2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebeğin saçları ile ilgili bilgi alan oldu mu 29 dan sonra saçlar çıkıyormuş

Bebeğin saçları ile ilgili bilgi alan oldu mu 29 dan sonra saçlar çıkıyormuş
Ay bilmiyorum salı günü tam 29. Hafta olacağım o zaman göreceğim bebişimi tombikleşmiş ve saçları çıkmıştır bence. Çok özlüyorum her ay.

Dimi bence de yarın güzel sonuç alcam inşallah inanıyorum

Kız böyle çıngırak filan alıyoruz ya iki gün sonra kafamız nasıl kaldıracak o sesleri ben evde sessizliğe alışmışım tek olmaya ses olunca sinir oluyorum
Ben de öyleyim daha oyuncak bir hışırtılı kitap aldım o kadar. Piyanolu oyun halısından da almak istiyorum ama ses kısma özelliği var mıdır en çok onu merak ediyorum. Maksimum bir ya da iki tane de çıngırak alırım ilk aylar için az sesi çıkan

Hiç kilo almadın ve yemiyor musun Ben 8.5 kilo aldım evde şimdi künefe olsa yerdim

Kızlar enfeksiyon var mı bu değerlere göre doktorum sonuçlar güzel dedi ama ben netten bakınca bi emin olamadım. Açıklama kısmında yazanlar kafamı karıştırdı. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarım ne diyorsunuz ?

Hiç kilo almadın ve yemiyor musun Ben 8.5 kilo aldım evde şimdi künefe olsa yerdim
Kilo dan dolayı değilde bebeğime doğduğunda hiç şeker vermeyi düşünmüyorum belli bir yaşa kadar bizde öyle büyüdük
Ona zarar vermek istemiyorum

Kız sen ne alsan sonra müthiş zam geliyor kupon da kalkıyor.
Salça da filan da öyle olmuştu.
Şansına iyi denk getirmişsin
N11 abartıyor bence ya da mağazalar bilmiyorum
Gıda vs tekstil be alsak ikinciye fena zam geliyor

Açıklama kısmında yazanlar sizin sonuçlarınız dimi? Biraz enfeksiyon var gibi geldi bana ama doktor daha iyi bilir tabi.

Kızlar doğumdan sonra rahatça şarküteri yiyebilir miyiz?
Ben toxoplazma geçirmediğim için lohusalıkta filan salam, pastırma, sucuk filan artık yiycez mi?
İnsülin bugün göbek bölgemde canımı acıttı valla.
Başka dertlerden aklımıza gelmiyor annelik bence delilik. ✌bunca şeye hangi akıllı dayanır

150 ye 40 kuponu da yükledim ama ne alıcam bilmiyorum

Açıklama kısmında yazanlar sizin sonuçlarınız dimi? Biraz enfeksiyon var gibi geldi bana ama doktor daha iyi bilir tabi.
Evet ben de vardır diyordum çok sık idrara çıkar olmuştum çünkü doktor bir şey demedi. Ki bu nerdeyse bir ay önceki sonuçlarım yeniden bir tahlil yaptırmak istiyorum. İçime kurt yenice düştü.

Yabancıların videosunu görüyorum doğurup suşi falan yiyorlar. Bence doğurduktan sonra yenilir ya

Evet ben de vardır diyordum çok sık idrara çıkar olmuştum çünkü doktor bir şey demedi. Ki bu nerdeyse bir ay önceki sonuçlarım yeniden bir tahlil yaptırmak istiyorum. İçime kurt yenice düştü.
Bugün olmasa bile yarın oluşabiliyor maalesef enfeksiyon öyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…