2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aramıza hoşgeldin seninle bi yerlerde denk geldik ama hatırlamıyorum benimde 2021 Mart annesiydim şimdi 2023 Aralık annesi olacağım
5+4 haftalik oldum ama kese göründü bebek görünmedi normal mi karından bakti
Tabiki çok normal canım benim de geçen hafta 5+4 te karindan bile gözükmedi korktuk vajinal ultrason istedim devlete gidiyorum ama yeni hastane yeni cihazlar görünmemesi şaşırttı sonra alttan bakınca kese yolu kalp hepsi bir arada oldu seninde haftaya belli olur

Aramıza hoşgeldin seninle bi yerlerde denk geldik ama hatırlamıyorum benimde 2021 Mart annesiydim şimdi 2023 Aralık annesi olacağım

Hoş buldum. Evet sizinde nickiniz tanıdık geldi bana. Benim ilk kızım tüp bebekti bu normal yolla oldu. Belki başka topiklerde ortak sorunlarımız vardı sizinde bebeğiniz küçükmüş umarım kolaylıkla atlatırız önümüzdeki birkaç yılı.

Sagol kuzum direkt karından bakti biraz büyüttü sanki bisi var gibi dedi ama alttan bakmadı haftaya bebegi görürüz dedi bakalim

Mide bulantıları ile başım dertte. Son çare olarak gece uyumadan 2 tane prilam içtim sabah biraz daha iyi uyandım.
Prilam bunu bir arkadaş daha söylemişti eşime aldırayım bende beterim midemden dolayı medpamid bir işe yaramıyor

Prilam bunu bir arkadaş daha söylemişti eşime aldırayım bende beterim midemden dolayı medpamid bir işe yaramıyor

Medpamid çok önermiyorlar. Hamileler için en uygunu prilam diye biliyorum. Tamamen geçirmesede biraz olsun rahatlatıyor. Sizede şifa olur inşallah

Dilkenn merhaba sizinlede sanki tüp bebek gruplarından tanışıyoruz. Nasılsınız? Sizde aralık annesi mi olacaksınız? Tüp bebek mi süpriz gebelik mi

Benim kızım da 19aylık tüp bebek 7+5 normal gebelik oldu bebekler küçük süpriz oldu bize

Medpamid çok önermiyorlar. Hamileler için en uygunu prilam diye biliyorum. Tamamen geçirmesede biraz olsun rahatlatıyor. Sizede şifa olur inşallah
Medpamid son üç ay yasakmış am zaten bi işe yaramıyor daha önce kullandığım emedur du oda piyasadan kalkmış

Benim kızım da 19aylık tüp bebek 7+5 normal gebelik oldu bebekler küçük süpriz oldu bize

Yaaa benim kızımda 17 aylık çok sevemiyorum böyle haberler alınca. Biz onlara kavuşmak için çok uğraştık. Ama kardeşleri onları hiç üzmeden geldi çok şükür

Sagol canim 2. Hamilelik bu ama sanki ilk gibi herseyi unutmuşum sanki öncesini daha önce gördüm kalp atışını duydum gibi hissediyorum
Her bebeğin büyümesi farklı stres yapmayın kalp atışı ile görürsünüz inşallah

Aynı yerde yaptırdım
12 sinde 21
14 ünde 51
17 sinde 129
24 ünde 1025 bugün de 1300 olmuş bugüne kadar güzel yükseliyodu aslında
Ya ben inşallah sizi kırmamışımdır kırdıysam da özür dilerim. Dualarım sizinle inşallah en kısa zamanda Allah kalbinizdekini nasip etsin

Sagol canim 2. Hamilelik bu ama sanki ilk gibi herseyi unutmuşum sanki öncesini daha önce gördüm kalp atışını duydum gibi hissediyorum
Her bebeğin büyümesi farklı stres yapmayın kalp atışı ile görürsünüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…