- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.901
Bende çikolata yedim iyi geldiŞekerin düşmüş olabilir
Doktora gidicektinizBebeğin tek bi yere toplanıyormuş gibi karın şeklini degiştirmesi karnın kasılması normal miydi
Ara öğune artık süt iç meyve ye sıkıldım ama dayanacaz mecburen.İştah gidiyor bende de yok. Zorla yiyorum. Ruhsal durum etkiliyor. Zaten diyeti olanlar hep aynı şeyi yiyorlar o da etkili ben 20 gündür tıpatıp aynı şeyleri yiyorum. E bıktım tabi artık herşey çok kısıtlı
İlk aylar kullanacağı bir oyuncak ben vardemin oyuncak kalitesini beğeniyorum sen nereden baktın çıngırak ama 7 sinin de ritmik sesi fa
magnimore plus kullaniyorum benim doktorum kan ilaci vs her seyi ozel yaziyorMagnezyum hangi form kullanıyorsunuz kızlar? Oksit formuysa bir fayda beklemeyin. Devletin karşıladıklarını değil de doktor önerisiyle özel olarak başka bir form almanızı tavsiye ederim. Ben kullanmaya başladığımdan beri kramp olmuyor bacak ağrılarım azaldı, suda eriyenden almıştım ama şimdi hapına geçicem
Benim listede hemen hemen böyle ama ben doymuyorum ya daha doğrusu çok hızlı acıkıyorum.Son üç ay en azından hızlı kilo alman durdu diye telkin ediyorum kendime acıktıkçaMesela corba yemiyorum cok arada. Listede sadece ara öğune uyuyorum oda meyve kucuk boy ve süt. Akşam da tavuk köfte yiyorum esimin zoruyla oda. Bu listeyi kesinlikle birebir yemedim hıc. Hele bgn ıstah kesildi gene.
Şekerin düşüyor olabilirKızlar arada başım dönüyor gibi oluyor. Tansiyonu ölçtüm 11e 8 çıktı oda normal
Bende tulum çok aldım kullanışlı ama annem sürekli kirlenir hepten değişmektense alt üst ayrı olursa daha kolay olur diyor. Yani hem değişme aşamasında bebek üşümez hemde elinin altında daha çok kıyafet olur dedi o yüzden alt üst takım daha fazla aldımTulumdan baska bir sey almayacak misin? Cok bildigimden degil ama Gunde 5 ust degisir diye hesapladim ben. 2 gunde bir camasir yikarim diyip 10 tane 0-3 ay kiyafet aldim. Tulum zibin takim karisik. Ayrica disarisi icin kalin bir pelus tulum, bir kadife tulum aldim.
Tabi benim iki bebek aslinda bu yazdiklarimi x2 aldim
acıkmıyorum desemAboww çok geç kalmışsın nasıl dayanıyorsun o saate kadar
Tarihlerini sorsaydin cogusu 3 Mart 2024
Canım ölçüm sonuçların sana doğru yolu gösterir.Sudem, şimdi senın seker nasıl gidiyor bir diyet listen varmı.. Mesela bende bir dilim tambugday cavdar vs ekmek dior komplemı keseyim ekmeği. Liste bu benimki.
Ekmeği sabah ve öğlen yemeni tavsiye ederim illa yiyeceksenEkmeği kestim zaten canım istemiyor bi yersem akşam yarım dilim yiyorum. Tarçını bilmiyorum öyle deniyeyim.
@çiğdemasya da bana 2 saat sonraki ölçüm önemli demişti.""Gebelik döneminde haftada en az 2 gün kahvaltıdan önce ve 2 saat sonra, öğle ve akşam yemeğinden önce ve gece 11.00'de olmak üzere günde 5 kez kan şekeri ölçümü yapılmalıdır.""
bu yüzden saat farkı var canım.
suyum fazla değil, bu haftaya kadar hiçte olmadı.
bebiş te hep 1 hafta öndeydi. bu hafta 2-3 güne düştü önde oluşu. haftasıyla uyuymlu yani.
şeker yükleme sonucum ;
GLUKOZ (Açlık) - OGTT ( 50gram )
84
mg/dL
GLUKOZ (1. saat) - OGTT ( 50gram )
142
mg/dL
sıkıntı yaşamıyorum açıkçası ama takibi de bırakmıyorum
Geçmiş olsun canım. Benim 17 den beri sıkıntılı valla hop oturup hop kalkıyorum.Genetik test ile fetal dna farklı şeyler doktorum öyle demişti. Rahim boyu kısaldığı için erken doğum diyor. Tüp bebek değil tansiyonum yok yaşım 32,Genel de hep bunları soruyorlar. Ayrıntılı da herşey çok iyiydi. 25.haftamda bi kanama oldu ne olduysa ondan sonra oldu zaten. Sebebini bulamıyorlar. Tam teşhiste koyamıyorlar. Sanırım o tetikledi kasılmaları vs. Benim bebek hep aşağıda baskı yapıyor o da etkiliyor sanırım rahim boyunu. İnşallah benim ilk hedef 32 sonrası Allah kerim. Ciğer geliştiriciyi sordum doğum başlarsa yaparız dedi.
Aaa geçen burda biri yazmıştı doktor söylemiş bende ona istinaden söyledim yoksa bana da endokrin filan vermedi.Şeker düşürmek için tarçın kullanmayın kızlar . Geçen ağrım olduğunda doktora söyledim o etkilemiş olabilir dedi başka bişey çıkmadı çünkü.Suyuma 1 tane çubuk atıp içiyordum 2-3 gün yaptım sonra kasılma gibi ağrılar oldu . Rahim kasılmalarına sebep olabilirmiş. Ben bazen limon yiyorum bazen suyuma sıkıyorum şuan düzenli gidiyor şeker
Canım süt kansızlık yapar ve laktoz var içinde.Ara öğune artık süt iç meyve ye sıkıldım ama dayanacaz mecburen.
Benimki de magnimore plus.magnimore plus kullaniyorum benim doktorum kan ilaci vs her seyi ozel yaziyor
gunde kac tane iciyorsunBenimki de magnimore plus.
Kargo ne kadar ödedin?
henuz almadim genelde yapiyorum ya ya da whatsaptan ulasip aliyorum has yünün kendi sitesinden mi aldij ben ordan trenyoldan hasyün saticidan aldimKargo ne kadar ödedin?
Her siteden alışveriş yapıyor musun?
Sanal kart ile yap bari.
Bir de limiti düşük olsun.
Bende geçen bir kez hasyün den yaptım ama korka korka.
Büyük firma olmayınca 3d security vs muhabbeti bilmiyorum ya.
İstanbul'da isen istoç tan da oyuncak alabilirsin.
Orda toptan da perakende de satış oluyor.
Pazartesiye kaldı kardeşim burda değil araba kullanacak adam yok ehliyet 20 olacak ben nasıl ehliyet alıcamDoktora gidicektiniz
Evet kendi sitesinden aldım.henuz almadim genelde yapiyorum ya ya da whatsaptan ulasip aliyorum has yünün kendi sitesinden mi aldij ben ordan trenyoldan hasyün saticidan aldim
Sabah akşamgunde kac tane iciyorsun
Yaşın kaç balım?Pazartesiye kaldı kardeşim burda değil araba kullanacak adam yok ehliyet 20 olacak ben nasıl ehliyet alıcamkafamda deli sorular işte bak bi yerden bi başlıyorum konuşmaya, dertler sarmaşığı gibi hepsi pespese geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?