- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.261
Günaydın canım, ben kendime probiyotik yoğurt veya kefir alıyorum işe yarıyor. Ben dondurma yiyince bile midem hemen yumuşuyor o yüzden günde 1 tane dondurma yiyorumGünaydın canımbenimde var aslında kendimce kilo problemim 60 kiloyla hamile kaldım öncesinde vermeye çalıştım veremedim meğer pco varmış bende gençlik gidiyor metabolizma gidiyor kilo veremeyince anladım göbeğim şimdiden 4 aylık gibi ama söylemesi ayıp kabız da oldum ben ya ondan da çok şişim bi önerin var mı
Su için sana önerim pınar Su , 1,5 litelik suyunu al onun gözünün önünde tut hep yudum yudum da olsa o şekilde içersn...
Tuzlu ekşi benimde zaafım oldu tatlı düşünmek bile iyyy yaptırıyor bana
Malesef canım 7+4 olmuş ama kese geçen haftadan buyumemis kalp atışı yine yoktu. Kürtajı kaldırmam şuan bir hafta ilaçları kestik düşmesini bekleyeceğiz düşmezse kürtaj olacak
Kabızlık mı tatlım.Ay bende de var 3gündür bi toparlayamadım
çok üzgünüm canım , Allahım bir sonrakine sağlıkla sıhhatle kucağına alacak bebekler nasip etsin. belki güzel bir haberle müjdeler kendiliğinden olur belki yine tüp bebekle olur. ama her nasip vaktine esirdir. nolur asla ama asla umudunu yitirme. üzülmen ağlaman bitkin hissetmen çok normal her duygu bizim için özel. bunları yaşıcaz. ama tekrar dimdik ayağa kalkıcazMalesef canım 7+4 olmuş ama kese geçen haftadan buyumemis kalp atışı yine yoktu. Kürtajı kaldırmam şuan bir hafta ilaçları kestik düşmesini bekleyeceğiz düşmezse kürtaj olacak
Birsey olmaz tatlım merak etme.Ya kasılarak kusmam var üç gündür böyleyim. Bu bebeğe zarar verir mi bayramda kahve lekelenmem olmuştu 2 gün sürdü kesildi ama korkuyorum böyle kustukça bi şey olur diye
Yok anam yok ne yesemde bitirdikten sonra midem de ağzımda aynı noktaya geri dönüyor gelen akşam bende iki tane peş peşe dondurma yedim yerken iyiydim bitince başa döndümGünaydın canım, ben kendime probiyotik yoğurt veya kefir alıyorum işe yarıyor. Ben dondurma yiyince bile midem hemen yumuşuyor o yüzden günde 1 tane dondurma yiyorum
Kayısı evet inşallah bugün çıkıp alabilirim yatıyorum geneTatlım kabızlık konusunu doktorum ile konuştum.
Magnezyum yazdı gece yatmadan önce içiyorum.
Şimdi kayısı hoşafına başladım.
Kayısıları haşlayıp soğutup suyunu içiyorum sonra tanelerini.
Bana iyi geldi bunlar.
Şişem hep yanımda aslında tatlım ama pınar suyu denerim
Olmaz merak etme hamilelik kusması normal kusma gibi olmuyor böyle kasılarak kusmak hamilelere özel bizde öyleyiz merak etmeYa kasılarak kusmam var üç gündür böyleyim. Bu bebeğe zarar verir mi bayramda kahve lekelenmem olmuştu 2 gün sürdü kesildi ama korkuyorum böyle kustukça bi şey olur diye
Rabbim sana da sabır versin bir dahaki sefer inşallah sağlıklı bir gebelik olur ... Çok geçmiş olsunMalesef canım 7+4 olmuş ama kese geçen haftadan buyumemis kalp atışı yine yoktu. Kürtajı kaldırmam şuan bir hafta ilaçları kestik düşmesini bekleyeceğiz düşmezse kürtaj olacak
Korkma geç döllenme olmuştur yükseliş çok güzel şuan hesabına göre 5 haftalıksın ama döllenmeye göre büyük ihtimal iki haftalık hamilesin belki üç haftalık bir hafta sonra kese görmek için doktora gidersin şmdi gitsende gözükmez keseHanımlar merhaba, son adet tarihime göre 5+2 hamileyim. Perşembe günü adetim iki gün gecikince kan testi 115 çıktı. Pazartesi tekrar kan verdim 425e yükselmiş. Aile hekimi sağlıklı bir yükseliş ama bir haftalık gecikmeye daha yüksek değerler bekleriz dedi, beni biraz korkuttu.Bu değerlerle doktora da gidemiyorum daha. Yarın tekrar kan vericem yükselişe bakıcaz. Sizce normal mi bu değerler haftasına göre?
