2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım önce net eğitimi bitir. 6ders var zaten. Sonra her gün 1eğitim denemesi çöz mutlaka sınava kadar. Alışınca yarım saatini bile almaz ve sınava kadar binlerce soru çözmüş olursun. Eğitimi bitirince alan ve matematik paralel şekilde götür. En sonda coğrafya tarih vatandaşlık şeklinde ilerle. Ama gk kısmına geçtiğinde de her gün alan, eğitim ve gy denemesi çözmeye devam et . Ben böyle çalışıp ilk girdiğim sene 90 almıştım

Gerçekten moralimi bozdu eşimde yanımda ay resmen moralim alt üst oldu ya ölçmeyi beceremiyorlar heralde ben anlamadım
Olcumden olcume fark cikiyor canim stres yapma. Tam net olcemiyorlar. Doguma giderken bile 2800 olcukleri bebegim 2400 dogdu. Kucuk olcum hatalariyla onde veya geride cikabiliyorlar

Mervede koptum yalnız.
Bizim ailede isim söylemede çok zorlanıyor.
Basit ve söylemesi kolay bulmaya çalışıyorum ki evladımın adını herkesler düzgün telafuz edebilsin.

Kızlar e bebek siparişleri geldi, bu takımı çok sevdim çok kalın ama yumuşacık. Kış bebeği olacaklar zaten. Atayım belki hoşunuza gider

İlkinde devlete mı gittin özel miydi ? Moralini bozma canım
Sabah gittiğim şehir hastanesiydi 32 hafta gösteriyor dedi şimdi özele gittim 28 hafta gösteriyor dedi yarın da ilk zamanlarda ki doktoruma randevu aldım içim rahat etmiyor gidip ona görüncem devlet hastanesinde en azından ilgili

Olcumden olcume fark cikiyor canim stres yapma. Tam net olcemiyorlar. Doguma giderken bile 2800 olcukleri bebegim 2400 dogdu. Kucuk olcum hatalariyla onde veya geride cikabiliyorlar
Ya insanın canını sıkıyorlar 30 haftalık bebeğime biri 32 dedi biri 28 saçmalık yani

Ulturasyondan ulturasyona çok değişiyor. Hep gittiğin doktora gidersen en net cevabı alırsın. Ulturasyonun sol üst köşesinde değişik bir H harfi var mı

Ya insanın canını sıkıyorlar 30 haftalık bebeğime biri 32 dedi biri 28 saçmalık yani
Benim de yaklaşık 2 hafta önden gidiyor suyu normalse şekerin yoksa genetik faktörlerle ilgili oluyor bir de yumurta döllenmesiyle ilgili. Ben hep aynı doktora gittiğim için cihaz veya doktor ölçümu değişmiyor bu da net veri veriyor kendini sıkma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…