2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynen öyle

Biz kontrole gittik 2017 Gr olmuş 44 cm olmuş bacağımdaki morluk için pıhtı morluğu değil bu dedi ama tansiyonunu düzenli ölç bundan sonra 2 haftada bir kontrol dedi normalde 30+4 um sistemde 31 +1 görünüyorum e nabızda da 6 Ekim içinde rapor verdi

Oluyor canım öyle şeyler ister istemez hepimiz merak ediyoruz korkuyoruz hareket etmediğinde,acaba iyi mi diye. Bazen elimi koyduğumda hareket ediyor, bazen duruyor. Dışarıdan hareketleri görüldüğünde hemen videoya çekiyim diyorum videoyu açınca duruyor

Masallahh masallah
28den sonra mı kılo alım hızlanıyor bebıslerde

Geçmiş olsun canım benim, kötü düşünme yoktur inş bir şey

Maşallah ne güzel büyümüş

Ayy ne bıleyom fahrettın kocayı takıpten cıkıcam, o bısey yazınca panıklıyorum, bebek olmasa boyle deıldım ben,
Sana iyi gelmeyen her şeyden herkesten uzak dur canım, zaten zorlu bir süreç içindeyiz, güzel enerjilere ihtiyacımız var

Masallahh masallah
28den sonra mı kılo alım hızlanıyor bebıslerde
27. Haftada 1350 ydi canım ama bana detaylida doktor 3800 3900 civarı 56 cm doğar büyük ihtimalle demişti sanırım kemik yapısı vb büyüme hızlarını etkiliyor

Icınde un oldugu ıcın, aldıgım yere bı sorcam acaba ne unu kullandılar, ınsallah tam bugdaydır
Gluten hassasiyeti yoksa nolacak iç bence iki kaşık bi lokma ekmek anca yapar o kadar da bişi olmaz
ay maşallah artık 2 kilo bebeler bakalım benimki nasıl acaba çarşamba olsada görsem

Evet ya resmen dalga geçiyorlar bizimlebiz daha video aşamasına hiç gelemedik ama bakalım eninde sonunda yakalanacaklar nereye gidebilir göbeğin içinde

27. Haftada 1350 ydi canım ama bana detaylida doktor 3800 3900 civarı 56 cm doğar büyük ihtimalle demişti sanırım kemik yapısı vb büyüme hızlarını etkiliyor
Uzun boylu olcak senınkı o zaman, benım arkadasımın 28+4te erken dogum olmustu 1200du sanırım kılosu, suan 6yasında

Ben hep yattığım için benim de ayağa kalkınca çok sertleşiyor karnım bende kasılma oluyor heralde diyorum oturmak yada yatmak istiyorum.
Ben de hep yatiyorum. Ayaga kalktigimda sert oluyor kaŕnim ama tumden sert oluyor. Sancida bi tarafa toplanma, bebegin sıkışmasi hissi oluyor. Bence ikisi farkli seyler

Gluten hassasiyeti yoksa nolacak iç bence iki kaşık bi lokma ekmek anca yapar o kadar da bişi olmaz

ay maşallah artık 2 kilo bebeler bakalım benimki nasıl acaba çarşamba olsada görsem
Ictım valla, ara ogundekı meyveyı yemıcem, sekerı o sekılde dengelmıs oluyorumdur ınsallah. Bır buyuk baş sarımsak koydum ıcıne, hastalıga cevırmeden gecer ınsallah

Ay 2 kiloyu geçmiş bebiş inanmıyorum. Baya büyümüş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…