- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.321
Canım lab. Yanlış ölçmüş olabilir mi?Kızlar konu açtım gören olmadı bana bi bakın nolurpazartesi 1025 bugün 1300 olmuş değerim. Yükselme çok az kese de görünmedi. Artışın bu kadar az olması normal mi
Kesen 11 mm görünmemesi çok normal. 25 olduğunda görünir5+4 haftalik oldum ama kese göründü bebek görünmedi normal mi karından bakti
Kızlar göğüsleriniz ne durumda? Benim çok çok acıyordu, bu hafta biraz hafifledi acısı sanki. Daha acıyacak mı yoksa şişlik mi olacak neler bekliyor bizi :))
Göğüsler belli bir haftaya kadar büyüyüp sonra duruyorlarhem de nasılbaya şiştiler ve çok acıyolar. uyurken inanılmaz rahatsız ediyo beni nereye koycağımı şaşırıyorum :) bide daha ilk haftalarda böyleyse sonra nasıl olacak hiç bilmiyorum :))
Evet tüp bebekti bu da doğal oldu çok şükürHoş buldum. Evet sizinde nickiniz tanıdık geldi bana. Benim ilk kızım tüp bebekti bu normal yolla oldu. Belki başka topiklerde ortak sorunlarımız vardısizinde bebeğiniz küçükmüş umarım kolaylıkla atlatırız önümüzdeki birkaç yılı.
İçin rahat olsun normalSagol kuzum direkt karından bakti biraz büyüttü sanki bisi var gibi dedi ama alttan bakmadı haftaya bebegi görürüz dedi bakalim
Hoşgeldin aramızaHepinize merhaba hanımlarbende ikinci hamileliklen karsinizdayimm hepiniz Ekolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin rabim benim bı kızım var 19 aylık Allah nasip ederse buda ikinci pek planlı ve isteyerek değildi ama nasipte varmış demeki rabim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin olmayan herkese nasip etsin doğum tarihi 29 Aralık gosteriyor uygulamada daha hiç hasteneye gitmedim uygulamda 4+5 yazıyor heralde biraz daha bekler sonra kalp atışıni dinelemeye giderim diye düşünüyorum umarım benim için iyi olur sadece hayırlısını istiyorum umarım zorlanmadan ikiside büyür beni de guruba ekleyin
8 haftadayım üzerine yatamıyorum bi büyüdü sisti sanki hele uçları nasıl sızlıyor anlatamamKızlar göğüsleriniz ne durumda? Benim çok çok acıyordu, bu hafta biraz hafifledi acısı sanki. Daha acıyacak mı yoksa şişlik mi olacak neler bekliyor bizi :))
Sen Eskişehir de misin canım?Canım hayırlı olsun, Eskişehir de misin ? Burda da var yunus Emre merak ettim
Normal canım benim de ilk kontrolüm 5+4 dü. Kese vardı bebek yoktu5+4 haftalik oldum ama kese göründü bebek görünmedi normal mi karından bakti
Doktorumu aradım bugün oda prilam pr dedi.Prilam bunu bir arkadaş daha söylemişti eşime aldırayım bende beterim midemden dolayı medpamid bir işe yaramıyor
Evet Eskişehir deyimSen Eskişehir de misin canım?
Tatlım sen haftaya kese için git kalp atışı içinde sonra gidersinHepinize merhaba hanımlarbende ikinci hamileliklen karsinizdayimm hepiniz Ekolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin rabim benim bı kızım var 19 aylık Allah nasip ederse buda ikinci pek planlı ve isteyerek değildi ama nasipte varmış demeki rabim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin olmayan herkese nasip etsin doğum tarihi 29 Aralık gosteriyor uygulamada daha hiç hasteneye gitmedim uygulamda 4+5 yazıyor heralde biraz daha bekler sonra kalp atışıni dinelemeye giderim diye düşünüyorum umarım benim için iyi olur sadece hayırlısını istiyorum umarım zorlanmadan ikiside büyür beni de guruba ekleyin
Kime gidiyorsunEvet Eskişehir deyim
Sende mi Eskişehir’desin? Ben Anadolu’ya gidiyorum Tanser Şenses. Sen?Kime gidiyorsun
Hayir zaten haftaya gideyim dedim ama dayanamadım o zmn bebegi görürüm demistim smdi keseyi görsem yeter dedim ama bi anda ultrasona girince bi heyecan bastiNormal canım benim de ilk kontrolüm 5+4 dü. Kese vardı bebek yoktu
Bende Eskişehir deyim.Sende mi Eskişehir’desin? Ben Anadolu’ya gidiyorum Tanser Şenses. Sen?
Ahahahaha hepimiz anayız işte tadını çıkar canım sen bir iki hafta oyalan direk kalp atışına gidersinHayir zaten haftaya gideyim dedim ama dayanamadım o zmn bebegi görürüm demistim smdi keseyi görsem yeter dedim ama bi anda ultrasona girince bi heyecan basti
15 gün geçti canım geç döllenme zaten büyük ihtimalle.Adetten kaç gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?