2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İlgili olması iyi sıkma canını bence biri umursamadı o yüzden arada böyle fark çıktı gibime geliyor. Doktorum da bana işte bebeğin kilosunu filan söyledi ultrason kağıdı istedim ilk unuttu sonra tekrar geldi kabataslak aldığı için kilosu filan daha yüksek çıktı muhtemelen biri önemsemedi canım

E bebek in uygulamasını indir sepete almak istediğin ürünleri köy indirime girince hemen mesaj geliyor sonra kargo ödememek için ben Hb dan alıyorum aynı fiyata ve Hb kargo vb e bebekten bin kat iyi özenli bir şekilde hemen yolluyorlar

Gruba attım ya ertesi gün ürün yok dedi göndermedoler başka aldım
Kız böyle çıngırak filan alıyoruz ya iki gün sonra kafamız nasıl kaldıracak o sesleri ben evde sessizliğe alışmışım tek olmaya ses olunca sinir oluyorum

Kiloyu falan da söylemedi sövecem günaha girmek istemiyorum ya

Ben üniversite sondayken aldığım puanla atandım okul staj dershane kpss çok ağırdı dershanede alan hariç hepsini bıraktım komple alan çalıştım gk gy eb sınavına 15 gün kala tarihi Mehmet Celal hocadan coğrafyayı bayram metalden dinledim sonra deneme çözdüm eğitimden de sadece deneme çözdüm. P10 puanım 72 ydi alandan 50 soruda 40 netim vardı p121puanimi 83 e çekti öyle atandım. Tavsiyem alanın varsa alan çalış

Kız böyle çıngırak filan alıyoruz ya iki gün sonra kafamız nasıl kaldıracak o sesleri ben evde sessizliğe alışmışım tek olmaya ses olunca sinir oluyorum
Cingiraga gelene kadar evde inga inga diye bağıran biri olacak

Kiloyu falan da söylemedi sövecem günaha girmek istemiyorum ya
Dediğim gibi muhtemelen biri onemsemeden ölçü almış ordaki bebeğin ufak bir hareketi bile yanlış çıkarıyor. Böreklerde büyüme vardı geçen gittim bebek çok hareketliydi doktor tek seferde alamadı ölçüyü aldı baktı doğru değil bir kaç kez daha doğru olana kadar aldı senin de bence böyle bir şey olmuştur o yüzden canını sıkma

Bende aldım bundan çok güzel kumaşı
ama ben bu kadife ile aşk yaşıyorum. KEndi dolabıma astım gidip gelip seviyorum. Canlı hali acayip güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…