- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.021
Benimde oluyor ama nst de bir şey çıkmadı bakalım 11 ekimde kontrolüm var nst yapar tekrar diye düşünüyorumÇatı ağrısı yaşayan var mı? Varsa kaçıncı haftalarda başladı ağrılarınız? 31 haftalık olduk biz ve ağrılarım oluyor ara sıra 9 ekimde kontrol var bakalım nasıl çıkacak nst sonucum
bugün nefesim çok daralıyordu satürasyonum düşmüş gelmiş diyo ki magnezyum aldın mıben eşimin doğumda yanımda olmasını istiyordum ama bugün bir kafam karıştı gibi serum taktırırken 3 hemşire uğraştı damar yolu açamadılar eşim bir fenalık geçirdi benden çok gerildi rengi bembeyaz oldu 3. hemşirede uğraştı uğraştı iyice sinirlendi açamadığı için iğneyi kolumda çevirirken inledim kolumu çektim hafifçe bu sefer kolunu oynatma diye bağırdı, eşim bir sinirlendi yeter delik deşik ettiniz 15 dkdır uğraşıyorsunuz bir de bağırıyorsunuz tecrübeli birini çağırın diye kükredi resmen. yenidoğan hemşiresi çağırdılar o anca açtı
Kaç haftalıksınız şu an. Ağrı olması iyi diyorlar normal doğum için rahim kendini hazırlıyormuşBenimde oluyor ama nst de bir şey çıkmadı bakalım 11 ekimde kontrolüm var nst yapar tekrar diye düşünüyorum
Ben sanırım 25 te falan yaşamıştım ama tam grip olduğum bi zamandı çok hareketsiz kaldım. O zaman çorabımı giyerken bile zorlanıyordum ama hareket etmeye başlayınca sanırım kaslarım güçlendi şimdi çok şükür yaşamıyorum. Ama her neredeyse her gün yüzüyorum 2 haftadır o da çok iyi geldi. Bu arada bir daha hamile kalırsam yazlık bir mekanda müthiş denizi olan bir yerde hamileliğimi geçirmek istiyorum. (Amin )Çatı ağrısı yaşayan var mı? Varsa kaçıncı haftalarda başladı ağrılarınız? 31 haftalık olduk biz ve ağrılarım oluyor ara sıra 9 ekimde kontrol var bakalım nasıl çıkacak nst sonucum
Göbekte morluk olması normalmiş sürekli o bölgeye doğru yatınca ağırlık biniyor. Siz yine sorun tabii, bebekler içeriden dövüyorlar bizi diyorum ben bunaBenim çatlak tarzı değil de bugün fark ettim morumsu gibi bir şeyler var sabah randevum var öğrenirim inşallah
Yaaaa ben tutamıyorum ya aklımda (bu bebek tüm beyin hücrelerimi emiyor) karıştırırsam kusura bakma mesela şuan yeni isimler var biliyorum değişmişler ama kim kim tutamadım. Soramıyorum da ifşa olmasın diyeKızlar benim işim değişti haberiniz olsun sonra bu kim demeyin(bayan ak)
Allah gönlünüze göre versin inşallah. Yaz hamileliği de zordur o sıcakta koca göbek. Benim sağdan sola ya da tam tersi dönme hareketi yapınca ağrım oluyor ve ayağa kalkınca ama anlık geliyor gidiyorBen sanırım 25 te falan yaşamıştım ama tam grip olduğum bi zamandı çok hareketsiz kaldım. O zaman çorabımı giyerken bile zorlanıyordum ama hareket etmeye başlayınca sanırım kaslarım güçlendi şimdi çok şükür yaşamıyorum. Ama her neredeyse her gün yüzüyorum 2 haftadır o da çok iyi geldi. Bu arada bir daha hamile kalırsam yazlık bir mekanda müthiş denizi olan bir yerde hamileliğimi geçirmek istiyorum. (Amin )
Benim kocam da hakkımı savunur valla. Yan komşuyla kavga etti benim içinbence de tekrar düşünmelisin kocanı yanına almayı, yanında olursa da kesinlikle kameraman tutmalısın tepkilerine süper anı olur heytttt beeee ne kocam var benim falan der sakinleştirirsin kendini bizim ki olsa aşırı sakin bir şekilde “sanırım kolu sizi zorladı başka yere gidelim biz, müsaadenizle “ der. Hiiiiçççç çemkirmez
kırk yılda bir koruyası tuttu o da hemşireye denk geldiNe güzel seni korumuş işte kocamdan beklediğim performans
