2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Önce evladıma isim bulucam gerisi kolay
Kızlar Begüm Asya nasıl sizce
Ya tek Begüm ya tek Asya yada Begüm Asya diyorum ben eşim yavaş yavaş ikna oldu snki baktı çocuk kapıda
Cift isim sevmiyorum ben. Cok populer olan isimler de hosuma gitmiyor. Kiz olsaydi biz de begum dusunmustuk. Ben begum diyorum canim

ebebek in onlineından resmen caydım. Gidip görüp alayım kafasındaydım hep birkaç kez öyle alışveriş de yaptım ama her zaman indirime denk gelemiyorum. Kafam estikçe de gidemiyorum. İndirim kupon kovalamak için de onlinedan alıyoruz mecbur. N11 kuponlarını kovalarken yine bir takip süre vs bir şey vardı. İki iç gün içinde kargoya verdiler hep. Kendi uygulamasında kargoya verildi gösterilen ürünümden ses seda yok. Böyle bir gönderi yok diyo. Sipariş alındı yazan ürün bugün elime ulaştı.

12 kg a kadar normal hamilelik boyunca almamiz gereken diye biliyorum. Ben 9 kilo aldim simdiye kadar. Doktorunun ne dedigi onemli tabi
Bende 8 9 almışım hearlde canım doktora hiç danismadim bu konuda teşekur ederim cevabın için
Canım normal değil sonuçta dikkat etmek lazım ama gebelikte yüksek şeker tehlikeli, düşük seker biraz halsizlik yapar , ztn doktorunla konuşursun ama cok önemli bir sey yok
Bende de halsizlik ondan heralde hep var analam veremedigim bı şekilde çok yorgunum bu gebelikte inşallah dediğin gibidir çok tesekur ederim cevap verdiğin için inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagimza hepimiz

Ya tek Begüm ya tek Asya yada Begüm Asya diyorum ben eşim yavaş yavaş ikna oldu snki baktı çocuk kapıda
Bir arkadaşım Begüm Arya koymuştu. Çok da hoşuma gitmişti. Asya da güzel geliyor kulağa. Soyisminizle de uygunsa bence Begüm Asya mükemmel

Çift isimliyim, isimlerimi seviyorum ama çift isim kız için hiç kullanışlı değil naçizane fikrim. Begüm çok güzelmiş, oyumu verdim.

Biz isim olarak daha hiç birşey koymadık eşimde zaten hiç işim umrunda değil adamın kızımın ismini de ben koydum İsra Hazal oğluma da sadece Hazar düşünüyorum ne diyorsunuz yada mir Asaf sadece o iki isim var şu anlık karar vermedim hem miri seviyorum hem hazarı ama birbirine uymaz diye ikili koymak istemedim aslında ikili de istemiyorum bu seferde ne yapcam bende şaşırdım kilzar

ben Erkek olsaydı Cihangir yada Ali Asaf koymak istiyordum. Asah -Agah tarzı isimlerde ayrı bir güzel geliyor kulağa
Göbek adım İsra :) Hazal'da güzel isim
Bulduğun isimleri ayrı ayrı hepsini beğendim ben

