2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de bir hafta önde.
Şekerden diye düşünüyoruz.
Magnezyum iki alıyorum
Progestan fitil yatarken bi de rahim ağzı için.

Rahim ağzı uzunluğun kaç?
Ne zamandan beri magnezyum çift alıyorsun?
Bebeğin kafası nerde döndü mü?

Genetik test vs yaptırdın mı?
Beni daha onun için doktor baya hırpalamıştı.
Kaç haftalık oldun?

Rahim uzunluğu kasılmayla 25e düşüyor dedi. Muayene ederken kasılmam oldu gördü. Normali 30 sanırım. 29+3 üm. Bebeğin kafası bence aşağıda bi kere sorduğum da yukarda dedi ama bu bişeyi değiştirmez dedi. 26.haftadsn beri çift alıyorum magnezyumu. Bana zaten erken doğum diyor 32 diyor. 3 hafta var bakalım. Yazdım şimdi dra yurt dışında kendisi acile gidip rahim ağzına baktır dedi. Akşama geliyorum ben diyor. Genetik test değil benim 2li 3lğ testler yerine yurt dışı testi yaptırdım fetal dna dedikleri herşey normaldir. Benim 25.haftaya kadar herşey sorunsuz ve çok iyiydi zaten

Benim cihazda da aynı anda açlık ve tokluk şekeri kandan verirken ölçüm yaptım açlık ve tokluğum kanda 84 ve 85 çıktı cihazda 98 çıktı ikiside acaba benim cihazda yanlış mı ölçüyor dedim kalibrasyonu bozuk olabilir dedi acaba ne yapmak lazım yeni cihaz mı almalı

Bende aynı durumdayım sabah açlık dengelenmiyor bir türlü hep sınırlarda 97 98 92 civarında doktorun yada diyetisyenin bi öneride bulundu mu benimde pazartesi dahiliye ve diyetisyenime randevum var bakalım ne diyecekler

Magnezyum hangi form kullanıyorsunuz kızlar? Oksit formuysa bir fayda beklemeyin. Devletin karşıladıklarını değil de doktor önerisiyle özel olarak başka bir form almanızı tavsiye ederim. Ben kullanmaya başladığımdan beri kramp olmuyor bacak ağrılarım azaldı, suda eriyenden almıştım ama şimdi hapına geçicem

Bizim de öyle başladı, eşim oldu hala geçmedi bende başladı sonra. Bol bol vitamin almaya çalışıyorum ama çok bir işe yaramıyor gibi

Hepinize çok geçmiş olsun hanımlar
Bir sıkıntınız yoksa doğal bal ile limonu düzenli içmeyi deneyin hasta olmayanlarda dahil hastalıklardanda koruyor

Bugün ilkkez kış gelmiş gibi hissetim.
Bizim kış bebeşlerine kavuşmamız git gide yaklaşıyor.
Bu gece uyuyamayan her bir tarafı ağrıyan , daralan bunalan bir ben değilmişim demek ki
Ay keşke hemen kış gelse bayılıyorum sonbahara kışa benim de öyleydi Yürüyüş sonrası 11 de bayılmışım ama gece 6 kere uyandım, sırtım bacaklarım ağrıdan dökülüyor. Hepimiz öyleyiz
Senin kargon geldi mi
Geldi canım sonunda, dün geldi. Ürünler mükemmel ama hem kaliteleri hem kendileri. Birde aradılar hanımefendi kusura bakmayın düşük görüş belirtmeyin diyorlar. Aynen kardeşim dedim. Görüş kısmına birdaha adınızı görürsem kaçacağım yazdım

Diyetisyen normal diyor. Doktora sorucam sen de sor bakalım ne diyecekler. Bilgi alışverişinde bulunalım birlikte

Dışardan alıyorum. Ücretli bacak kramplarım benim de oluyordu onlar geçti ama kasılmalarıma çok da etmiyor sanırım

yıldım ya yıldım midemden yıldım bir küçük tost yedim bir haşlanmış yumurta bir mandalina şuan aşağı eğilsem kusacağım şişkinlikten nefesim daralıyo
Bende öyleyim ya. Ayıptır söylemesi menemen yedim baharat bile katmadım ama ağzıma acı su falan geliyor. Çok kötü bir şey

3 kilo doğdu ilk kızım ama yine tek taraflı direnç vardı yalnız bende tansiyona sebep oldu bu durum her an acil doğuma alınabilirim stresini yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…