2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

""Gebelik döneminde haftada en az 2 gün kahvaltıdan önce ve 2 saat sonra, öğle ve akşam yemeğinden önce ve gece 11.00'de olmak üzere günde 5 kez kan şekeri ölçümü yapılmalıdır.""

bu yüzden saat farkı var canım.

suyum fazla değil, bu haftaya kadar hiçte olmadı.

bebiş te hep 1 hafta öndeydi. bu hafta 2-3 güne düştü önde oluşu. haftasıyla uyuymlu yani.

şeker yükleme sonucum ;
GLUKOZ (Açlık) - OGTT ( 50gram )
84
mg/dL
GLUKOZ (1. saat) - OGTT ( 50gram )
142
mg/dL

sıkıntı yaşamıyorum açıkçası ama takibi de bırakmıyorum

Genetik test ile fetal dna farklı şeyler doktorum öyle demişti. Rahim boyu kısaldığı için erken doğum diyor. Tüp bebek değil tansiyonum yok yaşım 32,Genel de hep bunları soruyorlar. Ayrıntılı da herşey çok iyiydi. 25.haftamda bi kanama oldu ne olduysa ondan sonra oldu zaten. Sebebini bulamıyorlar. Tam teşhiste koyamıyorlar. Sanırım o tetikledi kasılmaları vs. Benim bebek hep aşağıda baskı yapıyor o da etkiliyor sanırım rahim boyunu. İnşallah benim ilk hedef 32 sonrası Allah kerim. Ciğer geliştiriciyi sordum doğum başlarsa yaparız dedi.

Ceviz ve zeytin niye o kadar az veriliyor
Mesela corba yemiyorum cok arada. Listede sadece ara öğune uyuyorum oda meyve kucuk boy ve süt. Akşam da tavuk köfte yiyorum esimin zoruyla oda. Bu listeyi kesinlikle birebir yemedim hıc. Hele bgn ıstah kesildi gene.

Mesela corba yemiyorum cok arada. Listede sadece ara öğune uyuyorum oda meyve kucuk boy ve süt. Akşam da tavuk köfte yiyorum esimin zoruyla oda. Bu listeyi kesinlikle birebir yemedim hıc. Hele bgn ıstah kesildi gene.
İştah gidiyor bende de yok. Zorla yiyorum. Ruhsal durum etkiliyor. Zaten diyeti olanlar hep aynı şeyi yiyorlar o da etkili ben 20 gündür tıpatıp aynı şeyleri yiyorum. E bıktım tabi artık herşey çok kısıtlı

Kızlar 9 tane tulum almayı düşünüyorum diğer ay. 1 tane 0-1 ay. 3 tane 1-3 ay. 5 tane 3-6 ay. Sizce çok mu? Abartmak da istemiyorum

Kızlar 9 tane tulum almayı düşünüyorum diğer ay. 1 tane 0-1 ay. 3 tane 1-3 ay. 5 tane 3-6 ay. Sizce çok mu? Abartmak da istemiyorum
Tulum daha kullanışlı oluyor diyorlar ama dikkat et alttan açılan önü açılan olsun rahat edersin ilk aylar özellikle iyi oluyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…