- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.301
Aramıza hoşgeldin seninle bi yerlerde denk geldik ama hatırlamıyorum benimde 2021 Mart annesiydim şimdi 2023 Aralık annesi olacağımMerhaba kızlar. 2021 aralık annesiydim.(29kasımda doğum oldu) Şimdi yeniden 2023 aralık annesi olacağım. 8+5 günlüğüm ama dün 7+5 çıktı ultrasonda. Kalp atışını duyduk bir sorun yok şimdilik şükürler olsun. Son adet tarihim 24 şubat.
sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz. 2021 aralık annelerinde çok güzel dostuklar kurduk. Umarım burdada öyle olur.
Tabiki çok normal canım benim de geçen hafta 5+4 te karindan bile gözükmedi korktuk vajinal ultrason istedim devlete gidiyorum ama yeni hastane yeni cihazlar görünmemesi şaşırttı sonra alttan bakınca kese yolu kalp hepsi bir arada oldu seninde haftaya belli olur5+4 haftalik oldum ama kese göründü bebek görünmedi normal mi karından bakti
Sagol canim rahat ettimBence normal, haftaya gorunur. Benim 6+1 muayenemi vajinal bakti gormek icin
Aramıza hoşgeldin seninle bi yerlerde denk geldik ama hatırlamıyorum benimde 2021 Mart annesiydim şimdi 2023 Aralık annesi olacağım
Sagol kuzum direkt karından bakti biraz büyüttü sanki bisi var gibi dedi ama alttan bakmadı haftaya bebegi görürüz dedi bakalimAramıza hoşgeldin seninle bi yerlerde denk geldik ama hatırlamıyorum benimde 2021 Mart annesiydim şimdi 2023 Aralık annesi olacağım
Tabiki çok normal canım benim de geçen hafta 5+4 te karindan bile gözükmedi korktuk vajinal ultrason istedim devlete gidiyorum ama yeni hastane yeni cihazlar görünmemesi şaşırttı sonra alttan bakınca kese yolu kalp hepsi bir arada oldu seninde haftaya belli olur
Prilam bunu bir arkadaş daha söylemişti eşime aldırayım bende beterim midemden dolayı medpamid bir işe yaramıyorMide bulantıları ile başım dertte. Son çare olarak gece uyumadan 2 tane prilam içtim sabah biraz daha iyi uyandım.
Prilam bunu bir arkadaş daha söylemişti eşime aldırayım bende beterim midemden dolayı medpamid bir işe yaramıyor
25 mm olunca kese görünmezse sorun olur5+4 haftalik oldum ama kese göründü bebek görünmedi normal mi karından bakti
Sagol canim 2. Hamilelik bu ama sanki ilk gibi herseyi unutmuşum sanki öncesini daha önce gördüm kalp atışını duydum gibi hissediyorum25 mm olunca kese görünmezse sorun olur
Yaaa annesi yesin onuOy masallah ne guzel yatmis annesinin karnina :)
Teşekkür ederim. yok İstanbuldayım bagcilar daCanım hayırlı olsun, Eskişehir de misin ? Burda da var yunus Emre merak ettim
Benim kızım da 19aylık tüp bebek 7+5 normal gebelik olduHoş buldum. Evet sizinde nickiniz tanıdık geldi bana. Benim ilk kızım tüp bebekti bu normal yolla oldu. Belki başka topiklerde ortak sorunlarımız vardısizinde bebeğiniz küçükmüş umarım kolaylıkla atlatırız önümüzdeki birkaç yılı.
Medpamid son üç ay yasakmış am zaten bi işe yaramıyor daha önce kullandığım emedur du oda piyasadan kalkmışMedpamid çok önermiyorlar. Hamileler için en uygunu prilam diye biliyorum. Tamamen geçirmesede biraz olsun rahatlatıyor. Sizede şifa olur inşallah
Benim kızım da 19aylık tüp bebek 7+5 normal gebelik oldubebekler küçük süpriz oldu bize
Medpamid son üç ay yasakmış am zaten bi işe yaramıyor daha önce kullandığım emedur du oda piyasadan kalkmış
Cuma günü gideceğim aksilik olmazsa soracağım teşekkür ederimDoktorunuza sorun prilam önerecektir.
Çok şükür sağlıkla kavuşalım inşallahYaaa benim kızımda 17 aylıkçok sevemiyorum böyle haberler alınca. Biz onlara kavuşmak için çok uğraştık. Ama kardeşleri onları hiç üzmeden geldi çok şükür
Her bebeğin büyümesi farklıSagol canim 2. Hamilelik bu ama sanki ilk gibi herseyi unutmuşum sanki öncesini daha önce gördüm kalp atışını duydum gibi hissediyorum
Ya ben inşallah sizi kırmamışımdır kırdıysam da özür dilerim. Dualarım sizinle inşallah en kısa zamanda Allah kalbinizdekini nasip etsinAynı yerde yaptırdım
12 sinde 21
14 ünde 51
17 sinde 129
24 ünde 1025 bugün de 1300 olmuş bugüne kadar güzel yükseliyodu aslında
Her bebeğin büyümesi farklıSagol canim 2. Hamilelik bu ama sanki ilk gibi herseyi unutmuşum sanki öncesini daha önce gördüm kalp atışını duydum gibi hissediyorum
Insallah canim sagol bakalim haftaya yine gidicezHer bebeğin büyümesi farklıstres yapmayın kalp atışı ile görürsünüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?