2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim bildiğim öyle belki yanlıştır
sudem34 öyle öyle . Hatta ben bittiğini kuponu limit ve kategori uygun olsa da kullanamadığımda . Anasayfadan kuponlara gelip ilgili kuponun detaylar butonuna basıyorum eğer sayfa açılıyorsa bitmemiş , açılmıyorsa bittiğini anlıyorum

Corbada kullanmak ıcın tam bugday unu aldım, ama ıste tarhanada nasıl un kullanıldı bılmıyorım, aradım da ulasamadım ogrencımın annesınden almıstım yenı..
Ben kendımden deıl de esımden korkuyorum, zaten getırırse o getırır hastalıgı..

Ben de dıyordum soyle 1 hafta onden gıtse, 1 gun bıle kar gözüyle bakıyorum, benım prenses 2 gun gerıden gelıyordu son kontrolde.. Insallah one gecer bıraz

Ben 13. Haftada hissetmistim. Bi de asiri hareketli bi bebek oldugu icin oyle dedi sanirim bana. Ama yine de soylemese iyiydi 5 saat olayini. Ben de pimpirikliyim cok. Hareket ediyor olmasi yeterlidir bence. Buyume ataklarinda daha az hareket ediyorlar cunku

Sağol canım
Yaa 50 tl kuponu harcamadım ya kaç saat geçti şimdi izin vermiyor sadece 40 tl ye izin veriyor

M alsam olur galiba kilo almam zaten
Neyse yorumlara biraz bakayım
75 kiloysan L al istersen daha rahat olur ben şuan 61 kiloyum M aldım ama L alsam bile olurmuş dedim gerçi ben bu hamilelikte ilginç bi şekilde basen ve kalçaya kilo aldım hep

Ben de dıyordum soyle 1 hafta onden gıtse, 1 gun bıle kar gözüyle bakıyorum, benım prenses 2 gun gerıden gelıyordu son kontrolde.. Insallah one gecer bıraz
Benim kafam karışık kendi doktorumla perinatolog baya farklı ölçtü o yüzden ayın 10 unu bekliyorum kendi doktorum ne derse ona ikna olucam aslında süt muz kaşar ceviz badem bunları her gün mutlaka tüketiyorum kilo aldırıyormuş bebişlere protein ağırlıklı besleniyorum mesela. Ama ne yaparsak yapalım genetikde etkili

Karnım sürekli gergin sert bir yerde toplanıyor gibi en son pazartesi gittim bir şey yoktu, normal galiba artık böyle şeyler
Ben ilk defa dün çok zorlandım sanırım evden çalışmaya da alışmıştom bu hafta 3 gün ofise gittim . Gün boyu karnım taş gibiydi akşama doğru karnım kaşındı . Dayanamadım çok zorlandım yan yatıyorum sırtüstü yatıyorum olmuyor . Kötüyüm yüzüme bile vurdu. Koltuk ile sehpa arasına karınım boşluğa gelecek kadar mesafe bırakıp yüzüstü yattım 5 dk daha iyi oldum . Artık bebek yön mü değiştiremedi rahat mı etmedi bilmiyorum iyi geldi bana

Beni uykumda yakalıyor. Hala da o bölge acıyor. Sabah biraz topallattı.

Evet, benım doktorum da bennım kız ıcın mınyon yapılı dedı, kızlar erkeklere gore daha kucuk oluyormus, esım 4 kg ben 3,5kg dogmusum. Muz bana yasaklandı onu 1 haftadır tuketmıyorum ben de dıgerleırnı duzenlı olarak yıyorum hergun.. Saglıkls dogsunlar da, baska bısey ıstemem

Artık ne yaparsak yapalım rahatsızız bence, koltuk sanki bayıyor gibi yatağa gidiyorum orası da batıyor ayağa kalkıyorum yine iyi hissetmiyorum ne yapacağımı şaşırdım bende amuda kalkacağım yakında

Evet canım hatta doktorum özel magnezyum ilacı tavsiye etti sabah akşam iki kere alıyorum. Ona rağmen yaşıyorum bunu.
Eğer kabak çekirdeği seviyorsan günde 1 çay bardağı kadar çitle, doktorum öyle dediğinden beri kramp girmiyor ve günde 1 maden suyu. Magnezyumu bıraktım bu arada sadece bunları tüketiyorum günlük 2 haftadır çok rahatım

Maşallah
riskli kilo sınırını atlatmışsın çok şükür kafası ile ilgili bişey dedi mi:)

Ben 30+4 gittim 43 cm 1750gr karnı vaktiyle uyumlu ama kafası 10 gün ilerideydi :)) beni de 6 ekime çağırdı :) ama kontrol muayenem 10 gün 5inde gidicem :)

Bir de şeyi sordum doktorum rahat bir insan 32 den sonra çalışayım mi sizce dedim çalışma dedi 32 den sonra annenin yorulmasına bağlı bebekte ve doğumda sorun olma oranı çok yükseliyor dedi
Meslek grubuna göre değişir tatlım ne işle meşgulsün?

Benim arada kasıgıma ve göğüs altıma baskı oluyor kafası ve eliyle aşağı , ayakları ile de göğüs altı kaburgalarımı zorluyor sanırım
Canım sende benden bir ay öndesin demekki o aylarda daha belli edecek kendini
Tekrar gece tanımladılar super50 mucize40 ben 50 ile iki tane alt açma baktım çantası aldım tanesi 65 e geldi arkadaşımla ortak girdik
Kalitesini bilemiyorum artık gelince görücez en kötü iade ederim.
Hamur a bile indirim oluyordu kız ben öylesine denedim
Meyveyle vs dengelersin artık tam buğday kim bulmuş da kadın onla tarhana yapsın boşa arama bence. Beyaz un kullanıyor herkes. Geçen ekmek makinesinde kara kılçık siyez sarı buğday filan katıp ekmek yaptım tuzu fazla atmışım yiyemedim tuzdan çöpe gitti.
Tahıllı un bile olsa içinde beyaz istiyor tat için
İlişki ne demek ben unuttum o kavramı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…