2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
sudem34 en iyi o anlıyor

Benim de aksine en sevdıgım havalar, bugun yagmur da çiseliyor, tam kahve içip dizi izlemelik, ama tabıkı kahve yasak sıcak süt içerim artık

Doktorunuzla görüştünüz mü? Dıyetle kontrol altına alınmazsa insülin başlanıyor sanırım, benım de haftaya pazartesi bakılcak, ben de dıyete harfıyen uyuyorum suanda

Günaydın kızlar, 5 gündür perişan haldeyim çok kötü hasta oldum hala da geçmedi nane limondan da bıktım artık paroldan başka bir şey de yazmıyorlar öyle sürünüyorum umarım bugün toparlarım hiç gücüm kalmadı. Maskesiz dışarı çıkmayacağım artık çok kötü bu salgın

Kızlar bu oda içi organizer güzel fiyata düştü trendyolda aklınızda olsun

Eklentiler

• IMG_4597.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 48
Al benden de o kadar.3 gundur ben de hastayim. Bugun oksuruk de basladi. Kasiklarim agriyor oksurunce korkuyorum.Esimden bulasti. O da 6 gun oldu hala toparlayamadi. Hamilelikte bagisiklik dusuyormus gercekten, yoksa ben kolay kolay hasta olmazdim oyle

Bizim de öyle başladı, eşim oldu hala geçmedi bende başladı sonra. Bol bol vitamin almaya çalışıyorum ama çok bir işe yaramıyor gibi

Doktorunuzla görüştünüz mü? Dıyetle kontrol altına alınmazsa insülin başlanıyor sanırım, benım de haftaya pazartesi bakılcak, ben de dıyete harfıyen uyuyorum suanda
Yani bana da öyle dediler diyetle kontrol altına alınmazsa insülin dediler diyetim işe yaradı endokrin doktoru da diyete böyle devam dedi. Ama bu sabah açlığıyla başım dertte. Şimdi diyetisyenime yazdım. 70-100 arası normaldir diyor. Dr muhtemelen ortalama Bi rakam vermiştir size diyor. Doktor 94ten düşük olacak demişti çünkü. Diyetisyen öyle diyince biraz daha rahatladım. Stres etkili biliyorsunuz dedi bir de.

Ben sinir oluyorum. Eşim dokunsun bide doktor dokunsun istiyorum. Sinirimi bozuyor

Bence de hergun bu sekılde cıkmıyorsa sorun yoktur, siz dıyete devam edın, baxı doktorlar da pımpırıklı oluyor bız hastalar gibi

Aynen stres etkili valla bende dalgalı cıkıo bende birebir uyuyorum ama sonuclar dalgalı gibi. stresten sanırım buda yeni moda oldu şeker.. Son 3 ay sıkıntılı başladı

Kızlar şeker için yemekten sonra yuruyus yapıp bol su ıcın dedı hemsıre ler. Tokluk güzel sonuc veriyor.
Ama tabi yuruyus yapanlar şanslı.

ben de öyleyim gittim antibiyotik başladı dr mecburi dedi, antibiyotik kullanmama rağmen iyileşemiyorum tekrar gittim ciğerlerime inmiş evde yatıyorum dinleniyorum ateşim çıkmasa ağrısı acısı da sorun değil ateş yükselince bebişe zarar verir diye korkuyorum 3 tane antibiyotiğim kaldı çoktan iyileşmem gerekirdi bana mısın demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…