- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.241
Çok sevindim canım her şeyin normal olmasınaBen 29+3üm ve 13 kilo aldımşekerim hiç çıkmadı değerlerim çok iyi. Ben hamilelik öncesi zayıftım ama ilgisi var mıdır bilmiyorum 47 kiloydum 60 oldum
Seni rahatsız etmiyorsa yesen de olur, hazır ayıklanmış da satılıyor bazı yerlerde olmazsa öyle alKabuğunu da yesek olur mu ya , ben onu ayıklamaya çok üşenirim :)
Ahahahaha kanka kanka yaşarız artık dhhdhdMart sonu en son bızım de lohusalık bılmem ne dıye marta kadar da kankayız yıne
Bazen benim de geliyor korkmaya başladım hafiftenhadi bakalım bize hayırlı doğumlaaaarray şuan yine doğuracak olduğum aklıma geldi
Artık her şey için çok geç, geri dönüşü yok bu işinBazen benim de geliyor korkmaya başladım hafiftenönceden ne var ya herkes yapmış diyordum ama yok, sona yaklaştıkça geliyor bana korku
Yok canım çıkmadı bendeCanım ben hiç bilmiyorum ki şeker çıktıysa dikkat etmek gerekiyordur, onun dışında problem olmaz sanırım. Sende şeker çıktı mı?
Keşke benim de midemde olsaydı Kasıkta ve vajinada hissetmekten iyidir bence.Benim kide midem de yaşıyoryerleşti oraya ahaahhaa bilimsel mi bilmiyorum ama sıkıp bırakıyor gibi birseyleri. Öyle şeyler yaşıyorum.
Midem de her gün yanıyor zaten
Şey geçmiyo maalesefBeni uykumda yakalıyor. Hala da o bölge acıyor. Sabah biraz topallattı.
aynen yaa kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum amaBazen benim de geliyor korkmaya başladım hafiftenönceden ne var ya herkes yapmış diyordum ama yok, sona yaklaştıkça geliyor bana korku
Evet sen şu an diyince farkına vardım. Kasılmalar bi yerde toplanma ve sıkışma hissi yaratıyor. Ama o sertleşme beni yürütmüyor. Karnım geriliyor iki büklüm oluyorum. Doktordan çıktım şimdi sürekli yatalak gibi de yatma dedi trombosit içim iyi değil dedi pıhtı yani. Saat başı kalk bi evi dolaş yat dedi. Senin de aklında olsun.Ben de hep yatiyorum. Ayaga kalktigimda sert oluyor kaŕnim ama tumden sert oluyor. Sancida bi tarafa toplanma, bebegin sıkışmasi hissi oluyor. Bence ikisi farkli seyler
2hafta daha dayan 32yi bi atlat inşallah sonra inşallah bir sorun olmazBen de hep yatiyorum. Ayaga kalktigimda sert oluyor kaŕnim ama tumden sert oluyor. Sancida bi tarafa toplanma, bebegin sıkışmasi hissi oluyor. Bence ikisi farkli seyler
Taze incir kabızlık için kabuğu ile yediğinizde huzurla wc’de mutlu vakitler geçiyorKayısı işe yarıyor mu? Beni dün anca rahatlattı yaa çok şükür
Ben bide soda severim çilekli iyiydiEvet artı med artı glikoz aynı şeyse benim de oydu 50 lik çilekli idi sodadan hiç bi farkı yok hoşuma gitmişti :)
Tuvalete gitmek icin 1 saat dayanamiyorum zatenEvet sen şu an diyince farkına vardım. Kasılmalar bi yerde toplanma ve sıkışma hissi yaratıyor. Ama o sertleşme beni yürütmüyor. Karnım geriliyor iki büklüm oluyorum. Doktordan çıktım şimdi sürekli yatalak gibi de yatma dedi trombosit içim iyi değil dedi pıhtı yani. Saat başı kalk bi evi dolaş yat dedi. Senin de aklında olsun.
Daha 27. Haftayi yeni doldurdum ben. 27+2 bugun. Dedigin gibi 32 ti atlatsam daha bi rahatlayacagim2hafta daha dayan 32yi bi atlat inşallah sonra inşallah bir sorun olmaz
Doktordan çıktım benim de erken doğum riskim var biliyorsunuz. İlk defa rahim uzunluğunu bu kadar iyi gördüm dedi. Ben çok rahatım dedi Bi sevindim.İkimizinde aklından aynı şeyin geçmesi
L Lmntbrdgi canım sen nasıl besleniyorsun bebişin kilosu öndne gidiyor galiba bizdede erken doğum riski olduğu için bebişler ne kadar kilolu doğsa o kar diyoruzmesela 30-31 hafta olunca 2 kg olurmu bizim bebişlerde ya ayy çok heyecanlı bu arada maşallah bebişine
Tabii engeller. Aspirin onun için. Tuvaletten sonra hemen girip yatma bi odaları dolaş gir çık öyle yatTuvalete gitmek icin 1 saat dayanamiyorum zatensurekli bi mutfak bi tuvalet. Bi de coraspin kullaniyorum. O o pihtiyi engeller mi acaba
Yapı krediden oluyor mu canım bilgim olmadığı için soruyorum ne kadarlık oluyor hisselerYatırım hesabı acıyosun ınternet bankacılıgından, sonra hısse alıstan lot almaya baslıyosun canım. Benım bebegım ıcın bırıktırdıgım hıssler var her ay onlsra azar azar ekleme yapıyorum, tc sı olunca onun hesabına vırmanlıcam.. Bı nevı bes gıbı, bes yerıne bu sekılde yatırım yapmayı tercıh ettım ben
Yaramıyo yaa hatta sancı yaptı normalde çıkartırdı hamile kalınca pek öyle olmadıTaze incir kabızlık için kabuğu ile yediğinizde huzurla wc’de mutlu vakitler geçiyor
Örnek bennn
olcak olcak inanıyorum benDaha 27. Haftayi yeni doldurdum ben. 27+2 bugun. Dedigin gibi 32 ti atlatsam daha bi rahatlayacagim30 u dolduranlari gordukce mutlu oluyorum .
Progestandan kurtulmakBana da progestanı bıraktırdı. Zaten o kadar bıkmıştım ki fitil olarak alıyprdum son iki haftadır seyreltmişim iyice
Ananas 1 dilim yiyebiliyoruz gunde. Odemi sokturmeye de yardimci oluyor. Ben tuketiyorum ama ince bir dilim herhangi bir sakincasi yokAç mı yemek lazımmis doğum içinbunu bilmiyorum da ben iple 36 37 yi çekiyorum ananas yemek için o da doğumu kolaylaştırıyormus baya ve tadı çok güzel
bana da 30dan sonra yorgunluk dogum tetikliyor yormayacaksin kendini dediBir de şeyi sordum doktorum rahat bir insan 32 den sonra çalışayım mi sizce dedim çalışma dedi 32 den sonra annenin yorulmasına bağlı bebekte ve doğumda sorun olma oranı çok yükseliyor dedi
Sabah ac karnina 1 corba kasigi zeytinyag ic. Magnezyuma ragmen sıkıntı yasarsan aklinda olsunBir de kabızlık problemim var damla tarzı bir şey istedim vermedi bu haftadan sonra vermem dedi ishale cevirirse karın ağrısı ve susuzluk yapar dedi magnezyumu 2 ye cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?