- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.541
Ben hastaneye bi çikolata aynı renk yada tarzda Anahtarlık yada magnet yaparım diyorum.Ay cok kararsız kalıyorum ya
Bunlar da guzel, aslında magnet de olabılır, daha dayanıklı olur, cıkolata da yaptırcam onda kararlıyım da, doger hedıyelık de kararsız kaldım
Samsunluyum canım memleketim. Ailem herkes orada. Ah ki ahKızlar Samsun da olanınız varsa
Karar verınce bana da lınk atBen hastaneye bi çikolata aynı renk yada tarzda Anahtarlık yada magnet yaparım diyorum.
Eve gelince çiklatadan stiker çıkartır bittikçe kutuya eklerim diyorum.
Canım benim aldıklarımın listesi bu şekilde belki fikir olur almayanlaraSelamlarr
Benim eksik listemde bebek bakım ürünleri kaldı
Şampuan ve losyon önerilerine açığım çok kararsız kaldım. İncia ve ecowell arasındayım başka öneriniz varsa ona da açığım.
Bir de deterjan aynı şekilde
Alt değiştirme örtüsü, göğüs pedi, depend e bebekten alır geçerim herhalde, ıncık cıncık ne çok şey var
ben de evlilikten önce yedim içtim gezdim tozdum ama tasarruf da yaptım harcamaları da yönettim. Şimdi diyorum ki iyi ki gezmişim tozmuşum o kadar ülke görmüşüm . Hepsi yanıma kar kaldı . Şimdi çok zor o tatilleri yapmakHıc sorma yaa ben de 3 yıl bekar calıstım, ye ıc gez toz, tek artısı ev arladasımın babası gelmıstı baktı bızde umut yok ikimizı bankaya goturdu bu kızlar bes yapacak dedı, bı tek bırıkım o.. Nisanlandım, ceyız telasına dustum esıme de aldırdım, sen sunu al ben bunu alayım dıye diye. Tabı kaynana catır catır catladı ogluna da aldırıyorum dıye
Hahahaha benim de aynı ya dün dedi ki ee senin kızlar napıyor , grupta ne kaynatıyorsunuzDoğru yere geldin
Dün gece 1 'de uykumdan uyanıp grupta ne var ne yok diye okumaya başladım. Eşim uyandı telefonu aldı sakladı.Bağımlılık yapıyor bizim grup
Bana da öyle geliyorBen soyle bisey buldum. Hediyelik fln istemiorum nie cnku kimsenin hediyeligini saklamadim
Cok aptalca gelio banane elalemin cocugunun magnetinden die.
Bunu begendim ama gelenin agzi tatlansin iste gitsin evinde yesin bence
Yaa bayıldım, nekadar düzenlisinCanım benim aldıklarımın listesi bu şekilde belki fikir olur almayanlara
Tamam canım sorucam onu da inşallah toparlarızSebzeden olabılır, benım her gune et koydu, bebek buyudu proteın ıhtıyacın artar dedı, her ogunde ara ogunler dahıl yogurt ayran veya kefır var.. Insallah preoteınle duzelır canım. Olmazsa bı perınatologla daha gorus dırenc yenıden mi olusmus, o olunca bebege gıden kan damarlarından dolayı beslenemıyor
Evet o ara kullanmıştım 16. Haftada bıraktırdı doktorCoraspin tarzı bir şey başlattılar mi
Ben de erasmus yaptım, bır gun durmazdık yerımızde, 5 ulke gezdim yesıl pasaportum sayesınde.. Iyıkı dıyorum ben de..ben de evlilikten önce yedim içtim gezdim tozdum ama tasarruf da yaptım harcamaları da yönettim. Şimdi diyorum ki iyi ki gezmişim tozmuşum o kadar ülke görmüşüm . Hepsi yanıma kar kaldı . Şimdi çok zor o tatilleri yapmak
Öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yorumu görünce yazmak istedimKızlar süt sağma makinesi aldınız mı hngisini öneriyorsunuz bide bnm ikiz ya iki başlıklı olandan mi alayim
W world1 asla kabul etmiyorum. Simdi bebeleri gezdiricez dunyayi gostericez ufku genis buyutucez kulturleri taniticaz ayrimcilik yapmamayi farkli yasam tarzlarini vs bunun icinde daha da cok gezmemiz gerekicek heryeri bastan onlarla kesfedicezBen de erasmus yaptım, bır gun durmazdık yerımızde, 5 ulke gezdim yesıl pasaportum sayesınde.. Iyıkı dıyorum ben de..
Benimde excelde benzer bir listem var.Canım benim aldıklarımın listesi bu şekilde belki fikir olur almayanlara
Önce evladıma isim bulucam gerisi kolayKarar verınce bana da lınk at
2 hafta içer görünüyor ama normal doğumu engellerse üzülürüm yaniTiktokta bir kızı takip ediyorum da yeni doğum yaptı 10 gün filan oldu ona da başı büyük denildi kız diyor babası da öyleymiş babasına çekmiş. Doktor normal doğum zor olur demiş sezeryan oldu. Onun ki ne kadar öndeydi tam hatırlamıyorum 2 hafta filandi herhalde. Baş büyüklüğü sıkıntı değil canım çok ileri de ve çok geri de değil senin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?