- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.581
Depend alacağım da bu kuponlar kullanınca uç uç kupon kullanılıyor muKızlar n11 kuponları yükledim de sorun ne alıcam
120 ye 40 da
150 ye 50 de var
Hangi ürünlerde geçiyor bilen var mı
?
Siz neler aldınız?
ay çok güzelmişşBen soyle bisey buldum. Hediyelik fln istemiorum nie cnku kimsenin hediyeligini saklamadim
Cok aptalca gelio banane elalemin cocugunun magnetinden die.
Bunu begendim ama gelenin agzi tatlansin iste gitsin evinde yesin bence
Canım önce net eğitimi bitir. 6ders var zaten. Sonra her gün 1eğitim denemesi çöz mutlaka sınava kadar. Alışınca yarım saatini bile almaz ve sınava kadar binlerce soru çözmüş olursun. Eğitimi bitirince alan ve matematik paralel şekilde götür. En sonda coğrafya tarih vatandaşlık şeklinde ilerle. Ama gk kısmına geçtiğinde de her gün alan, eğitim ve gy denemesi çözmeye devam et . Ben böyle çalışıp ilk girdiğim sene 90 almıştımAtanmış arkadaşlar a bir sorum varda
Amacımızla alakasız
Öğretmenlikte ilk hangi dersten başlanmalı kpss ye çalışmak için diğer alanlarda girdim hep b grubumu oluyor ne
Pegem kitaplarım geldi Bu sene birde öğretmenlik denemeye çalışacağım çoluk çocukla
Bunların cihazlarında mi sorun var kendilerinde anlamadımKızlar şimdi özelden geldim bu doktor da 28 hafta görünüyor karnı bebek zayıf diyor
Gerçekten moralimi bozdu eşimde yanımda ay resmen moralim alt üst oldu ya ölçmeyi beceremiyorlar heralde ben anlamadımBunların cihazlarında mi sorun var kendilerinde anlamadım
İlkinde devlete mı gittin özel miydi ? Moralini bozma canımGerçekten moralimi bozdu eşimde yanımda ay resmen moralim alt üst oldu ya ölçmeyi beceremiyorlar heralde ben anlamadım
aa çok enteresan 2 doktor arasında ölçümden kaynaklı 4 hafta oluyor bu durumdaKızlar şimdi özelden geldim bu doktor da 28 hafta görünüyor karnı bebek zayıf diyor
Teşekkür ederim 105 liraya depend aldım
Olcumden olcume fark cikiyor canim stres yapma. Tam net olcemiyorlar. Doguma giderken bile 2800 olcukleri bebegim 2400 dogdu. Kucuk olcum hatalariyla onde veya geride cikabiliyorlarGerçekten moralimi bozdu eşimde yanımda ay resmen moralim alt üst oldu ya ölçmeyi beceremiyorlar heralde ben anlamadım
Mervede koptum yalnız.Zevklerimiz aynı sanki canımmir asafin sanki bı agirli var bana göre de bı arakdasimin yigeninin ismi bende beğendim ama hazardan da vaz gecemdim nedense İsra da benim için öyle ayrı bı anlamı ve manası var kalbimde çok severek isteyerek koydum benim eşimin annesi babası İsra diyemez diye son anda hazala da öyle karar vermiştik ( bizimkiler isim konusunda biraz tuhafta kaynimin oğlunun adı Mervan kv Merve diyor çocuğa ) hazali kolay söylerler diye koyduk yarışı İsra yarısı Hazal der öyle ikiye bölündü
Sabah gittiğim şehir hastanesiydi 32 hafta gösteriyor dedi şimdi özele gittim 28 hafta gösteriyor dedi yarın da ilk zamanlarda ki doktoruma randevu aldım içim rahat etmiyor gidip ona görüncem devlet hastanesinde en azından ilgiliİlkinde devlete mı gittin özel miydi ? Moralini bozma canım
Ya bildiğin sacmalık yarın belli olur hangisi daha doğru ölçüm yapabilmişaa çok enteresan 2 doktor arasında ölçümden kaynaklı 4 hafta oluyor bu durumda
Benim arkadaşımin da damarında direnç vardı onda coraspin i doktor hiç kesmedi belki tekrar başlatırEvet o ara kullanmıştım 16. Haftada bıraktırdı doktor
Ya insanın canını sıkıyorlarOlcumden olcume fark cikiyor canim stres yapma. Tam net olcemiyorlar. Doguma giderken bile 2800 olcukleri bebegim 2400 dogdu. Kucuk olcum hatalariyla onde veya geride cikabiliyorlar
Ulturasyondan ulturasyona çok değişiyor. Hep gittiğin doktora gidersen en net cevabı alırsın. Ulturasyonun sol üst köşesinde değişik bir H harfi var mıSabah gittiğim şehir hastanesiydi 32 hafta gösteriyor dedi şimdi özele gittim 28 hafta gösteriyor dedi yarın da ilk zamanlarda ki doktoruma randevu aldım içim rahat etmiyor gidip ona görüncem devlet hastanesinde en azından ilgili
Benim de yaklaşık 2 hafta önden gidiyor suyu normalse şekerin yoksa genetik faktörlerle ilgili oluyor bir de yumurta döllenmesiyle ilgili. Ben hep aynı doktora gittiğim için cihaz veya doktor ölçümu değişmiyor bu da net veri veriyor kendini sıkma hiçYa insanın canını sıkıyorlar30 haftalık bebeğime biri 32 dedi biri 28 saçmalık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?