- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.161
Aynen öyleAç karnına yediğinde daha çok etkili olabilir diyenler var kesin bilgi yokson zamanlara doğru bende ananasa başlıcam bütün tuşlara basarız artık
hadi bakalım bize hayırlı doğumlaaaarray şuan yine doğuracak olduğum aklıma geldi
Ben de bundan 50lik aldım eğer çıkan değer 140 o geçerse 100 lük verecekmiş inşallah çıkmaz tadını çok sevdimArtı med marka oluyor genelde
Diğerleri arasında en içilebilir tadı kötü olmayan bu
Oluyor canım öyle şeyler ister istemez hepimiz merak ediyoruz korkuyoruz hareket etmediğinde,acaba iyi mi diye. Bazen elimi koyduğumda hareket ediyor, bazen duruyor. Dışarıdan hareketleri görüldüğünde hemen videoya çekiyim diyorum videoyu açınca duruyorYa kuzum çok iyi geldi yazdıkların sağolBi bilsem zaten içerde ne yapıyor yatıyor mu oturuyor mu zıplıyor mu annem de sal şu çocuğu artık diyor. Baskıcı anne mi olacağım acaba bi an bile onu unutmuyorum ki bi de eşim de görsün hareketlerini istiyorum ama 4-5 gün önce birkaç kez dışarıdan görülecek şekilde hareket etti eşim yakalayamadı. O günden beri hep minik pıtırtılar var. Bi de elimi göbeğime koyduğumda bırakıyor hareket etmeyi
Masallahh masallahBiz kontrole gittik 2017 Gr olmuş 44 cm olmuşbacağımdaki morluk için pıhtı morluğu değil bu dedi ama tansiyonunu düzenli ölç bundan sonra 2 haftada bir kontrol dedi normalde 30+4 um sistemde 31 +1 görünüyorum e nabızda da 6 Ekim içinde rapor verdi
Geçmiş olsun canım benim, kötü düşünme yoktur inş bir şeyGünaydın güzel anneler
Dun aksam bır anda kulaklarım zonklamaya basladı, akabinde baş agrısı, korktum korona oldum dıye, bıraz da burnum aktı, suan sadece bas agrısı kaldı,simdi tarhana çorbası yapıyorum kostur kostur, yasak ama kar zarar dusunünce bir kepce de olsa içicem
Ayy ne bıleyom fahrettın kocayı takıpten cıkıcam, o bısey yazınca panıklıyorum, bebek olmasa boyle deıldım ben,Geçmiş olsun canım benim, kötü düşünme yoktur inş bir şey
Maşallah ne güzel büyümüşBiz kontrole gittik 2017 Gr olmuş 44 cm olmuşbacağımdaki morluk için pıhtı morluğu değil bu dedi ama tansiyonunu düzenli ölç bundan sonra 2 haftada bir kontrol dedi normalde 30+4 um sistemde 31 +1 görünüyorum e nabızda da 6 Ekim içinde rapor verdi
Sana iyi gelmeyen her şeyden herkesten uzak dur canım, zaten zorlu bir süreç içindeyiz, güzel enerjilere ihtiyacımız varAyy ne bıleyom fahrettın kocayı takıpten cıkıcam, o bısey yazınca panıklıyorum, bebek olmasa boyle deıldım ben,
27. Haftada 1350 ydi canım ama bana detaylida doktor 3800 3900 civarı 56 cm doğar büyük ihtimalle demişti sanırım kemik yapısı vb büyüme hızlarını etkiliyorMasallahh masallah
28den sonra mı kılo alım hızlanıyor bebıslerde
Gluten hassasiyeti yoksa nolacak iç bence iki kaşık bi lokma ekmek anca yapar o kadar da bişi olmazIcınde un oldugu ıcın, aldıgım yere bı sorcam acaba ne unu kullandılar, ınsallah tam bugdaydır
ay maşallahBiz kontrole gittik 2017 Gr olmuş 44 cm olmuşbacağımdaki morluk için pıhtı morluğu değil bu dedi ama tansiyonunu düzenli ölç bundan sonra 2 haftada bir kontrol dedi normalde 30+4 um sistemde 31 +1 görünüyorum e nabızda da 6 Ekim içinde rapor verdi
Evet ya resmen dalga geçiyorlar bizimleOluyor canım öyle şeyler ister istemez hepimiz merak ediyoruz korkuyoruz hareket etmediğinde,acaba iyi mi diye. Bazen elimi koyduğumda hareket ediyor, bazen duruyor. Dışarıdan hareketleri görüldüğünde hemen videoya çekiyim diyorum videoyu açınca duruyor
Uzun boylu olcak senınkı o zaman27. Haftada 1350 ydi canım ama bana detaylida doktor 3800 3900 civarı 56 cm doğar büyük ihtimalle demişti sanırım kemik yapısı vb büyüme hızlarını etkiliyor
Ben de hep yatiyorum. Ayaga kalktigimda sert oluyor kaŕnim ama tumden sert oluyor. Sancida bi tarafa toplanma, bebegin sıkışmasi hissi oluyor. Bence ikisi farkli seylerBen hep yattığım için benim de ayağa kalkınca çok sertleşiyor karnım bende kasılma oluyor heralde diyorum oturmak yada yatmak istiyorum.
Ictım valla, ara ogundekı meyveyı yemıcem, sekerı o sekılde dengelmıs oluyorumdur ınsallah. Bır buyuk baş sarımsak koydum ıcıne, hastalıga cevırmeden gecer ınsallahGluten hassasiyeti yoksa nolacak iç bence iki kaşık bi lokma ekmek anca yapar o kadar da bişi olmaz
ay maşallahartık 2 kilo bebeler bakalım benimki nasıl acaba çarşamba olsada görsem
MaşallahUzun boylu olcak senınkı o zaman, benım arkadasımın 28+4te erken dogum olmustu 1200du sanırım kılosu, suan 6yasında
Nasıl oluyor nasıl yapılıyor bilgi verir misinYatırım ıcın canım
Ay 2 kiloyu geçmiş bebiş inanmıyorum. Baya büyümüş maşallahBiz kontrole gittik 2017 Gr olmuş 44 cm olmuşbacağımdaki morluk için pıhtı morluğu değil bu dedi ama tansiyonunu düzenli ölç bundan sonra 2 haftada bir kontrol dedi normalde 30+4 um sistemde 31 +1 görünüyorum e nabızda da 6 Ekim içinde rapor verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?