- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.781
Günaydın, kızlar ben bu sabah açlık şekerini düşüremiyorum ya diyetin üstüne bir kırıntı dahi çıkmıyorum ara öğünleri yapıyorum zaten ne tokluk ne diğer açlıklar sadece sabah açlığı şimfi ölçtüm 97 çıktı canım çok sıkılıyor bu duruma. Bebek yine çok aşağılarda pat pat vuruyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık şu şeker için bi fikri olan var mı? Yoğurt yiyorum son ara öğünümde ona rağmen
Benim de aksine en sevdıgım havalar, bugun yagmur da çiseliyor, tam kahve içip dizi izlemelik, ama tabıkı kahve yasak sıcak süt içerim artıkhavalar da kapandı iyice boğucu geliyor zaten yaz çocuğuydum kışı hiç sevemedim benim ekimden sonra bunalım mesaisi başlıyor nişana kadarher sonbahar da başlıyor zaten benim bunalım senfonisi ama iki ay sonra bebişim gelecek diye heyecanlıyım en azından arkadasım olacak artık hem de kendi canımdan
Doktorunuzla görüştünüz mü? Dıyetle kontrol altına alınmazsa insülin başlanıyor sanırım, benım de haftaya pazartesi bakılcak, ben de dıyete harfıyen uyuyorum suandaGünaydın, kızlar ben bu sabah açlık şekerini düşüremiyorum ya diyetin üstüne bir kırıntı dahi çıkmıyorum ara öğünleri yapıyorum zaten ne tokluk ne diğer açlıklar sadece sabah açlığı şimfi ölçtüm 97 çıktı canım çok sıkılıyor bu duruma. Bebek yine çok aşağılarda pat pat vuruyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık şu şeker için bi fikri olan var mı? Yoğurt yiyorum son ara öğünümde ona rağmen
Benim tek 28. Haftama 5,5 kilo ile giriş yapacağımİkiz anneleri kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız merak ediyorum hamileliği kaçar kilo ile bitireceğiz
Al benden de o kadar.3 gundur ben de hastayim. Bugun oksuruk de basladi. Kasiklarim agriyor oksurunce korkuyorum.Esimden bulasti. O da 6 gun oldu hala toparlayamadi. Hamilelikte bagisiklik dusuyormus gercekten, yoksa ben kolay kolay hasta olmazdim oyleGünaydın kızlar, 5 gündür perişan haldeyim çok kötü hasta oldum hala da geçmedi nane limondan da bıktım artık paroldan başka bir şey de yazmıyorlar öyle sürünüyorum umarım bugün toparlarım hiç gücüm kalmadı. Maskesiz dışarı çıkmayacağım artık çok kötü bu salgın
Bizim de öyle başladı, eşim oldu hala geçmedi bende başladı sonra. Bol bol vitamin almaya çalışıyorum ama çok bir işe yaramıyor gibiAl benden de o kadar.3 gundur ben de hastayim. Bugun oksuruk de basladi. Kasiklarim agriyor oksurunce korkuyorum.Esimden bulasti. O da 6 gun oldu hala toparlayamadi. Hamilelikte bagisiklik dusuyormus gercekten, yoksa ben kolay kolay hasta olmazdim oyle
26+6 canım 55 ile hamile kaldım şuanda 64 küsürümİkiz anneleri kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız merak ediyorum hamileliği kaçar kilo ile bitireceğiz
Çok iyi anlıyorum seni bende boğa burcuyumİnşallah ya
Bir boğa burcu olarak her şeye hasret kaldım
Tatsız şeyler yemekten gına geldi artık
Üç ay daha sabredecem
Yani bana da öyle dediler diyetle kontrol altına alınmazsa insülin dediler diyetim işe yaradı endokrin doktoru da diyete böyle devam dedi. Ama bu sabah açlığıyla başım dertte. Şimdi diyetisyenime yazdım. 70-100 arası normaldir diyor. Dr muhtemelen ortalama Bi rakam vermiştir size diyor. Doktor 94ten düşük olacak demişti çünkü. Diyetisyen öyle diyince biraz daha rahatladım. Stres etkili biliyorsunuz dedi bir de.Doktorunuzla görüştünüz mü? Dıyetle kontrol altına alınmazsa insülin başlanıyor sanırım, benım de haftaya pazartesi bakılcak, ben de dıyete harfıyen uyuyorum suanda
Ben sinir oluyorum. Eşim dokunsun bide doktor dokunsun istiyorum. Sinirimi bozuyorBenim karnıma arkadaşım dokundu kıyafetin üstünden o kadar rahatsız oldum ki insanlar da tuhaf hamile olunca sanki vücudumuz bizim vücudumuz olmuyor istedikleri zaman bakıp dokunabilecekleri bir şey gibi algılıyorlar
Bence de hergun bu sekılde cıkmıyorsa sorun yoktur, siz dıyete devam edın, baxı doktorlar da pımpırıklı oluyor bız hastalar gibiYani bana da öyle dediler diyetle kontrol altına alınmazsa insülin dediler diyetim işe yaradı endokrin doktoru da diyete böyle devam dedi. Ama bu sabah açlığıyla başım dertte. Şimdi diyetisyenime yazdım. 70-100 arası normaldir diyor. Dr muhtemelen ortalama Bi rakam vermiştir size diyor. Doktor 94ten düşük olacak demişti çünkü. Diyetisyen öyle diyince biraz daha rahatladım. Stres etkili biliyorsunuz dedi bir de.
Aynen stres etkili valla bende dalgalı cıkıo bende birebir uyuyorum ama sonuclar dalgalı gibi. stresten sanırım buda yeni moda oldu şeker.. Son 3 ay sıkıntılı başladıYani bana da öyle dediler diyetle kontrol altına alınmazsa insülin dediler diyetim işe yaradı endokrin doktoru da diyete böyle devam dedi. Ama bu sabah açlığıyla başım dertte. Şimdi diyetisyenime yazdım. 70-100 arası normaldir diyor. Dr muhtemelen ortalama Bi rakam vermiştir size diyor. Doktor 94ten düşük olacak demişti çünkü. Diyetisyen öyle diyince biraz daha rahatladım. Stres etkili biliyorsunuz dedi bir de.
benim siparişimi iptal ettilern11'den 7 Parça Kutulu Çıngırak Seti seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
7 Parça Kutulu Çıngırak Seti Fiyatları ve Özellikleri
Ben kuponla 139 a almıştım 189 dan şimdi 298 yapmışlar
Ben 26.haftamda 7 kilo aldım sanki sonuna kadar 20 alacakmışım gibi gelio size maşallahBenim tek 28. Haftama 5,5 kilo ile giriş yapacağım
ben de öyleyim gittim antibiyotik başladı dr mecburi dedi, antibiyotik kullanmama rağmen iyileşemiyorum tekrar gittim ciğerlerime inmiş evde yatıyorum dinleniyorum ateşim çıkmasa ağrısı acısı da sorun değil ateş yükselince bebişe zarar verir diye korkuyorumGünaydın kızlar, 5 gündür perişan haldeyim çok kötü hasta oldum hala da geçmedi nane limondan da bıktım artık paroldan başka bir şey de yazmıyorlar öyle sürünüyorum umarım bugün toparlarım hiç gücüm kalmadı. Maskesiz dışarı çıkmayacağım artık çok kötü bu salgın
Valla kayınvalidem dokunuyor seviyor içinde kalmasın diye bir şey demiyorum, torun hasreti varBen sinir oluyorum. Eşim dokunsun bide doktor dokunsun istiyorum. Sinirimi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?