- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.121
Benim karnımın altı gibi değil sanırımKarnımın altı taş gibi oluyor seninde mi
Ayaktayken benim de hep sert karnim. Normal degil mi acaba kocaman oldu cunkuBenim karnımın altı gibi değil sanırım
Basket topu gibi göbek üstü
Genelde hep sert benim
Çok nadir yumşak olduğu
Cuma kontrol var valla çok korkuyorum
Suyuma ne diyecek
Bana ne diyecek
İnşallah güzel haberlerle döneceksin bu kadar cabana değecek inşallahBenim karnımın altı gibi değil sanırım
Basket topu gibi göbek üstü
Genelde hep sert benim
Çok nadir yumşak olduğu
Cuma kontrol var valla çok korkuyorum
Suyuma ne diyecek
Bana ne diyecek
Valla bilmiyorum balımAyaktayken benim de hep sert karnim. Normal degil mi acaba kocaman oldu cunku
Benim de ayakta ve yürürken sertleşiyor ağırlaştilar yerçekimi de iyice çekiyorValla bilmiyorum balım
İnşallah normaldir
Herkesin karnı aynıysa normal
Bende anlamıyorum valla
Çok zaman geçmiş eski gebelikler ile kıyasta yapamıyorum hiç bir şey hatırlamıyorum
Karnım sürekli gergin sert bir yerde toplanıyor gibi en son pazartesi gittim bir şey yoktu, normal galiba artık böyle şeylerValla bilmiyorum balım
İnşallah normaldir
Herkesin karnı aynıysa normal
Bende anlamıyorum valla
Çok zaman geçmiş eski gebelikler ile kıyasta yapamıyorum hiç bir şey hatırlamıyorum
Baöımu senin haftan da önde nerdeyse bir ay var aramızda.Benim de ayakta ve yürürken sertleşiyor ağırlaştilar yerçekimi de iyice çekiyor
1 paket yetiomus depend. Oyuzden istanbula dondugumde normal migros alisverisinin icinde alicam n11 hb fln gerek yok depend icin bence
İnşallah canımKarnım sürekli gergin sert bir yerde toplanıyor gibi en son pazartesi gittim bir şey yoktu, normal galiba artık böyle şeyler
Aaa sende mi almadın1 paket yetiomus depend. Oyuzden istanbula dondugumde normal migros alisverisinin icinde alicam n11 hb fln gerek yok depend icin bence
Olmaması daha iyi bir yandan, kontrol olmadan yorum yapmakta kötü herkes bir olmuyor çünkü sıkıntı olabilirdiİnşallah canım
Büyüdükleri için yerleri mı daraldı aceba
Valla keşke aramızda hamile bir de jinekolog olsaydı sordaydık her şeyi
Varis oluşmuş. Hamilelikten sonra oluştu değil mi sizde de, bende de oluştu. Ayakta fazla durmamaya özen gösterin ve ayaklarınızı biraz yüksek tutun, altına yastık vs koyabilirsiniz. Ben bunları yaparak ilerlemesini durdurdum, ayakkabı da giymeyin ben artık terlik ile geziyorumBacağım da olması korkuttu göbeğimde yokta canım
Ya normalde reglin cok yogun degilse gerek bile yokmus ben kestiremiyorum bazen ilk iki gun asiri yogun oluyodu bazen normal. Oyuzden ayip olmasin die 1 paket alicam ztn almadigim depend ve bebek pamugu kaldi sanirim (eve ulasamadigim icin artik ipler koptu kontrol de edemiyorum)Aaa sende mi almadın
Ben ikiniz de n11 den aldı sanıyorum
Carrefour da varmış hatta indirimde imiş.
Akakçe de mi cimri de mi ne gördüm.
Artı med marka oluyor geneldeAaaa sağolasın canım aklımda bulunsun
Benim kızda hıçkırıklı çıktıNe alacağına karar verdin miyarın yine gelir kupon benim oğluşum hıçkırıp duruyor ya Allah'ım
Ben hep yattığım için benim de ayağa kalkınca çok sertleşiyor karnım bende kasılma oluyor heralde diyorum oturmak yada yatmak istiyorum.Ayaktayken benim de hep sert karnim. Normal degil mi acaba kocaman oldu cunku
Benim kide midem de yaşıyorBenim hiç midem yanmadı belki bir elin parmağını geçmez ama neden çünkü benim oğlan yukarı çıkmıyor :) bu kasıklarım ne çekti kafasımı elimi bacağımı pat pat geçiriyor can yakıyor. Bi de korkutuyor insan çıkı çıkıvercek sanıyorum. Oğlum diyorum hadi çık yukarı biraz ne var oralarda diyorum. Rahim kısalığı olmasa dert etmicem işime bile gelecek midem rahat olduğu için ama işte. Kaburgalarıma vuran var diyor ben daha göbek deliğimin orda zar zor hissediyorum kısa süreli. :) hiçbir gebelik dört dörtlük geçmiyor onu anladım. Diyoruö ki bazen ben 7 yıl boşuna beklememişim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?