2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bebek mi döndü aceba haftası önde olanlar daha iyi bilir kasıklarda batma hissi arada uyarılma ne?
Çocugun ayağı mı kafası mı ben bişey anlamıyorum.
Gören de ilk hamilelik sanır nasıl üçüncü ben bişey bilmiyorum ya.

Ayakları aşağı da olunca tekme atıyor sanki dışarı çıkacak sanıyordum bir de çok hareketli sürekli tekmeliyor oturamadim 2 3 gün ne zaman otursam tekme atıyor batıyordu en son döndü de rahat ettim

Ben o halimi görsün istemiyorum. sonra beni istemeyebilir
nasıl rahat hissedeceksen öyle yapmalısın
Anası olunca çekimser kalıyordur başkasına aslan
ayynen öyle
normalde cırlak bir tipimdir ama ağzımı açamadan benimki kükremeye başladı hastane odaya toplandı zaten sesimizden her damar yolu açtırışımda kan aldırışımda aynısını yaşadığımdan alıştım artık özellikle biraz susuz kaldıysam çocuk hemşireleri açıyor ancak

Depend pes yerine mi?
Ben hep orkidle geçirdim lohusalıkta
Gerek var mı bilemedim alayım mı sence?

Alez bebeğe mi?
110*70 var mıydı?
Alez var. Yani ilk aşırı kanama oluyor diyorlar benim reglin ilk günü aşırı olduğu için, gecede rahat ederim kullanırım diye aldım akma sızıntı olmasın diye eğer seninde aşırı kanaman oluyorsa al bence. Aleze bakayım ne karar verirsen artık onu alırsın

Suya dikkat et. Bugün söylenesi tutmuş demek ki olsun arada iyidir

Canım bu depend e ekstraya ped de mi takıyoruz?
Sızdırmaz çocuk kilodu gibi bir şey mi?
171 boy 75 kiloyum kaç beden almam lazım?

Mide yanmasının tek çözümü gavisgon rennie tarzı rahatlatıcılar başka türlü geçmiyor
Geçirmiyoki biraz rahatlatıyo o kadar yarım saat sonra tekrar başa dönüyor
Çok şükür hafiflemiş bu günlerde geçecek ayyyy ne midem yanardı benim diyeceğiz biz de…
amiiiinn sıkıntı çıkmaya başladı artık
Kızlar benim işim değişti haberiniz olsun sonra bu kim demeyin (bayan ak)
hadi hayırlı olsuuunn şimdi birazda bu kimdi yaa diye sana diyelim
bende başladım yürüyüşe doğumu kolaylaştırıyor diye hurmaya da başladım. Biraz nefes nefese kalıyorum tek sorun bu

Bir kaç tane buraya bıraktım ben kendim tek kişilik almıştım geniş geniş yatağa takarım diye aldım o yüzdendir benim aldığımı atmadım n11.com

Canım bu depend e ekstraya ped de mi takıyoruz?
Sızdırmaz çocuk kilodu gibi bir şey mi?
Depend aynı çocuk bezi gibi külot bezler var ya ona benziyor bende aldım ama daha gelmedi gelince atayım sana ama bildiğim kadarıyla bebeklerdeki külot bez gibi

Ben de cok geriliyorum kan aldirirken damar yolu actirirken. Damarlarim asiri ince cunku. Gecen sene iki kolumdaki damari patlatinca bas parmagimin uzerinden acmaya kalkmisti bi hemsire, orada da sinire dokunmustu, 1 ay o parmagi kullanamamistim

Benim hiç midem yanmadı belki bir elin parmağını geçmez ama neden çünkü benim oğlan yukarı çıkmıyor :) bu kasıklarım ne çekti kafasımı elimi bacağımı pat pat geçiriyor can yakıyor. Bi de korkutuyor insan çıkı çıkıvercek sanıyorum. Oğlum diyorum hadi çık yukarı biraz ne var oralarda diyorum. Rahim kısalığı olmasa dert etmicem işime bile gelecek midem rahat olduğu için ama işte. Kaburgalarıma vuran var diyor ben daha göbek deliğimin orda zar zor hissediyorum kısa süreli. :) hiçbir gebelik dört dörtlük geçmiyor onu anladım. Diyoruö ki bazen ben 7 yıl boşuna beklememişim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Aminnn canım amin ama geçecek bugünlerde sonra ayyy ne tatlı vururdu vurmadığında merak ederdik diyeceğiz derken benim ki gece mesaiye başladı vurur, döner, pıtpıtlar kafasına göre minnoş içime panayır kurdu sanki

Sağol canım
Yaa 50 tl kuponu harcamadım ya kaç saat geçti şimdi izin vermiyor sadece 40 tl ye izin veriyor

M alsam olur galiba kilo almam zaten
Neyse yorumlara biraz bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…