Selam kizlaar, gec kaldim buraya. bugun kontrol günüydü :) anca okudum sabahtan beri yazilanlari.
Kizlar iyi 1200 gr olmuslar cok sukur, her sey yolunda. Yanlamasina yatiyorlardi bu sefer yine kafa kafaya icerisi artik iyice sıkıştığı icin uzun suredir foto alamiyoruz maalesef.
Ayni bizim mantik, masallah canim.
O tarlayı internet üzerinden mi buluyorsunuz yoksa emlakçı usulü gibi mi
Ben izmirliyim, sehir disinda bildigimiz bir bolgede emlakci ile bulduk hep.
Tarla statusunde imar izni olmuyor evet. Su an ama resmi yola cephesi var ise (min20m cephe sarti olabilir hatirlamiyorum) ve 5 donumden buyukse bag evi/ciflik evi icin izin alabiliyorsun en son bildigim. Biz bir tarlayi alirken bu sinir 3donum idi, o yuzden 3 donum almistik. Sonra 5 e cikardilar
Arsa olunca imar iznin oluyor.
Yukardaki kosulu saglamayan Tarla icine beton dokup sabit bir prefabrik yapamazsin. Ancak tekerlekli olmasi lazim, o zaman olur. Tabi beton dokup yapan cok, ama bazi bolgelerde supriz bir yikim karari gelebiliyor ozellikle sikayet olursa. Bazi bolgeler simdilik daha serbest.
Cok haklisin canim. Ben de hisse icin tavsiye vermede cekinceliyim. Takip gerektiriyor sonucta. Surekli takip etmek istemeyen icin, kucuk kucuk biriktirecek icin altin daha guvenli. En azindan onumuzdeki donemde genel olarak artis bekleniyor.
Canım benim aldıklarımın listesi bu şekilde belki fikir olur almayanlara
Masallah canim ne guzel tutmussun. benim de benzer bir liste defterde var, ben de excel yapardim normalde ama yattigim icin defter kolay geldi.
Aynen biz de cok gezdik yurt disini ama esim havayolunda calisiyordu o zamanlar, dolar euro da boyle degildi. Bir daha yapamayiz diye en marjinal seyleri yaptik. Nepalde gunlerce sirt cantalari ile yuruyus, Avusturalyada karavan ile binlerce km sürdük :) simdi cok zor, Allah genclere kolaylik versin diyorum dusundukce. Insallah bebekler ile daha basit de olsa gezmek istiyoruz :)

biz 2015 aralık anneleri olarak burdan yakın olduklarımızla watsup grup kurduk hala konuşuyoruz :) hatta istanbuldakilerle bi kaç kere de buluşmuşluğumuz var :)

biz 2015 aralık anneleri olarak burdan yakın olduklarımızla watsup grup kurduk hala konuşuyoruz :) hatta istanbuldakilerle bi kaç kere de buluşmuşluğumuz var :)
ne güzel.
Doğumlardan sonra istanbudakilerle denk gelse bende çok isterim buluşmayı

Kız benim dedemde koca kafalıymış.
Benim de kafam kocamandır
Bir de gür saçlıyım
Boyum posum kemik yapım da iri
Kafası büyük çıkarsa normal ama eşimin tarafına çekti galiba onların kafası büyük değil
Oğlum da filan normal kafalı

Deli mi ayol millet vatandaşlık için kendini paralıyor ne iadesi alemin akıllısı o muymuş.
Öyle milliyetçilik mi olur
Rahmetli babamın Almanya'dan 30 sene çalışıp emekli olmadan karısını çocuklarını götürmeden tek gidip gelip burda sefil olması gibi.

Masallah ileride gitmesi çok normal, biraz genetikle vs de alakası var ya da gebelik şekerin varsa bebekler biraz daha büyük olabiliyor gibi… benim de bazı ölçümleri 7-12 gün arası ileride gidiyo benim doktorum hep normal diyo ben kendim kağıtta görüyorum…

ben Erkek olsaydı Cihangir yada Ali Asaf koymak istiyordum. Asah -Agah tarzı isimlerde ayrı bir güzel geliyor kulağa
Göbek adım İsra :) Hazal'da güzel isim
Bulduğun isimleri ayrı ayrı hepsini beğendim ben
Zevklerimiz aynı sanki canım mir asafin sanki bı agirli var bana göre de bı arakdasimin yigeninin ismi bende beğendim ama hazardan da vaz gecemdim nedense İsra da benim için öyle ayrı bı anlamı ve manası var kalbimde çok severek isteyerek koydum benim eşimin annesi babası İsra diyemez diye son anda hazala da öyle karar vermiştik ( bizimkiler isim konusunda biraz tuhafta kaynimin oğlunun adı Mervan kv Merve diyor çocuğa ) hazali kolay söylerler diye koyduk yarışı İsra yarısı Hazal der öyle ikiye bölündü

Kızlar n11 kuponları yükledim de sorun ne alıcam
120 ye 40 da
150 ye 50 de var
Hangi ürünlerde geçiyor bilen var mı
?
Siz neler aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…