2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tamm canım bugün başlayayım çekirdeğe

Muz neden yasak canım

Ayy bılemedım annesı yapıyor koyde, degırmende un cektırıp yaptırmıstır belkı dıye dusundum, meyve ara ogunumu yemedım, 3 tane mürdüm yiyecektım

Ayy bılemedım annesı yapıyor koyde, degırmende un cektırıp yaptırmıstır belkı dıye dusundum, meyve ara ogunumu yemedım, 3 tane mürdüm yiyecektım
Cihazın varsa ölç için rahat etsin.
Stres yapma ya
Çaya limon sık
Evi havalandır

Cihazın varsa ölç için rahat etsin.
Stres yapma ya
Çaya limon sık
Evi havalandır
Cihaza gerek duymadılar sımdılık canımm, haftaya pazartesı kontrole gıdıcem aclık tokluk bakılcak, benım 1 deger yuksektı sınırın bıraz ustundeydı, dıyetısyen de rahstlattı benı, dıyete uyarsan duzene gırer o da dedı, o yuzden harfıyen uyuyordum. İlk kez tarhana ıle bozdum
Lımonlu cay ıcıyım bı de, sağol canım

Kabuğunu da yesek olur mu ya , ben onu ayıklamaya çok üşenirim :)

Ahahahha valla ya :) bir de doğumdan sonra da 40 gün olmuyormuş lohusası kanaması bilmem nesi o boşluğu değerlendirmek lazım
Daha bı de kendını hazır hıssetmesı var, ben oncekı dogumdan sonra baya bır sure hazır hıssedemedım kendımı.. Bılmıyorum belkı ben oyle oldum sadece

sheilata daha olgunlaşmamışlardı yesek olmuyor mu benim bildiğim en olgunlaşmışında şeker yüksek . Normalde muz öneriliyor ama daha sapsarı olanlar hem bebeğe de kilo aldırıyormuş
Bana direk yasak dedı, gebelık sekerınden ötürü canım.. Proteın bebge daha col kılo aldırıyormıs

Daha bı de kendını hazır hıssetmesı var, ben oncekı dogumdan sonra baya bır sure hazır hıssedemedım kendımı.. Bılmıyorum belkı ben oyle oldum sadece
Evet öyleymiş ama çiftlerin sadece ebeveyn değil karı koca olduğunu unutmamaları için önemli , biz hatırlatma dozunu vuralım da 37 de sonra gene bi ara girecek

Kızlar çok kilo almış olmak gebelik şekeri belirtisi midir? Çok kilo alıp şeker çıkmayan var mı?
Ben 29+3üm ve 13 kilo aldım şekerim hiç çıkmadı değerlerim çok iyi. Ben hamilelik öncesi zayıftım ama ilgisi var mıdır bilmiyorum 47 kiloydum 60 oldum

sheilata daha olgunlaşmamışlardı yesek olmuyor mu benim bildiğim en olgunlaşmışında şeker yüksek . Normalde muz öneriliyor ama daha sapsarı olanlar hem bebeğe de kilo aldırıyormuş
Canım ben hiç bilmiyorum ki şeker çıktıysa dikkat etmek gerekiyordur, onun dışında problem olmaz sanırım. Sende şeker çıktı mı?

Ben 29+3üm ve 13 kilo aldım şekerim hiç çıkmadı değerlerim çok iyi. Ben hamilelik öncesi zayıftım ama ilgisi var mıdır bilmiyorum 47 kiloydum 60 oldum
İlgisi varmış canım ebemin yalancısıyjm Ben de 50 kiloydum, 50 kilo biriyle 60 kilo birinin aynı kiloyu almasını beklemeyiz, senin daha çok Alman normal demişti bana, vücut dengeliyor kendini sanırım. Ama ne kadar doğru bu söylediği bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…