2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya evet önceden bazıları anlatıyordu rahatsız edici falan diye bende diyodum ne kadar saçma ne alaka şuan bi geriliyorum pat diye dokunduklarına utanma gibi desem değil değişik bişi
al benden de o kadar. şimdiye kadar da hep bol giydim aç görelim diyen bile oldu. lazım değil bakmayın diyorum bende.
tuhaf bi merak anlayamadım
bide karın yarıştırma var bazısı çok karnın çıkmış diyo bazıları hiç karnın yok diyo neyse ne Allah Allaaaahh

Kızlar 9 tane tulum almayı düşünüyorum diğer ay. 1 tane 0-1 ay. 3 tane 1-3 ay. 5 tane 3-6 ay. Sizce çok mu? Abartmak da istemiyorum
Tulumdan baska bir sey almayacak misin? Cok bildigimden degil ama Gunde 5 ust degisir diye hesapladim ben. 2 gunde bir camasir yikarim diyip 10 tane 0-3 ay kiyafet aldim. Tulum zibin takim karisik. Ayrica disarisi icin kalin bir pelus tulum, bir kadife tulum aldim.

Tabi benim iki bebek aslinda bu yazdiklarimi x2 aldim

evet aynen öyle diyolar

bizim gelinle aramızda 10 hafta var. doğurdu geçen hafta. sürekli bir kıyastı aile de bizim durumumuz.

görüşmeyi kesmiştim bi süre çünkü can sıkıcı olmaya başladı bi yerden sonra.

Yok kıyafetlerini aldım canım. Tek eksiğimiz tulum kaldı. Tulum hiç almadım

Haha benim de ikiye ayriliyordu tepkiler, kimi kucuk kimi buyuk diyordu.
Simdi disari cik ayinca kimseyi gormuyorum ama iyice buyuttum ki ikilem olmasin kimsede

Benim de ilk 3 ay hemen hemen o kadar var tulum takım filan karışık

Bebeğin tek bi yere toplanıyormuş gibi karın şeklini degiştirmesi karnın kasılması normal miydi

Bende öyleyim ya bide konya buz gibi oluyor hele kışın. Ben alışık olmayınca çok üşüyorum yada
Ayy Konya mı ben orda okudum 6 sene kaldım Ankara Konya soğukluğu aynı ama maalesef Konya ova olduğu için gelen giden rüzgarı kaskatı yiyorsun vücuduna

Ay ben bayılırım, esımle elele tutusup yurumek de keyif verır, kar yagarken de oyleyım.. Güneslı havalarda guneslıgı cekıyorum o derece vampir miyim neyim
Ayy ben de güneş görmediğimde güne kazıyarak yataktan çıkartıyorum kendimi

Ben tam tamina 10 kilo aldim
Aslinda cok da farkli beslenmiyorum ama surekli yukari dogru gidiyorum tartida.
14-15 kilodan fazla almam umarim
Ben de aynı durumdayım beslenmem hep aynı şekilde. T4 üm düşük geldi. Sanıyorum hormonlardan kaynaklı

Ha ok o zaman :) ben emin degilim hangisi pratik olur o yuzden hepsinden aldim, ayakli tulum, ayaksiz tulum, citcitli uzun zibin, citcitsiz zibin

0 3 ay sonrasinde tecrubeye gore ilerlerim diye cok bir sey almadim..
Fermuarlı pratik diyorlar ama ondan iki tane alıcam. Bütün beğendiğim modeller çıtçıtlı napayım ayaklı alıcam ben hepsini takım giydirdiğimde giysin çorap

Bence branşa göre değişir çalışma stili. Benim alanım PDR. Malesef hepsinden çok iyi yapmam gerekiyordu. Her gün 1 gk 1 gy 1 eğitim 1 alan dersi çalışırdım. İlk 6 ay gkgy ağırlık verdim. Sonraki aylarda eğitim ve alana daha fazla ağırlık verdim ama hepsine her gün çalıştım diyebilirim. İlk zamanlar konu odaklı gider konu bittikçe soru çözerdim. Konularım bitince zaten günlük çalıştığım dersi aslında 15-20 dk tekrar etmiş oluyordum. Böylelikle 90D/11Y gkgy, 75D/5Y eğitim bilimleri, 68D/7Y alan yaptım. P10 90.2. P121 82.8 ile atandım. Bu süreçte hiçbirini bırakmadan sistematik çalışmayı öneririm.

Kızlar arada başım dönüyor gibi oluyor. Tansiyonu ölçtüm 11e 8 çıktı oda normal
Şekerin düşmüş olabilir
Haha benim de ikiye ayriliyordu tepkiler, kimi kucuk kimi buyuk diyordu.
Simdi disari cik ayinca kimseyi gormuyorum ama iyice buyuttum ki ikilem olmasin kimsede
kız herkeste var demekki zaten şişecez yani bide konu sürekli milletin gebeliğini konuşuyoruz artık merakımda bitti

Şeker düşürmek için tarçın kullanmayın kızlar . Geçen ağrım olduğunda doktora söyledim o etkilemiş olabilir dedi başka bişey çıkmadı çünkü.Suyuma 1 tane çubuk atıp içiyordum 2-3 gün yaptım sonra kasılma gibi ağrılar oldu . Rahim kasılmalarına sebep olabilirmiş. Ben bazen limon yiyorum bazen suyuma sıkıyorum şuan düzenli gidiyor şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…