- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.101
A101deki bebek askısıdir küçük olur yoksa bebek eşyalarının olduğu sayfaya koymazlarYaa askı hoşuma gitti a101 deki ince gibi geldi ama emin olamadım
A101 ın ki büyük bu küçük mü
Kuponun süresi doldu
Son bir saate bırakmayım bir daha
Hem büyük hem küçük oğlana kullanırım askıyı gibi geliyor
Büyüğün 12 ve 6 iki boy var şimdilik ona yetiyor
Depend L beden alayım M küçük yazmışlar
Kimi demiş kargo poşetine sarmadan öyle yollanmış filan
Kızlar depend alanlar nasıl geldi ürün öyle ulu orta mı?
Yaa ama dependi satan bir ton market var n11 de hangisi yolladı kim bilirA101deki bebek askısıdir küçük olur yoksa bebek eşyalarının olduğu sayfaya koymazlaray dependde öyle bir şey olmaz inşallah rezil olurum
Geçen hamileliğimde çok kilo aldım. (25) şeker çıkmadı ama tansiyon çıktı.Kızlar çok kilo almış olmak gebelik şekeri belirtisi midir? Çok kilo alıp şeker çıkmayan var mı?
Hafızana hayranım ben az önceki şeyleri unutuyorum
Sen Karadeniz de miydin?Hafızana hayranım ben az önceki şeyleri unutuyorumgelsin bir bakalım PTT kaç günde gelir Allah bilir
EvetSen Karadeniz de miydin?
Baskı hissi gibi mı?Ben 2 aydır yaşıyorum
Balık hafızasından hallice işteHafızana hayranım ben az önceki şeyleri unutuyorumgelsin bir bakalım PTT kaç günde gelir Allah bilir
Baskı hissi değil de vajinayı makata bağlayan yerde bir ağrı oluyor yatakta dönerken halıyı ayağınla iterken pantolon falan giyerken inanılmaz ağrıyorBaskı hissi gibi mı?
Nasıl bir his ağrı?
Balım morluk belki vurdun bir yere.
Ben oğlanın karyolasını eşim demir aldı deprem vs diye bazasız odasına girip çıkarken yatağını toplarken habire bacağımı çarpıyorum.
Dizimin yanı mosmor.
Varis yoksa sıkma canını
Bende varis var bana bile kan sulandırıcı vs yazmadı her gitmede soruyorum
Neyin kargosu
Tadini beğendin miL Lmntbrdgi
Örtü geldi çok yumoş ama küçük geldi ya düdük gibi.
152 ye 162 mı ne gelmiş boydan 15-20 cm daha gerekmiş
İkili kanepeye serdim oturuyoz üstünde yumşacık
Ya oğlanın altına çarşaf niyetine sercem ya bebeğe. Ya gelen misafire örtü niyetine bakalım bir işe yarayacak
Yataşın tv battaniyesi kızlar örtü dediğim murat paylaşmıştı heves ettim aldım bugün geldi
Salça geldi hatay yazıyor bismilden geldidiyarbakırda üretiliyor sanırım cıvık biraz. 100 gram eksik gelmiş sorun değil
Sen yürürken ayakta vs zorlanıyor musun?Baskı hissi değil de vajinayı makata bağlayan yerde bir ağrı oluyor yatakta dönerken halıyı ayağınla iterken pantolon falan giyerken inanılmaz ağrıyor
Ben de sakarimdirinşallah bir yere vurmusumdur gerçi bana 5. Haftadan beri pıhtılaşma vb sorun olmamasına rağmen coraspin kullandırıyordu
Depend siyah poşet vs varmıydı?Neyin kargosu
Hurmaya biraz daha geç baslasaydin bence 36 dan sonra falanGeçirmiyoki biraz rahatlatıyo o kadar yarım saat sonra tekrar başa dönüyor
amiiiinn sıkıntı çıkmaya başladı artık
hadi hayırlı olsuuunnşimdi birazda bu kimdi yaa diye sana diyelim
bende başladım yürüyüşe doğumu kolaylaştırıyor diye hurmaya da başladım. Biraz nefes nefese kalıyorum tek sorun bu
Daha tadına bakamadımTadini beğendin migüneşte kurutuluyor ya ondan öyle oluyor
Ben depend almadımDepend siyah poşet vs varmıydı?
Karnımın altı taş gibi oluyor seninde miSen yürürken ayakta vs zorlanıyor musun?
Benim sudan galiba ayakta fazla duramıyorum
Uzun süre oturamıyorum
Yürüyemiyorum
Kilo desen 1.7 kilo aldımama ağır vasıtadan fenayım kadın bugün dedi ki doğum yakın mı sanırım hepsi sudan kaynaklı
Ben 36 sonrası biliyorumKızlar hurmaya kaçıncı haftada başlayacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?