2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum evden çalıştığım için çok egzersiz yapamıyorum maalesef merdiven çıkarken bile zorlanıyorum, 32 bir geceyim izne ayrılayım daha fazla hareket etmeye çalışacağım inşallah, teşekkür ederim

Bana dün ebe yürüyüşe başka dedi, günde en az yarım saat Yürüyüş yap hafif tempoda, diğer egzersizler için şuan erkenmiş 34 gibi başla onlara dedi Allah korusun erken doğumu tetiklemesin dikkat edin

İstesem de zorlayamam kendimi merdivenleri zor çıkıyorum artık yaşlı nineler gibiyim

Yerinde olsaydım ben cırlamıştım çoktan. Zaten nefes darlığı başlı başına sıkıntılı bişey. Hek nefes alamıcam kendi canımla uğraşıcam bi de 3 hemşire bi damar yolunu açamıcak bi de bana bağrıcak. Oyy tüm nefes alamamamın hırsını çıkarıveririm orda. Zaten hastane işleri stresli işler. Eşime okudum mesajını bana bırakmazsın ki sen zaten diyor.

Dün gece uyuyamadım gündüz de uyumadım, yine uyuyamıyorum. Gebelik gerçekten çok tuhaf bir şey bir gün gözünü açamıyorsun, bir gün gözün kapanmıyor

Nette okuduklarımdan da çok fazla geride değil galiba . sizlerin nasıldı kilosu 28. Haftada
Şuan 28+6 dayım 4.5 kilo almışım canım ama kilolu başladığım için sanırım çok almadım. Sen kaç aldın? Bi de doktor kilo kişiden kişiye bebekten bebeğe değişir önemli olan sayı değil gidişat demişti ona odaklanmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…