- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.761
Bilmiyorum ki herkesin bakmak istemesi tuhafNe yapacaklarmis kıztövbe yarabbim ya
Dolunaydadır muhtemelen baş ağrısı falan da yaparBu gece uyuyamıyorum kızlar, 2’den beri gözlerim açık
Dolunaydadır muhtemelen baş ağrısı falan da yapar
Bu dolunay bizim bebeği rahatsız etti sanırımBu gece uyuyamıyorum kızlar, 2’den beri gözlerim açık
Yine hamilelik kadar kısıtlı değil simit falan yenir çiğ soğan sarımsak gaz yaptığı için sürekli baklagil yemek bir de turşu sütun tadını değiştiriyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum daSana yarıyor en azından✌
Sittin sene diyet diyosun
Alıştım ama bir simit filan özledim valla
Ne bileyim bir dilim kek
İlk aylar kullanacağı bir oyuncak ben vardemin oyuncak kalitesini beğeniyorum sen nereden baktın çıngırak ama 7 sinin de ritmik sesi farklı93 tl bir yerde kargo haric. bunlar kacinci ay oyuncagi ve islevi ne ona gore alacagim hem ben butun sitelere bakip aliyorum n11 kupon veriyor ama kuponlu fiyati bile pahali ordan bir sey almadim
Dün ben de bebeğin kafasi midem altından dışarı çıkacak sandım itiyor itiyor anneme sordum yeri daralmıştır genişletmeye çalışıyordur dediKızlar 31. Haftadayım. Şu son 3-4 gündür karnım sürekli kasılıyor, yani sanki bacağını ya da kolunu oraya dayayıp ittiriyor gibi oluyor ama kasılma gibi bir histe oluyor aynı zamanda. Sebebi nedir, kontrolüme 2 hafta var, doktora erkenden gitmem gerekiyor mu?
Benim karnıma arkadaşım dokundu kıyafetin üstünden o kadar rahatsız oldum ki insanlar da tuhaf hamile olunca sanki vücudumuz bizim vücudumuz olmuyor istedikleri zaman bakıp dokunabilecekleri bir şey gibi algılıyorlarŞu son hafta beni gören herkes ama herkes du karnına bakayım diyo normalde pek rahatsız olmam ama çok fazla bakmak istemeleri biyerden sonra rahatsız etti
İşte bunlar hep tecrübeSenin haftanda benim de böyle oldu hemen acile gittimnstde de haftası küçük diye bulamadılar ulturasyon cihazı eski doktor yok ebelerle baktık onlqr anlamıyor ben anlamıyorum en son baktım oynuyor ama ben hissetmiyorum sana özgüvenli konuştuğuma bakma tecrübe kazandım diye
Şu son hafta beni gören herkes ama herkes du karnına bakayım diyo normalde pek rahatsız olmam ama çok fazla bakmak istemeleri biyerden sonra rahatsız etti
Sizin yine iyi aç görelim diyorlar benim annem kilo aldığımı karnımı söylemiş dün kuzenlerim görüntülü aradı bir yuvarlan kız panda görelim diyorlaral benden de o kadar. şimdiye kadar da hep bol giydim aç görelim diyen bile oldu. lazım değil bakmayın diyorum bende.
tuhaf bi merak anlayamadım
O yüzden korkmuyoruz artik minicik kaldıİşte bunlar hep tecrübekorkutuyorlar bizi resmen. Ay ne kötü olmuşsundur düşündüm de
Eşimde boğa burcu iştahı açık ve herşeyi çok seviyor.İnşallah ya
Bir boğa burcu olarak her şeye hasret kaldım
Tatsız şeyler yemekten gına geldi artık
Üç ay daha sabredecem
Benimki de gece 4 te başladı hareketlere. 5 gibi bir dalmışım 6.30 ta uyandım bakalım gün nasıl bitecek bugünBu dolunay bizim bebeği rahatsız etti sanırım
Benide uyutmadı bu gece aşırı hareketlendi
Senin kargon geldi miİşte bunlar hep tecrübekorkutuyorlar bizi resmen. Ay ne kötü olmuşsundur düşündüm de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?