- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.721
Enfeksiyon var ama çok az miktarda. Benimde böyle çıktığında doktorum iyi bir şey yok demişti. Hamilelik için sanırım bu değerler normal ilaç verilmiyor. Ama suyu az içmişsin birazEki Görüntüle 3309064
Kızlar enfeksiyon var mı bu değerlere göre doktorum sonuçlar güzel dedi ama ben netten bakınca bi emin olamadım. Açıklama kısmında yazanlar kafamı karıştırdı. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarım ne diyorsunuz ?
Yok kuzum yarın doktora daralta daralta sorcamKilo veya boyu ikisi de söylemedi mj
Artık kendimi öyle ikna edicemBiri 32 dedi biri 28 dimi?demek ki dogrusu tam ortasi 30.
Eki Görüntüle 3309064
Kızlar enfeksiyon var mı bu değerlere göre doktorum sonuçlar güzel dedi ama ben netten bakınca bi emin olamadım. Açıklama kısmında yazanlar kafamı karıştırdı. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarım ne diyorsunuz ?
evet enfeksiyon var benimde bu civarda çıkmıştı tek kullanımlık antibiyotik verdiEki Görüntüle 3309064
Evet su içerken hala çok zorlanıyorumEnfeksiyon var ama çok az miktarda. Benimde böyle çıktığında doktorum iyi bir şey yok demişti. Hamilelik için sanırım bu değerler normal ilaç verilmiyor. Ama suyu az içmişsin biraz
Kız sen ne alsan sonra müthiş zam geliyor kupon da kalkıyor.
Salça da filan da öyle olmuştu.
Şansına iyi denk getirmişsin
N11 abartıyor bence ya da mağazalar bilmiyorum
Gıda vs tekstil be alsak ikinciye fena zam geliyor
En hareketli olduğu zamanda 10 tane say dedi doktorum canımKızlar bu hareket konusunu doktora soran var mı? Benim de son günlerde bir tık az gibi ama yeri daraldı ona yoruyorum birde hareketliyim ondan mı acaba.
Kızlar doğumdan sonra rahatça şarküteri yiyebilir miyiz?
Ben toxoplazma geçirmediğim için lohusalıkta filan salam, pastırma, sucuk filan artık yiycez mi?
İnsülin bugün göbek bölgemde canımı acıttı valla.
Başka dertlerden aklımıza gelmiyor annelik bence delilik.✌bunca şeye hangi akıllı dayanır
Aşkım gün içinde 10 değil 20 de oluyor şükür ama sanki geçen hafta daha hareketliydi, birde sürekli okuyunca psikolojik mi ne anlamadım. Birde Kaan kocatepe dinledim risksiz gebelikte günde 10 hareket yeter dedi. Kontrole de var daha 2 hafta endişe ettim yarın bir kalp atışı dinleyeyimEn hareketli olduğu zamanda 10 tane say dedi doktorum canım
Canın istiyorsa bir çatal da olsa ye bu işin psikolojik boyutu da varKilo dan dolayı değilde bebeğime doğduğunda hiç şeker vermeyi düşünmüyorum belli bir yaşa kadar bizde öyle büyüdük
Ona zarar vermek istemiyorum
Hareketli olduğumda ben de hissetmiyorum. Sakince oturup uzandığım zamanlar hissedebiliyorum. Hatta 2 gün çok hareketliydim geçenlerde bebeğin hareketlerini hissedemedim, baya takıntı yapmıştım, sonra normale döndü yine.Kızlar bu hareket konusunu doktora soran var mı? Benim de son günlerde bir tık az gibi ama yeri daraldı ona yoruyorum birde hareketliyim ondan mı acaba.
Büyüyorlar hem de kendilerine rahat bir yer bulduklarında çok hareket etmiyorlarmis bir de benim doktorum bebek bu robot değil sen nasıl her gün aynı adımı atmiyirsan her gün aynı şeyi yapmiyorsan onunda yapmaması normal dediAşkım gün içinde 10 değil 20 de oluyor şükür ama sanki geçen hafta daha hareketliydi, birde sürekli okuyunca psikolojik mi ne anlamadım. Birde Kaan kocatepe dinledim risksiz gebelikte günde 10 hareket yeter dedi. Kontrole de var daha 2 hafta endişe ettim yarın bir kalp atışı dinleyeyim
Suyu az içmiş olabilirsinKızlar katı sarı akıntı geldi peçeteye, ilk kez gördüm normal mi?
Bende takıntı yaptım resmen, artık yürüyüşlere başladım ufaktan Yürüyüş sonrası hareket çok etmiyor uyuyor herhalde ama sabah uyandığımda maşallah tekme makinesi. Biraz da takıntı yaptığım için böyle hissediyorum sanırım stresimi ona yansıyorHareketli olduğumda ben de hissetmiyorum. Sakince oturup uzandığım zamanlar hissedebiliyorum. Hatta 2 gün çok hareketliydim geçenlerde bebeğin hareketlerini hissedemedim, baya takıntı yapmıştım, sonra normale döndü yine.
Benim de kafam rahatlasa ne güzel olurBüyüyorlar hem de kendilerine rahat bir yer bulduklarında çok hareket etmiyorlarmis bir de benim doktorum bebek bu robot değil sen nasıl her gün aynı adımı atmiyirsan her gün aynı şeyi yapmiyorsan onunda yapmaması normal dedio günden sonra kafam rahatladı
Senin haftanda benim de böyle oldu hemen acile gittimBende takıntı yaptım resmen, artık yürüyüşlere başladım ufaktan Yürüyüş sonrası hareket çok etmiyor uyuyor herhalde ama sabah uyandığımda maşallah tekme makinesi. Biraz da takıntı yaptığım için böyle hissediyorum sanırım stresimi ona yansıyor
Benim de kafam rahatlasa ne güzel olurne zor iş bu anne olmak karnımdaki mercimeğin tekmesi modumu belirliyor haklısın evet öyle valla rahatlattın beni sağolasın
93 tl bir yerde kargo haric. bunlar kacinci ay oyuncagi ve islevi ne ona gore alacagim hem ben butun sitelere bakip aliyorum n11 kupon veriyor ama kuponlu fiyati bile pahali ordan bir sey almadimn11'den 7 Parça Kutulu Çıngırak Seti seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
7 Parça Kutulu Çıngırak Seti Fiyatları ve Özellikleri
Ben kuponla 139 a almıştım 189 dan şimdi 298 yapmışlar
Sana yarıyor en azındanDokunduğumu kurutuyorum
Sittin sene diyet diyosunOna da sütun tadı değişir gaz yapar bebeğe vb diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?