- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.061
120 ye 40Ben 12 kilo aldım şekerim yok canım
Depend aldın mı ya da alez120 ye 40
150 ye 50 kuponum var ne alsam
Son 55 dakika
Şimdiden korku sardı da beni umarım bende de çıkmazBen 12 kilo aldım şekerim yok canım
Depend pes yerine mi?Depend aldın mı ya da alez
Ayakları aşağı da olunca tekme atıyor sanki dışarı çıkacak sanıyordum bir de çok hareketli sürekli tekmeliyor oturamadim 2 3 gün ne zaman otursam tekme atıyor batıyordu en son döndü de rahat ettimKızlar bebek mi döndü aceba haftası önde olanlar daha iyi bilir kasıklarda batma hissi arada uyarılma ne?
Çocugun ayağı mı kafası mı ben bişey anlamıyorum.
Gören de ilk hamilelik sanır nasıl üçüncü ben bişey bilmiyorum ya.
Senin şeker yüklemen ne zamandi. Ay ben herşeyi unutuyorum yaŞimdiden korku sardı da beni umarım bende de çıkmaz
Haftaya gidicem Cuma düşünüyorum ama belki daha önce de giderim. Ekimin ilk haftası gel dedi doktorSenin şeker yüklemen ne zamandi. Ay ben herşeyi unutuyorum ya
Çok az yiyorum zaten belki günde toplasan 1 dilimOnlarda cok seker var demisti diyetisyenim, bana ibb nin tam bugay ekmegini verdi…
nasıl rahat hissedeceksen öyle yapmalısınBen o halimi görsün istemiyorum.sonra beni istemeyebilir
ayynen öyleAnası olunca çekimser kalıyordurbaşkasına aslan
normalde cırlak bir tipimdir ama ağzımı açamadan benimki kükremeye başladı hastane odaya toplandı zaten sesimizdenYerinde olsaydım ben cırlamıştım çoktan. Zaten nefes darlığı başlı başına sıkıntılı bişey. Hek nefes alamıcam kendi canımla uğraşıcam bi de 3 hemşire bi damar yolunu açamıcak bi de bana bağrıcak. Oyy tüm nefes alamamamın hırsını çıkarıveririm orda. Zaten hastane işleri stresli işler. Eşime okudum mesajını bana bırakmazsın ki sen zaten diyor.
Alez var. Yani ilk aşırı kanama oluyor diyorlar benim reglin ilk günü aşırı olduğu için, gecede rahat ederim kullanırım diye aldım akma sızıntı olmasın diye eğer seninde aşırı kanaman oluyorsa al bence. Aleze bakayım ne karar verirsen artık onu alırsınDepend pes yerine mi?
Ben hep orkidle geçirdim lohusalıkta
Gerek var mı bilemedim alayım mı sence?
Alez bebeğe mi?
110*70 var mıydı?
Suya dikkat et. Bugün söylenesi tutmuş demek kinasıl rahat hissedeceksen öyle yapmalısın
ayynen öyle
normalde cırlak bir tipimdir ama ağzımı açamadan benimki kükremeye başladı hastane odaya toplandı zaten sesimizdenher damar yolu açtırışımda kan aldırışımda aynısını yaşadığımdan alıştım artık özellikle biraz susuz kaldıysam çocuk hemşireleri açıyor ancak
Canım bu depend e ekstraya ped de mi takıyoruz?Alez var. Yani ilk aşırı kanama oluyor diyorlar benim reglin ilk günü aşırı olduğu için, gecede rahat ederim kullanırım diye aldım akma sızıntı olmasın diye eğer seninde aşırı kanaman oluyorsa al bence. Aleze bakayım ne karar verirsen artık onu alırsın
Geçirmiyoki biraz rahatlatıyo o kadar yarım saat sonra tekrar başa dönüyorMide yanmasının tek çözümü gavisgon rennie tarzı rahatlatıcılar başka türlü geçmiyor
amiiiinn sıkıntı çıkmaya başladı artıkÇok şükür hafiflemiş bu günlerde geçecek ayyyy ne midem yanardı benim diyeceğiz biz de…
hadi hayırlı olsuuunnKızlar benim işim değişti haberiniz olsun sonra bu kim demeyin(bayan ak)
bende başladım yürüyüşe doğumu kolaylaştırıyor diye hurmaya da başladım. Biraz nefes nefese kalıyorum tek sorun buBana dün ebe yürüyüşe başka dedi, günde en az yarım saat Yürüyüş yap hafif tempoda, diğer egzersizler için şuan erkenmiş 34 gibi başla onlara dedi Allah korusun erken doğumu tetiklemesin dikkat edin
Depend aynı çocuk bezi gibi külot bezler var ya ona benziyor bende aldım ama daha gelmedi gelince atayım sana ama bildiğim kadarıyla bebeklerdeki külot bez gibiCanım bu depend e ekstraya ped de mi takıyoruz?
Sızdırmaz çocuk kilodu gibi bir şey mi?
Ben de cok geriliyorum kan aldirirken damar yolu actirirken. Damarlarim asiri ince cunku. Gecen sene iki kolumdaki damari patlatinca bas parmagimin uzerinden acmaya kalkmisti bi hemsire, orada da sinire dokunmustu, 1 ay o parmagi kullanamamistimnasıl rahat hissedeceksen öyle yapmalısın
ayynen öyle
normalde cırlak bir tipimdir ama ağzımı açamadan benimki kükremeye başladı hastane odaya toplandı zaten sesimizdenher damar yolu açtırışımda kan aldırışımda aynısını yaşadığımdan alıştım artık özellikle biraz susuz kaldıysam çocuk hemşireleri açıyor ancak
İnşallah şeker çıkmaz canım yaHaftaya gidicem Cuma düşünüyorum ama belki daha önce de giderim. Ekimin ilk haftası gel dedi doktor
Aminnn canım amin ama geçecek bugünlerde sonra ayyy ne tatlı vururdu vurmadığında merak ederdik diyeceğizBenim hiç midem yanmadı belki bir elin parmağını geçmez ama neden çünkü benim oğlan yukarı çıkmıyor :) bu kasıklarım ne çekti kafasımı elimi bacağımı pat pat geçiriyor can yakıyor. Bi de korkutuyor insan çıkı çıkıvercek sanıyorum. Oğlum diyorum hadi çık yukarı biraz ne var oralarda diyorum. Rahim kısalığı olmasa dert etmicem işime bile gelecek midem rahat olduğu için ama işte. Kaburgalarıma vuran var diyor ben daha göbek deliğimin orda zar zor hissediyorum kısa süreli. :) hiçbir gebelik dört dörtlük geçmiyor onu anladım. Diyoruö ki bazen ben 7 yıl boşuna beklememişim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sağol canımBir kaç tane buraya bıraktım ben kendim tek kişilik almıştım geniş geniş yatağa takarım diye aldım o yüzdendir benim aldığımı atmadım n11.com
Depend aynı çocuk bezi gibi külot bezler var ya ona benziyor bende aldım ama daha gelmedi gelince atayım sana ama bildiğim kadarıyla bebeklerdeki külot bez gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?