- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.841
Yaa bnde o kdr severdim ki şimdi yakın arkadaşlarım dokunmak isteyince garipsemiyorum ama bakışlar fena hele 30. Hftayi geçince karın büyüyor direk herkesin bakışı üstünde oluyorSizin yine iyi aç görelim diyorlar benim annem kilo aldığımı karnımı söylemiş dün kuzenlerim görüntülü aradı bir yuvarlan kız panda görelim diyorlardiğeri diyor göbeğine bardak koy fotoğraf at hamile karnı seviliyor ya tatlı oluyor, bende yakın olduklarıma ay seveyim falan derdim
Cnm bnmde aynıydı ilk hfta sonra UNO tam buğday ekmeğine geçtim tarçın atmaya başladım suyuna oda minnacık bir parça ve son öğünde elma yedim mesela ardından iki kaşık yoğurt yedim 90 altına dustuGünaydın, kızlar ben bu sabah açlık şekerini düşüremiyorum ya diyetin üstüne bir kırıntı dahi çıkmıyorum ara öğünleri yapıyorum zaten ne tokluk ne diğer açlıklar sadece sabah açlığı şimfi ölçtüm 97 çıktı canım çok sıkılıyor bu duruma. Bebek yine çok aşağılarda pat pat vuruyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık şu şeker için bi fikri olan var mı? Yoğurt yiyorum son ara öğünümde ona rağmen
30 haftalık 9-10 kilo bandında aldım 20-22 kiloya kdr ikiz gebeliklerde norml diyorlar bakalım kaçı gorucezİkiz anneleri kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız merak ediyorum hamileliği kaçar kilo ile bitireceğiz
Ay ben bayılırım, esımle elele tutusup yurumek de keyif verır, kar yagarken de oyleyım.. Güneslı havalarda guneslıgı cekıyorum o dereceYaaa bi şöyle keyifçi olamadım yağmurlu havada bana anca kasvet hüzün veriyor sanki
07:30 AÇ | 10:00 TOK |
98 | 121 |
95 | 108 |
96 | 132 |
97 | 125 |
100 | 153 |
93 | 101 |
89 | 132 |
97 | 120 |
95 | 116 |
101 | 137 |
95 | |
97 |
İkiz gebelik mi?Rahim uzunluğu kasılmayla 25e düşüyor dedi. Muayene ederken kasılmam oldu gördü. Normali 30 sanırım. 29+3 üm. Bebeğin kafası bence aşağıda bi kere sorduğum da yukarda dedi ama bu bişeyi değiştirmez dedi. 26.haftadsn beri çift alıyorum magnezyumu. Bana zaten erken doğum diyor 32 diyor. 3 hafta var bakalım. Yazdım şimdi dra yurt dışında kendisi acile gidip rahim ağzına baktır dedi. Akşama geliyorum ben diyor. Genetik test değil benim 2li 3lğ testler yerine yurt dışı testi yaptırdım fetal dna dedikleri herşey normaldir. Benim 25.haftaya kadar herşey sorunsuz ve çok iyiydi zaten
Tanımadıklarının bile bakışı üzerinde oluyor. Yürüyüşe çıkıyorum mal gibi bakıyorlar sinir oluyorumYaa bnde o kdr severdim ki şimdi yakın arkadaşlarım dokunmak isteyince garipsemiyorum ama bakışlar fena hele 30. Hftayi geçince karın büyüyor direk herkesin bakışı üstünde oluyor
Tokluk ve açlık arası saat farkı neden bu kadar çok?Kızlar bende hamilelikten önce hipoglisemi vardı. şeker yüklemesinde de sorun yok demişlerdi. ama ben hep kontrol ettim.
hala daha ölçerim. açlık 100-tokluk ise 140 istemiyorlar. evet diyetle çok ilişkili bu durum. ben asla bu kadar yükseleceğini düşünmezdim. 70 olmazdı hamilelikten önce açlık şekerim. 31. haftadayım bu zamana kadar sorun olmadı ama takibe devam
07:30 AÇ10:00 TOK 98 121 95 108 96 132 97 125 100 153 93 101 89 132 97 120 95 116 101 137 95 97
Şeker takibinde aclık 95 altı tokluk 140 altı olması mı gerekiyor değerler bu sekılde mı olucak.Kızlar bende hamilelikten önce hipoglisemi vardı. şeker yüklemesinde de sorun yok demişlerdi. ama ben hep kontrol ettim.
