2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ara öğune artık süt iç meyve ye sıkıldım ama dayanacaz mecburen.

magnimore plus kullaniyorum benim doktorum kan ilaci vs her seyi ozel yaziyor

Mesela corba yemiyorum cok arada. Listede sadece ara öğune uyuyorum oda meyve kucuk boy ve süt. Akşam da tavuk köfte yiyorum esimin zoruyla oda. Bu listeyi kesinlikle birebir yemedim hıc. Hele bgn ıstah kesildi gene.
Benim listede hemen hemen böyle ama ben doymuyorum ya daha doğrusu çok hızlı acıkıyorum.Son üç ay en azından hızlı kilo alman durdu diye telkin ediyorum kendime acıktıkça

Bende tulum çok aldım kullanışlı ama annem sürekli kirlenir hepten değişmektense alt üst ayrı olursa daha kolay olur diyor. Yani hem değişme aşamasında bebek üşümez hemde elinin altında daha çok kıyafet olur dedi o yüzden alt üst takım daha fazla aldım

Sudem, şimdi senın seker nasıl gidiyor bir diyet listen varmı.. Mesela bende bir dilim tambugday cavdar vs ekmek dior komplemı keseyim ekmeği. Liste bu benimki.
Canım ölçüm sonuçların sana doğru yolu gösterir.
Ne çıkıyor sonuçlar?
Ben sabit bir liste takip etmiyorum.
Ama yediğim şeyler aynı genelde kahvaltıda yumurta ceviz zeytin peynir domates salatalık bir dilim siyez ya da tam buğday

Öğle akşama da etli sebze kıymalı sebze salata yoğurt ara da da kefir kuruyemiş genelde.
Et yoksa öğle akşama lor peynirli salata beyaz peynirli salata vs eklersin bol yoğurt

Yani protein sebze dengesi önemli.

Öğle ve akşama ekmek yemiyorum.
Meyve de ekşi mandalina, tatsız armut çeyrek, mor erik filan yiyorum.
Ekmeği kestim zaten canım istemiyor bi yersem akşam yarım dilim yiyorum. Tarçını bilmiyorum öyle deniyeyim.
Ekmeği sabah ve öğlen yemeni tavsiye ederim illa yiyeceksen
@çiğdemasya da bana 2 saat sonraki ölçüm önemli demişti.
Ama ekdokrinim gebelik şekerinde 2.saatin önemi yok ölçülmez niye boşuna ölçtünüz dedi.
Ben hem 1 hem 2. Saati ölçüyordum başta perinatalog da endokrin de sadece 1. Saat ölçümü istedi.
Geçmiş olsun canım. Benim 17 den beri sıkıntılı valla hop oturup hop kalkıyorum.
Haftaya kontrolüm inşallah her şey yolundadır suyum optimal seviyelere gelmiştir.
Aaa geçen burda biri yazmıştı doktor söylemiş bende ona istinaden söyledim yoksa bana da endokrin filan vermedi.
Ara öğune artık süt iç meyve ye sıkıldım ama dayanacaz mecburen.
Canım süt kansızlık yapar ve laktoz var içinde.
Onun yerine 4 kaşık yoğurt veya 1 bardak kefir veya 1 bardak ayran iç.

Kargo ne kadar ödedin?
Her siteden alışveriş yapıyor musun?
Sanal kart ile yap bari.
Bir de limiti düşük olsun.
Bende geçen bir kez hasyün den yaptım ama korka korka.
Büyük firma olmayınca 3d security vs muhabbeti bilmiyorum ya.
Dediğin gibi tedarikçi firmada daha ucuz e ticaret mağazalarına göre ama bu sefer de kargo bedava limiti yüksek oluyor.
Mesela ben hasyün lere 48 tl kargo verdim yine ucuza geldi hb den n11 den Trendyl dan.
İstanbul'da isen istoç tan da oyuncak alabilirsin.
Orda toptan da perakende de satış oluyor.

henuz almadim genelde yapiyorum ya ya da whatsaptan ulasip aliyorum has yünün kendi sitesinden mi aldij ben ordan trenyoldan hasyün saticidan aldim

Doktora gidicektiniz
Pazartesiye kaldı kardeşim burda değil araba kullanacak adam yok ehliyet 20 olacak ben nasıl ehliyet alıcam kafamda deli sorular işte bak bi yerden bi başlıyorum konuşmaya, dertler sarmaşığı gibi hepsi pespese geliyor

henuz almadim genelde yapiyorum ya ya da whatsaptan ulasip aliyorum has yünün kendi sitesinden mi aldij ben ordan trenyoldan hasyün saticidan aldim
Evet kendi sitesinden aldım.
Çünkü benim oğlanın bedeni yoktu bir de en büyük beden çocuk atleti aldım saçma sapan beden büyüdükçe fiyat da yükseliyor e ticarette ve daha pahalıydı.
250 şerden atletleri 2 tane aldım
48 de kargo
Tanesi bana 274 e geldi ve bedeni büyük olanı.
Diğerleri en ucuz 319 idi. Tanesi sadece

Sen ne aldın?
Aslında 900 e kargo bedava idi ama ben yün giymem İstanbul zaten sıcak zorla sepeti 48 lira için doldurmak istemedim.

Watsap dan ulaşınca kapıda ödeme mı yapıyorsun ödeme şekli nasıl oluyor?
E ticaret çok kargo kestiği için satıcılar ister istemez fiyatı orda yüksek tutuyor.

Yaşın kaç balım?
Arabayı ehliyet kullanmıyor valla sürmeyi biliyor isen iki sınav biraz taksit halledersin.
Yılbaşu zammı gelmeden başvuru yapsan ucuza gelmez mı daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…