2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
H hilalnihal 17.hafta çok erken o zamanlarda olsaydı napardım bilmiyorum. Gebeliğin rahat geçmesi büyük nimetmiş kıymetini bilemedim ilk 6 ay çok çok iyiydi. Kaç haftalık oldun şimdi? Suyumu fazla bebeğin? Onun dışında başka bir problem yoksa o kontrol altına alınaniliyor diye biliyorum. Benim de pazartesiydi randevu ama bebek çok aşağıda ve ağrım var dedim yarın gel bakalım dedi dr. İnşallah rahim boyu kısalmamıştır.

Rahim agzi kisalmasi ve kasilmalar icin ilac kullaniyor musun

sıkma canını canım ya. streste çok etkiliyor rahim boyu içinde dikiş atılıyor önüne geçiliyor.

31. haftadayım bende. suyu falan fazla değil aslında. herşeye normal diyorlar ultrasonda.
zaten bu kontrolde doktor ve hastane değiştirdim. 20 dk ultrasonda baktı herşey normal diyor.

Kızlar selam oldu bi kaç gün
Ahahaha bu şey değil mi ya 3-4 hafta önce özele gidip hareket hissetmiyorum diye 1200 tl veren ve çıkışında bebeğin hareketini hisseden BEN

@Lmntbrdgi salça 320 olmuş biz mi reklamını yapıyoruz bu ürünlerin ya bu ne böyle.
N11 aldıkça zam mı yapıyor ürünlere arz talep meselesi.
Malesefki öyle canım
bende web sitede çok satılan ürünlere yeri geliyor bindirim tarifesi uyguluyorum
N11 kuponlarınında farkında satıcılar arttırıp duruyorlar fiyatları
ben kupon olmada N11 'de daha pahalıya geldiği için yine tren ile HB'ye yöneliyorum.
N11 sayfa düzeni biraz özensiz alışveriş yapasım çok gelmiyor.( Beni kategori uzmanı olarak alsalar düzenlerimde siteyi neyse
Satıcı ve ürün yorumlarıda kısıtlı riske girmek pek istemiyorum.

Son düzenleme:
Magnorm kullanıyorum ben.. Suda eriyen birşey, tadı da fena değil

Yaşın kaç balım?
Arabayı ehliyet kullanmıyor valla sürmeyi biliyor isen iki sınav biraz taksit halledersin.
Yılbaşu zammı gelmeden başvuru yapsan ucuza gelmez mı daha?
32 üniversite okumaktan pespese ehliyete fakir oldum hep kullanabiliyorum da babamın araba otomatik ona alısmısm bizimki manuel yazılmak istiyordum hamilelik çıktı herkes yazılma dedi beben doğunca yazıl bakalım işte düşünüyoruz şuan sadece

Benim de iki de bi bitiyor tekrar başlıyor… bebeğe zararı yok dedi doktorum ama inet de çoğu yerde erken doğum sebebi diyor, sen sordun mu doktoruna ne diyor bu konuda ?

Acaba yanlış bir ekmek
Tüketiyor olabilir misin? Ekmeklerde de çok şeker va var ya ondan..

Benim de iki de bi bitiyor tekrar başlıyor… bebeğe zararı yok dedi doktorum ama inet de çoğu yerde erken doğum sebebi diyor, sen sordun mu doktoruna ne diyor bu konuda ?
Bebeğe direkt zararı yok fakat, böbreğe sıçradğı taktirde bebekte etkilenebiliyor.
ben şimdide wc ye gittim geldim kıvrana kıvrana 1-2 damla geldi 10 dk oturdum bekledim. yok gelmiyor anam gelmiyor.
İş yerinde adım sidikliye çıkacak bu gidişle
Bol su içip kendimizi ayaklarımızı sıcak tutacağız, hem enfeksiyon hem gaz birleşince daha sıkıntı.
Benim daha 3 gün önce bitmişti antibiyotiğim bu seferkine ben ısrar ettiğim halde ilaç vermedi. Vucüt biraz kendine gelsin antibiyotiği arka arkaya kullanmak doğru değil dedi. Şuan kendiliğinden geçmeisni bekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-29-17-42-19-49_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2023-09-29-17-42-15-57_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    57 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2023-09-29-17-41-31-33_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 69
Off bir de çalışıyorsun… belki de o yüzden iyilesmiyordur, mecbur dışarıda vs WC kullanıyorsun hemen gidemiyorsun belki … ayy hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de insallah bu arada cranberrry ocean her sabah kullanıyorum o azalttı bende, sor doktoruna istersen canım, belki kullanmışsındirda…

Bebek bezi de geliyormuş bilginize

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-29-17-48-20-19_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 65
Crannbery i sabah acken mı tokken mi kullaniyorsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…