daha hıc almadım. Lansinoh çift pompalı elektrikli iş görürmü hastanede acaba.
1 tane 5 li aldım hast cıkısı o var.
Ah ah beşibir yerde alalım demişti KV ben salak gibi altın kolye tatkmam diyip . suyolu diye salak saçma bir ürün seçtim. Hayattaki en büyük pişmanlıklarımdandır.ben de öyle hiçbir şey istemedim trabzon set alalım dedi yok dedim kv dedi ki kızım senin hiç
mi aklın yok alsanadinlemedim keşke dinleseymişim eşimde kuru gürültü, ertesi gün bilezik modeli attım bunu mu takıcan çingene gibi diyo
korlarına götürürler
Canım ben ya böyle hazır kutulu çikolata alırım yada tasarım biliyorum zaten kutuyu alır kendim yaparım çikolata v.s bittikte mevlüt kuran hastane çıkışı arkadan yenilerini eklerim diyorum.Kızlar boyle hedıyelıkler gordum ınstgramda, sızce basıt mı kacar? Kımler neler yaptırıyor acaba?
Üzerinde sktsi olmayinca canım açıldıktan sonra 6 ay içinde başlıyorCanım kapak acildiktan sonra zamanı başlar diyolar ama bu konuda ne düşüyorsun
Bende bugun 2.doz oldum ilkinde de hic ağrım olmadı bir iki gün sonra az bir ağrım olmustu bunda da olmadı
3.dozda bebek doğduktan 3 ay sonraymis ona sasirdm biz bunu doğum için yaptırmıyor muyduk
Ağzına sağlıkEvet evet cok sukur bi kriz yasandi ama. Smdi ihi bi dr da bulursam tum dertlerim cozulmus olucak
Valla soledim. Sen bana laf ediosun sen iki dogumuda yapamazsin mizmizliginla die
Simdi yazicam sok olucanbenim esim 10yildan fazla yil usa sa yasadigi icin vatandasligi varmis ama tr yeye donme karadi alinca iade etmis biraz milliyetcidir kendisi oyuzden ztn istemez teklif bile etmem. bide ydisinda cok arkdsm dogurdu benlik degil o ya. Tek basina dogurup geliosun.
Teşekkür ederimSahibinden. Com dan aldık bizde tatlım öyle bulduk tanıştık aldık
Benim annem bayburtlu babam rize, bana bir çeyiz yaptılar gören herkesin ağzı açık kaldı bunlar ne diye. Dantel yaptı pikocuya Nevresim diktirdiler 6 tane her misafire ayrı. Kv falan ayrı ayrı yaptırdılar takımlar. Şimdi herkes ordan kız mı alsak diyor çevremdeSüse püse altına kaliteye merakllar cidden bayburtlular.
Bana gelen bohçayı annem 1 ay görmek isteyen misafirlere sergiledi. Gelen iğne oyası işleri ve aldıkları ürünleri görünce haset akrabalarım ufak çaplı renk değişimi yaşamışlardı hiç unutmuyorum onları öyle görmek çok keyif vermişti bana
.KV çok hevesli kızının 1 tane küçük çocuğu var ama oğlanlardan ilk kez torun geliyor.
hamileyim dedim bide üstüne kız dedim diğer gün koşa koşa pikocuya gitmiş özel nevresimler diktirmeye başlamış.
Bayburtlu olduklarına güvenerek nevresimle yırtamazlar diye umut ediyorum
Benim de böyle doktorum önemli değil yüksek olması sıkıntı olur demişti şeker yüklemesi bile yapmadı düşük oluncaKizlar hepinize merhaba ben en son iki ay önce hastaneye gitim geçen cuma randevu almıştım fakat bazı aksilikler sen dolayi iptal etmek zorunda kaldım şu anda en erken tarih 13 Ekim randevu aldım fakat onu beklmeden başka doktora gidicem yarın içinsize sormak istediğim en son sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım ve açlık kan şekerim böyle çıkmış düşük mü yüksek mi ben anlamadım gunlerdir kendimi yedim he normal olmayan sonuçlarım öbürleri de ondan birşey anlamdım orda kolestrol var acaba onda nasıl bı sorun var onu da anlamdım bana bı yorum yapın ya
Mustela da alabilirsin. İncia bazen indirime giriyor ikincisi 1tl oluyor kızlar paylaşıyorSelamlarr
Benim eksik listemde bebek bakım ürünleri kaldı
Şampuan ve losyon önerilerine açığım çok kararsız kaldım. İncia ve ecowell arasındayım başka öneriniz varsa ona da açığım.
