2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay cok kararsız kalıyorum ya

Bunlar da guzel, aslında magnet de olabılır, daha dayanıklı olur, cıkolata da yaptırcam onda kararlıyım da, doger hedıyelık de kararsız kaldım
Ben hastaneye bi çikolata aynı renk yada tarzda Anahtarlık yada magnet yaparım diyorum.
Eve gelince çiklatadan stiker çıkartır bittikçe kutuya eklerim diyorum.

Canım benim aldıklarımın listesi bu şekilde belki fikir olur almayanlara

Eklentiler

• 20230922_130943.webp
    86,1 KB · Görüntüleme: 103
ben de evlilikten önce yedim içtim gezdim tozdum ama tasarruf da yaptım harcamaları da yönettim. Şimdi diyorum ki iyi ki gezmişim tozmuşum o kadar ülke görmüşüm . Hepsi yanıma kar kaldı . Şimdi çok zor o tatilleri yapmak

Doğru yere geldin
Dün gece 1 'de uykumdan uyanıp grupta ne var ne yok diye okumaya başladım. Eşim uyandı telefonu aldı sakladı.Bağımlılık yapıyor bizim grup
Hahahaha benim de aynı ya dün dedi ki ee senin kızlar napıyor , grupta ne kaynatıyorsunuz

ben battım resmen abiye bakıyorum fiyatlar uçmuş nereye ne para harcadım anlamıyorum daha ne kadar harcarım onu da kestiremiyorum zaten çocuğun masrafları almış başını gitmişken bu sene evlenmeyen evde kalacakmış gibi herkesin evlenesi tuttu. Allahın izniyle 7sinde bir de 14ünde düğünler var onları da atlatırsam daha ufukta gözüken bir şey yok hep de yakınlarımızın düğünleriydi 3 kere nikah şahidi oldum. yeter takmaktan yoruldum bebiş doğsa da takı toplama evresine geçsek

Ben soyle bisey buldum. Hediyelik fln istemiorum nie cnku kimsenin hediyeligini saklamadim
Cok aptalca gelio banane elalemin cocugunun magnetinden die.
Bunu begendim ama gelenin agzi tatlansin iste gitsin evinde yesin bence

Eklentiler

• IMG_4759.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 109
Ben soyle bisey buldum. Hediyelik fln istemiorum nie cnku kimsenin hediyeligini saklamadim
Cok aptalca gelio banane elalemin cocugunun magnetinden die.
Bunu begendim ama gelenin agzi tatlansin iste gitsin evinde yesin bence
Bana da öyle geliyor

Tamam canım sorucam onu da inşallah toparlarız

Ben de erasmus yaptım, bır gun durmazdık yerımızde, 5 ulke gezdim yesıl pasaportum sayesınde.. Iyıkı dıyorum ben de..

Kızlar süt sağma makinesi aldınız mı hngisini öneriyorsunuz bide bnm ikiz ya iki başlıklı olandan mi alayim
Öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yorumu görünce yazmak istedim 2.5 aylık ikiz annesiyim tekli philips avent almıştım ama asla yetmiyor göz korkutmak istemem her bebeğin karakteri çok farklı ama bizim kızlar baya huysuz 24 saat yetmiyorki sağım yapmaya vakit kalsın alacaksanız çift başlıklı alın ben mesela şimdi şarj edilebilir kiwininkini alacağım çünkü kabloya bağlı kalma imkanım olmuyor kiwiyi deneyimledikten sonrada yazabilirim

Ben de erasmus yaptım, bır gun durmazdık yerımızde, 5 ulke gezdim yesıl pasaportum sayesınde.. Iyıkı dıyorum ben de..
W world1 asla kabul etmiyorum. Simdi bebeleri gezdiricez dunyayi gostericez ufku genis buyutucez kulturleri taniticaz ayrimcilik yapmamayi farkli yasam tarzlarini vs bunun icinde daha da cok gezmemiz gerekicek heryeri bastan onlarla kesfedicez

Karar verınce bana da lınk at
Önce evladıma isim bulucam gerisi kolay
Kızlar Begüm Asya nasıl sizce
Ya tek Begüm ya tek Asya yada Begüm Asya diyorum ben eşim yavaş yavaş ikna oldu snki baktı çocuk kapıda

2 hafta içer görünüyor ama normal doğumu engellerse üzülürüm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…