2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hastane depend pompa vs daha hıc almadım. Lansinoh çift pompalı elektrikli iş görürmü hastanede acaba.
1 tane 5 li aldım hast cıkısı o var.
Çalışan anneysen çift pompalı com iyi olur bende evde olduğum için manuel aldım

Ah ah beşibir yerde alalım demişti KV ben salak gibi altın kolye tatkmam diyip . suyolu diye salak saçma bir ürün seçtim. Hayattaki en büyük pişmanlıklarımdandır.
Kızlar boyle hedıyelıkler gordum ınstgramda, sızce basıt mı kacar? Kımler neler yaptırıyor acaba?
Canım ben ya böyle hazır kutulu çikolata alırım yada tasarım biliyorum zaten kutuyu alır kendim yaparım çikolata v.s bittikte mevlüt kuran hastane çıkışı arkadan yenilerini eklerim diyorum.
Hediyelik olarakta moncuklu bir anahtarlıktansa makrome daha dayanıklı olur .
Ben ya makrome anahtarlık yaptırcam yada hayır duası almak için açacak olarak kullanılan magnetlerden yaptırcam.

Eklentiler

• 1695896382315.webp
    43 KB · Görüntüleme: 57
  • 1695896722906.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 1695896827505.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 49
  • WhatsApp Image 2023-09-28 at 13.28.29.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 57
Üzerinde sktsi olmayinca canım açıldıktan sonra 6 ay içinde başlıyor

Ağzına sağlık

Benim annem bayburtlu babam rize, bana bir çeyiz yaptılar gören herkesin ağzı açık kaldı bunlar ne diye. Dantel yaptı pikocuya Nevresim diktirdiler 6 tane her misafire ayrı. Kv falan ayrı ayrı yaptırdılar takımlar. Şimdi herkes ordan kız mı alsak diyor çevremde bu tür şeylere çok önem veriyor orası

Selamlarr
Benim eksik listemde bebek bakım ürünleri kaldı
Şampuan ve losyon önerilerine açığım çok kararsız kaldım. İncia ve ecowell arasındayım başka öneriniz varsa ona da açığım.
Bir de deterjan aynı şekilde
Alt değiştirme örtüsü, göğüs pedi, depend e bebekten alır geçerim herhalde, ıncık cıncık ne çok şey var

Benim de böyle doktorum önemli değil yüksek olması sıkıntı olur demişti şeker yüklemesi bile yapmadı düşük olunca

Mustela da alabilirsin. İncia bazen indirime giriyor ikincisi 1tl oluyor kızlar paylaşıyor

Şampuan olarak incia köpük aldım
Losyon olarak mustelanin kırmızı serisi var onu aldım akavadolu serisinde zararli kimyasal var
Deterjanda incia alacaktım baya bekledim ama sktsi guncellenmedi ne Zaman güncellenecegi de belli değil diye ebebekten indirimli 120 TL'ye 1500 ml siveno aldım bulaşık deterjanı da aynı şekilde
Leke cikiraci olarak baby me aldım
Sos stick de ıncianin aldim vitozonda çok uyguna geliyor incia ben 2 köpük şampuana 90 tl verdim
Mustelanin kırmızı losyonu da en uygun Hb daydi 215 TL'ye aldim bugün geldi sktsi de 1 sene sonra doluyor

Yok değil canım. Benim 12. Haftada demişlerdi tek taraflı direnç vardı ama 16 da geçmişti geçici demişti. Sonrasında detaylı ultrasona falan girmiştim perinatologa da gittim o yok demişti kaybolmuş. Diyette çok fazla sebze vermişti bende 1 aydır öyle besleniyorum .

turkuaznokta .!.:
aynen canım dün HB 'de kampanya vardıı siveno ve incia 2. ürün 1TL'ydi bugün bitmiş kampanyası
İncia düşünüyorsan bende vitazondan aldım kızlar önerdi. Piyasanın yarı fiyatına geldiler siteden çok memnun kaldık biz.
Pişik kremi mustela aldım ama yedek bir tane semabed düşünüyorum.

Coraspin tarzı bir şey başlattılar mi

Sebzeden olabılır, benım her gune et koydu, bebek buyudu proteın ıhtıyacın artar dedı, her ogunde ara ogunler dahıl yogurt ayran veya kefır var.. Insallah preoteınle duzelır canım. Olmazsa bı perınatologla daha gorus dırenc yenıden mi olusmus, o olunca bebege gıden kan damarlarından dolayı beslenemıyor

Bence güzel farklı renklerde olabilir ama
Ay cok kararsız kalıyorum ya
Bunlar da guzel, aslında magnet de olabılır, daha dayanıklı olur, cıkolata da yaptırcam onda kararlıyım da, doger hedıyelık de kararsız kaldım

Atanmış arkadaşlar a bir sorum varda
Amacımızla alakasız
Öğretmenlikte ilk hangi dersten başlanmalı kpss ye çalışmak için diğer alanlarda girdim hep b grubumu oluyor ne
Pegem kitaplarım geldi Bu sene birde öğretmenlik denemeye çalışacağım çoluk çocukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…