- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.001
Oluyor canım valla özellikle yürürken oluyor zatenYanma dik dururken nasil oluyor ki?
Cok ilginc hamilelik cok zor biseymis kimse solemedi yaniOluyor canım valla özellikle yürürken oluyor zaten
Herkes bu zorluğu yaşıyor ama söylemiyor, sen biraz ay uy desen amaaan ne narin sanki biz doğurmadık diyorlarCok ilginc hamilelik cok zor biseymis kimse solemedi yani
Abdhdhdh aynen oyleHerkes bu zorluğu yaşıyor ama söylemiyor, sen biraz ay uy desen amaaan ne narin sanki biz doğurmadık diyorlar
Doktora sordun muPul pul oldu resmen deri değiştiriyorum, çok hassaslaştı bir de. Bir yere dokunsun hemen morarıyor
Yok canım haftaya gidicem doktora ama mesaj attım bazı kremler var elimde açılmamış %95 bitkisel kullanım mi diye,içindeki %5 lik kimyasaldan dolayı önermedi. Ben de doğal yağlardan oluşan çatlak bakım yağı aldımDoktora sordun mu
Benim çatlak tarzı değil de bugün fark ettim morumsu gibi bir şeyler var sabah randevum var öğrenirim inşallahYok canım haftaya gidicem doktora ama mesaj attım bazı kremler var elimde açılmamış %95 bitkisel kullanım mi diye,içindeki %5 lik kimyasaldan dolayı önermedi. Ben de doğal yağlardan oluşan çatlak bakım yağı aldım
Benimki de yoruldum, halsizim, şuram ağrıyor deyince hemen ilaçlarını içtin mi diyo. İlaçlarım da demir, ecoprin, omega, magnezyumBu eşler hep mi böyle benim ki de öyle ya
Yok aslında ben de çatlak için değil doğal yağ olduğu için aldımBenim çatlak tarzı değil de bugün fark ettim morumsu gibi bir şeyler var sabah randevum var öğrenirim inşallah
Merak ettim bir sor bakalım ne dicek, zaman da geçmiyor kızçemi özledim, bir taraftan da şeker var mı yok bir an önce öğrenmek istiyorumBenim çatlak tarzı değil de bugün fark ettim morumsu gibi bir şeyler var sabah randevum var öğrenirim inşallah
bugün nefesim çok daralıyordu satürasyonum düşmüş gelmiş diyo ki magnezyum aldın mıBenimki de yoruldum, halsizim, şuram ağrıyor deyince hemen ilaçlarını içtin mi diyo. İlaçlarım da demir, ecoprin, omega, magnezyumyarın bir gün sancı gelse ya da suyum nişan falan gelse doğum başlasa yine aynısını soracak gibi
Mide yanmasının tek çözümü gavisgon rennie tarzı rahatlatıcılar başka türlü geçmiyorBugün acıktığım için kötü oldum aynı zamanda da midem boğazıma kadar yanıyo. Hem yemek yiyorum hemde midem yanıyo ikisi bir aradayemeği yedim hala geçmedi. Soda içtim yok yine aynı. Eğer yanmaya başlarsa asla durmuyo ister yürü ister dik dur. Sonra işte biraz kabızda olmuşum kayısı yedim işe yaradı Allahtan bazen yaramıyo artık maalesef. Öyle hafifledi çok şükür. Geçmedi ama sadece hafifledi
İnşallah canım Çıkmaz her şey iyi olur cümlemizinÖzelde olacaksa şekerli asitli su. Merak edilecek bişeyi yok. En önemlisi şeker çıkmasın
Aaaa sağolasın canım aklımda bulunsunKendin alacaksan teneke olanlardan al canimkizlar soyledi de ben de rahat ictim
Ne güzel seni korumuş işte kocamdan beklediğim performansbugün nefesim çok daralıyordu satürasyonum düşmüş gelmiş diyo ki magnezyum aldın mıben eşimin doğumda yanımda olmasını istiyordum ama bugün bir kafam karıştı gibi serum taktırırken 3 hemşire uğraştı damar yolu açamadılar eşim bir fenalık geçirdi benden çok gerildi rengi bembeyaz oldu 3. hemşirede uğraştı uğraştı iyice sinirlendi açamadığı için iğneyi kolumda çevirirken inledim kolumu çektim hafifçe bu sefer kolunu oynatma diye bağırdı, eşim bir sinirlendi yeter delik deşik ettiniz 15 dkdır uğraşıyorsunuz bir de bağırıyorsunuz tecrübeli birini çağırın diye kükredi resmen. yenidoğan hemşiresi çağırdılar o anca açtı
Ben de yok ama merak ettimKızlar ben gece bazen saçma sapan sesler çıkarıyorum bu sese de uyanıyorum horlama filan da değil sizin de var mı ben tek miyim
Çok şükür hafiflemiş bu günlerde geçecek ayyyy ne midem yanardı benim diyeceğiz biz de…Bugün acıktığım için kötü oldum aynı zamanda da midem boğazıma kadar yanıyo. Hem yemek yiyorum hemde midem yanıyo ikisi bir aradayemeği yedim hala geçmedi. Soda içtim yok yine aynı. Eğer yanmaya başlarsa asla durmuyo ister yürü ister dik dur. Sonra işte biraz kabızda olmuşum kayısı yedim işe yaradı Allahtan bazen yaramıyo artık maalesef. Öyle hafifledi çok şükür. Geçmedi ama sadece hafifledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?