- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.961
Canım yemezsen kilo alımı olmaz ki zatenbenim kilo almam durdu iki haftadır. akşam yarım kase çorba ve 80 gram et yedim ekmeksiz ama kursağıma kadar doluyum. bebek içinde endişe ediyorum böyle olunca acaba iyi besleniyor mu acaba gelişiyor mu diye
Dolunay en cok bizi etkiliyor zaten hep. Ben de yengecimDolunay mııyengeç burcuyum tatlım
9unda kontrolüm var haftaya kan tahlili vereceğim onunla gideceğim söyleyeceğim. daha önce demişti ki kilo başına 1 gram protein yeterli ben fazlasını alıyorum. az yesem de faydalı şeyler yemeye çalışıyorum inşallah bir problem yaşamamCanım yemezsen kilo alımı olmaz ki zatenBebek senden besleniyordur, olan sana olur dikkat et, olmadı doktora söyle bu iştahsızlığını
Sağol canımCanım sen küvet alacaktın 5 Ekim de a101e geliyor.sudem34 sende askı bakıyordun canım o da geliyor
Canım benim de kasım ortası idi kız 2 Eylül'de doğmuştu.Kızlar ismi değiştim onaylanırsa eğerbu arada hepinizden dua istiyorum ev sahibimin kızı erken doğum yaptı aramızda 1 ay var kasımın ortasında olacaktı bebiş yoğun bakimdaymis
beni de yazın yengeçler kervanınaDolunay en cok bizi etkiliyor zaten hep. Ben de yengecim
trimester olarak protein hesaplaniyor. 3. Teimester bebek ihtiyaci 80-90 gr protein/gunlukbenim kilo almam durdu iki haftadır. akşam yarım kase çorba ve 80 gram et yedim ekmeksiz ama kursağıma kadar doluyum. bebek içinde endişe ediyorum böyle olunca acaba iyi besleniyor mu acaba gelişiyor mu diye
ben bebegin karnina vs koymak icin yün mindrr tarzibbir ssy ve yün emzirme yaatigi aldim. whatsaptan yaziyoruk ibanla oduyorum onlards kargoluyor o sekilde olduEvet kendi sitesinden aldım.
Çünkü benim oğlanın bedeni yoktu bir de en büyük beden çocuk atleti aldım saçma sapan beden büyüdükçe fiyat da yükseliyor e ticarette ve daha pahalıydı.
250 şerden atletleri 2 tane aldım
48 de kargo
Tanesi bana 274 e geldi ve bedeni büyük olanı.
Diğerleri en ucuz 319 idi. Tanesi sadece
Sen ne aldın?
Aslında 900 e kargo bedava idi ama ben yün giymem İstanbul zaten sıcak zorla sepeti 48 lira için doldurmak istemedim.
Watsap dan ulaşınca kapıda ödeme mı yapıyorsun ödeme şekli nasıl oluyor?
E ticaret çok kargo kestiği için satıcılar ister istemez fiyatı orda yüksek tutuyor.
MaalesefYemekten sonra sizde catlayacak gibi oluyor musunuz? Öyle bir şişkinlik oluyor ki yemek yemek bile istemiyorum ya, zevki tadı kaçtı bu işin
valla napiyim yiyebildiğim kadar yiyorumtrimester olarak protein hesaplaniyor. 3. Teimester bebek ihtiyaci 80-90 gr protein/gunluk
Buda 120gr cig et/tavuk/balik/hindi oluyor ve yunurta ve yogurt vs
Kilo alman onemli degil ama proteinin iyi ayarlanmasi lazim
Kız bence bizi her şey etkiliyorDolunay en cok bizi etkiliyor zaten hep. Ben de yengecim
him bana da iki dedi de 1 tane aliyorumSabah akşam
Ben şu an nefes alamıyorum eşim git yat diyorYemekten sonra sizde catlayacak gibi oluyor musunuz? Öyle bir şişkinlik oluyor ki yemek yemek bile istemiyorum ya, zevki tadı kaçtı bu işin
Bu eşler hep mi böyle benim ki de öyle yaBen şu an nefes alamıyorum eşim git yat diyor
Ben doğum günü sushi yemeyi kafaya koydumKızlar doğumdan sonra rahatça şarküteri yiyebilir miyiz?
Ben toxoplazma geçirmediğim için lohusalıkta filan salam, pastırma, sucuk filan artık yiycez mi?
İnsülin bugün göbek bölgemde canımı acıttı valla.
Başka dertlerden aklımıza gelmiyor annelik bence delilik.✌bunca şeye hangi akıllı dayanır
Ayni ben de oyleyim. Bir de burnum tikali 3 gundur nefes alamiyorum yemek yerken nefes nefese kaliyorumYemekten sonra sizde catlayacak gibi oluyor musunuz? Öyle bir şişkinlik oluyor ki yemek yemek bile istemiyorum ya, zevki tadı kaçtı bu işin
sen bensin shdhdh hastanede sushi partisi vericem diyorum bir doğurayım sağlıkla hayırlısıylaBen doğum günü sushi yemeyi kafaya koydumçok severim aklım kalıyor , artık fotolarına baktığım için mi ne önüme sürekli doğum yaptığı gün tabak tabak sushi yiyen kadınlar instada önüme düşüyor
Resmen sen söyleyince farkettim ben gebelik boyunca hiç ayak tırnaklarımı kesmedim hiç uzamamışAyak tırnaklarımı kesemiyorum
Yetişmek çok zoor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?