2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Erken doğum tehliken yoksa başla 7.ay doluyor çünkü ama çok değil günde iki üç tane falan zaten vitaminli bişi bebeğe de iyi gelir
VHurmaya biraz daha geç baslasaydin bence 36 dan sonra falan
Çok yemiyorum ki yaa yanından ceviz bi güzel gidiyo bide aç karnına yemiyorum oda etkiliymiş. Bi zamanlaması yok hurmanın
Günaydın kızlar hoşgeldin gece krampları.
Hala da acıyor baldırım.
ya bana da olmaya başladı ciddi bi hal alıyo artık sol bacağımdan kasığa doğru. Çok oturduğumda oluyo. Çok dediğimde yarım saat oturayım yandım

Yok canum varis değil yuvarlak kahverengi mor arası lekeler bir yere vurmusum gibi ama moraran yeri bir yere vurduysan dokununca sızlar ya bu sizlamiyor Allahtan 1 saat kaldı doktora gitmeye

Aç mı yemek lazımmis doğum için bunu bilmiyorum da ben iple 36 37 yi çekiyorum ananas yemek için o da doğumu kolaylaştırıyormus baya ve tadı çok güzel

Ayyy 4 kat mı? Ben 1 kattayım eşime diyorum ki balkondan beni vinçle al çok kilo da almadım bir de alsam napardım bilmem
Birde çift daire merdiveni düşün canım çıkıyor evime gideceğim diye ben kilo aldım ya 57 ile hamile kaldım 68 olmuşum
Erken doğum tehliken yoksa başla 7.ay doluyor çünkü ama çok değil günde iki üç tane falan zaten vitaminli bişi bebeğe de iyi gelir
Yok şükür risksiz kategorideyim şuanlık başlayayım o zaman canım, günde 3 yapayım bende

Kızlar günaydın bebeğin 4 saatte bir 10 kez hareket etmesi gibi bişey okudum internette. O ne zaman geçerli ki. Ben gün içinde çok aktifim hareketliyim. Neredeyse hiç hissetmiyorum. Sonra akşam ayaklarımı uzatınca göbeğim pıtırdamaya başlıyor Bütün gün evham yapıyorum bu kez. Belki sizin haftalarda sürekli hissediliyordur ama benim öyle değil. Zaten hareketleri geç hissettim ben 2-3 haftadır falan var ve hala bıcırığın hareket düzenini anlayamadım sheilata senin nasıl gidiyor canım Ocak annesi olarak senden de cevap bekliyorum

Günaydın canım. Ben sabahları gün içinde akşam bazen geceleri de hissediyorum. Bazen de çok hareketsiz oluyor, geçen hafta 2 gün hissedemedim. Sonra birden coştu yine. Hareketli olduğum zamanlarda ben de hissedemiyorum. Hareket esnasında muhtemelen o da hareket ediyordur ben dinlenince o da dinleniyor sanırım bir durgunlaşıyor. Yani bunun bir kıstası yok, bence belli bir sayısı da yok kendini kasma bu konuda rahat bırak. Benim arkadaşım doğru düzgün hissetmeden doğum yaptı. Her bebek farklı oluyor ki kaldı ki onlar da bizim gibi biz her zaman hareketli miyiz

Canım bu da Dr.Erhan Karaalp kitabından.

Eklentiler

• B438CD17-B5E2-4614-8AE4-429087C3D897.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 56
Canım bu da Dr.Erhan Karaalp kitabından.
Ya kuzum çok iyi geldi yazdıkların sağol Bi bilsem zaten içerde ne yapıyor yatıyor mu oturuyor mu zıplıyor mu annem de sal şu çocuğu artık diyor. Baskıcı anne mi olacağım acaba bi an bile onu unutmuyorum ki bi de eşim de görsün hareketlerini istiyorum ama 4-5 gün önce birkaç kez dışarıdan görülecek şekilde hareket etti eşim yakalayamadı. O günden beri hep minik pıtırtılar var. Bi de elimi göbeğime koyduğumda bırakıyor hareket etmeyi

Aç mı yemek lazımmis doğum için bunu bilmiyorum da ben iple 36 37 yi çekiyorum ananas yemek için o da doğumu kolaylaştırıyormus baya ve tadı çok güzel
Aç karnına yediğinde daha çok etkili olabilir diyenler var kesin bilgi yok son zamanlara doğru bende ananasa başlıcam bütün tuşlara basarız artık
hadi bakalım bize hayırlı doğumlaaaarr ay şuan yine doğuracak olduğum aklıma geldi

Tarhana niye yasak diyetten dolayı mı?

Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…