- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.681
Ben günlercr yükleyip yükleyip kullanamamıştımKuponu yuklemeyınce ne alıcam derdı de olmuyor, 3.gun alısverıssız gecen
Yine gelir beklemek lazımBen a101den almıştım
Çok kokoşKızlar n11'de kuponla 390'a düşüyor sizce alsam mı ?
Pamuklu - Nevresim-çarşaf -yastık-dekoratif yastık
Eki Görüntüle 3308958
Bende çok uzun süre oturunca oluyo yatınca geçmeye başlıyorCesaret edemedim zaten
Canım ben sürekli gittiğim doktorumda bebeğin kilosu biri 1050 çıktı diğeri 900 küsürdü. Kendi doktorumdan 5 gün sonra perinatolojiye gittim onun ölçümünde bebeklerin ikiside 900 gram çıktı boylarıda küçüldü çocuk 5 günde zayıflamışSabah gittiğim şehir hastanesiydi 32 hafta gösteriyor dedi şimdi özele gittim 28 hafta gösteriyor dedi yarın da ilk zamanlarda ki doktoruma randevu aldım içim rahat etmiyor gidip ona görüncem devlet hastanesinde en azından ilgili
Ya sole o bekar hayatindan belkide cok baydim ben. Esimle asiri gec tanistigim icin hep bi gezme tozma halindeydim.Kızlarla heep gezerdik pandemiye meksikada girdim ole dusun. Dön diyolar ya nolcak diyodum biz donduk 3 gun sonra ucaklar durdu kapanmalar geldiben de 31 yaşındayım öyle valla, hatta isveç norveç bana pahalı gelirdi, şimdi tr'de bi restoranda yemek o kadar pahalı ki artık aynı paralara geliyor
bana göre de kesinlikle yaş değil evlilik/alınan sorumluluk ile ilgili ya :)) aynı yaştaki arkadaşım bekar sorumluluğu kendi kadar hele bir de aile evinde yaşıyorsa tadından yenmez max kendi harcamaları kadar :) arkadaşım fink atıyor, ama benim öyle mi ortak sorumluluklar, harcamalar giderler, ortak paydada buluşman gerektiği için kendini kısıtlamama ama sınırlamalar vs: ) enerjim çökmüş benim
tamamdır linke bakıyorum.
Valla denk geldim ben de. Hic gormemistim daha once cok uniq geldiya çok tatlı şeyler varmış burda, hediye hiç yapmayı düşünmüyordum, bunlar çok mantıklı, teşekkür ederim
Ben hep cicekciden aliyorum marketten vs aldigim toprak iyi gelmiyor. Yakinlarda sera gibi biyer varsa oradan alsan super olur torflu olsun amaKızlar bitki toprağı almam gerekiyor öneriniz varsa link atar mısınız?
Bende çok uzun süre oturunca oluyo yatınca geçmeye başlıyor
Ayyy kız bunlada teselli olayım o zamanbenimde önden gidiyor bana da dert oldu :) doktor hiç olumsuz bir şey demedi, geride olması sıkıntı dedi. hatta kafası ileride gidenlerin zeka gelişiminin olumlu yönde etkilendiğine dair tartışmalar var dedi :) hergün yediğim cevize sığınıyorum
Bunun tulumu vardı onda bedenler vardı tulumuda çok şeker o gün almadığıma pişman oldum50 cm i çok giyemez gibi geldimağazada görüp ben de çok beğenmiştim bunu
Ay ilk kısmına güldüm ama rahmetli babana gülmüş gibi oldum. Oraya gülmedim.Deli mi ayol millet vatandaşlık için kendini paralıyor ne iadesi alemin akıllısı o muymuş.
Öyle milliyetçilik mi olur
Rahmetli babamın Almanya'dan 30 sene çalışıp emekli olmadan karısını çocuklarını götürmeden tek gidip gelip burda sefil olması gibi.
Sorun olmamasına sevindim valla her an dikkatli olmamız lazım sende yine aynı şikayetleri yaşarsan görün muhakkakEvet teşekkür ederim, doktoruma söyledim, tansiyonumu ölçtü iyiydi ve o günden beri de çok şükür yok baş ağrım… dikkatli olmak lazım gerçekten
Salatalık ye istersen tuz falan ekme ditek boş salatalık benimde öyle oluyo 2 salatalık yiyorum rahatlatıyoBiraz ağır yedim. Midem çok yanıyor. Çok ilaçta içmek istemiyorum.
Şuan ben de aynı soda içtim yanımda ilaçta yokBiraz ağır yedim. Midem çok yanıyor. Çok ilaçta içmek istemiyorum.
Tamam bakim biYok yok öyle değil ulturasyon kağıdı varya elinde fotoğraf değil kağıdın en sol tarafinda ulturasyon markası yazar bak ikisi aynı mi
30 haftalık normalde ama 28miş karın cevresi3 hafta kadar gerilik normal kabul edilir kaç haftalıksınız?diğer ölçümler normalse bebek zayıf olabilir benim ilk kızım 3hafta karın geriliği ile doğdu sorun yaşamadık her bebek aynı olmaz zayıfta olabilir önemli olan diğer gelişimler ile değerlendirme sıkmayın canınızı bazen ne yapsanız olmuyor şimdiki bebeğimde aynı küçük doğacak büyük ihtimalle sıkmayın canınızı daha yolumuz var
30 hafta kuzumGerçekte kaç ?
Yarın ilk gittiğim doktoruma randevu aldım ona görüncem birdeİlginç diyemiyorum.
Sehır hast - özel arasında ayrıntılı ultrason da biri suyun normal dedı, diğeri suyun fazla dedi. Kilosu bile farklı cıktı su ölçümü güzel yapın insanı strese sokuyorlar durduk yere.
En son ne zaman gittiniz doktora.
Sehır hast cok güvenmeyin ıyı doktor pek denk gelmio. Genelde de asistan var. İlinizde iyi bir doktora gidin.
n11'den 7 Parça Kutulu Çıngırak Seti seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!link var mi
Cidden aldıgımız kar kalıyor..n11'den 7 Parça Kutulu Çıngırak Seti seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
7 Parça Kutulu Çıngırak Seti Fiyatları ve Özellikleri
Ben kuponla 139 a almıştım 189 dan şimdi 298 yapmışlar
3 4 gün içinde ne değişmiş olabilir 110 TL fark koymuşlar üstüne ne yapacağımızi şaşırdık artıkCidden aldıgımız kar kalıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?