2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim kide midem de yaşıyor yerleşti oraya ahaahhaa bilimsel mi bilmiyorum ama sıkıp bırakıyor gibi birseyleri. Öyle şeyler yaşıyorum.
Midem de her gün yanıyor zaten
Keşke benim de midemde olsaydı Kasıkta ve vajinada hissetmekten iyidir bence.

Beni uykumda yakalıyor. Hala da o bölge acıyor. Sabah biraz topallattı.
Şey geçmiyo maalesef Çarşamba doktora sorcam bakim ne dicek. Bazıları doğum sancısının tetiklediğini söylüyor ama en iyisini doktor bilir
Bazen benim de geliyor korkmaya başladım hafiften önceden ne var ya herkes yapmış diyordum ama yok, sona yaklaştıkça geliyor bana korku
aynen yaa kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum ama canımın herşekilde acıcak olduğunu bilmek korkutuyo Sonunda bebeğimize kavuşacaz o çok güzel bebeğimide merak ediyorum tek rahatlatan kısmı bu

Ben de hep yatiyorum. Ayaga kalktigimda sert oluyor kaŕnim ama tumden sert oluyor. Sancida bi tarafa toplanma, bebegin sıkışmasi hissi oluyor. Bence ikisi farkli seyler
Evet sen şu an diyince farkına vardım. Kasılmalar bi yerde toplanma ve sıkışma hissi yaratıyor. Ama o sertleşme beni yürütmüyor. Karnım geriliyor iki büklüm oluyorum. Doktordan çıktım şimdi sürekli yatalak gibi de yatma dedi trombosit içim iyi değil dedi pıhtı yani. Saat başı kalk bi evi dolaş yat dedi. Senin de aklında olsun.

Ben de hep yatiyorum. Ayaga kalktigimda sert oluyor kaŕnim ama tumden sert oluyor. Sancida bi tarafa toplanma, bebegin sıkışmasi hissi oluyor. Bence ikisi farkli seyler
2hafta daha dayan 32yi bi atlat inşallah sonra inşallah bir sorun olmaz

Tuvalete gitmek icin 1 saat dayanamiyorum zaten surekli bi mutfak bi tuvalet. Bi de coraspin kullaniyorum. O o pihtiyi engeller mi acaba

2hafta daha dayan 32yi bi atlat inşallah sonra inşallah bir sorun olmaz
Daha 27. Haftayi yeni doldurdum ben. 27+2 bugun. Dedigin gibi 32 ti atlatsam daha bi rahatlayacagim 30 u dolduranlari gordukce mutlu oluyorum .

Doktordan çıktım benim de erken doğum riskim var biliyorsunuz. İlk defa rahim uzunluğunu bu kadar iyi gördüm dedi. Ben çok rahatım dedi Bi sevindim. Şu stresi biraz üstünden at dedi, ilk viraj 32. 34 ten sonra da korkma artık ne zaman gelirse gelsin dedi. Doktorum iyidir. Benim gibi olan varsa okusun rahatlasın biraz da. Kilosu 1500ü aşınca o bebeğin yaşama şansı vardır dedi. Sürekli yatma diyor yatan varsa benim gibi pıhtılaşma için de iyi değil dedi. Saat başı bi dolan öyle yat dedi. Haberler böyle

Yapı krediden oluyor mu canım bilgim olmadığı için soruyorum ne kadarlık oluyor hisseler

Taze incir kabızlık için kabuğu ile yediğinizde huzurla wc’de mutlu vakitler geçiyor
Örnek bennn
Yaramıyo yaa hatta sancı yaptı normalde çıkartırdı hamile kalınca pek öyle olmadı
Daha 27. Haftayi yeni doldurdum ben. 27+2 bugun. Dedigin gibi 32 ti atlatsam daha bi rahatlayacagim 30 u dolduranlari gordukce mutlu oluyorum .
olcak olcak inanıyorum ben

Aç mı yemek lazımmis doğum için bunu bilmiyorum da ben iple 36 37 yi çekiyorum ananas yemek için o da doğumu kolaylaştırıyormus baya ve tadı çok güzel
Ananas 1 dilim yiyebiliyoruz gunde. Odemi sokturmeye de yardimci oluyor. Ben tuketiyorum ama ince bir dilim herhangi bir sakincasi yok

Bir de şeyi sordum doktorum rahat bir insan 32 den sonra çalışayım mi sizce dedim çalışma dedi 32 den sonra annenin yorulmasına bağlı bebekte ve doğumda sorun olma oranı çok yükseliyor dedi
bana da 30dan sonra yorgunluk dogum tetikliyor yormayacaksin kendini dedi
Bir de kabızlık problemim var damla tarzı bir şey istedim vermedi bu haftadan sonra vermem dedi ishale cevirirse karın ağrısı ve susuzluk yapar dedi magnezyumu 2 ye cikar
Sabah ac karnina 1 corba kasigi zeytinyag ic. Magnezyuma ragmen sıkıntı yasarsan aklinda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…