2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de cok geriliyorum kan aldirirken damar yolu actirirken. Damarlarim asiri ince cunku. Gecen sene iki kolumdaki damari patlatinca bas parmagimin uzerinden acmaya kalkmisti bi hemsire, orada da sinire dokunmustu, 1 ay o parmagi kullanamamistim
çok geçmiş olsun canım benim de öyle çok ince damarlarım annemin de öyle genetik bir şey bence

Benim damar yolum kolay açılmıştı da serumun içinde ilaç var mı kesin mi bakın kendi doktorumuza bir sorsak sonra taksanız vs diye baya dolandı ortalıkta sonra serumu taktılar başladı yan sedyede telefonla oynamaya. Onu öyle görünce ben de bir düşünmedim değil açıkçası doğumda napcaz acaba diye.

Murat'ta benzer bir şey demişti olabilir doğrudur bence. Hızlı davranan kuponu kapar
Bende harcamadan çoğu çöpe gidiyor diye üzülüyordum boşa üzülmüşüm
Ne alacağına karar verdin mi yarın yine gelir kupon benim oğluşum hıçkırıp duruyor ya Allah'ım

İstesem de zorlayamam kendimi merdivenleri zor çıkıyorum artık yaşlı nineler gibiyim
Sorma ya merdiven beni de mahvediyor 4.kata çıkana kadar nefes kalmıyor
bende başladım yürüyüşe doğumu kolaylaştırıyor diye hurmaya da başladım. Biraz nefes nefese kalıyorum tek sorun bu
Yürüyüş mideme falan da iyi geldi, hurmaya erkendir diye başlamadım daha acaba bende mi başlasam? Bende ya yavaş yürüyoruz aslında ama koşudan çıkmış gibi oluyorum

Ayyy 4 kat mı? Ben 1 kattayım eşime diyorum ki balkondan beni vinçle al çok kilo da almadım bir de alsam napardım bilmem

nasip artık işimiz var gibi duruyo

Sağlıkla gelsin bebeciklerimiz, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Ne alacağına karar verdin mi yarın yine gelir kupon benim oğluşum hıçkırıp duruyor ya Allah'ım
Yaa askı hoşuma gitti a101 deki ince gibi geldi ama emin olamadım
A101 ın ki büyük bu küçük mü
Kuponun süresi doldu
Son bir saate bırakmayım bir daha
Hem büyük hem küçük oğlana kullanırım askıyı gibi geliyor
Büyüğün 12 ve 6 iki boy var şimdilik ona yetiyor

Depend L beden alayım M küçük yazmışlar
Kimi demiş kargo poşetine sarmadan öyle yollanmış filan

Kızlar depend alanlar nasıl geldi ürün öyle ulu orta mı?

Bacağım da olması korkuttu göbeğimde yokta canım

Merak ettim bir sor bakalım ne dicek, zaman da geçmiyor kızçemi özledim, bir taraftan da şeker var mı yok bir an önce öğrenmek istiyorum
Öyle oluyor hafta yaklaştıkça gün sayısı düşüyor

Ben 2 aydır yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…