2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar dun kan tahlilleri icin beş tüp kan verdim ve dünden beri asiri üşüme titreme reaksiyonları gosteriyorum baş donmeside çabası napacagimi şasirdim kan yapici badem cilek yemeye çalışıyorum umarım bir an önce geçer

Hepinize merhaba hanımlar bende ikinci hamileliklen karsinizdayimmhepiniz Ekolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin rabim benim bı kızım var 19 aylık Allah nasip ederse buda ikinci pek planlı ve isteyerek değildi ama nasipte varmış demeki rabim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin olmayan herkese nasip etsin doğum tarihi 29 Aralık gosteriyor uygulamada daha hiç hasteneye gitmedim uygulamda 4+5 yazıyor heralde biraz daha bekler sonra kalp atışıni dinelemeye giderim diye düşünüyorum umarım benim için iyi olur sadece hayırlısını istiyorum umarım zorlanmadan ikiside büyürbeni de guruba ekleyin

Kızlar göğüsleriniz ne durumda? Benim çok çok acıyordu, bu hafta biraz hafifledi acısı sanki. Daha acıyacak mı yoksa şişlik mi olacak neler bekliyor bizi :))

Kızlar göğüsleriniz ne durumda? Benim çok çok acıyordu, bu hafta biraz hafifledi acısı sanki. Daha acıyacak mı yoksa şişlik mi olacak neler bekliyor bizi :))

hem de nasıl baya şiştiler ve çok acıyolar. uyurken inanılmaz rahatsız ediyo beni nereye koycağımı şaşırıyorum :) bide daha ilk haftalarda böyleyse sonra nasıl olacak hiç bilmiyorum :))

hem de nasıl baya şiştiler ve çok acıyolar. uyurken inanılmaz rahatsız ediyo beni nereye koycağımı şaşırıyorum :) bide daha ilk haftalarda böyleyse sonra nasıl olacak hiç bilmiyorum :))
Göğüsler belli bir haftaya kadar büyüyüp sonra duruyorlar

Evet tüp bebekti bu da doğal oldu çok şükür evet 2 yaş sendromu ile baş etmeye çalışıyoruz
Sagol kuzum direkt karından bakti biraz büyüttü sanki bisi var gibi dedi ama alttan bakmadı haftaya bebegi görürüz dedi bakalim
İçin rahat olsun normal
Hoşgeldin aramıza

Tatlım sen haftaya kese için git kalp atışı içinde sonra gidersin

Hayir zaten haftaya gideyim dedim ama dayanamadım o zmn bebegi görürüm demistim smdi keseyi görsem yeter dedim ama bi anda ultrasona girince bi heyecan basti
Ahahahaha hepimiz anayız işte tadını çıkar canım sen bir iki hafta oyalan direk kalp atışına gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…