- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.921
Rahim agzi kisalmasi ve kasilmalar icin ilac kullaniyor musunH hilalnihal 17.haftaçok erken o zamanlarda olsaydı napardım bilmiyorum. Gebeliğin rahat geçmesi büyük nimetmiş kıymetini bilemedim ilk 6 ay çok çok iyiydi. Kaç haftalık oldun şimdi? Suyumu fazla bebeğin? Onun dışında başka bir problem yoksa o kontrol altına alınaniliyor diye biliyorum. Benim de pazartesiydi randevu ama bebek çok aşağıda ve ağrım var dedim yarın gel bakalım dedi dr. İnşallah rahim boyu kısalmamıştır.
Endol fitil var çok çok ağrı olunca onu kullanıyorum. Bir de sabah akşam magnezyum. Onun dışında bişey vermedi dr. Progestanı bir kaç sefer sordum ama vermiyorum dedi.Rahim agzi kisalmasi ve kasilmalar icin ilac kullaniyor musun
H hilalnihal 17.haftaçok erken o zamanlarda olsaydı napardım bilmiyorum. Gebeliğin rahat geçmesi büyük nimetmiş kıymetini bilemedim ilk 6 ay çok çok iyiydi. Kaç haftalık oldun şimdi? Suyumu fazla bebeğin? Onun dışında başka bir problem yoksa o kontrol altına alınaniliyor diye biliyorum. Benim de pazartesiydi randevu ama bebek çok aşağıda ve ağrım var dedim yarın gel bakalım dedi dr. İnşallah rahim boyu kısalmamıştır.
Ahahaha bu şey değil mi ya 3-4 hafta önce özele gidip hareket hissetmiyorum diye 1200 tl veren ve çıkışında bebeğin hareketini hisseden BENSenin haftanda benim de böyle oldu hemen acile gittimnstde de haftası küçük diye bulamadılar ulturasyon cihazı eski doktor yok ebelerle baktık onlqr anlamıyor ben anlamıyorum en son baktım oynuyor ama ben hissetmiyorum sana özgüvenli konuştuğuma bakma tecrübe kazandım diye
Malesefki öyle canım@Lmntbrdgi salça 320 olmuş biz mi reklamını yapıyoruz bu ürünlerin ya bu ne böyle.
N11 aldıkça zam mı yapıyor ürünlere arz talep meselesi.
Magnorm kullanıyorum ben.. Suda eriyen birşey, tadı da fena değilMagnezyum hangi form kullanıyorsunuz kızlar? Oksit formuysa bir fayda beklemeyin. Devletin karşıladıklarını değil de doktor önerisiyle özel olarak başka bir form almanızı tavsiye ederim. Ben kullanmaya başladığımdan beri kramp olmuyor bacak ağrılarım azaldı, suda eriyenden almıştım ama şimdi hapına geçicem
32Yaşın kaç balım?
Arabayı ehliyet kullanmıyor valla sürmeyi biliyor isen iki sınav biraz taksit halledersin.
Yılbaşu zammı gelmeden başvuru yapsan ucuza gelmez mı daha?
Benim de iki de bi bitiyor tekrar başlıyor… bebeğe zararı yok dedi doktorum ama inet de çoğu yerde erken doğum sebebi diyor, sen sordun mu doktoruna ne diyor bu konuda ?Canım idrarda yanma
Sürekli kasık ağrısı
İdrar 15-20 dk da bir çıkma ama idrar gelmemesi gibi durumlarda en güzeli idrar testi vermek .
Eğerki enfeksiyon başladıysa ve biz ilaç almıyorsak bakteri kendi kendine geçmiyor . Önce mesaneye sorma idrar kanallarına daha sonrada böbreklere kadar yayılabiliyor enfeksiyon benim 1 aydır enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum bugün bitiyor yarın geri başlıyor maalesef ki bunun biz doğurana kadar bir çözümü yok . Bol su içip enfeksiyon oluşan bölgedeki sıvıyı seyreltmemiz lazım .
Ben yerinde olsam yarın idrar testi verirdim
Acaba yanlış bir ekmekGünaydın, kızlar ben bu sabah açlık şekerini düşüremiyorum ya diyetin üstüne bir kırıntı dahi çıkmıyorum ara öğünleri yapıyorum zaten ne tokluk ne diğer açlıklar sadece sabah açlığı şimfi ölçtüm 97 çıktı canım çok sıkılıyor bu duruma. Bebek yine çok aşağılarda pat pat vuruyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık şu şeker için bi fikri olan var mı? Yoğurt yiyorum son ara öğünümde ona rağmen
Bebeğe direkt zararı yok fakat, böbreğe sıçradğı taktirde bebekte etkilenebiliyor.Benim de iki de bi bitiyor tekrar başlıyor… bebeğe zararı yok dedi doktorum ama inet de çoğu yerde erken doğum sebebi diyor, sen sordun mu doktoruna ne diyor bu konuda ?
Ben de acıkmasam belki kilo almamacıkmıyorum desembugün geç kalktım da iştahsızlık başladı azıcık yesem şişiyorum
Canım sen küvet alacaktın 5 Ekim de a101e geliyor.Ben de acıkmasam belki kilo almam
Off bir de çalışıyorsun… belki de o yüzden iyilesmiyordur, mecbur dışarıda vs WC kullanıyorsun hemen gidemiyorsun belki … ayy hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de insallahBebeğe direkt zararı yok fakat, böbreğe sıçradğı taktirde bebekte etkilenebiliyor.
ben şimdide wc ye gittim geldim kıvrana kıvrana 1-2 damla geldi 10 dk oturdum bekledim. yok gelmiyor anam gelmiyor.
İş yerinde adım sidikliye çıkacak bu gidişle
Bol su içip kendimizi ayaklarımızı sıcak tutacağız, hem enfeksiyon hem gaz birleşince daha sıkıntı.
Benim daha 3 gün önce bitmişti antibiyotiğim bu seferkine ben ısrar ettiğim halde ilaç vermedi. Vucüt biraz kendine gelsin antibiyotiği arka arkaya kullanmak doğru değil dedi. Şuan kendiliğinden geçmeisni bekliyorum
Crannbery i sabah acken mı tokken mi kullaniyorsun canimOff bir de çalışıyorsun… belki de o yüzden iyilesmiyordur, mecbur dışarıda vs WC kullanıyorsun hemen gidemiyorsun belki … ayy hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de insallahbu arada cranberrry ocean her sabah kullanıyorum o azalttı bende, sor doktoruna istersen canım, belki kullanmışsındirda…
Kahvaltıdan sonra alıyorumCrannbery i sabah acken mı tokken mi kullaniyorsun canim
UNO tam buğday ekmek yiyorum. O da kısıtlı zaten istemiyor artık canımAcaba yanlış bir ekmek
Tüketiyor olabilir misin? Ekmeklerde de çok şeker va var ya ondan..
Ben de gidip oyuncakları toplayımCanım sen küvet alacaktın 5 Ekim de a101e geliyor.sudem34 sende askı bakıyordun canım o da geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?