2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sana yarıyor en azından

Sittin sene diyet diyosun
Alıştım ama bir simit filan özledim valla
Ne bileyim bir dilim kek
Yine hamilelik kadar kısıtlı değil simit falan yenir çiğ soğan sarımsak gaz yaptığı için sürekli baklagil yemek bir de turşu sütun tadını değiştiriyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum da

93 tl bir yerde kargo haric. bunlar kacinci ay oyuncagi ve islevi ne ona gore alacagim hem ben butun sitelere bakip aliyorum n11 kupon veriyor ama kuponlu fiyati bile pahali ordan bir sey almadim
İlk aylar kullanacağı bir oyuncak ben vardemin oyuncak kalitesini beğeniyorum sen nereden baktın çıngırak ama 7 sinin de ritmik sesi farklı

Dün ben de bebeğin kafasi midem altından dışarı çıkacak sandım itiyor itiyor anneme sordum yeri daralmıştır genişletmeye çalışıyordur dedi

Şu son hafta beni gören herkes ama herkes du karnına bakayım diyo normalde pek rahatsız olmam ama çok fazla bakmak istemeleri biyerden sonra rahatsız etti
Benim karnıma arkadaşım dokundu kıyafetin üstünden o kadar rahatsız oldum ki insanlar da tuhaf hamile olunca sanki vücudumuz bizim vücudumuz olmuyor istedikleri zaman bakıp dokunabilecekleri bir şey gibi algılıyorlar

İşte bunlar hep tecrübe korkutuyorlar bizi resmen. Ay ne kötü olmuşsundur düşündüm de

Şu son hafta beni gören herkes ama herkes du karnına bakayım diyo normalde pek rahatsız olmam ama çok fazla bakmak istemeleri biyerden sonra rahatsız etti

al benden de o kadar. şimdiye kadar da hep bol giydim aç görelim diyen bile oldu. lazım değil bakmayın diyorum bende.
tuhaf bi merak anlayamadım

al benden de o kadar. şimdiye kadar da hep bol giydim aç görelim diyen bile oldu. lazım değil bakmayın diyorum bende.
tuhaf bi merak anlayamadım
Sizin yine iyi aç görelim diyorlar benim annem kilo aldığımı karnımı söylemiş dün kuzenlerim görüntülü aradı bir yuvarlan kız panda görelim diyorlar diğeri diyor göbeğine bardak koy fotoğraf at hamile karnı seviliyor ya tatlı oluyor, bende yakın olduklarıma ay seveyim falan derdim

İnşallah ya
Bir boğa burcu olarak her şeye hasret kaldım
Tatsız şeyler yemekten gına geldi artık
Üç ay daha sabredecem
Eşimde boğa burcu iştahı açık ve herşeyi çok seviyor.
Et yemekleri ve tatlı özellikle.
Diyet demek ölüm kalım gibi sizin burçlarda tatlım

Dolunay beni çok etkiler normalde uyuyamazdım dolunay geceleri ama dün ne kadar yorulmussam artık hastanelerde bi uyudum gece beş kere falan kalktım WC’ye ben şok rahat bi uyku sayılır artık benim için beş kere kalkmak ilk defa rahat uyuduğumu hissettim (rahatta şey yani sadece beş kere wc kalkmak ve sırt ağrısını söylemiyorum bile tutulmuş kalça bel bacaklar sırtım ağrıyor hala ) ama rahattı hshshdj

havalar da kapandı iyice boğucu geliyor zaten yaz çocuğuydum kışı hiç sevemedim benim ekimden sonra bunalım mesaisi başlıyor nişana kadar her sonbahar da başlıyor zaten benim bunalım senfonisi ama iki ay sonra bebişim gelecek diye heyecanlıyım en azından arkadasım olacak artık hem de kendi canımdan

Günaydın, kızlar ben bu sabah açlık şekerini düşüremiyorum ya diyetin üstüne bir kırıntı dahi çıkmıyorum ara öğünleri yapıyorum zaten ne tokluk ne diğer açlıklar sadece sabah açlığı şimfi ölçtüm 97 çıktı canım çok sıkılıyor bu duruma. Bebek yine çok aşağılarda pat pat vuruyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık şu şeker için bi fikri olan var mı? Yoğurt yiyorum son ara öğünümde ona rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…