2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Enfeksiyon var ama çok az miktarda. Benimde böyle çıktığında doktorum iyi bir şey yok demişti. Hamilelik için sanırım bu değerler normal ilaç verilmiyor. Ama suyu az içmişsin biraz

Kızlar bu hareket konusunu doktora soran var mı? Benim de son günlerde bir tık az gibi ama yeri daraldı ona yoruyorum birde hareketliyim ondan mı acaba.

Dokunduğumu kurutuyorum

Kızlar bu hareket konusunu doktora soran var mı? Benim de son günlerde bir tık az gibi ama yeri daraldı ona yoruyorum birde hareketliyim ondan mı acaba.
En hareketli olduğu zamanda 10 tane say dedi doktorum canım

Ona da sütun tadı değişir gaz yapar bebeğe vb diyorlar

En hareketli olduğu zamanda 10 tane say dedi doktorum canım
Aşkım gün içinde 10 değil 20 de oluyor şükür ama sanki geçen hafta daha hareketliydi, birde sürekli okuyunca psikolojik mi ne anlamadım. Birde Kaan kocatepe dinledim risksiz gebelikte günde 10 hareket yeter dedi. Kontrole de var daha 2 hafta endişe ettim yarın bir kalp atışı dinleyeyim

Kilo dan dolayı değilde bebeğime doğduğunda hiç şeker vermeyi düşünmüyorum belli bir yaşa kadar bizde öyle büyüdük
Ona zarar vermek istemiyorum
Canın istiyorsa bir çatal da olsa ye bu işin psikolojik boyutu da var

Hareketli olduğumda ben de hissetmiyorum. Sakince oturup uzandığım zamanlar hissedebiliyorum. Hatta 2 gün çok hareketliydim geçenlerde bebeğin hareketlerini hissedemedim, baya takıntı yapmıştım, sonra normale döndü yine.

Büyüyorlar hem de kendilerine rahat bir yer bulduklarında çok hareket etmiyorlarmis bir de benim doktorum bebek bu robot değil sen nasıl her gün aynı adımı atmiyirsan her gün aynı şeyi yapmiyorsan onunda yapmaması normal dedi o günden sonra kafam rahatladı

Bende takıntı yaptım resmen, artık yürüyüşlere başladım ufaktan Yürüyüş sonrası hareket çok etmiyor uyuyor herhalde ama sabah uyandığımda maşallah tekme makinesi. Biraz da takıntı yaptığım için böyle hissediyorum sanırım stresimi ona yansıyor
Benim de kafam rahatlasa ne güzel olur ne zor iş bu anne olmak karnımdaki mercimeğin tekmesi modumu belirliyor haklısın evet öyle valla rahatlattın beni sağolasın

Senin haftanda benim de böyle oldu hemen acile gittim nstde de haftası küçük diye bulamadılar ulturasyon cihazı eski doktor yok ebelerle baktık onlqr anlamıyor ben anlamıyorum en son baktım oynuyor ama ben hissetmiyorum sana özgüvenli konuştuğuma bakma tecrübe kazandım diye

Kızlar tülay kök psikolojik ilk yardım kitabını okuyan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…