2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
A101deki bebek askısıdir küçük olur yoksa bebek eşyalarının olduğu sayfaya koymazlar ay dependde öyle bir şey olmaz inşallah rezil olurum

A101deki bebek askısıdir küçük olur yoksa bebek eşyalarının olduğu sayfaya koymazlar ay dependde öyle bir şey olmaz inşallah rezil olurum
Yaa ama dependi satan bir ton market var n11 de hangisi yolladı kim bilir
Seninki gelince etiket yap bir de hangi market

Ben 2 aydır yaşıyorum
Baskı hissi gibi mı?
Nasıl bir his ağrı?

Balım morluk belki vurdun bir yere.
Ben oğlanın karyolasını eşim demir aldı deprem vs diye bazasız odasına girip çıkarken yatağını toplarken habire bacağımı çarpıyorum.
Dizimin yanı mosmor.
Varis yoksa sıkma canını
Bende varis var bana bile kan sulandırıcı vs yazmadı her gitmede soruyorum

Baskı hissi değil de vajinayı makata bağlayan yerde bir ağrı oluyor yatakta dönerken halıyı ayağınla iterken pantolon falan giyerken inanılmaz ağrıyor
Ben de sakarimdir inşallah bir yere vurmusumdur gerçi bana 5. Haftadan beri pıhtılaşma vb sorun olmamasına rağmen coraspin kullandırıyordu

L Lmntbrdgi
Örtü geldi çok yumoş ama küçük geldi ya düdük gibi.
152 ye 162 mı ne gelmiş boydan 15-20 cm daha gerekmiş
İkili kanepeye serdim oturuyoz üstünde yumşacık
Ya oğlanın altına çarşaf niyetine sercem ya bebeğe. Ya gelen misafire örtü niyetine bakalım bir işe yarayacak

Yataşın tv battaniyesi kızlar örtü dediğim murat paylaşmıştı heves ettim aldım bugün geldi

Salça geldi hatay yazıyor bismilden geldi diyarbakırda üretiliyor sanırım cıvık biraz. 100 gram eksik gelmiş sorun değil

Tadini beğendin mi güneşte kurutuluyor ya ondan öyle oluyor

Sen yürürken ayakta vs zorlanıyor musun?
Benim sudan galiba ayakta fazla duramıyorum
Uzun süre oturamıyorum
Yürüyemiyorum

Kilo desen 1.7 kilo aldım ama ağır vasıtadan fenayım kadın bugün dedi ki doğum yakın mı sanırım hepsi sudan kaynaklı

Hurmaya biraz daha geç baslasaydin bence 36 dan sonra falan

Karnımın altı taş gibi oluyor seninde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…