- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.881
Ya evet önceden bazıları anlatıyordu rahatsız edici falan diye bende diyodum ne kadar saçma ne alaka şuan bi geriliyorum pat diye dokunduklarına utanma gibi desem değil değişik bişiBenim karnıma arkadaşım dokundu kıyafetin üstünden o kadar rahatsız oldum ki insanlar da tuhaf hamile olunca sanki vücudumuz bizim vücudumuz olmuyor istedikleri zaman bakıp dokunabilecekleri bir şey gibi algılıyorlar
bide karın yarıştırma var bazısı çok karnın çıkmış diyo bazıları hiç karnın yok diyoal benden de o kadar. şimdiye kadar da hep bol giydim aç görelim diyen bile oldu. lazım değil bakmayın diyorum bende.
tuhaf bi merak anlayamadım
Tulumdan baska bir sey almayacak misin? Cok bildigimden degil ama Gunde 5 ust degisir diye hesapladim ben. 2 gunde bir camasir yikarim diyip 10 tane 0-3 ay kiyafet aldim. Tulum zibin takim karisik. Ayrica disarisi icin kalin bir pelus tulum, bir kadife tulum aldim.Kızlar 9 tane tulum almayı düşünüyorum diğer ay. 1 tane 0-1 ay. 3 tane 1-3 ay. 5 tane 3-6 ay. Sizce çok mu? Abartmak da istemiyorum
Ya evet önceden bazıları anlatıyordu rahatsız edici falan diye bende diyodum ne kadar saçma ne alaka şuan bi geriliyorum pat diye dokunduklarına utanma gibi desem değil değişik bişi
bide karın yarıştırma var bazısı çok karnın çıkmış diyo bazıları hiç karnın yok diyoneyse ne Allah Allaaaahh
Yok kıyafetlerini aldım canım. Tek eksiğimiz tulum kaldı. Tulum hiç almadımTulumdan baska bir sey almayacak misin? Cok bildigimden degil ama Gunde 5 ust degisir diye hesapladim ben. 2 gunde bir camasir yikarim diyip 10 tane 0-3 ay kiyafet aldim. Tulum zibin takim karisik. Ayrica disarisi icin kalin bir pelus tulum, bir kadife tulum aldim.
Tabi benim iki bebek aslinda bu yazdiklarimi x2 aldim
Haha benim de ikiye ayriliyordu tepkiler, kimi kucuk kimi buyuk diyordu.Ya evet önceden bazıları anlatıyordu rahatsız edici falan diye bende diyodum ne kadar saçma ne alaka şuan bi geriliyorum pat diye dokunduklarına utanma gibi desem değil değişik bişi
bide karın yarıştırma var bazısı çok karnın çıkmış diyo bazıları hiç karnın yok diyoneyse ne Allah Allaaaahh
Benim de ilk 3 ay hemen hemen o kadar var tulum takım filan karışıkTulumdan baska bir sey almayacak misin? Cok bildigimden degil ama Gunde 5 ust degisir diye hesapladim ben. 2 gunde bir camasir yikarim diyip 10 tane 0-3 ay kiyafet aldim. Tulum zibin takim karisik. Ayrica disarisi icin kalin bir pelus tulum, bir kadife tulum aldim.
Tabi benim iki bebek aslinda bu yazdiklarimi x2 aldim
Ben 8.5 kilo aldım. 58.5 görüyorum tartıda. Şimdi keşke haftaya kadar zayıflasam 57 ye düşsem hayali kuruyorum
Ha ok o zaman :) ben emin degilim hangisi pratik olur o yuzden hepsinden aldim, ayakli tulum, ayaksiz tulum, citcitli uzun zibin, citcitsiz zibinYok kıyafetlerini aldım canım. Tek eksiğimiz tulum kaldı. Tulum hiç almadım
Ayy Konya mı ben orda okudum 6 sene kaldım Ankara Konya soğukluğu aynı ama maalesef Konya ova olduğu için gelen giden rüzgarı kaskatı yiyorsun vücudunaBende öyleyim ya bide konya buz gibi oluyor hele kışın. Ben alışık olmayınca çok üşüyorum yada
Ayy ben de güneş görmediğimde güne kazıyarak yataktan çıkartıyorum kendimiAy ben bayılırım, esımle elele tutusup yurumek de keyif verır, kar yagarken de oyleyım.. Güneslı havalarda guneslıgı cekıyorum o derecevampir miyim neyim
evet canımSabah kahvaltın mı canım
kız acı suya razıyım şişlik beni bitiriyo nefesim daralıyo resmen şişkinliktenBende öyleyim ya. Ayıptır söylemesi menemen yedim baharat bile katmadım ama ağzıma acı su falan geliyor. Çok kötü bir şey
Ben de aynı durumdayım beslenmem hep aynı şekilde. T4 üm düşük geldi. Sanıyorum hormonlardan kaynaklıBen tam tamina 10 kilo aldim
Aslinda cok da farkli beslenmiyorum ama surekli yukari dogru gidiyorum tartida.
14-15 kilodan fazla almam umarim
Aboww çok geç kalmışsın nasıl dayanıyorsun o saate kadarevet canım
Fermuarlı pratik diyorlar ama ondan iki tane alıcam. Bütün beğendiğim modeller çıtçıtlı napayımHa ok o zaman :) ben emin degilim hangisi pratik olur o yuzden hepsinden aldim, ayakli tulum, ayaksiz tulum, citcitli uzun zibin, citcitsiz zibin
0 3 ay sonrasinde tecrubeye gore ilerlerim diye cok bir sey almadim..
Bence branşa göre değişir çalışma stili. Benim alanım PDR. Malesef hepsinden çok iyi yapmam gerekiyordu. Her gün 1 gk 1 gy 1 eğitim 1 alan dersi çalışırdım. İlk 6 ay gkgy ağırlık verdim. Sonraki aylarda eğitim ve alana daha fazla ağırlık verdim ama hepsine her gün çalıştım diyebilirim. İlk zamanlar konu odaklı gider konu bittikçe soru çözerdim. Konularım bitince zaten günlük çalıştığım dersi aslında 15-20 dk tekrar etmiş oluyordum. Böylelikle 90D/11Y gkgy, 75D/5Y eğitim bilimleri, 68D/7Y alan yaptım. P10 90.2. P121 82.8 ile atandım. Bu süreçte hiçbirini bırakmadan sistematik çalışmayı öneririm.Atanmış arkadaşlar a bir sorum varda
Amacımızla alakasız
Öğretmenlikte ilk hangi dersten başlanmalı kpss ye çalışmak için diğer alanlarda girdim hep b grubumu oluyor ne
Pegem kitaplarım geldi Bu sene birde öğretmenlik denemeye çalışacağım çoluk çocukla
Şekerin düşmüş olabilirKızlar arada başım dönüyor gibi oluyor. Tansiyonu ölçtüm 11e 8 çıktı oda normal
evet aynen öyle diyolar
bizim gelinle aramızda 10 hafta var. doğurdu geçen hafta. sürekli bir kıyastı aile de bizim durumumuz.
görüşmeyi kesmiştim bi süre çünkü can sıkıcı olmaya başladı bi yerden sonra.
kız herkeste var demekki zaten şişecez yani bide konu sürekli milletin gebeliğini konuşuyoruz artık merakımda bittiHaha benim de ikiye ayriliyordu tepkiler, kimi kucuk kimi buyuk diyordu.
Simdi disari cik ayinca kimseyi gormuyorum ama iyice buyuttum ki ikilem olmasin kimsede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?