- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.601
İlgili olması iyi sıkma canını bence biri umursamadı o yüzden arada böyle fark çıktı gibime geliyor. Doktorum da bana işte bebeğin kilosunu filan söyledi ultrason kağıdı istedim ilk unuttu sonra tekrar geldi kabataslak aldığı için kilosu filan daha yüksek çıktı muhtemelen biri önemsemedi canımSabah gittiğim şehir hastanesiydi 32 hafta gösteriyor dedi şimdi özele gittim 28 hafta gösteriyor dedi yarın da ilk zamanlarda ki doktoruma randevu aldım içim rahat etmiyor gidip ona görüncem devlet hastanesinde en azından ilgili
E bebek in uygulamasını indir sepete almak istediğin ürünleri köy indirime girince hemen mesaj geliyor sonra kargo ödememek için ben Hb dan alıyorum aynı fiyata ve Hb kargo vb e bebekten bin kat iyi özenli bir şekilde hemen yolluyorlarebebek in onlineından resmen caydım. Gidip görüp alayım kafasındaydım hep birkaç kez öyle alışveriş de yaptım ama her zaman indirime denk gelemiyorum. Kafam estikçe de gidemiyorum. İndirim kupon kovalamak için de onlinedan alıyoruz mecbur. N11 kuponlarını kovalarken yine bir takip süre vs bir şey vardı. İki iç gün içinde kargoya verdiler hep. Kendi uygulamasında kargoya verildi gösterilen ürünümden ses seda yok. Böyle bir gönderi yok diyo. Sipariş alındı yazan ürün bugün elime ulaştı.
Uc uc kuponla diğer indirim kuponları aynı anda kullanilmiyor malesefDepend alacağım da bu kuponlar kullanınca uç uç kupon kullanılıyor mu
Yaaaa güle güle kullanınKızlar çıngırak seti almıştım geldi bugun herbir çıngırak farklı bir ses çıkarıyor çok hoşuma gitti
Ona sinir oldum yaKızlar çıngırak seti almıştım geldi bugun herbir çıngırak farklı bir ses çıkarıyor çok hoşuma gitti
Yaaaa güle güle kullanın
Gruba attım ya ertesi gün ürün yok dedi göndermedolerOna sinir oldum ya
Kupon kovalamaktan canımız çıkıyor ya. Niye öyle yaptılar acabaGruba attım ya ertesi gün ürün yok dedi göndermedolerbaşka aldım
Yok aşkım ultrason kağıdında sadece yüzünü çekip verdiUlturasyondan ulturasyona çok değişiyor. Hep gittiğin doktora gidersen en net cevabı alırsın. Ulturasyonun sol üst köşesinde değişik bir H harfi var mı
Kız böyle çıngırak filan alıyoruz ya iki gün sonra kafamız nasıl kaldıracak o sesleriGruba attım ya ertesi gün ürün yok dedi göndermedolerbaşka aldım
Kiloyu falan da söylemedi sövecem günaha girmek istemiyorum yaİlgili olması iyi sıkma canını bence biri umursamadı o yüzden arada böyle fark çıktı gibime geliyor. Doktorum da bana işte bebeğin kilosunu filan söyledi ultrason kağıdı istedim ilk unuttu sonra tekrar geldi kabataslak aldığı için kilosu filan daha yüksek çıktı muhtemelen biri önemsemedi canım
Ben üniversite sondayken aldığım puanla atandım okul staj dershane kpss çok ağırdı dershanede alan hariç hepsini bıraktım komple alan çalıştım gk gy eb sınavına 15 gün kala tarihi Mehmet Celal hocadan coğrafyayı bayram metalden dinledim sonra deneme çözdüm eğitimden de sadece deneme çözdüm. P10 puanım 72 ydi alandan 50 soruda 40 netim vardı p121puanimi 83 e çekti öyle atandım. Tavsiyem alanın varsa alan çalışAtanmış arkadaşlar a bir sorum varda
Amacımızla alakasız
Öğretmenlikte ilk hangi dersten başlanmalı kpss ye çalışmak için diğer alanlarda girdim hep b grubumu oluyor ne
Pegem kitaplarım geldi Bu sene birde öğretmenlik denemeye çalışacağım çoluk çocukla
Kız böyle çıngırak filan alıyoruz ya iki gün sonra kafamız nasıl kaldıracak o sesleriben evde sessizliğe alışmışım tek olmaya ses olunca sinir oluyorum
Dediğim gibi muhtemelen biri onemsemeden ölçü almış ordaki bebeğin ufak bir hareketi bile yanlış çıkarıyor. Böreklerde büyüme vardı geçen gittim bebek çok hareketliydi doktor tek seferde alamadı ölçüyü aldı baktı doğru değil bir kaç kez daha doğru olana kadar aldı senin de bence böyle bir şey olmuştur o yüzden canını sıkmaKiloyu falan da söylemedi sövecem günaha girmek istemiyorum ya
Bebişler anne kokusunu duyunca susuyormus bende büyük ihtimalle onunla bağlı yaşarım bu durumdaCingiraga gelene kadar evde inga inga diye bağıran biri olacak
Stokta yokmuşKupon kovalamaktan canımız çıkıyor ya. Niye öyle yaptılar acaba
Bebekler belli bir aya kadar bağımsız bir insan olduklarını bilmiyorlarmisBebişler anne kokusunu duyunca susuyormus bende büyük ihtimalle onunla bağlı yaşarım bu durumda
Yok yok öyle değil ulturasyon kağıdı varya elinde fotoğraf değil kağıdın en sol tarafinda ulturasyon markası yazar bak ikisi aynı miYok aşkım ultrason kağıdında sadece yüzünü çekip verdi
4. Trimester diye boşa demiyorlar deseneStokta yokmuş
Bebekler belli bir aya kadar bağımsız bir insan olduklarını bilmiyorlarmiskendilerini annelerinin bir uzvu sanıyorlarmis
Bende aldım bundan çok güzel kumaşıHelloBaby Yenidoğan Kapitöne Zıbın-Patikli Alt - ebebek
HelloBaby Yenidoğan Kapitöne Zıbın-Patikli Alt uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Kızlar e bebek siparişleri geldi, bu takımı çok sevdim çok kalın ama yumuşacık. Kış bebeği olacaklar zaten. Atayım belki hoşunuza gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?