- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.701
Salatalık ye istersen tuz falan ekme ditek boş salatalık benimde öyle oluyo 2 salatalık yiyorum rahatlatıyo
Ben maden suyu da içtim işe yaramadı. İlaç içtim iyi geldi.Şuan ben de aynı soda içtim yanımda ilaçta yok
Kilo veya boyu ikisi de söylemedi mjYarın ilk gittiğim doktoruma randevu aldım ona görüncem birde
O belli bir eşik var onu geçince ilaçtan başka bir şey iyi gelmiyorBen maden suyu da içtim işe yaramadı. İlaç içtim iyi geldi.
Bana da iyi gelmedi ki içtim ama yani öylesineBen maden suyu da içtim işe yaramadı. İlaç içtim iyi geldi.
Ay bilmiyorum salı günü tam 29. Hafta olacağım o zaman göreceğim bebişimi tombikleşmiş ve saçları çıkmıştır bence. Çok özlüyorum her ay.Bebeğin saçları ile ilgili bilgi alan oldu mu 29 dan sonra saçlar çıkıyormuş
Hadi inşallahAy bilmiyorum salı günü tam 29. Hafta olacağım o zaman göreceğim bebişimi tombikleşmiş ve saçları çıkmıştır bence. Çok özlüyorum her ay.
Dimi bence de yarın güzel sonuç alcam inşallah inanıyorumCanım ben sürekli gittiğim doktorumda bebeğin kilosu biri 1050 çıktı diğeri 900 küsürdü. Kendi doktorumdan 5 gün sonra perinatolojiye gittim onun ölçümünde bebeklerin ikiside 900 gram çıktı boylarıda küçüldü çocuk 5 günde zayıflamışbakılan cihazdan ve çocuğun o anki pozisyonundan bile ciddi fark ediyor yani anlayacağın. O yüzden sürekli gittiğin takipli doktorunun söylediği kilo ve boyu baz al derim yoksa kafan karma karışık olur boş yerede strese sokarsın kendini
Ben de öyleyim daha oyuncak bir hışırtılı kitap aldım o kadar. Piyanolu oyun halısından da almak istiyorum ama ses kısma özelliği var mıdır en çok onu merak ediyorum. Maksimum bir ya da iki tane de çıngırak alırım ilk aylar için az sesi çıkanKız böyle çıngırak filan alıyoruz ya iki gün sonra kafamız nasıl kaldıracak o sesleriben evde sessizliğe alışmışım tek olmaya ses olunca sinir oluyorum
Biri 32 dedi biri 28 dimi?30 hafta kuzum
Hiç kilo almadın ve yemiyor musunEvde künefe var yiyip yememekte kararsız kalıyorum
Kendi diyetimi kendim yapıyorum
Meyve yiyorum sadece şeker anlamında
Künefeylede uzun zmandır bakışıyoruz
Buarada hiç kilo almadım henüz
Hamilelikte Şeker hastalarına tamamen
şeker yasaklanıyormu
Bir dilim yesem ne olur
Babam pasta yapmayı nerden öğrendi
Kilo dan dolayı değilde bebeğime doğduğunda hiç şeker vermeyi düşünmüyorum belli bir yaşa kadar bizde öyle büyüdükHiç kilo almadın ve yemiyor musunBen 8.5 kilo aldım evde şimdi künefe olsa yerdim
Kız sen ne alsan sonra müthiş zam geliyor kupon da kalkıyor.n11'den 7 Parça Kutulu Çıngırak Seti seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
7 Parça Kutulu Çıngırak Seti Fiyatları ve Özellikleri
Ben kuponla 139 a almıştım 189 dan şimdi 298 yapmışlar
Açıklama kısmında yazanlar sizin sonuçlarınız dimi? Biraz enfeksiyon var gibi geldi bana ama doktor daha iyi bilir tabi.Eki Görüntüle 3309064
Kızlar enfeksiyon var mı bu değerlere göre doktorum sonuçlar güzel dedi ama ben netten bakınca bi emin olamadım. Açıklama kısmında yazanlar kafamı karıştırdı. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarım ne diyorsunuz ?
Evet ben de vardır diyordum çok sık idrara çıkar olmuştum çünkü doktor bir şey demedi. Ki bu nerdeyse bir ay önceki sonuçlarım yeniden bir tahlil yaptırmak istiyorum. İçime kurt yenice düştü.Açıklama kısmında yazanlar sizin sonuçlarınız dimi? Biraz enfeksiyon var gibi geldi bana ama doktor daha iyi bilir tabi.
Yabancıların videosunu görüyorum doğurup suşi falan yiyorlar. Bence doğurduktan sonra yenilir yaKızlar doğumdan sonra rahatça şarküteri yiyebilir miyiz?
Ben toxoplazma geçirmediğim için lohusalıkta filan salam, pastırma, sucuk filan artık yiycez mi?
İnsülin bugün göbek bölgemde canımı acıttı valla.
Başka dertlerden aklımıza gelmiyor annelik bence delilik.✌bunca şeye hangi akıllı dayanır
Bugün olmasa bile yarın oluşabiliyor maalesef enfeksiyon öyle bir şeyEvet ben de vardır diyordum çok sık idrara çıkar olmuştum çünkü doktor bir şey demedi. Ki bu nerdeyse bir ay önceki sonuçlarım yeniden bir tahlil yaptırmak istiyorum. İçime kurt yenice düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?