2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Önce evladıma isim bulucam gerisi kolay
Kızlar Begüm Asya nasıl sizce
Ya tek Begüm ya tek Asya yada Begüm Asya diyorum ben eşim yavaş yavaş ikna oldu snki baktı çocuk kapıda
Ben de cift isimli olarak nufusa yazdirmani hic tavsiye etmem sirf dert
yani iste nediyim diyesim var ama diyemedim ‍♀

benimde önden gidiyor bana da dert oldu :) doktor hiç olumsuz bir şey demedi, geride olması sıkıntı dedi. hatta kafası ileride gidenlerin zeka gelişiminin olumlu yönde etkilendiğine dair tartışmalar var dedi :) hergün yediğim cevize sığınıyorum

Eklentiler

• IMG-20230928-WA0003.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 71
bence çok güzel, üstündeki melek ve yazı çıkıyor mu onlar da yeniyor mu
Atiyorum insta linkini

Hahaah 39 yasindayim ve ztn gezme seklim okdr degisti ki yillar icinde. Aile olmakla ilgili degil senin kendi gelisimin degisiminle alakali. Yas almakla alakali. Hatta bisey diim mi cidden yas almakla daha alakali.
Marihuana yi da mumkunse bebekken denemesin
Euro dolar demeyelim kanayan yaramizama ydisi hala tr den ucuz

Ay bende ondan aldım ikisi de harika gerçekten hemde iyi olur soğuklarda Banyo sonrası giydirilir

Son sene bir puanla atanamadım moralim çöktü çalışmadım ondan sonrada evlendim zaten bu senede tekrar çalışayım dedim mehmet celal bayram meral dinleyeceğim yine bende alan çok etkiliyor ozaman alanım iyi çok şükür tekrar yapıp hallederim benek doğumca pes etmezsem inşallah

Şimdi karın sertleşmesi dediğimiz şey bebeğin bir yere toplanmasımı oluyor
Birde benim kasıklarımda ön kısmımda hareketliyken hep ağrılar oluyor
çömelip kalkarken inliyorum resmen geceleride dönerken beni bitiriyor o ağrılar
Gün geçtikçede artıyor
Bel ağrısına şöyle çözüm bulduk eşim her gece kuyruk sokumundan yukarı doğru zeytinyağı ile masaj yapıyor çok rahatlatıyor yoksa dayanılmıyor

Bu ağrılar bebeğin toplanması normal mi acaba yoksa benimde doktoruma söylememmi lazım
umursamamaya çalışıyorum paniklememek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…