- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #32.981
Hiç yemedim ya midem almıyor midye de güzel diyorlar ama hiç yemedim jdjsjajasen bensin shdhdh hastanede sushi partisi vericem diyorum bir doğurayım sağlıkla hayırlısıyla
Bende geçen zorla kestimResmen sen söyleyince farkettim ben gebelik boyunca hiç ayak tırnaklarımı kesmedim hiç uzamamış
Ben şu an nefes alamıyorum eşim git yat diyor
Bnm doktor yemekten son yarim saat yuruyus yap dediBu eşler hep mi böyle benim ki de öyle ya
Ayyy benimde öyle ya, uyurken ağzı açık uyuyorum mecburen bu sefer de ağzım kuru olunca midem bulanıyor kaç gündür uyku haram olduAyni ben de oyleyim. Bir de burnum tikali 3 gundur nefes alamiyorum yemek yerken nefes nefese kaliyorumistahim da yok zaten
Ben de şöyle bir sıkıntı var. Yemekten sonra 2 saat geçse bile yürüyünce midem yanıyor çok kötü. Yanma olmaması için yürüyüşe yemek öncesi çıkmam gerekiyorBnm doktor yemekten son yarim saat yuruyus yap dedi
Yuruyuse basladigimdan beri o his gecti. Bir de beyaz unlu hicbisey yemiorum makarna fln da. O da cok fayda etti
Kendi sesime de uyanmam heralde eşim uyansınnKızlar ben gece bazen saçma sapan sesler çıkarıyorum bu sese de uyanıyorum horlama filan da değil sizin de var mı ben tek miyim
Çok saçma şekilde ses çıkıyor uyanıyorum bakıyorum eşim uyuyorKendi sesime de uyanmam heralde eşim uyansınn
İlginç benimkiler çabuk uzuyorResmen sen söyleyince farkettim ben gebelik boyunca hiç ayak tırnaklarımı kesmedim hiç uzamamış
Nasıl seslerÇok saçma şekilde ses çıkıyor uyanıyorum bakıyorum eşim uyuyor
Pul pul oldu resmen deri değiştiriyorum, çok hassaslaştı bir de. Bir yere dokunsun hemen morarıyorKızlar bacaklarında morarma olan var mi
Benim yüzüm öyle ya gitmiyorPul pul oldu resmen deri değiştiriyorum, çok hassaslaştı bir de. Bir yere dokunsun hemen morarıyor
Yüzüm de alt sol taraf kaşınıp duruyor alerji gibiBenim yüzüm öyle ya gitmiyor
Yanma dik dururken nasil oluyor ki?Ben de şöyle bir sıkıntı var. Yemekten sonra 2 saat geçse bile yürüyünce midem yanıyor çok kötü. Yanma olmaması için yürüyüşe yemek öncesi çıkmam gerekiyor
Morarma desen değil ama farklı koyuluklar oluyor yer yer damarlarım da çok belirginleşiyor .Kızlar bacaklarında morarma olan var mi
Benim de öyle doktora sordun mu hicMorarma desen değil ama farklı koyuluklar oluyor yer yer damarlarım da çok belirginleşiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?