2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doktora sordun mu
Yok canım haftaya gidicem doktora ama mesaj attım bazı kremler var elimde açılmamış %95 bitkisel kullanım mi diye,içindeki %5 lik kimyasaldan dolayı önermedi. Ben de doğal yağlardan oluşan çatlak bakım yağı aldım

Benim çatlak tarzı değil de bugün fark ettim morumsu gibi bir şeyler var sabah randevum var öğrenirim inşallah

Bugün acıktığım için kötü oldum aynı zamanda da midem boğazıma kadar yanıyo. Hem yemek yiyorum hemde midem yanıyo ikisi bir arada yemeği yedim hala geçmedi. Soda içtim yok yine aynı. Eğer yanmaya başlarsa asla durmuyo ister yürü ister dik dur. Sonra işte biraz kabızda olmuşum kayısı yedim işe yaradı Allahtan bazen yaramıyo artık maalesef. Öyle hafifledi çok şükür. Geçmedi ama sadece hafifledi

Benim çatlak tarzı değil de bugün fark ettim morumsu gibi bir şeyler var sabah randevum var öğrenirim inşallah
Merak ettim bir sor bakalım ne dicek, zaman da geçmiyor kızçemi özledim, bir taraftan da şeker var mı yok bir an önce öğrenmek istiyorum

bugün nefesim çok daralıyordu satürasyonum düşmüş gelmiş diyo ki magnezyum aldın mı ben eşimin doğumda yanımda olmasını istiyordum ama bugün bir kafam karıştı gibi serum taktırırken 3 hemşire uğraştı damar yolu açamadılar eşim bir fenalık geçirdi benden çok gerildi rengi bembeyaz oldu 3. hemşirede uğraştı uğraştı iyice sinirlendi açamadığı için iğneyi kolumda çevirirken inledim kolumu çektim hafifçe bu sefer kolunu oynatma diye bağırdı, eşim bir sinirlendi yeter delik deşik ettiniz 15 dkdır uğraşıyorsunuz bir de bağırıyorsunuz tecrübeli birini çağırın diye kükredi resmen. yenidoğan hemşiresi çağırdılar o anca açtı

Mide yanmasının tek çözümü gavisgon rennie tarzı rahatlatıcılar başka türlü geçmiyor

Ne güzel seni korumuş işte kocamdan beklediğim performans

Kızlar ben gece bazen saçma sapan sesler çıkarıyorum bu sese de uyanıyorum horlama filan da değil sizin de var mı ben tek miyim
Ben de yok ama merak ettim ben hamile yastığıyla sabaha kadar cebelleşiyorum gören güreşiyoruz sanır bi o tarafa bi bu tarafa dönüyorum

Çok şükür hafiflemiş bu günlerde geçecek ayyyy ne midem yanardı benim diyeceğiz biz de…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…