2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Depend alacağım da bu kuponlar kullanınca uç uç kupon kullanılıyor mu
Aynı anda iki kupon olmuyor diye biliyorum

40 lira ile haluk aydın çıtır leblebi aldım 95 e geldi
50 lira ile padlers 40 lı alt açma aldım 127 ye geldi

Ben soyle bisey buldum. Hediyelik fln istemiorum nie cnku kimsenin hediyeligini saklamadim
Cok aptalca gelio banane elalemin cocugunun magnetinden die.
Bunu begendim ama gelenin agzi tatlansin iste gitsin evinde yesin bence
bence çok güzel, üstündeki melek ve yazı çıkıyor mu onlar da yeniyor mu

40 lira kuponu gelirse askı mı alsam 24 askı
140 lira.
Kıpon eğer geçerse
L Lmntbrdgi 24 askı 100 liraya iyi mi?
Tanesi 4 e geliyor galiba
Sen bimden mı almıştın?

Kızlar şimdi özelden geldim bu doktor da 28 hafta görünüyor karnı bebek zayıf diyor
3 hafta kadar gerilik normal kabul edilir kaç haftalıksınız?diğer ölçümler normalse bebek zayıf olabilir benim ilk kızım 3hafta karın geriliği ile doğdu sorun yaşamadık her bebek aynı olmaz zayıfta olabilir önemli olan diğer gelişimler ile değerlendirme sıkmayın canınızı bazen ne yapsanız olmuyor şimdiki bebeğimde aynı küçük doğacak büyük ihtimalle sıkmayın canınızı daha yolumuz var

40 lira kuponu gelirse askı mı alsam 24 askı
140 lira.
Kıpon eğer geçerse
L Lmntbrdgi 24 askı 100 liraya iyi mi?
Tanesi 4 e geliyor galiba
Sen bimden mı almıştın?
Ben 36li aldım şuan boşta 10 tane filan var ben alırken daha uygundu ya 64 liraya denk geldi şuan ne ara 140 oldu şaşırdım açıkçası

Gerçekte kaç ?

bi daha yapmıcaz anlamına gelmiyor ki, 20li 25li yaşlarda yaptığınız gezdiğiniz enerjinizle gördüğünüz deneyimlediğiniz adrenalinler tecrübeler ile aile olurken deneyimledikleriniz aynı olmuyor. gidip bebişle amsterdamda marihuana içemezsin mimamide geceden sabahlara kadar eğlenemezsin:) sırt çantanı alıp istediğin yere gidip kalamazsın, yoksa tabii ki bebişle de gezebiliyorsak gezmeliyiz kesinlikle , ama hayatı ıskalamamak lazım :)
hem konu o da değildi, parayı biriktirseydim, şuan o yaptıklarımın aynısını biriktirmiş olduğum o parayla şuan yapamam, 15ten fazla ülke gezemem Euronun 3TL'lerde olduğu zamanlar :) hey gidi günler

Kızlar sakız çiğniyordum. Göbek deliğimin üst tarafına birden bir sancı girdi kasılma oldu. Sonra karnıma doğru yayıldı sancı. Korktum uzandım hemen. Kötü bir şey olmuş mudur? Uzandıktan sonra bebeğim hareket etti ama iyi mi yoksa bir şey mi oldu da hareket ediyor anlamadım. Şimdi geçti kasılmam ama korktum.

Allah seni sakızla ne alaka şimdi sakizda çiğnemezsin 10 dakikadan azsa normal dedi kızlar

canım tüpraş sağlam hisse ,değerlendirilebilir. bence pazartesiyi bekle temettü dağıtacak biraz düşer diye düşünüyorum, gerçi 1 iki adet alacaksan çok etkilemez seni ama olsun . . Şuraya gene de Yatırım Tavsiyesi değildir diyeyim. Başımız ağrımasın :)

Son düzenleme:
Kızlar çıngırak seti almıştım geldi bugun herbir çıngırak farklı bir ses çıkarıyor çok hoşuma gitti
At bakem çıngırağa
Ben 36li aldım şuan boşta 10 tane filan var ben alırken daha uygundu ya 64 liraya denk geldi şuan ne ara 140 oldu şaşırdım açıkçası
Leblebi de öyle 60 küsüre almıştım şimdi 95 e aldım
Askı 36 lısı kalp fiyonk diye seçmedim iki oğlan olunca

Bazen bi yerine sert vuruyordur, ben de öyle oluyo, 2 gün önce alta doğru çok sert vurdu bir ah çektim geçti

At bakem çıngırağa

Leblebi de öyle 60 küsüre almıştım şimdi 95 e aldım
Askı 36 lısı kalp fiyonk diye seçmedim iki oğlan olunca
Fiyonk olmasına pek dikkat etmedim ama yine de aynı fiyata 36li vardır dur bakayım bulursam etiket yaparım

benim sadece kafası önden gidiyordu karın vaktiyle uyumluydu, :)

Ya bildiğin sacmalık yarın belli olur hangisi daha doğru ölçüm yapabilmiş
İlginç diyemiyorum.
Sehır hast - özel arasında ayrıntılı ultrason da biri suyun normal dedı, diğeri suyun fazla dedi. Kilosu bile farklı cıktı su ölçümü güzel yapın insanı strese sokuyorlar durduk yere.
En son ne zaman gittiniz doktora.
Sehır hast cok güvenmeyin ıyı doktor pek denk gelmio. Genelde de asistan var. İlinizde iyi bir doktora gidin.

gerçekten öyle ya , taksiye binersin demek ki çöpe atacak parası var, araba alırsın ooo birikimi var vs. kimse önüne bakmıyor, başkalarının kazançlarına göz dikiyor. Allah herkesin gönlüne göre kazançlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…