- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.641
Sakıza tepki mi gösterdi ki tövbe bir daha çiğnemem korktumBazen bi yerine sert vuruyordur, ben de öyle oluyo, 2 gün önce alta doğru çok sert vurdu bir ah çektim geçti
Ben de cift isimli olarak nufusa yazdirmani hic tavsiye etmem sirf dertÖnce evladıma isim bulucam gerisi kolay
Kızlar Begüm Asya nasıl sizce
Ya tek Begüm ya tek Asya yada Begüm Asya diyorum ben eşim yavaş yavaş ikna oldu snki baktı çocuk kapıda
Deli mi ayol millet vatandaşlık için kendini paralıyor ne iadesi alemin akıllısı o muymuş.
Öyle milliyetçilik mi olur
Rahmetli babamın Almanya'dan 30 sene çalışıp emekli olmadan karısını çocuklarını götürmeden tek gidip gelip burda sefil olması gibi.
Ay ne bileyim canım sakız çiğnerken olunca ona bağladım sebebiniAllah seni sakızla ne alaka şimdi sakizda çiğnemezsin 10 dakikadan azsa normal dedi kızlar
Yok canım sanmam yaniAy ne bileyim canım sakız çiğnerken olunca ona bağladım sebebini
benimde önden gidiyor bana da dert oldu :) doktor hiç olumsuz bir şey demedi, geride olması sıkıntı dedi. hatta kafası ileride gidenlerin zeka gelişiminin olumlu yönde etkilendiğine dair tartışmalar var dedi :) hergün yediğim cevize sığınıyorumKızlar benim oğlanların kafalarıda büyük yaşimdiye kadar hep normaldi bu 2 haftada noldu çocuklara bilmiyorum sanki yediklerim karınlarına gideceğine kafasına gitmiş bildiğiniz koca kafalı doğacaklar birinin kafası 1 hafta önde diğerinin kafası 2 haftaya yakın önde. Takipli olduğum kendi doktorumda , perinatologda önemli olan kafasının içindeki yapı ordada bir sorun yok o yüzden kafasının büyüklüğü önemli değil dedi ama bana dert oldu
Halbuki eşimin yiğeni ilk doğduğunda baya koca kafalıymış çocuk büyüdükçe kafası vücuduyla orantılı olmuş
At bakem çıngırağa
Leblebi de öyle 60 küsüre almıştım şimdi 95 e aldım
Askı 36 lısı kalp fiyonk diye seçmedim iki oğlan olunca
mucize40Kızlar kod gelince beni de etiketler misiniz
Atiyorum insta linkinibence çok güzel, üstündeki melek ve yazı çıkıyor mu onlar da yeniyor mu
Hahaah 39 yasindayim ve ztn gezme seklim okdr degisti ki yillar icinde. Aile olmakla ilgili degil senin kendi gelisimin degisiminle alakali. Yas almakla alakali. Hatta bisey diim mi cidden yas almakla daha alakali.bi daha yapmıcaz anlamına gelmiyor ki, 20li 25li yaşlarda yaptığınız gezdiğiniz enerjinizle gördüğünüz deneyimlediğiniz adrenalinler tecrübeler ile aile olurken deneyimledikleriniz aynı olmuyor. gidip bebişle amsterdamda marihuana içemezsin mimamide geceden sabahlara kadar eğlenemezsin:) sırt çantanı alıp istediğin yere gidip kalamazsın, yoksa tabii ki bebişle de gezebiliyorsak gezmeliyiz kesinlikle , ama hayatı ıskalamamak lazım :)
hem konu o da değildi, parayı biriktirseydim, şuan o yaptıklarımın aynısını biriktirmiş olduğum o parayla şuan yapamam, 15ten fazla ülke gezemem Euronun 3TL'lerde olduğu zamanlar :) hey gidi günler
N11 den 189 du 50 TL kuponla 139 oldu
Yok yok sanmıyorumSakıza tepki mi gösterdi ki tövbe bir daha çiğnemem korktum
Ay bende ondan aldımBende aldım bundan çok güzel kumaşı
ama ben bu kadife ile aşk yaşıyorum. KEndi dolabıma astım gidip gelip seviyorum. Canlı hali acayip güzellBebetto Yenidoğan Violets And Roses Kadife Zıbın-Şapka-Patikli Alt Kız Bebek - ebebek
Bebetto Yenidoğan Violets And Roses Kadife Zıbın-Şapka-Patikli Alt Kız Bebek uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Son sene bir puanla atanamadım moralim çöktü çalışmadım ondan sonrada evlendim zaten bu senede tekrar çalışayım dedim mehmet celal bayram meral dinleyeceğim yine bende alan çok etkiliyor ozaman alanım iyi çok şükür tekrar yapıp hallederim benek doğumca pes etmezsem inşallahBen üniversite sondayken aldığım puanla atandım okul staj dershane kpss çok ağırdı dershanede alan hariç hepsini bıraktım komple alan çalıştım gk gy eb sınavına 15 gün kala tarihi Mehmet Celal hocadan coğrafyayı bayram metalden dinledim sonra deneme çözdüm eğitimden de sadece deneme çözdüm. P10 puanım 72 ydi alandan 50 soruda 40 netim vardı p121puanimi 83 e çekti öyle atandım. Tavsiyem alanın varsa alan çalış
aynen kış bebeşi olacak bizimkiler diye bütün e-bebeği talan etmiştim. Tam kararında kalınlığıAy bende ondan aldımikisi de harika gerçekten hemde iyi olur soğuklarda Banyo sonrası giydirilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?