- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.861
Ay bende öyleyim. Şu ana kadar 7 kilo aldım. 69 kilo olmuşum ben şok.Aynı korku bende de varher hafta 1 kilo artıyorum tartıda
Tokluk ve açlık arası saat farkı neden bu kadar çok?
Açlık yemekten 15 dk önce veya hemen önce.
Tokluk 60.dakikada ölçülür.
İlk lokmadan sonra 60.dakika.
Açlığın yüksek
Ama cihazın korelasyonu nasıl aceba yüksek mi ölçüyor düşük mü?
Suyun fazla mı?
Bebek önden gidiyor mu?
Şeker yükleme değerlerin kaç idi?
Ben 8.5 kilo aldım. 58.5 görüyorum tartıda. Şimdi keşke haftaya kadar zayıflasam 57 ye düşsem hayali kuruyorumAy bende öyleyim. Şu ana kadar 7 kilo aldım. 69 kilo olmuşum ben şok.
Bebek ya o kilolarBen 8.5 kilo aldım. 58.5 görüyorum tartıda. Şimdi keşke haftaya kadar zayıflasam 57 ye düşsem hayali kuruyorum
Bebek ya o kilolar
Hahhaah evet dışardakiler bilmez daha gram olduğunuBebek ya o kilolar
Şimdiden o kadar olmuş mudur plasenta ağırlığı bebek gibi yavaş yavaş artmıyor mudur4 5 kilo zaten hemen hemen bebiş suyu plasentasi
Genetik test ile fetal dna farklı şeyler doktorum öyle demişti. Rahim boyu kısaldığı için erken doğum diyor. Tüp bebek değil tansiyonum yok yaşım 32,Genel de hep bunları soruyorlar. Ayrıntılı da herşey çok iyiydi. 25.haftamda bi kanama oldu ne olduysa ondan sonra oldu zaten. Sebebini bulamıyorlar. Tam teşhiste koyamıyorlar. Sanırım o tetikledi kasılmaları vs. Benim bebek hep aşağıda baskı yapıyor o da etkiliyor sanırım rahim boyunu. İnşallah benim ilk hedef 32 sonrası Allah kerim. Ciğer geliştiriciyi sordum doğum başlarsa yaparız dedi.İkiz gebelik mi?
Ciğer geliştirici filan vurdurmadan sakın doğurmaya kalkma.
Neden erken doğum peki?
Sancı durduran ilaçlar var bir sürü.
Genetik test işte fetal DNA vs hepsi aynı
O da temiz çıkmış en azından gözün aydın.
Ben yaptırmadım diye başımın etini yedi.
Ama bence şekerine dikkat et.
Tansiyon aletin varsa tansiyonu da ölç.
Allah'ın izniyle zamanında doğuralım inşallah hepimiz.
Mesela corba yemiyorum cok arada. Listede sadece ara öğune uyuyorum oda meyve kucuk boy ve süt. Akşam da tavuk köfte yiyorum esimin zoruyla oda. Bu listeyi kesinlikle birebir yemedim hıc. Hele bgn ıstah kesildi gene.Ceviz ve zeytin niye o kadar az veriliyor
Benimki 1 kiloyu geçti yaHahhaah evet dışardakiler bilmez daha gram olduğunu
Memeler çok büyüdü yaBenimki 1 kiloyu geçti yaama plasenta falan var suyu var. Memeler de büyüdü
İştah gidiyor bende de yok. Zorla yiyorum. Ruhsal durum etkiliyor. Zaten diyeti olanlar hep aynı şeyi yiyorlar o da etkili ben 20 gündür tıpatıp aynı şeyleri yiyorum. E bıktım tabi artık herşey çok kısıtlıMesela corba yemiyorum cok arada. Listede sadece ara öğune uyuyorum oda meyve kucuk boy ve süt. Akşam da tavuk köfte yiyorum esimin zoruyla oda. Bu listeyi kesinlikle birebir yemedim hıc. Hele bgn ıstah kesildi gene.
Benim ki kaç gram haftaya öğrenicem bakalımBenimki 1 kiloyu geçti yaama plasenta falan var suyu var. Memeler de büyüdü
800 900 olmuştur benceBenim ki kaç gram haftaya öğrenicem bakalım
İnş 900 lerdedir küçücük kaldıysa üzülürüm bir de800 900 olmuştur bence
Herşeyi topla o kadar vardır ya bebiş bile 1500 kiloya yakın şu andaŞimdiden o kadar olmuş mudur plasenta ağırlığı bebek gibi yavaş yavaş artmıyor mudur
Tulum daha kullanışlı oluyor diyorlar ama dikkat et alttan açılan önü açılan olsun rahat edersin ilk aylar özellikle iyi oluyor diyorlarKızlar 9 tane tulum almayı düşünüyorum diğer ay. 1 tane 0-1 ay. 3 tane 1-3 ay. 5 tane 3-6 ay. Sizce çok mu? Abartmak da istemiyorum
Benim bebiş daha 25.haftada 1 kilo bile yokturHerşeyi topla o kadar vardır ya bebiş bile 1500 kiloya yakın şu anda
Biz 30dayiz en son 1330 demiştiBenim bebiş daha 25.haftada 1 kilo bile yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?