2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Günaydın canım, ben kendime probiyotik yoğurt veya kefir alıyorum işe yarıyor. Ben dondurma yiyince bile midem hemen yumuşuyor o yüzden günde 1 tane dondurma yiyorum

Ya kasılarak kusmam var üç gündür böyleyim. Bu bebeğe zarar verir mi bayramda kahve lekelenmem olmuştu 2 gün sürdü kesildi ama korkuyorum böyle kustukça bi şey olur diye

Malesef canım 7+4 olmuş ama kese geçen haftadan buyumemis kalp atışı yine yoktu. Kürtajı kaldırmam şuan bir hafta ilaçları kestik düşmesini bekleyeceğiz düşmezse kürtaj olacak
çok üzgünüm canım , Allahım bir sonrakine sağlıkla sıhhatle kucağına alacak bebekler nasip etsin. belki güzel bir haberle müjdeler kendiliğinden olur belki yine tüp bebekle olur. ama her nasip vaktine esirdir. nolur asla ama asla umudunu yitirme. üzülmen ağlaman bitkin hissetmen çok normal her duygu bizim için özel. bunları yaşıcaz. ama tekrar dimdik ayağa kalkıcaz

Günaydın canım, ben kendime probiyotik yoğurt veya kefir alıyorum işe yarıyor. Ben dondurma yiyince bile midem hemen yumuşuyor o yüzden günde 1 tane dondurma yiyorum
Yok anam yok ne yesemde bitirdikten sonra midem de ağzımda aynı noktaya geri dönüyor gelen akşam bende iki tane peş peşe dondurma yedim yerken iyiydim bitince başa döndüm yoğurt ve kefiri denicem ama teşekkür ederim

Kayısı evet inşallah bugün çıkıp alabilirim yatıyorum gene

Ya kasılarak kusmam var üç gündür böyleyim. Bu bebeğe zarar verir mi bayramda kahve lekelenmem olmuştu 2 gün sürdü kesildi ama korkuyorum böyle kustukça bi şey olur diye
Olmaz merak etme hamilelik kusması normal kusma gibi olmuyor böyle kasılarak kusmak hamilelere özel bizde öyleyiz merak etme

Malesef canım 7+4 olmuş ama kese geçen haftadan buyumemis kalp atışı yine yoktu. Kürtajı kaldırmam şuan bir hafta ilaçları kestik düşmesini bekleyeceğiz düşmezse kürtaj olacak
Rabbim sana da sabır versin bir dahaki sefer inşallah sağlıklı bir gebelik olur ... Çok geçmiş olsun

Hanımlar merhaba, son adet tarihime göre 5+2 hamileyim. Perşembe günü adetim iki gün gecikince kan testi 115 çıktı. Pazartesi tekrar kan verdim 425e yükselmiş. Aile hekimi sağlıklı bir yükseliş ama bir haftalık gecikmeye daha yüksek değerler bekleriz dedi, beni biraz korkuttu. Bu değerlerle doktora da gidemiyorum daha. Yarın tekrar kan vericem yükselişe bakıcaz. Sizce normal mi bu değerler haftasına göre?

Korkma geç döllenme olmuştur yükseliş çok güzel şuan hesabına göre 5 haftalıksın ama döllenmeye göre büyük ihtimal iki haftalık hamilesin belki üç haftalık bir hafta sonra kese görmek için doktora gidersin şmdi gitsende gözükmez kese

merhaba, ben 7 haftalık hamileyim ve ara ara kabızlık yaşıyorum. şu bebekler için satılan kayısı pürelerinden yiyorum çok işe yarıyor. bazen ilkinde işe yaramayabilir ama 2. yi de ye mutlaka. her gün bi tane olacak şekilde tuvalete çıkana kadar tüketiyorum.

Aklımda olsun teşekkür ederim

hiç korkma benim ilk yaptırdığımda testim 30 çıkmıştı çok endişelenmiştim. 2 gün sonra 221 çıktı, 2 gün sonra tekrar yaptırdım 779 çıktı. şu an 7+3 üz. :) ilk yaptırdığımda 4-5 haftalıktı veya geç tutunmuştu sanırım. sende de öyle olabilir ayrıca değerin çok iyi çıkmış bence.

Saldım zaten gece iki kere kustum rahatladım uyudum ama bulantı hala devamdı uyumaya çalışırken şimdide var daha yeni çıkardım safrayı halbuki
Sana da kokuyor mu herşey evimden tiksindim resmen
Evet 2 yaşında kızım var ona yemek hazırlamaya zorlanıyorum o derece berbat midem

Tatlım ben anlamıyorum ki bunlar neye göre yorum yapıyor yükselme varsa kanaman yoksa neden sıkıntı olsun ki.
Sen bir hafta falan bekle haftaya kadın doğuma git.
Geç döllenme diye birsey var sonuçta.

Kızlar konu açtım gören olmadı bana bi bakın nolur pazartesi 1025 bugün 1300 olmuş değerim. Yükselme çok az kese de görünmedi. Artışın bu kadar az olması normal mi

Kızlar kabızlık için doktorumun önerisi akşamdan activia yoğurdu bi kaseye içine yulaf ve bir tane gün kurusu minik minik doğrayıp iyice karıştırıp streçleyip dolaba koyun sabah koca bi bardak su içtikten sonra kahvaltıda yiyin. Doktorum Özgür Deren hacettepe perinatolog bölüm başkanı prof. Çok güvenirim muhteşem bi insan ve de doktor.

Tatlım ben anlamıyorum ki bunlar neye göre yorum yapıyor yükselme varsa kanaman yoksa neden sıkıntı olsun ki.
Sen bir hafta falan bekle haftaya kadın doğuma git.
Geç döllenme diye birsey var sonuçta.
Yani ben de sonucu görünce iyi yükselmiş 4 günde 4 katına çıkmış dedim ama doktor böyle deyince de gerildim. Sağolun içimi rahatlattınız, inşallah yarın da güzel bi sonuç alırım içim rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…