- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.141
İşte ondan aramızda o sektör olmuyorİnşallah canım
Büyüdükleri için yerleri mı daraldı aceba
Valla keşke aramızda hamile bir de jinekolog olsaydı sordaydık her şeyi
Eşlerimiz var üzülmeAyak tırnaklarımı kesemiyorum
Yetişmek çok zoor
Erken doğum tehliken yoksa başla 7.ay doluyor çünkü ama çok değil günde iki üç tane falan zaten vitaminli bişi bebeğe de iyi gelirSorma ya merdiven beni de mahvediyor 4.kata çıkana kadar nefes kalmıyor
Yürüyüş mideme falan da iyi geldi, hurmaya erkendir diye başlamadım daha acaba bende mi başlasam? Bende ya yavaş yürüyoruz aslında ama koşudan çıkmış gibi oluyorum
Çok yemiyorum ki yaa yanından ceviz bi güzel gidiyoVHurmaya biraz daha geç baslasaydin bence 36 dan sonra falan
ya bana da olmaya başladı ciddi bi hal alıyo artık sol bacağımdan kasığa doğru. Çok oturduğumda oluyo. Çok dediğimde yarım saat oturayım yandımGünaydın kızlar hoşgeldin gece krampları.
Hala da acıyor baldırım.
Günaydın canım, o çok kötü oluyor,magnezyum kullanıyor musun?Günaydın kızlar hoşgeldin gece krampları.
Hala da acıyor baldırım.
Yok canum varis değil yuvarlak kahverengi mor arası lekeler bir yere vurmusum gibi ama moraran yeri bir yere vurduysan dokununca sızlar ya bu sizlamiyorVaris oluşmuş. Hamilelikten sonra oluştu değil mi sizde de, bende de oluştu. Ayakta fazla durmamaya özen gösterin ve ayaklarınızı biraz yüksek tutun, altına yastık vs koyabilirsiniz. Ben bunları yaparak ilerlemesini durdurdum, ayakkabı da giymeyin ben artık terlik ile geziyorum
Aç mı yemek lazımmis doğum içinErken doğum tehliken yoksa başla 7.ay doluyor çünkü ama çok değil günde iki üç tane falan zaten vitaminli bişi bebeğe de iyi gelir
Çok yemiyorum ki yaa yanından ceviz bi güzel gidiyobide aç karnına yemiyorum oda etkiliymiş. Bi zamanlaması yok hurmanın
ya bana da olmaya başladı ciddi bi hal alıyo artık sol bacağımdan kasığa doğru. Çok oturduğumda oluyo. Çok dediğimde yarım saat oturayım yandım
Magnezyum verdi doktorum acile de gitmiştim o zaman çatı ağrısı olduğunu bilmiyordum orada hemen açıklık baktılar.