ben doğum çekimi istiyorum da o istemiyor bayılabilirim falan diyorbence de tekrar düşünmelisin kocanı yanına almayı, yanında olursa da kesinlikle kameraman tutmalısın tepkilerine süper anı olur heytttt beeee ne kocam var benim falan der sakinleştirirsin kendini bizim ki olsa aşırı sakin bir şekilde “sanırım kolu sizi zorladı başka yere gidelim biz, müsaadenizle “ der. Hiiiiçççç çemkirmez
Benimde var 1 haftadır baya zorluyor oturduğum yerden kalkarken yürürken falan 27+4 üm daha ama oğlumda tuttuğum hamilelik günlüğüne baktım daha bile erken başlamış çatı ağrılarımÇatı ağrısı yaşayan var mı? Varsa kaçıncı haftalarda başladı ağrılarınız? 31 haftalık olduk biz ve ağrılarım oluyor ara sıra 9 ekimde kontrol var bakalım nasıl çıkacak nst sonucum
Haketmiş hemşire amakırk yılda bir koruyası tuttu o da hemşireye denk geldi
ben doğum çekimi istiyorum da o istemiyor bayılabilirim falan diyorbayılırsa dr derim bi tekme at sevabına
30+2 şu an, aman normal olsun çok istiyorum umarım öyledirKaç haftalıksınız şu an. Ağrı olması iyi diyorlar normal doğum için rahim kendini hazırlıyormuş
Ben o aşamaya geçirmiyorum ya tutamıyorum ki kendimi adam beni savunmaya geçemeden hemen ben panter gibi atlıyorum milletin üstüne “bu huyumu hiç sevmiyorumBenim kocam da hakkımı savunur valla. Yan komşuyla kavga etti benim içinben kadına laf yetiştirecek durumda değildim o beni savundu susturdu kadını
Oğlunuz kaçıncı haftada doğdu ve normal doğum mu oldu?Benimde var 1 haftadır baya zorluyor oturduğum yerden kalkarken yürürken falan 27+4 üm daha ama oğlumda tuttuğum hamilelik günlüğüne baktım daha bile erken başlamış çatı ağrılarım
haketti haketmesine de bizimki normalde anasıyla sorun yaşasam der ki sen kendini savunabiliyorsun ben girmem bu konuya. hemşireye gelince kendimi savunamıyor muyumHaketmiş hemşire ama
Ayyy doğum çekimi ben de istiyorum ama bizimki yanımda olursa. Kocam yanımda olsun da istemiyorum. O yüzden hepten kalıyor. Ama ilk gördüğü anları video olarak çeksinler istiyorum. Bide odada hep video kamera açık olsun. Herkesin ilk anı hatıra kalsın.kırk yılda bir koruyası tuttu o da hemşireye denk geldi
ben doğum çekimi istiyorum da o istemiyor bayılabilirim falan diyorbayılırsa dr derim bi tekme at sevabına
Evet normal doğumdu 39+1 de doğduOğlunuz kaçıncı haftada doğdu ve normal doğum mu oldu?
ben istiyorum kocamın gelmesini bu erkekleri olaya biraz dahil etmek gerektiğini düşünüyorum yoksa idrak edemiyorlar baba olduklarınıAyyy doğum çekimi ben de istiyorum ama bizimki yanımda olursa. Kocam yanımda olsun da istemiyorum. O yüzden hepten kalıyor. Ama ilk gördüğü anları video olarak çeksinler istiyorum. Bide odada hep video kamera açık olsun. Herkesin ilk anı hatıra kalsın.
Olur olur inşallah normal olması için egzersiz yapmayı ihmal etmeyin hem doğumu kolaylaştırır. İlla pilates topunuz olacak diye bir şey yok. Merdiven inip çıkın, gebe aksaklık yürüyüşü var, Squat hareketi var. Geve aksaklık için 36 haftadan sonra ama çünkü o bebeğin kanala daha çabuk inmesi için yapılıyor. Ben kesel egzersizi de yapıyorum en kolayı o oradaki kasları çalıştırmak için. Benimde ilk gebeliğim ve bende normal olmasını çok istiyorum. Günde 3 hurma yiyorum. 36 tan sonra 7 ye çıkaracağım onu. Birde Abese süresi var onu bol bol okuyun inşallah doğumlarımız kolay olacaktır Allahın izniyle.30+2 şu an, aman normal olsun çok istiyorum umarım öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?