- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.221
Evet artı med artı glikoz aynı şeyse benim de oydu 50 lik çilekli idi sodadan hiç bi farkı yok hoşuma gitmişti :)Ben de bundan 50lik aldım eğer çıkan değer 140 o geçerse 100 lük verecekmiş inşallah çıkmaz tadını çok sevdim
Tamm canım bugün başlayayım çekirdeğeEğer kabak çekirdeği seviyorsan günde 1 çay bardağı kadar çitle, doktorum öyle dediğinden beri kramp girmiyor ve günde 1 maden suyu. Magnezyumu bıraktım bu arada sadece bunları tüketiyorum günlük 2 haftadır çok rahatım
Muz neden yasak canımEvet, benım doktorum da bennım kız ıcın mınyon yapılı dedı, kızlar erkeklere gore daha kucuk oluyormus, esım 4 kg ben 3,5kg dogmusum. Muz bana yasaklandı onu 1 haftadır tuketmıyorum ben de dıgerleırnı duzenlı olarak yıyorum hergun.. Saglıkls dogsunlar da, baska bısey ıstemem
Bizde de eşim çok pimpirikli olmaz artık diyor 2024' de kadar elveda diyoruz dhhdhdhddİlişki ne demekben unuttum o kavramı
Ayy bılemedım annesı yapıyor koyde, degırmende un cektırıp yaptırmıstır belkı dıye dusundum, meyve ara ogunumu yemedım, 3 tane mürdüm yiyecektımCanım sende benden bir ay öndesin demekki o aylarda daha belli edecek kendini
Hamur a bile indirim oluyordu kız ben öylesine denedim✌
Meyveyle vs dengelersin artık tam buğday kim bulmuş da kadın onla tarhana yapsın boşa arama bence. Beyaz un kullanıyor herkes. Geçen ekmek makinesinde kara kılçık siyez sarı buğday filan katıp ekmek yaptım tuzu fazla atmışım yiyemedim tuzdan çöpe gitti.
Tahıllı un bile olsa içinde beyaz istiyor tat için
✌
Bana da progestanı bıraktırdı. Zaten o kadar bıkmıştım ki fitil olarak alıyprdum son iki haftadır seyreltmişim iyiceSon bir şey dahacoraspini artık kullanma dedi
Şeker oranı çok yüksek canımMuz neden yasak canım
Mart sonu en son bızım de lohusalık bılmem ne dıye marta kadar da kankayız yıneBizde de eşim çok pimpirikli olmaz artık diyor 2024' de kadar elveda diyoruz dhhdhdhdd
Cihazın varsa ölç için rahat etsin.Ayy bılemedım annesı yapıyor koyde, degırmende un cektırıp yaptırmıstır belkı dıye dusundum, meyve ara ogunumu yemedım, 3 tane mürdüm yiyecektım
Ahahahha valla ya :) bir de doğumdan sonra da 40 gün olmuyormuş lohusası kanaması bilmem nesi o boşluğu değerlendirmek lazımİlişki ne demekben unuttum o kavramı
Cihaza gerek duymadılar sımdılık canımm, haftaya pazartesı kontrole gıdıcem aclık tokluk bakılcak, benım 1 deger yuksektı sınırın bıraz ustundeydı, dıyetısyen de rahstlattı benı, dıyete uyarsan duzene gırer o da dedı, o yuzden harfıyen uyuyordum. İlk kez tarhana ıle bozdumCihazın varsa ölç için rahat etsin.
Stres yapma ya
Çaya limon sık
Evi havalandır
Kabuğunu da yesek olur mu ya , ben onu ayıklamaya çok üşenirim :)Eğer kabak çekirdeği seviyorsan günde 1 çay bardağı kadar çitle, doktorum öyle dediğinden beri kramp girmiyor ve günde 1 maden suyu. Magnezyumu bıraktım bu arada sadece bunları tüketiyorum günlük 2 haftadır çok rahatım
Daha bı de kendını hazır hıssetmesı var, ben oncekı dogumdan sonra baya bır sure hazır hıssedemedım kendımı.. Bılmıyorum belkı ben oyle oldum sadeceAhahahha valla ya :) bir de doğumdan sonra da 40 gün olmuyormuş lohusası kanaması bilmem nesi o boşluğu değerlendirmek lazım
Şeker oranı çok yüksek canım
Bana direk yasak dedı, gebelık sekerınden ötürü canım.. Proteın bebge daha col kılo aldırıyormıssheilata daha olgunlaşmamışlardı yesek olmuyor mu benim bildiğim en olgunlaşmışında şeker yüksek . Normalde muz öneriliyor ama daha sapsarı olanlar hem bebeğe de kilo aldırıyormuş
Evet öyleymiş ama çiftlerin sadece ebeveyn değil karı koca olduğunu unutmamaları için önemli , biz hatırlatma dozunu vuralım da 37 de sonra gene bi ara girecekDaha bı de kendını hazır hıssetmesı var, ben oncekı dogumdan sonra baya bır sure hazır hıssedemedım kendımı.. Bılmıyorum belkı ben oyle oldum sadece
Gazanız mübarek olsunEvet öyleymiş ama çiftlerin sadece ebeveyn değil karı koca olduğunu unutmamaları için önemli , biz hatırlatma dozunu vuralım da 37 de sonra gene bi ara girecek
Ben 29+3üm ve 13 kilo aldımKızlar çok kilo almış olmak gebelik şekeri belirtisi midir? Çok kilo alıp şeker çıkmayan var mı?
Canım ben hiç bilmiyorum ki şeker çıktıysa dikkat etmek gerekiyordur, onun dışında problem olmaz sanırım. Sende şeker çıktı mı?sheilata daha olgunlaşmamışlardı yesek olmuyor mu benim bildiğim en olgunlaşmışında şeker yüksek . Normalde muz öneriliyor ama daha sapsarı olanlar hem bebeğe de kilo aldırıyormuş
İlgisi varmış canım ebemin yalancısıyjmBen 29+3üm ve 13 kilo aldımşekerim hiç çıkmadı değerlerim çok iyi. Ben hamilelik öncesi zayıftım ama ilgisi var mıdır bilmiyorum 47 kiloydum 60 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?