- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.041
Oh maşallah maşallah inşallah bu bebeciği de sağlıkla alırsınız. Her ikisi de sağlıklar ve güzel ömür ile büyüsünler inşallahEvet normal doğumdu 39+1 de doğdu
Ben o halimi görsün istemiyorum.ben istiyorum kocamın gelmesini bu erkekleri olaya biraz dahil etmek gerektiğini düşünüyorum yoksa idrak edemiyorlar baba olduklarını
Anası olunca çekimser kalıyordurhaketti haketmesine de bizimki normalde anasıyla sorun yaşasam der ki sen kendini savunabiliyorsun ben girmem bu konuya. hemşireye gelince kendimi savunamıyor muyum
Bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum evden çalıştığım için çok egzersiz yapamıyorum maalesef merdiven çıkarken bile zorlanıyorum, 32 bir geceyim izne ayrılayım daha fazla hareket etmeye çalışacağım inşallah, teşekkür ederimOlur olur inşallah normal olması için egzersiz yapmayı ihmal etmeyin hem doğumu kolaylaştırır. İlla pilates topunuz olacak diye bir şey yok. Merdiven inip çıkın, gebe aksaklık yürüyüşü var, Squat hareketi var. Geve aksaklık için 36 haftadan sonra ama çünkü o bebeğin kanala daha çabuk inmesi için yapılıyor. Ben kesel egzersizi de yapıyorum en kolayı o oradaki kasları çalıştırmak için. Benimde ilk gebeliğim ve bende normal olmasını çok istiyorum. Günde 3 hurma yiyorum. 36 tan sonra 7 ye çıkaracağım onu. Birde Abese süresi var onu bol bol okuyun inşallah doğumlarımız kolay olacaktır Allahın izniyle.
Bana dün ebe yürüyüşe başka dedi, günde en az yarım saat Yürüyüş yap hafif tempoda, diğer egzersizler için şuan erkenmiş 34 gibi başla onlara dedi Allah korusun erken doğumu tetiklemesin dikkat edinBol yürüyüş yapmaya çalışıyorum evden çalıştığım için çok egzersiz yapamıyorum maalesef merdiven çıkarken bile zorlanıyorum, 32 bir geceyim izne ayrılayım daha fazla hareket etmeye çalışacağım inşallah, teşekkür ederim
Amin inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla vakti saatinde kavuşalım yavrularımıza.Oh maşallah maşallah inşallah bu bebeciği de sağlıkla alırsınız. Her ikisi de sağlıklar ve güzel ömür ile büyüsünler inşallah
İstesem de zorlayamam kendimi merdivenleri zor çıkıyorum artık yaşlı nineler gibiyimBana dün ebe yürüyüşe başka dedi, günde en az yarım saat Yürüyüş yap hafif tempoda, diğer egzersizler için şuan erkenmiş 34 gibi başla onlara dedi Allah korusun erken doğumu tetiklemesin dikkat edin
Bir bildiği vardır dr un bence kaç dediyse o kadar alhim bana da iki dedi de 1 tane aliyorum
Yok sormadım ya vücudu taşıyamıyor ondandır diye düşündümBenim de öyle doktora sordun mu hic
Bence de bana da öyle geliyor..Nette okuduklarımdan da çok fazla geride değil galiba . sizlerin nasıldı kilosu 28. Haftada
Yerinde olsaydım ben cırlamıştım çoktan. Zaten nefes darlığı başlı başına sıkıntılı bişey. Hek nefes alamıcam kendi canımla uğraşıcam bi de 3 hemşire bi damar yolunu açamıcak bi de bana bağrıcak. Oyy tüm nefes alamamamın hırsını çıkarıveririm orda. Zaten hastane işleri stresli işler. Eşime okudum mesajını bana bırakmazsın ki sen zaten diyor.bugün nefesim çok daralıyordu satürasyonum düşmüş gelmiş diyo ki magnezyum aldın mıben eşimin doğumda yanımda olmasını istiyordum ama bugün bir kafam karıştı gibi serum taktırırken 3 hemşire uğraştı damar yolu açamadılar eşim bir fenalık geçirdi benden çok gerildi rengi bembeyaz oldu 3. hemşirede uğraştı uğraştı iyice sinirlendi açamadığı için iğneyi kolumda çevirirken inledim kolumu çektim hafifçe bu sefer kolunu oynatma diye bağırdı, eşim bir sinirlendi yeter delik deşik ettiniz 15 dkdır uğraşıyorsunuz bir de bağırıyorsunuz tecrübeli birini çağırın diye kükredi resmen. yenidoğan hemşiresi çağırdılar o anca açtı
Evet ya
Cnm seni iki hftada bir mi çağırıyor doktorBenim çatlak tarzı değil de bugün fark ettim morumsu gibi bir şeyler var sabah randevum var öğrenirim inşallah
Etiket atıcam şimdisudem34 kız o grubu nasıl bulacam ben
Onlarda cok seker var demisti diyetisyenim, bana ibb nin tam bugay ekmegini verdi…UNO tam buğday ekmek yiyorum. O da kısıtlı zaten istemiyor artık canım
Şuan 28+6 dayım 4.5 kilo almışım canım ama kilolu başladığım için sanırım çok almadım. Sen kaç aldın? Bi de doktor kilo kişiden kişiye bebekten bebeğe değişir önemli olan sayı değil gidişat demişti ona odaklanmak lazımNette okuduklarımdan da çok fazla geride değil galiba . sizlerin nasıldı kilosu 28. Haftada
Ben 12 kilo aldım şekerim yok canımKızlar çok kilo almış olmak gebelik şekeri belirtisi midir? Çok kilo alıp şeker çıkmayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?