2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kuponu yuklemeyınce ne alıcam derdı de olmuyor, 3.gun alısverıssız gecen
Ben günlercr yükleyip yükleyip kullanamamıştım
Bugün şansa denediğim kategoriler oldu hep
Eskiden bildiğim kategoriler idi.
Bir de hb trdyl filan onlara göre uygun olunca yapıştırdım

Ben a101den almıştım
Yine gelir beklemek lazım
Kızlar n11'de kuponla 390'a düşüyor sizce alsam mı ?
Pamuklu - Nevresim-çarşaf -yastık-dekoratif yastık
Eki Görüntüle 3308958
Çok kokoş

Canım ben sürekli gittiğim doktorumda bebeğin kilosu biri 1050 çıktı diğeri 900 küsürdü. Kendi doktorumdan 5 gün sonra perinatolojiye gittim onun ölçümünde bebeklerin ikiside 900 gram çıktı boylarıda küçüldü çocuk 5 günde zayıflamış bakılan cihazdan ve çocuğun o anki pozisyonundan bile ciddi fark ediyor yani anlayacağın. O yüzden sürekli gittiğin takipli doktorunun söylediği kilo ve boyu baz al derim yoksa kafan karma karışık olur boş yerede strese sokarsın kendini

Ya sole o bekar hayatindan belkide cok baydim ben. Esimle asiri gec tanistigim icin hep bi gezme tozma halindeydim.Kızlarla heep gezerdik pandemiye meksikada girdim ole dusun. Dön diyolar ya nolcak diyodum biz donduk 3 gun sonra ucaklar durdu kapanmalar geldi ama sorumluluklarina ragmen insanin esiyle butun olup paydaydada bulusup bisey yapmasi bence daha pahabicilmez. Bazen de yapmamasi hatta
ya çok tatlı şeyler varmış burda, hediye hiç yapmayı düşünmüyordum, bunlar çok mantıklı, teşekkür ederim
Valla denk geldim ben de. Hic gormemistim daha once cok uniq geldi
Kızlar bitki toprağı almam gerekiyor öneriniz varsa link atar mısınız?
Ben hep cicekciden aliyorum marketten vs aldigim toprak iyi gelmiyor. Yakinlarda sera gibi biyer varsa oradan alsan super olur torflu olsun ama

Ayyy kız bunlada teselli olayım o zaman ama bak eşimin yiğeni şuanda 9 yaşında kafası vücuduyla orantılı. Ama ilk doğduğunda çocuk kafası önde yürüyormuş ya eşimde sağ olsun hep dalga geçmiş ondan böyle oldu

Ay ilk kısmına güldüm ama rahmetli babana gülmüş gibi oldum. Oraya gülmedim.

30 haftalık normalde ama 28miş karın cevresi

Evde künefe var yiyip yememekte kararsız kalıyorum
Kendi diyetimi kendim yapıyorum
Meyve yiyorum sadece şeker anlamında
Künefeylede uzun zmandır bakışıyoruz
Buarada hiç kilo almadım henüz
Hamilelikte Şeker hastalarına tamamen
şeker yasaklanıyormu
Bir dilim yesem ne olur
Babam pasta yapmayı nerden öğrendi

Yarın ilk gittiğim doktoruma randevu aldım ona görüncem birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…