- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.181
Yatırım hesabı acıyosun ınternet bankacılıgından, sonra hısse alıstan lot almaya baslıyosun canım. Benım bebegım ıcın bırıktırdıgım hıssler var her ay onlsra azar azar ekleme yapıyorum, tc sı olunca onun hesabına vırmanlıcam.. Bı nevı bes gıbı, bes yerıne bu sekılde yatırım yapmayı tercıh ettım benNasıl oluyor nasıl yapılıyor bilgi verir misin
Bebege gore kisiye gore degisiyor sanirim hareket olayi. 22. Haftada gittigimde 5 saat hareket hissetmezsen gel demisti doktorum. O gunden beri surekli takip ediyorum.Kızlar günaydınbebeğin 4 saatte bir 10 kez hareket etmesi gibi bişey okudum internette. O ne zaman geçerli ki. Ben gün içinde çok aktifim hareketliyim. Neredeyse hiç hissetmiyorum. Sonra akşam ayaklarımı uzatınca göbeğim pıtırdamaya başlıyor Bütün gün evham yapıyorum bu kez. Belki sizin haftalarda sürekli hissediliyordur ama benim öyle değil. Zaten hareketleri geç hissettim ben 2-3 haftadır falan var ve hala bıcırığın hareket düzenini anlayamadım sheilata senin nasıl gidiyor canım Ocak annesi olarak senden de cevap bekliyorum
Bana da şey demıstı 32 - 34 arası kademelı olarak ılaclarını bıraktırcam demıstı, herhalde progestan ve prolutondan bahsedıyordu..Son bir şey dahacoraspini artık kullanma dedi
Ben de çok heyecanlandimAy 2 kiloyu geçmiş bebiş inanmıyorum. Baya büyümüş maşallah
Doğum için artık hazırlığa başlıyorlarBana da şey demıstı 32 - 34 arası kademelı olarak ılaclarını bıraktırcam demıstı, herhalde progestan ve prolutondan bahsedıyordu..
Maşallah anne baba iri sanırım27. Haftada 1350 ydi canım ama bana detaylida doktor 3800 3900 civarı 56 cm doğar büyük ihtimalle demişti sanırım kemik yapısı vb büyüme hızlarını etkiliyor
Çok heeyecanlı yaaDoğum için artık hazırlığa başlıyorlar
Canım bebiş 2 kiloyken sen kaç kilo aldınBen de çok heyecanlandim
Ben de çok heyecanlanıyorum 30.haftaya geldiğimde çok az kalmış gibi gelicek. Şimdi 30 lu haftaları görünce burda bir değişik oluyorum, bir an önce gelsin istiyorum bendeÇok heeyecanlı yaadaha vakıt var bana da, sızlerın heyecanını gorunce de mutlu oluyorum
De mı yaa, bız 32den sonra her an hazırolda olucaz, dusununce bıle muthıs bıseyBen de çok heyecanlanıyorum 30.haftaya geldiğimde çok az kalmış gibi gelicek. Şimdi 30 lu haftaları görünce burda bir değişik oluyorum, bir an önce gelsin istiyorum bende
Kız sen değil miydin ben ocakta da doğururum kalabildiği kadar kalsın diyenBen de çok heyecanlanıyorum 30.haftaya geldiğimde çok az kalmış gibi gelicek. Şimdi 30 lu haftaları görünce burda bir değişik oluyorum, bir an önce gelsin istiyorum bende
Ben zaten 21de hissettim hareketlerini. Onda da bi var bi yoktu. Bana doktorum 22. Haftada bunu dese elli kere kontrole giderdim herhaldeBebege gore kisiye gore degisiyor sanirim hareket olayi. 22. Haftada gittigimde 5 saat hareket hissetmezsen gel demisti doktorum. O gunden beri surekli takip ediyorum.
Canım ben yanlış hatırlamıyorsam şeker taramasına +7 veya 8 ile girdim . Benim şekerim hiç çıkmadı hatta ve hatta şeker yükledikten sonra şeker sonucum daha düşük çıktı. Ben pek kilo ile ilgili olduğunu sanmıyorumKızlar çok kilo almış olmak gebelik şekeri belirtisi midir? Çok kilo alıp şeker çıkmayan var mı?
Kayısı işe yarıyor mu? Beni dün anca rahatlattı yaa çok şükürBir de kabızlık problemim var damla tarzı bir şey istedim vermedi bu haftadan sonra vermem dedi ishale cevirirse karın ağrısı ve susuzluk yapar dedi magnezyumu 2 ye cikar
Kız çorba etkilemez içini rahat tutIctım valla, ara ogundekı meyveyı yemıcem, sekerı o sekılde dengelmıs oluyorumdur ınsallah. Bır buyuk baş sarımsak koydum ıcıne, hastalıga cevırmeden gecer ınsallah
Benim arada kasıgıma ve göğüs altıma baskı oluyor kafası ve eliyle aşağı , ayakları ile de göğüs altı kaburgalarımı zorluyor sanırımKızlar bebek mi döndü aceba haftası önde olanlar daha iyi bilir kasıklarda batma hissi arada uyarılma ne?
Çocugun ayağı mı kafası mı ben bişey anlamıyorum.
Gören de ilk hamilelik sanır nasıl üçüncü ben bişey bilmiyorum ya.
Tekrar gece tanımladılar super50 mucize40 ben 50 ile iki tane alt açma baktım çantası aldım tanesi 65 e geldi arkadaşımla ortak girdik120 ye 40
150 ye 50 kuponum var ne alsam
Son 55 dakika
İkimizinde aklından aynı şeyin geçmesiMasallahh masallah
28den sonra mı kılo alım hızlanıyor bebıslerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?