2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kuponlarla tülay kökün iki kitabını aldım
194 dü 154 e geldi iki kitap inşallah orjinaldir
Kırmızı pazartesi satıcı bilen var mı orjinal ürün mü satıyor?
Trendyol yorumu vs baktım fake yazan yok

Kızlar 31. Haftadayım. Şu son 3-4 gündür karnım sürekli kasılıyor, yani sanki bacağını ya da kolunu oraya dayayıp ittiriyor gibi oluyor ama kasılma gibi bir histe oluyor aynı zamanda. Sebebi nedir, kontrolüme 2 hafta var, doktora erkenden gitmem gerekiyor mu?

Benim bebişte öyle kolunu ya da ayağını dayıyor itiyor sürekli

Teşekkür ederim. Çift başlıklı olanlar için çekim gücü düşüyor dediler. Henüz almadım ama kiwiden memnun kalırsanız yazarsanız cok sevinirim

İyi duruyor canım
Lökosit değerine bakıyorlar genelde benim 41 çıkmıştı O zaman ilaç vermişlerdi enfeksiyon var diye .
İdrarda nitrit olmaması negatif olması iyi . Böbrek fonsitonundq bir enfeksiyon olmadığı gösterir

Evet ben de vardır diyordum çok sık idrara çıkar olmuştum çünkü doktor bir şey demedi. Ki bu nerdeyse bir ay önceki sonuçlarım yeniden bir tahlil yaptırmak istiyorum. İçime kurt yenice düştü.
Canım idrarda yanma
Sürekli kasık ağrısı
İdrar 15-20 dk da bir çıkma ama idrar gelmemesi gibi durumlarda en güzeli idrar testi vermek .
Eğerki enfeksiyon başladıysa ve biz ilaç almıyorsak bakteri kendi kendine geçmiyor . Önce mesaneye sorma idrar kanallarına daha sonrada böbreklere kadar yayılabiliyor enfeksiyon benim 1 aydır enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum bugün bitiyor yarın geri başlıyor maalesef ki bunun biz doğurana kadar bir çözümü yok . Bol su içip enfeksiyon oluşan bölgedeki sıvıyı seyreltmemiz lazım .
Ben yerinde olsam yarın idrar testi verirdim

Mervede koptum yalnız.
Bizim ailede isim söylemede çok zorlanıyor.
Basit ve söylemesi kolay bulmaya çalışıyorum ki evladımın adını herkesler düzgün telafuz edebilsin.
Daha neler neler kız sezeryan doğuma Sezai doğum der mesela erkek doğum der erken doğuma İsra koyduk söyleyebilende isot diyor

Bu gece dolunaymı varmıs uyumadık daha. Birazda gobek cevresi gene kasıldı hayırlara vesile olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…