Bir de deterjan aynı şekilde
Alt değiştirme örtüsü, göğüs pedi, depend e bebekten alır geçerim herhalde, ıncık cıncık ne çok şey var
Şampuan olarak incia köpük aldımSelamlarr
Benim eksik listemde bebek bakım ürünleri kaldı
Şampuan ve losyon önerilerine açığım çok kararsız kaldım. İncia ve ecowell arasındayım başka öneriniz varsa ona da açığım.
Bir de deterjan aynı şekilde
Alt değiştirme örtüsü, göğüs pedi, depend e bebekten alır geçerim herhalde, ıncık cıncık ne çok şey var
Yok değil canım. Benim 12. Haftada demişlerdi tek taraflı direnç vardı ama 16 da geçmişti geçici demişti. Sonrasında detaylı ultrasona falan girmiştim perinatologa da gittim o yok demişti kaybolmuş. Diyette çok fazla sebze vermişti bende 1 aydır öyle besleniyorum .Kuzu senın doktorun perınatolog mu? Bır de dırenc dıye bısey var, plesanta da mı, damarlarda mı emın deılım, eskı ıkız annelerı grubunda bır arkadsımın oyle olmustu, bebeklerden bırı gununde gıdıyordu, bıri dırenc olan damara mı denk gelmıstı oyle bısey olmustu, o yuzden gerıden gelıyordu.. Acaba oyle bır durum mu var? Dıyetının de besleyıcı oldugunu dusunuyorum
Nette okuduklarımdan da çok fazla geride değil galiba . sizlerin nasıldı kilosu 28. HaftadaTamm canım protein grubuna yüklen bakalım
turkuaznokta .!.:Şampuan olarak incia köpük aldım
Losyon olarak mustelanin kırmızı serisi var onu aldım akavadolu serisinde zararli kimyasal var
Deterjanda incia alacaktım baya bekledim ama sktsi guncellenmedi ne Zaman güncellenecegi de belli değil diye ebebekten indirimli 120 TL'ye 1500 ml siveno aldım bulaşık deterjanı da aynı şekilde
Leke cikiraci olarak baby me aldım
Sos stick de ıncianin aldim vitozonda çok uyguna geliyor incia ben 2 köpük şampuana 90 tl verdim
Mustelanin kırmızı losyonu da en uygun Hb daydi 215 TL'ye aldim bugün geldi sktsi de 1 sene sonra doluyor
Ben baya baktım ama sonra vazgeçtim iki kutu tatlı yaptırırım dedimKızlar boyle hedıyelıkler gordum ınstgramda, sızce basıt mı kacar? Kımler neler yaptırıyor acaba?
Coraspin tarzı bir şey başlattılar miYok değil canım. Benim 12. Haftada demişlerdi tek taraflı direnç vardı ama 16 da geçmişti geçici demişti. Sonrasında detaylı ultrasona falan girmiştim perinatologa da gittim o yok demişti kaybolmuş. Diyette çok fazla sebze vermişti bende 1 aydır öyle besleniyorum .
Sebzeden olabılır, benım her gune et koydu, bebek buyudu proteın ıhtıyacın artar dedı, her ogunde ara ogunler dahıl yogurt ayran veya kefır var.. Insallah preoteınle duzelır canım. Olmazsa bı perınatologla daha gorus dırenc yenıden mi olusmus, o olunca bebege gıden kan damarlarından dolayı beslenemıyorYok değil canım. Benim 12. Haftada demişlerdi tek taraflı direnç vardı ama 16 da geçmişti geçici demişti. Sonrasında detaylı ultrasona falan girmiştim perinatologa da gittim o yok demişti kaybolmuş. Diyette çok fazla sebze vermişti bende 1 aydır öyle besleniyorum .
Ay cok kararsız kalıyorum yaBence güzel farklı renklerde olabilir ama
Bunlar da guzel, aslında magnet de olabılır, daha dayanıklı olur, cıkolata da yaptırcam onda kararlıyım da, doger hedıyelık de kararsız kaldımAh ah beşibir yerde alalım demişti KV ben salak gibi altın kolye tatkmam diyip . suyolu diye salak saçma bir ürün seçtim. Hayattaki en büyük pişmanlıklarımdandır.
Canım ben ya böyle hazır kutulu çikolata alırım yada tasarım biliyorum zaten kutuyu alır kendim yaparım çikolata v.s bittikte mevlüt kuran hastane çıkışı arkadan yenilerini eklerim diyorum.
Hediyelik olarakta moncuklu bir anahtarlıktansa makrome daha dayanıklı olur .
Ben ya makrome anahtarlık yaptırcam yada hayır duası almak için açacak olarak kullanılan magnetlerden yaptırcam.
Hıc yaptırmıcan mı?Ben baya baktım ama sonra vazgeçtim iki kutu tatlı yaptırırım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?