2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Oh iyi o zaman adına sevindim Stressiz bir günüm geçmiyor. Dikiş için artık hafta olarak geç ancak yatak istirahati sanırım. Benim muayeneler de uzun geçiyor. Her muayene zaten önce vajinal sonra ultrason oluyor. İnşallah yarın kötü haberler almam.

Kizlar, Benim de idrarimda yine lökosit 8-9 cikmis, Keton pozitif… Bilgisi olan var mi? Daha 2-3 Hafta önce lökosit 1-2 di keton da Yeni pozitif oldu…

Kızlar egzersiz yapan yapmak isteyen olursa burada bilgi veriyor kim yapabilir kim yapmamalı egzersiz örnekleri vs. Belki size de yararlı olur.

Yarın şekere gidiyorum güzel anneler bana şans dileyin tadını feci merak ediyorum heyecanlanmam normal mi
Ben tadını sevdim ya gazoz gibiydi elmalı olanından ama tabi son 5 6 yudumda ateşler bastı mide bulantısı yaptı tavsiyem hızlıca içmen çünkü ben yavaş içtim sonunda fena oldum

Gündüz gidemedim ama acilde baktırdım. Sonuçlarım e nabıza işlenmemiş henüz serum biterken de dr geldi sonuçların temiz geldi dedi. Çok şükür dedim. Böyle sırtıma böbreklerime vuran bir ağrım da oluyordu geceden beri kesin ilerledi diyordum.

Ben de acıkmasam belki kilo almam
benim kilo almam durdu iki haftadır. akşam yarım kase çorba ve 80 gram et yedim ekmeksiz ama kursağıma kadar doluyum. bebek içinde endişe ediyorum böyle olunca acaba iyi besleniyor mu acaba gelişiyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…