hala daha ölçerim. açlık 100-tokluk ise 140 istemiyorlar. evet diyetle çok ilişkili bu durum. ben asla bu kadar yükseleceğini düşünmezdim. 70 olmazdı hamilelikten önce açlık şekerim. 31. haftadayım bu zamana kadar sorun olmadı ama takibe devam
07:30 AÇ10:00 TOK 98 121 95 108 96 132 97 125 100 153 93 101 89 132 97 120 95 116 101 137 95 97
Açlık yemeğe baslamadan once ölç dediler, ilk lokma atınca 1.saat sonun da tokluk olcumu olucak.Yokluk ve açlık arası saat farkı neden bu kadar çok?
Açlık yemekten 15 dk önce veya hemen önce.
Tokluk 60.dakikada ölçülür.
İlk lokmadan sonra 60.dakika.
Açlığın yüksek
Ama cihazın korelasyonu nasıl aceba yüksek mi ölçüyor düşük mü?
Suyun fazla mı?
Bebek önden gidiyor mu?
Şeker yükleme değerlerin kaç idi?
Perinatalog hatta 130 dedi de tokluğa endokrin daha insaflı insülin olunca 145 e kadar çıkabilir dedi benim cihaz için çünkü tokluğum düşük çıkıyorduŞeker takibinde aclık 95 altı tokluk 140 altı olması mı gerekiyor değerler bu sekılde mı olucak.
Doktorlar açlığı başlamadan önce dedi.Açlık yemeğe baslamadan once ölç dediler, ilk lokma atınca 1.saat sonun da tokluk olcumu olucak.
29. Haftayi +11 ile tamamlayacagimİkiz anneleri kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız merak ediyorum hamileliği kaçar kilo ile bitireceğiz
Sudem, şimdi senın seker nasıl gidiyor bir diyet listen varmı.. Mesela bende bir dilim tambugday cavdar vs ekmek dior komplemı keseyim ekmeği. Liste bu benimki.Doktorlar açlığı başlamadan önce dedi.
İnsülin diyet hemşiresi de yemekten 15 dk önce demişti. Açlık her türlü açlık zaten. Karnın ne zaman ölçersen ölç aç oluyor. Şekerin açlık kan şekeri oluyor.
Tokluk saati önemli dediğin gibi ilk lokmadan sonra 60.dakika.
Aynı korku bende de var29. Haftayi +11 ile tamamlayacagim
son 2 haftadir haftada 1 kg aldim, boyle gidersem 8 hafta var, 8 kilo daha, 19 eder
Ceviz ve zeytin niye o kadar az veriliyorSudem, şimdi senın seker nasıl gidiyor bir diyet listen varmı.. Mesela bende bir dilim tambugday cavdar vs ekmek dior komplemı keseyim ekmeği. Liste bu benimki.
Ekmeği kestim zaten canım istemiyor bi yersem akşam yarım dilim yiyorum. Tarçını bilmiyorum öyle deniyeyim.Cnm bnmde aynıydı ilk hfta sonra UNO tam buğday ekmeğine geçtim tarçın atmaya başladım suyuna oda minnacık bir parça ve son öğünde elma yedim mesela ardından iki kaşık yoğurt yedim 90 altına dustu
Bende çok seviyordum şimdi benim sevmek isteseler bişey demiyorum geçen gün asm de hemşire sevdi falanYaa bnde o kdr severdim ki şimdi yakın arkadaşlarım dokunmak isteyince garipsemiyorum ama bakışlar fena hele 30. Hftayi geçince karın büyüyor direk herkesin bakışı üstünde oluyor
Bana diyet listesinde hep daha çok yiyormuşsunuz gibi geliyorSudem, şimdi senın seker nasıl gidiyor bir diyet listen varmı.. Mesela bende bir dilim tambugday cavdar vs ekmek dior komplemı keseyim ekmeği. Liste bu benimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?