2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de bir ara yüksek çıktı bir şey dememisti şeker sonucun öğleden sonra çıkar canım enabizi kontrol et sürekli

Kızlar bende 30. Haftadayim arada çocuk toplanıyor sertleşiyor ama çok sık değil günde iki üç defa. Toplanınca belim ve karnimda sancı oluyor böyle durum yaşayan var mı bu haftalarda. İlk doğum 33 haftalık olunca korkmadım değil bu ikinciden

Gözüküyor diye biliyorum. Özelde kendi sitesi yok mu sonuçlara bakabilecegin
Var var canım edevlet deyince orada da görünür mü merak ettim ondan ama hastahanenin kendi sitesinden bakıyorum. İnşallah diğerleri de iyi çıkar bebiş hareketli idi meğersem yeri darmış top yumağımın

Bu haftalardan sonra gunde 2-3 kere olmasi normal diye biliyorum canim. Vucut kendini doguma hazirliyormus yavas yavas. Gunde 10 kereden fazla olursa sikinti demisti biri

Progestandan kurtulmayi bi ben istemiyorum sanirim. 32 den sonra yavas yavas birakacagiz ilaclari dedi doktorum. Sanki progestani birakinca doguverecekmis gibi geliyor benimki
Senin öyle geçmişin varya o kadar normal ki böyle hissetmen

Senin doktorunun yorumları benim doktorumun yorumlarıula aynı oluyor
Ananasi aşırı seviyorum alsam 1 dilim ile kalmam
Zeytinyağını deneyecem

Benim ilk bebiş olduğu için geç duydum sanırım. Maşallah baya erkenmiş senin ne güzel

Senin doktorunun yorumları benim doktorumun yorumlarıula aynı oluyor
Ananasi aşırı seviyorum alsam 1 dilim ile kalmam
Zeytinyağını deneyecem
1 dilimden fazlasi belki sıkıntı cikartir ozmn abort balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…