Birde çift daire merdiveni düşün canım çıkıyor evime gideceğim diyeAyyy 4 kat mı? Ben 1 kattayım eşime diyorum ki balkondan beni vinçle alçok kilo da almadım bir de alsam napardım bilmem
Yok şükür risksiz kategorideyim şuanlık başlayayım o zaman canım, günde 3 yapayım bendeErken doğum tehliken yoksa başla 7.ay doluyor çünkü ama çok değil günde iki üç tane falan zaten vitaminli bişi bebeğe de iyi gelir
Günaydın canım. Ben sabahları gün içinde akşam bazen geceleri de hissediyorum. Bazen de çok hareketsiz oluyor, geçen hafta 2 gün hissedemedim. Sonra birden coştu yine. Hareketli olduğum zamanlarda ben de hissedemiyorum. Hareket esnasında muhtemelen o da hareket ediyordurKızlar günaydınbebeğin 4 saatte bir 10 kez hareket etmesi gibi bişey okudum internette. O ne zaman geçerli ki. Ben gün içinde çok aktifim hareketliyim. Neredeyse hiç hissetmiyorum. Sonra akşam ayaklarımı uzatınca göbeğim pıtırdamaya başlıyor Bütün gün evham yapıyorum bu kez. Belki sizin haftalarda sürekli hissediliyordur ama benim öyle değil. Zaten hareketleri geç hissettim ben 2-3 haftadır falan var ve hala bıcırığın hareket düzenini anlayamadım sheilata senin nasıl gidiyor canım Ocak annesi olarak senden de cevap bekliyorum
Canım bu da Dr.Erhan Karaalp kitabından.Kızlar günaydınbebeğin 4 saatte bir 10 kez hareket etmesi gibi bişey okudum internette. O ne zaman geçerli ki. Ben gün içinde çok aktifim hareketliyim. Neredeyse hiç hissetmiyorum. Sonra akşam ayaklarımı uzatınca göbeğim pıtırdamaya başlıyor Bütün gün evham yapıyorum bu kez. Belki sizin haftalarda sürekli hissediliyordur ama benim öyle değil. Zaten hareketleri geç hissettim ben 2-3 haftadır falan var ve hala bıcırığın hareket düzenini anlayamadım sheilata senin nasıl gidiyor canım Ocak annesi olarak senden de cevap bekliyorum
Nedir kızlar bu hisse işiUdemy de ücretsız egitimler var, temel analızden baslayabılırsın
2 ıs gunu sonra acılır hesap, pazartesı acılmıs olur, ozelden yazıyım hısse ısmını
Günaydın canım. Ben sabahları gün içinde akşam bazen geceleri de hissediyorum. Bazen de çok hareketsiz oluyor, geçen hafta 2 gün hissedemedim. Sonra birden coştu yine. Hareketli olduğum zamanlarda ben de hissedemiyorum. Hareket esnasında muhtemelen o da hareket ediyordurben dinlenince o da dinleniyor sanırım bir durgunlaşıyor. Yani bunun bir kıstası yok, bence belli bir sayısı da yok kendini kasma bu konuda rahat bırak. Benim arkadaşım doğru düzgün hissetmeden doğum yaptı. Her bebek farklı oluyor ki kaldı ki onlar da bizim gibi biz her zaman hareketli miyiz
Ya kuzum çok iyi geldi yazdıkların sağolCanım bu da Dr.Erhan Karaalp kitabından.
Yatırım ıcın canımNedir kızlar bu hisse işi
Aç karnına yediğinde daha çok etkili olabilir diyenler var kesin bilgi yokAç mı yemek lazımmis doğum içinbunu bilmiyorum da ben iple 36 37 yi çekiyorum ananas yemek için o da doğumu kolaylaştırıyormus baya ve tadı çok güzel
hadi bakalım bize hayırlı doğumlaaaarrBirde çift daire merdiveni düşün canım çıkıyor evime gideceğim diyeben kilo aldım ya 57 ile hamile kaldım 68 olmuşum
Yok şükür risksiz kategorideyim şuanlık başlayayım o zaman canım, günde 3 yapayım bende
Tarhana niye yasak diyetten dolayı mı?Günaydın güzel anneler
Dun aksam bır anda kulaklarım zonklamaya basladı, akabinde baş agrısı, korktum korona oldum dıye, bıraz da burnum aktı, suan sadece bas agrısı kaldı,simdi tarhana çorbası yapıyorum kostur kostur, yasak ama kar zarar dusunünce bir kepce de olsa içicem
Afiyet olsun.Günaydın güzel anneler
Dun aksam bır anda kulaklarım zonklamaya basladı, akabinde baş agrısı, korktum korona oldum dıye, bıraz da burnum aktı, suan sadece bas agrısı kaldı,simdi tarhana çorbası yapıyorum kostur kostur, yasak ama kar zarar dusunünce bir kepce de olsa içicem
Icınde un oldugu ıcın, aldıgım yere bı sorcam acaba ne unu kullandılar, ınsallah tam bugdaydırTarhana niye yasak diyetten dolayı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?