merhaba, ben 7 haftalık hamileyim ve ara ara kabızlık yaşıyorum. şu bebekler için satılan kayısı pürelerinden yiyorumYok anam yok ne yesemde bitirdikten sonra midem de ağzımda aynı noktaya geri dönüyor gelen akşam bende iki tane peş peşe dondurma yedim yerken iyiydim bitince başa döndümyoğurt ve kefiri denicem ama teşekkür ederim
Aklımda olsun teşekkür ederimmerhaba, ben 7 haftalık hamileyim ve ara ara kabızlık yaşıyorum. şu bebekler için satılan kayısı pürelerinden yiyorumçok işe yarıyor. bazen ilkinde işe yaramayabilir ama 2. yi de ye mutlaka. her gün bi tane olacak şekilde tuvalete çıkana kadar tüketiyorum.
hiç korkma benim ilk yaptırdığımda testim 30 çıkmıştı çok endişelenmiştim. 2 gün sonra 221 çıktı, 2 gün sonra tekrar yaptırdım 779 çıktı. şu an 7+3 üz. :) ilk yaptırdığımda 4-5 haftalıktı veya geç tutunmuştu sanırım. sende de öyle olabilir ayrıca değerin çok iyi çıkmış bence.Hanımlar merhaba, son adet tarihime göre 5+2 hamileyim. Perşembe günü adetim iki gün gecikince kan testi 115 çıktı. Pazartesi tekrar kan verdim 425e yükselmiş. Aile hekimi sağlıklı bir yükseliş ama bir haftalık gecikmeye daha yüksek değerler bekleriz dedi, beni biraz korkuttu.Bu değerlerle doktora da gidemiyorum daha. Yarın tekrar kan vericem yükselişe bakıcaz. Sizce normal mi bu değerler haftasına göre?
Evet 2 yaşında kızım var ona yemek hazırlamaya zorlanıyorum o derece berbat midemSaldım zaten gece iki kere kustum rahatladım uyudum ama bulantı hala devamdı uyumaya çalışırkenşimdide var daha yeni çıkardım safrayı halbuki
Sana da kokuyor mu herşey evimden tiksindim resmen
Tatlım ben anlamıyorum ki bunlar neye göre yorum yapıyor yükselme varsa kanaman yoksa neden sıkıntı olsun ki.Hanımlar merhaba, son adet tarihime göre 5+2 hamileyim. Perşembe günü adetim iki gün gecikince kan testi 115 çıktı. Pazartesi tekrar kan verdim 425e yükselmiş. Aile hekimi sağlıklı bir yükseliş ama bir haftalık gecikmeye daha yüksek değerler bekleriz dedi, beni biraz korkuttu.Bu değerlerle doktora da gidemiyorum daha. Yarın tekrar kan vericem yükselişe bakıcaz. Sizce normal mi bu değerler haftasına göre?
Korkma geç döllenme olmuştur yükseliş çok güzel şuan hesabına göre 5 haftalıksın ama döllenmeye göre büyük ihtimal iki haftalık hamilesin belki üç haftalık bir hafta sonra kese görmek için doktora gidersin şmdi gitsende gözükmez kese
hiç korkma benim ilk yaptırdığımda testim 30 çıkmıştı çok endişelenmiştim. 2 gün sonra 221 çıktı, 2 gün sonra tekrar yaptırdım 779 çıktı. şu an 7+3 üz. :) ilk yaptırdığımda 4-5 haftalıktı veya geç tutunmuştu sanırım. sende de öyle olabilir ayrıca değerin çok iyi çıkmış bence.
Yani ben de sonucu görünce iyi yükselmiş 4 günde 4 katına çıkmış dedim ama doktor böyle deyince de gerildim. Sağolun içimi rahatlattınız, inşallah yarın da güzel bi sonuç alırım içim rahatlar.Tatlım ben anlamıyorum ki bunlar neye göre yorum yapıyor yükselme varsa kanaman yoksa neden sıkıntı olsun ki.
Sen bir hafta falan bekle haftaya kadın doğuma git.
Geç döllenme diye birsey var sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?