- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.281
Aynı yerde mi yaptınız acaba tahlili 2kat artması gerekli normalde ama yapılan laboratuvar farklıysa ondan kaynaklı olabilirKızlar konu açtım gören olmadı bana bi bakın nolurpazartesi 1025 bugün 1300 olmuş değerim. Yükselme çok az kese de görünmedi. Artışın bu kadar az olması normal mi
Laboratuvar farkı olabilir farklı yerlerde yaptırdıysanızKızlar konu açtım gören olmadı bana bi bakın nolurpazartesi 1025 bugün 1300 olmuş değerim. Yükselme çok az kese de görünmedi. Artışın bu kadar az olması normal mi
Çok güzelMerhaba teyzeleribiz 7 haftalik olduk bugün kalp atışı duyduk çok şükür dünyanın en güzel duygusuymus
Aynı yerde mi yaptınız acaba tahlili 2kat artması gerekli normalde ama yapılan laboratuvar farklıysa ondan kaynaklı olabilir
Aynı yerde yaptırdımLaboratuvar farkı olabilir farklı yerlerde yaptırdıysanız
Kız yerim minnoşMerhaba teyzeleribiz 7 haftalik olduk bugün kalp atışı duyduk çok şükür dünyanın en güzel duygusuymus
İnşallah bir sorun yoktur kontrole gitmekte fayda varAynı yerde yaptırdım
12 sinde 21
14 ünde 51
17 sinde 129
24 ünde 1025 bugün de 1300 olmuş bugüne kadar güzel yükseliyodu aslında
Yani çok arada ben hem kimyasal hem dış hemde normal gebelik geçirdim. Bu değerler için net bişi diyemiyorum. 2 gün sonra tekrar bi kan ver belki doktorda istemiştir. Şuan için sadece sağlıksız bir gebelik diyebilirim biyere muhtemelen tutunmuş ama nereye o belli değil, biraz dış gebelik gibi görünüyor ama belli de olmaz bana güvenme doktora güven. Böyle olup sonradan normale dönende çok nadirde olsa oluyo belli olmaz yani. İnşallah güzel haberler alırsınAynı yerde yaptırdım
12 sinde 21
14 ünde 51
17 sinde 129
Çok güzel
Kız yerim minnoşmaşallah yaa Allah nazardan saklasın hayırlısıyla doğurmak nasip olsun hepimize
Oy masallah ne guzel yatmis annesinin karnina :)Merhaba teyzeleribiz 7 haftalik olduk bugün kalp atışı duyduk çok şükür dünyanın en güzel duygusuymus
Rabbim hayırlısını kolaylıkla versinMalesef canım 7+4 olmuş ama kese geçen haftadan buyumemis kalp atışı yine yoktu. Kürtajı kaldırmam şuan bir hafta ilaçları kestik düşmesini bekleyeceğiz düşmezse kürtaj olacak
Maalesef normal değil kimyasal ya da dış gebelik olabilir bir doktora daha gidin kimyasal kendiliğinden sonlanır Ama dış gebelikse sonu kötü oluyorKızlar konu açtım gören olmadı bana bi bakın nolurpazartesi 1025 bugün 1300 olmuş değerim. Yükselme çok az kese de görünmedi. Artışın bu kadar az olması normal mi
Canım hayırlı olsun, Eskişehir de misin ? Burda da var yunus Emre merak ettimMerhaba teyzeleribiz 7 haftalik olduk bugün kalp atışı duyduk çok şükür dünyanın en güzel duygusuymus
Alllah yardımcın olsun benimde 10 yaşında bar oğlum yarım saate okuldan gelecek ne yapıcam diye düşünüyorumEvet 2 yaşında kızım var ona yemek hazırlamaya zorlanıyorum o derece berbat midem
Adetten kaç gün geçtiAynı yerde yaptırdım
12 sinde 21
14 ünde 51
17 sinde 129
Hoş geldin aramıza maşallah diyorum ve nasılsın öğrenmek istiyorumMerhaba kızlar. 2021 aralık annesiydim.(29kasımda doğum oldu) Şimdi yeniden 2023 aralık annesi olacağım. 8+5 günlüğüm ama dün 7+5 çıktı ultrasonda. Kalp atışını duyduk bir sorun yok şimdilik şükürler olsun. Son adet tarihim 24 şubat.
sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz. 2021 aralık annelerinde çok güzel dostuklar kurduk. Umarım burdada öyle olur.
Bence normal, haftaya gorunur. Benim 6+1 muayenemi vajinal bakti gormek icin5+4 haftalik oldum ama kese göründü bebek görünmedi normal mi karından bakti
Mide bulantıları ile başım dertte. Son çare olarak gece uyumadan 2 tane prilam içtim sabah biraz daha iyi uyandım.Hoş geldin aramıza maşallah diyorum ve nasılsın öğrenmek istiyorum
İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?