- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.941
Oh iyi o zaman adına sevindim Stressiz bir günüm geçmiyor. Dikiş için artık hafta olarak geç ancak yatak istirahati sanırım. Benim muayeneler de uzun geçiyor. Her muayene zaten önce vajinal sonra ultrason oluyor. İnşallah yarın kötü haberler almam.sıkma canını canım ya. streste çok etkiliyorrahim boyu içinde dikiş atılıyor önüne geçiliyor.
31. haftadayım bende. suyu falan fazla değil aslında. herşeye normal diyorlar ultrasonda.
zaten bu kontrolde doktor ve hastane değiştirdim. 20 dk ultrasonda baktı herşey normal diyor.
Saol canım benim 5 Ekimi iple çekiyorum o zamanCanım sen küvet alacaktın 5 Ekim de a101e geliyor. @sudem34 sende askı bakıyordun canım o da geliyor
Ay hangileri alınır kiBen de gidip oyuncakları toplayım
75lik 50li olacakYarın şekere gidiyorum güzel anneler bana şans dileyin tadını feci merak ediyorumheyecanlanmam normal mi
Benim her zaman öyleKızlar bugün modum çok düşük ya elim ayağım kalkmıyor, bişey yapasım gelmiyor ne oldu yine bir retro falan mı var
Ben tadını sevdim yaYarın şekere gidiyorum güzel anneler bana şans dileyin tadını feci merak ediyorumheyecanlanmam normal mi
Ben gayet iyiydim bugğn tır çarpmış gibiyim tövbeBenim her zaman öyle
Gündüz gidemedim ama acilde baktırdım. Sonuçlarım e nabıza işlenmemiş henüz serum biterken de dr geldi sonuçların temiz geldi dedi. Çok şükür dedim. Böyle sırtıma böbreklerime vuran bir ağrım da oluyordu geceden beri kesin ilerledi diyordum.Canım idrarda yanma
Sürekli kasık ağrısı
İdrar 15-20 dk da bir çıkma ama idrar gelmemesi gibi durumlarda en güzeli idrar testi vermek .
Eğerki enfeksiyon başladıysa ve biz ilaç almıyorsak bakteri kendi kendine geçmiyor . Önce mesaneye sorma idrar kanallarına daha sonrada böbreklere kadar yayılabiliyor enfeksiyon benim 1 aydır enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum bugün bitiyor yarın geri başlıyor maalesef ki bunun biz doğurana kadar bir çözümü yok . Bol su içip enfeksiyon oluşan bölgedeki sıvıyı seyreltmemiz lazım .
Ben yerinde olsam yarın idrar testi verirdim
Yarın şekere gidiyorum güzel anneler bana şans dileyin tadını feci merak ediyorumheyecanlanmam normal mi
Özelde olacaksa şekerli asitli su. Merak edilecek bişeyi yok. En önemlisi şeker çıkmasınYarın şekere gidiyorum güzel anneler bana şans dileyin tadını feci merak ediyorumheyecanlanmam normal mi
Dolunay var canimKızlar bugün modum çok düşük ya elim ayağım kalkmıyor, bişey yapasım gelmiyor ne oldu yine bir retro falan mı var
Kendin alacaksan teneke olanlardan al canimYarın şekere gidiyorum güzel anneler bana şans dileyin tadını feci merak ediyorumheyecanlanmam normal mi
Dolunay mııDolunay var canimburcun ne
benim kilo almam durdu iki haftadır. akşam yarım kase çorba ve 80 gram et yedim ekmeksiz ama kursağıma kadar doluyum. bebek içinde endişe ediyorum böyle olunca acaba iyi besleniyor mu acaba gelişiyor mu diyeBen de acıkmasam belki kilo almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?