2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nasıl oluyor nasıl yapılıyor bilgi verir misin
Yatırım hesabı acıyosun ınternet bankacılıgından, sonra hısse alıstan lot almaya baslıyosun canım. Benım bebegım ıcın bırıktırdıgım hıssler var her ay onlsra azar azar ekleme yapıyorum, tc sı olunca onun hesabına vırmanlıcam.. Bı nevı bes gıbı, bes yerıne bu sekılde yatırım yapmayı tercıh ettım ben

Bebege gore kisiye gore degisiyor sanirim hareket olayi. 22. Haftada gittigimde 5 saat hareket hissetmezsen gel demisti doktorum. O gunden beri surekli takip ediyorum.

Ben de çok heyecanlanıyorum 30.haftaya geldiğimde çok az kalmış gibi gelicek. Şimdi 30 lu haftaları görünce burda bir değişik oluyorum, bir an önce gelsin istiyorum bende
De mı yaa, bız 32den sonra her an hazırolda olucaz, dusununce bıle muthıs bısey serklajdan sonra zmana nasıl gecer dıyordum yatsrak, 3 ay gectı bıle, koskoca yaz tatılı bitti, ustüne eylul de bitti, ekimi de cıkarırsak rısk buyuk ölcüde azalıyor ınsallah

Ben de çok heyecanlanıyorum 30.haftaya geldiğimde çok az kalmış gibi gelicek. Şimdi 30 lu haftaları görünce burda bir değişik oluyorum, bir an önce gelsin istiyorum bende
Kız sen değil miydin ben ocakta da doğururum kalabildiği kadar kalsın diyen ben mi yanlış hatırlıyorum. Bana zaman geçmiyor geçmiyor. 25+6yım daha

Bebege gore kisiye gore degisiyor sanirim hareket olayi. 22. Haftada gittigimde 5 saat hareket hissetmezsen gel demisti doktorum. O gunden beri surekli takip ediyorum.
Ben zaten 21de hissettim hareketlerini. Onda da bi var bi yoktu. Bana doktorum 22. Haftada bunu dese elli kere kontrole giderdim herhalde Saate hiç dikkat etmedim ama 5 saat içinde hareket ediyordur herhalde bilemedim ki Bir de bi kaç gündür çok hafif minik hareket ediyor. Hareket ediyor olması yeterli mi yoksa hareketteki sertliğin azalması da önemli mi acaba

L Lmntbrdgi gözün aydın.
Coraspin kanama durduramayız diye kesiyorlar
Artık son düzlüğe girmek üzeresin

Sohrab tarhana dün oğlana yapıp bende 4 kaşık içtim yanına da domatesli bulgur pilavı yedim azcık hemen şeker fırladı tarhana domates çorbası gibi unlu çorbalar hemen fırlatıyor aklında bulunsun

Zencefil varsa çay kaşığının ucuyla azıcık bir çimdik kadar yoğurda kat ye çok çok az olsun ama zencefil

Ya da tavuklu çorba yap ye
Korkma evdesin hasta olmazsın

Kızlar çok kilo almış olmak gebelik şekeri belirtisi midir? Çok kilo alıp şeker çıkmayan var mı?
Canım ben yanlış hatırlamıyorsam şeker taramasına +7 veya 8 ile girdim . Benim şekerim hiç çıkmadı hatta ve hatta şeker yükledikten sonra şeker sonucum daha düşük çıktı. Ben pek kilo ile ilgili olduğunu sanmıyorum

Bir de kabızlık problemim var damla tarzı bir şey istedim vermedi bu haftadan sonra vermem dedi ishale cevirirse karın ağrısı ve susuzluk yapar dedi magnezyumu 2 ye cikar
Kayısı işe yarıyor mu? Beni dün anca rahatlattı yaa çok şükür

Benim arada kasıgıma ve göğüs altıma baskı oluyor kafası ve eliyle aşağı , ayakları ile de göğüs altı kaburgalarımı zorluyor sanırım

120 ye 40
150 ye 50 kuponum var ne alsam
Son 55 dakika
Tekrar gece tanımladılar super50 mucize40 ben 50 ile iki tane alt açma baktım çantası aldım tanesi 65 e geldi arkadaşımla ortak girdik
Kalitesini bilemiyorum artık gelince görücez en kötü iade ederim.

Masallahh masallah
28den sonra mı kılo alım hızlanıyor bebıslerde
İkimizinde aklından aynı şeyin geçmesi
L Lmntbrdgi canım sen nasıl besleniyorsun bebişin kilosu öndne gidiyor galiba bizdede erken doğum riski olduğu için bebişler ne kadar kilolu doğsa o kar diyoruz mesela 30-31 hafta olunca 2 kg olurmu bizim bebişlerde ya ayy çok heyecanlı bu arada maşallah bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…