2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ben de 31 yaşındayım öyle valla, hatta isveç norveç bana pahalı gelirdi, şimdi tr'de bi restoranda yemek o kadar pahalı ki artık aynı paralara geliyor

bana göre de kesinlikle yaş değil evlilik/alınan sorumluluk ile ilgili ya :)) aynı yaştaki arkadaşım bekar sorumluluğu kendi kadar hele bir de aile evinde yaşıyorsa tadından yenmez max kendi harcamaları kadar :) arkadaşım fink atıyor, ama benim öyle mi ortak sorumluluklar, harcamalar giderler, ortak paydada buluşman gerektiği için kendini kısıtlamama ama sınırlamalar vs: ) enerjim çökmüş benim

tamamdır linke bakıyorum.

karnın birtarafı daha yüksekse doktorum o bebeğin toplanması değil, rahim kasılması olduğunu söyledi. günde 5-6 kez olması normalmiş ve kısa sürede geçmesi gerekirmiş. Fazla ise kendisine gözükmem gerektiğini söylemişti.

Bende bebek bilerek yapıyor sanıyordum
Günde 7-8 kere oluyor çok şükür ciddi bişey değilmiş

Bana da mantıklı geliyor, hazır çalışmıyorken bu sene gireyim kpss ye diyorum. Canım branşın ne bilmiyorum. Alanına göre değişebilir ama alan alt yapın yoksa önce alandan başla derim, ağırlığı alana ver

İnşallah sen de gel aramıza

Kaç aylık aldınız kızlar?
Hepsini okudum kime ne yazacağımıda konular karışınca unuttum
ben de okudum hepsini şimdi

Kızlar kasığımdaki ağrıdan korkuyorum, yürüyüş yapsam mı yapmasam mı bilemedim şimdi

Neyse allahtan normal doğurmayacam yoksa çocuklar içerde kalırdı o koca kafalarıyla kendimi teselli edişim

Kızlar bitki toprağı almam gerekiyor öneriniz varsa link atar mısınız?

Kızlar e bebekte ve HepsiBurada oyuncak ve zeka kartları 2. %50 indirimde güzel avantajlı oluyor yetişin

Eklentiler

• IMG_4592.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 59
Kaç aylık aldınız kızlar?

ben de okudum hepsini şimdi
Yenidoğan canım kumaşı çok güzel alın aldırın
50cm olarak geçiyor ama 68 cnm olanında vardı galiba tulum şeklinde olanında var aynısının

Eklentiler

• IMG_4595.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…