- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.741
Ben bugpn 1/3 simityedim kahvaltida ya, sekerimiz var ok ama o kadar sıkmaya da gerek yok sankiSana yarıyor en azından✌
Sittin sene diyet diyosun
Alıştım ama bir simit filan özledim valla
Ne bileyim bir dilim kek
Doğurduktan sonra yersin ya onlar gaz da yapmaz az kaldi 2,5 ay sabretSana yarıyor en azından✌
Sittin sene diyet diyosun
Alıştım ama bir simit filan özledim valla
Ne bileyim bir dilim kek
Benim bebişte öyle kolunu ya da ayağını dayıyor itiyor sürekliKızlar 31. Haftadayım. Şu son 3-4 gündür karnım sürekli kasılıyor, yani sanki bacağını ya da kolunu oraya dayayıp ittiriyor gibi oluyor ama kasılma gibi bir histe oluyor aynı zamanda. Sebebi nedir, kontrolüme 2 hafta var, doktora erkenden gitmem gerekiyor mu?
Ben sancı diye korkmuştum canım ama sanırım öyle bir şey değilBenim bebişte öyle kolunu ya da ayağını dayıyor itiyor sürekli
Hareket ediyorlar yerleri artık kısıtlı ondan oluyor galibaBen sancı diye korkmuştum canım ama sanırım öyle bir şey değil
Teşekkür ederim. Çift başlıklı olanlar için çekim gücü düşüyor dediler. Henüz almadım ama kiwiden memnun kalırsanız yazarsanız cok sevinirimÖncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yorumu görünce yazmak istedim2.5 aylık ikiz annesiyim tekli philips avent almıştım ama asla yetmiyor göz korkutmak istemem her bebeğin karakteri çok farklı ama bizim kızlar baya huysuz 24 saat yetmiyorki sağım yapmaya vakit kalsın alacaksanız çift başlıklı alın ben mesela şimdi şarj edilebilir kiwininkini alacağım çünkü kabloya bağlı kalma imkanım olmuyor kiwiyi deneyimledikten sonrada yazabilirim
İyi duruyor canımEki Görüntüle 3309064
Kızlar enfeksiyon var mı bu değerlere göre doktorum sonuçlar güzel dedi ama ben netten bakınca bi emin olamadım. Açıklama kısmında yazanlar kafamı karıştırdı. Bu konuda tecrübeli arkadaşlarım ne diyorsunuz ?
Bir yere toplanıp top gibi duruyorlar karnım öyle şekilsiz duruyor ki bnmde şok oluyorum ayağa kalkınca düzeliyor herkeste oluyor muHareket ediyorlar yerleri artık kısıtlı ondan oluyor galiba
Benim de öyle oluyor da bir kaç saniye içinde geçiyorBir yere toplanıp top gibi duruyorlar karnım öyle şekilsiz duruyor ki bnmde şok oluyorum ayağa kalkınca düzeliyor herkeste oluyor mu
Benim de arada şekilsiz olduğu oluyorBir yere toplanıp top gibi duruyorlar karnım öyle şekilsiz duruyor ki bnmde şok oluyorum ayağa kalkınca düzeliyor herkeste oluyor mu
Canım idrarda yanmaEvet ben de vardır diyordum çok sık idrara çıkar olmuştum çünkü doktor bir şey demedi. Ki bu nerdeyse bir ay önceki sonuçlarım yeniden bir tahlil yaptırmak istiyorum. İçime kurt yenice düştü.
Daha neler neler kızMervede koptum yalnız.
Bizim ailede isim söylemede çok zorlanıyor.
Basit ve söylemesi kolay bulmaya çalışıyorum ki evladımın adını herkesler düzgün telafuz edebilsin.
Ne yapacaklarmis kızŞu son hafta beni gören herkes ama herkes du karnına bakayım diyo normalde pek rahatsız olmam ama çok fazla bakmak istemeleri biyerden sonra rahatsız etti
İnşallah yaYabancıların videosunu görüyorum doğurup suşi falan yiyorlar. Bence doğurduktan sonra yenilir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?