- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.661
ben de 31 yaşındayım öyle valla, hatta isveç norveç bana pahalı gelirdi, şimdi tr'de bi restoranda yemek o kadar pahalı ki artık aynı paralara geliyorAtiyorum insta linkini
Hahaah 39 yasindayim ve ztn gezme seklim okdr degisti ki yillar icinde. Aile olmakla ilgili degil senin kendi gelisimin degisiminle alakali. Yas almakla alakali. Hatta bisey diim mi cidden yas almakla daha alakali.
Marihuana yi da mumkunse bebekken denemesin
Euro dolar demeyelim kanayan yaramizama ydisi hala tr den ucuz
ya çok tatlı şeyler varmış burda, hediye hiç yapmayı düşünmüyordum, bunlar çok mantıklı, teşekkür ederim
karnın birtarafı daha yüksekse doktorum o bebeğin toplanması değil, rahim kasılması olduğunu söyledi. günde 5-6 kez olması normalmiş ve kısa sürede geçmesi gerekirmiş. Fazla ise kendisine gözükmem gerektiğini söylemişti.Şimdi karın sertleşmesi dediğimiz şey bebeğin bir yere toplanmasımı oluyor
Birde benim kasıklarımda ön kısmımda hareketliyken hep ağrılar oluyor
çömelip kalkarken inliyorum resmen geceleride dönerken beni bitiriyor o ağrılar
Gün geçtikçede artıyor
Bel ağrısına şöyle çözüm bulduk eşim her gece kuyruk sokumundan yukarı doğru zeytinyağı ile masaj yapıyor çok rahatlatıyor yoksa dayanılmıyor
Bu ağrılar bebeğin toplanması normal mi acaba yoksa benimde doktoruma söylememmi lazım
umursamamaya çalışıyorum paniklememek için
Bende bebek bilerek yapıyor sanıyordumkarnın birtarafı daha yüksekse doktorum o bebeğin toplanması değil, rahim kasılması olduğunu söyledi. günde 5-6 kez olması normalmiş ve kısa sürede geçmesi gerekirmiş. Fazla ise kendisine gözükmem gerektiğini söylemişti.
Bana da mantıklı geliyor, hazır çalışmıyorken bu sene gireyim kpss ye diyorum. Canım branşın ne bilmiyorum. Alanına göre değişebilir ama alan alt yapın yoksa önce alandan başla derim, ağırlığı alana verAtanmış arkadaşlar a bir sorum varda
Amacımızla alakasız
Öğretmenlikte ilk hangi dersten başlanmalı kpss ye çalışmak için diğer alanlarda girdim hep b grubumu oluyor ne
Pegem kitaplarım geldi Bu sene birde öğretmenlik denemeye çalışacağım çoluk çocukla
Bayıldım ne güzel liste tutmuşsunCanım benim aldıklarımın listesi bu şekilde belki fikir olur almayanlara
İnşallah sen de gel aramızaSon sene bir puanla atanamadım moralim çöktü çalışmadım ondan sonrada evlendim zaten bu senede tekrar çalışayım dedim mehmet celal bayram meral dinleyeceğim yine bende alan çok etkiliyor ozaman alanım iyi çok şükür tekrar yapıp hallederim benek doğumca pes etmezsem inşallah
link var miKızlar çıngırak seti almıştım geldi bugun herbir çıngırak farklı bir ses çıkarıyor çok hoşuma gitti
Kaç aylık aldınız kızlar?Bende aldım bundan çok güzel kumaşı
ama ben bu kadife ile aşk yaşıyorum. KEndi dolabıma astım gidip gelip seviyorum. Canlı hali acayip güzellBebetto Yenidoğan Violets And Roses Kadife Zıbın-Şapka-Patikli Alt Kız Bebek - ebebek
Bebetto Yenidoğan Violets And Roses Kadife Zıbın-Şapka-Patikli Alt Kız Bebek uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
ben de okudum hepsini şimdiHepsini okudum kime ne yazacağımıda konular karışınca unuttum
Neyse allahtan normal doğurmayacam yoksa çocuklar içerde kalırdı o koca kafalarıylaKız benim dedemde koca kafalıymış.
Benim de kafam kocamandır
Bir de gür saçlıyım
Boyum posum kemik yapım da iri
Kafası büyük çıkarsa normal ama eşimin tarafına çekti galiba onların kafası büyük değil
Oğlum da filan normal kafalı
Yenidoğan canım kumaşı çok güzel alın aldırınKaç aylık aldınız kızlar?
ben de okudum hepsini şimdi
Şaşırdın galiba sence de dinlenmen gerekmez miKızlar kasığımdaki ağrıdan korkuyorum, yürüyüş yapsam mı yapmasam mı bilemedim şimdi
50 cm i çok giyemez gibi geldiYenidoğan canım kumaşı çok güzel alın aldırın
50cm olarak geçiyor ama 68 cnm olanında vardı galiba tulum şeklinde olanında var aynısının
Cesaret edemedim zatenŞaşırdın galiba sence de dinlenmen gerekmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?