2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Karnımın altı taş gibi oluyor seninde mi
Benim karnımın altı gibi değil sanırım
Basket topu gibi göbek üstü
Genelde hep sert benim
Çok nadir yumşak olduğu
Cuma kontrol var valla çok korkuyorum
Suyuma ne diyecek
Bana ne diyecek

Kizlar bizde bu gün hasteneye gitik sabahtan beri 20 sayfa okudum baktım olmuyor 5 tane atladimdoktor herşey yolunda dedi çok şükür kalp atışı falanda vardı iki gündür hiç harket hissetmedim nerdeyse sonra doktorda oynamaya başladı ne gerek vardı dedim kendi kendime iki gündür uyuyordu heralde kilomuz 1077 olmuş oğluşum yine babaya benzemiş burun aynı malesef fotisini alamadm kartuş bitmiş makinanın benim şansa geçen atigim tahlilere de herşey yolunda dedi tokluk şekerine kabtir dedi sağlık ocağında gebelerde şeker düşük olur dedi zatenkan ilacımı falan değiştirdi kramplar için vitamin yazdı magnezyum falan çok şükür iyiydi durumu sevindim buna sağlıkla alalım kucağımıza insallah minoslarimizi

Genelde hep sert benim
Çok nadir yumşak olduğu
Suyuma ne diyecek
Bana ne diyecek
Ayaktayken benim de hep sert karnim. Normal degil mi acaba kocaman oldu cunku

Genelde hep sert benim
Çok nadir yumşak olduğu
Suyuma ne diyecek
Bana ne diyecek
İnşallah güzel haberlerle döneceksin bu kadar cabana değecek inşallah

Ayaktayken benim de hep sert karnim. Normal degil mi acaba kocaman oldu cunku
Valla bilmiyorum balım
İnşallah normaldir
Herkesin karnı aynıysa normal
Bende anlamıyorum valla
Çok zaman geçmiş eski gebelikler ile kıyasta yapamıyorum hiç bir şey hatırlamıyorum

Valla bilmiyorum balım
İnşallah normaldir
Bende anlamıyorum valla
Çok zaman geçmiş eski gebelikler ile kıyasta yapamıyorum hiç bir şey hatırlamıyorum
Benim de ayakta ve yürürken sertleşiyor ağırlaştilar yerçekimi de iyice çekiyor

Valla bilmiyorum balım
İnşallah normaldir
Bende anlamıyorum valla
Karnım sürekli gergin sert bir yerde toplanıyor gibi en son pazartesi gittim bir şey yoktu, normal galiba artık böyle şeyler

Karnım sürekli gergin sert bir yerde toplanıyor gibi en son pazartesi gittim bir şey yoktu, normal galiba artık böyle şeyler
İnşallah canım
Büyüdükleri için yerleri mı daraldı aceba
Valla keşke aramızda hamile bir de jinekolog olsaydı sordaydık her şeyi

1 paket yetiomus depend. Oyuzden istanbula dondugumde normal migros alisverisinin icinde alicam n11 hb fln gerek yok depend icin bence
Aaa sende mi almadın
Ben ikiniz de n11 den aldı sanıyorum

Carrefour da varmış hatta indirimde imiş.
Akakçe de mi cimri de mi ne gördüm.

İnşallah canım
Büyüdükleri için yerleri mı daraldı aceba
Valla keşke aramızda hamile bir de jinekolog olsaydı sordaydık her şeyi
Olmaması daha iyi bir yandan, kontrol olmadan yorum yapmakta kötü herkes bir olmuyor çünkü sıkıntı olabilirdi

Bacağım da olması korkuttu göbeğimde yokta canım
Varis oluşmuş. Hamilelikten sonra oluştu değil mi sizde de, bende de oluştu. Ayakta fazla durmamaya özen gösterin ve ayaklarınızı biraz yüksek tutun, altına yastık vs koyabilirsiniz. Ben bunları yaparak ilerlemesini durdurdum, ayakkabı da giymeyin ben artık terlik ile geziyorum

Aaa sende mi almadın
Ben ikiniz de n11 den aldı sanıyorum

Carrefour da varmış hatta indirimde imiş.
Akakçe de mi cimri de mi ne gördüm.
Ya normalde reglin cok yogun degilse gerek bile yokmus ben kestiremiyorum bazen ilk iki gun asiri yogun oluyodu bazen normal. Oyuzden ayip olmasin die 1 paket alicam ztn almadigim depend ve bebek pamugu kaldi sanirim (eve ulasamadigim icin artik ipler koptu kontrol de edemiyorum)

Benim kide midem de yaşıyor yerleşti oraya ahaahhaa bilimsel mi bilmiyorum ama sıkıp bırakıyor gibi birseyleri. Öyle şeyler yaşıyorum.
Midem de her gün yanıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…