- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.081
Muhtemelen kupon kullanan çoktur adet sayısı yazıyor ya o bitmiştirSağol canım
Yaa 50 tl kuponu harcamadım ya kaç saat geçti şimdi izin vermiyor sadece 40 tl ye izin veriyor
çok geçmiş olsun canım benim de öyle çok ince damarlarım annemin de öyle genetik bir şey benceBen de cok geriliyorum kan aldirirken damar yolu actirirken. Damarlarim asiri ince cunku. Gecen sene iki kolumdaki damari patlatinca bas parmagimin uzerinden acmaya kalkmisti bi hemsire, orada da sinire dokunmustu, 1 ay o parmagi kullanamamistim
Benim damar yolum kolay açılmıştı da serumun içinde ilaç var mı kesin mi bakın kendi doktorumuza bir sorsak sonra taksanız vs diye baya dolandı ortalıkta sonra serumu taktılar başladı yan sedyede telefonla oynamaya.bugün nefesim çok daralıyordu satürasyonum düşmüş gelmiş diyo ki magnezyum aldın mıben eşimin doğumda yanımda olmasını istiyordum ama bugün bir kafam karıştı gibi serum taktırırken 3 hemşire uğraştı damar yolu açamadılar eşim bir fenalık geçirdi benden çok gerildi rengi bembeyaz oldu 3. hemşirede uğraştı uğraştı iyice sinirlendi açamadığı için iğneyi kolumda çevirirken inledim kolumu çektim hafifçe bu sefer kolunu oynatma diye bağırdı, eşim bir sinirlendi yeter delik deşik ettiniz 15 dkdır uğraşıyorsunuz bir de bağırıyorsunuz tecrübeli birini çağırın diye kükredi resmen. yenidoğan hemşiresi çağırdılar o anca açtı
Aaa o adet ben yükleyen sanıyorum o kullanma limiti mi oluyorMuhtemelen kupon kullanan çoktur adet sayısı yazıyor ya o bitmiştir
Benim bildiğim öyleAaa o adet ben yükleyen sanıyorum o kullanma limiti mi oluyor
Eee yüklerken de hemen bitiyor ama.
Neyse bundan sonra sepette hazır edeyim ne alacaksam son dakikaya bırakmayım.
Murat'ta benzer bir şey demişti olabilir doğrudur bence. Hızlı davranan kuponu kaparBenim bildiğim öylebelki yanlıştır
Ne alacağına karar verdin miMurat'ta benzer bir şey demişti olabilir doğrudur bence. Hızlı davranan kuponu kapar
Bende harcamadan çoğu çöpe gidiyor diye üzülüyordum boşa üzülmüşüm
Sorma ya merdiven beni de mahvediyor 4.kata çıkana kadar nefes kalmıyorİstesem de zorlayamam kendimi merdivenleri zor çıkıyorum artık yaşlı nineler gibiyim
Yürüyüş mideme falan da iyi geldi, hurmaya erkendir diye başlamadım daha acaba bende mi başlasam? Bende ya yavaş yürüyoruz aslında ama koşudan çıkmış gibi oluyorumbende başladım yürüyüşe doğumu kolaylaştırıyor diye hurmaya da başladım. Biraz nefes nefese kalıyorum tek sorun bu
Ayyy 4 kat mı? Ben 1 kattayım eşime diyorum ki balkondan beni vinçle alSorma ya merdiven beni de mahvediyor 4.kata çıkana kadar nefes kalmıyor
Yürüyüş mideme falan da iyi geldi, hurmaya erkendir diye başlamadım daha acaba bende mi başlasam? Bende ya yavaş yürüyoruz aslında ama koşudan çıkmış gibi oluyorum
nasip artık işimiz var gibi duruyoBenim damar yolum kolay açılmıştı da serumun içinde ilaç var mı kesin mi bakın kendi doktorumuza bir sorsak sonra taksanız vs diye baya dolandı ortalıkta sonra serumu taktılar başladı yan sedyede telefonla oynamaya.Onu öyle görünce ben de bir düşünmedim değil açıkçası doğumda napcaz acaba diye.
Sağlıkla gelsin bebeciklerimiz, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahBol yürüyüş yapmaya çalışıyorum evden çalıştığım için çok egzersiz yapamıyorum maalesef merdiven çıkarken bile zorlanıyorum, 32 bir geceyim izne ayrılayım daha fazla hareket etmeye çalışacağım inşallah, teşekkür ederim
Çok olmamak kaydıyla yiyebilirsiniz 1 2 tane filan ben 34ten sonra başlamayı düşünüyorum pek bilgi yok ne zaman başlanmalı ama bu haftalar 1 2 tane çok fazla yenmemeliKızlar hurmaya kaçıncı haftada başlayacağız?
Şu an 30+4 deyim 3 haftada 1 çağırdı sanırım diğer kontrolden sonra 2 haftaya düşürurCnm seni iki hftada bir mi çağırıyor doktor
Yaa askı hoşuma gitti a101 deki ince gibi geldi ama emin olamadımNe alacağına karar verdin miyarın yine gelir kupon benim oğluşum hıçkırıp duruyor ya Allah'ım
Bacağım da olması korkuttu göbeğimde yokta canımGöbekte morluk olması normalmiş sürekli o bölgeye doğru yatınca ağırlık biniyor. Siz yine sorun tabii, bebekler içeriden dövüyorlar bizi diyorum ben buna. Uyurken tek taraflı mı yatıyorsunuz, yattığınız yönde mi oluşuyor morumsu şeyler?
Bacak tehlikeli ya morluk Allah korusun pıhtı atsa ilk sol bacaktaki morumsa lekelerden belli oluyorYok sormadım ya vücudu taşıyamıyor ondandır diye düşündüm
Öyle oluyor hafta yaklaştıkça gün sayısı düşüyorMerak ettim bir sor bakalım ne dicek, zaman da geçmiyor kızçemi özledim, bir taraftan da şeker var mı yok bir an önce öğrenmek istiyorum
Ben 2 aydır yaşıyorumÇatı ağrısı yaşayan var mı? Varsa kaçıncı haftalarda başladı ağrılarınız? 31 haftalık olduk biz ve ağrılarım oluyor ara sıra 9 ekimde kontrol var bakalım nasıl çıkacak nst sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?