- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #33.261
Ayın 13unde benimde kontrolum var 31+2 olucagiz o zaman bakalım bizim bebişin kilosu ne kadar olacak senin bebiş maşallah kilo alımı iyi darısı bizeProgestandan kurtulmak
Kabızlık sorunu yaşayanlar armut mevsimi geldi armutta yiyebilirsiniz kabızlık sorunu çok şükür yaşatmıyor minicik bile yesemYaramıyo yaa hatta sancı yaptı normalde çıkartırdı hamile kalınca pek öyle olmadı
olcak olcak inanıyorum ben
Progestandan kurtulmayi bi ben istemiyorum sanirim. 32 den sonra yavas yavas birakacagiz ilaclari dedi doktorum. Sanki progestani birakinca doguverecekmis gibi geliyor benimkiProgestandan kurtulmak
Benim de bir ara yüksek çıktı bir şey dememisti şeker sonucun öğleden sonra çıkar canım enabizi kontrol et sürekliKızlar bugün kan ve idrar testi de vermiştim bazı değerlerim yüksek çıktı bazıları düşük. Henüz şeker ve kültür sonucum çıkmadı önemli olanlar onlarmış. İdrarda bakteri 1500 çıktı ama o olabilir dedi. Var mı siz de böyle olan
Tamam canım özelden sonuç devlette görünür mü?Benim de bir ara yüksek çıktı bir şey dememisti şeker sonucun öğleden sonra çıkar canım enabizi kontrol et sürekli
Gözüküyor diye biliyorum. Özelde kendi sitesi yok mu sonuçlara bakabileceginTamam canım özelden sonuç devlette görünür mü?
Hastanenin sisteme girip girmemesine bagli canim. Bizim ilk baslarda hemen gorunuyordu e nabizda, simdi sisteme girmiyorlar sonuclar gorunmuyor pekTamam canım özelden sonuç devlette görünür mü?
Var var canım edevlet deyince orada da görünür mü merak ettim ondan ama hastahanenin kendi sitesinden bakıyorum. İnşallah diğerleri de iyi çıkar bebiş hareketli idi meğersem yeri darmış top yumağımınGözüküyor diye biliyorum. Özelde kendi sitesi yok mu sonuçlara bakabilecegin
Evet ben de öyle biliyorum artık nerden ne çıkarsa bahtımızaHastanenin sisteme girip girmemesine bagli canim. Bizim ilk baslarda hemen gorunuyordu e nabizda, simdi sisteme girmiyorlar sonuclar gorunmuyor pek
Bu haftalardan sonra gunde 2-3 kere olmasi normal diye biliyorum canim. Vucut kendini doguma hazirliyormus yavas yavas. Gunde 10 kereden fazla olursa sikinti demisti biriKızlar bende 30. Haftadayim arada çocuk toplanıyor sertleşiyor ama çok sık değil günde iki üç defa. Toplanınca belim ve karnimda sancı oluyor böyle durum yaşayan var mı bu haftalarda. İlk doğum 33 haftalık olunca korkmadım değil bu ikinciden
Senin öyle geçmişin varya o kadar normal ki böyle hissetmenProgestandan kurtulmayi bi ben istemiyorum sanirim. 32 den sonra yavas yavas birakacagiz ilaclari dedi doktorum. Sanki progestani birakinca doguverecekmis gibi geliyor benimki
Güzel haberlerini bekliyoruzAyın 13unde benimde kontrolum var 31+2 olucagiz o zaman bakalım bizim bebişin kilosu ne kadar olacak senin bebiş maşallah kilo alımı iyi darısı bize
Senin doktorunun yorumları benim doktorumun yorumlarıula aynı oluyorAnanas 1 dilim yiyebiliyoruz gunde. Odemi sokturmeye de yardimci oluyor. Ben tuketiyorum ama ince bir dilim herhangi bir sakincasi yok
bana da 30dan sonra yorgunluk dogum tetikliyor yormayacaksin kendini dedi
Sabah ac karnina 1 corba kasigi zeytinyag ic. Magnezyuma ragmen sıkıntı yasarsan aklinda olsun
Öğretmenim kamuda 15 saat dersim var lise öğrencisi ona rağmen çalışma dediMeslek grubuna göre değişir tatlım ne işle meşgulsün?
Benim ilk bebiş olduğu için geç duydum sanırım. Maşallah baya erkenmiş senin ne güzelBen 13. Haftada hissetmistim. Bi de asiri hareketli bi bebek oldugu icin oyle dedi sanirim bana. Ama yine de soylemese iyiydi 5 saat olayini. Ben de pimpirikliyim cok. Hareket ediyor olmasi yeterlidir bence. Buyume ataklarinda daha az hareket ediyorlar cunku
1 dilimden fazlasi belki sıkıntı cikartir ozmn abort balımSenin doktorunun yorumları benim doktorumun yorumlarıula aynı oluyor
Ananasi aşırı seviyorum alsam 1 dilim ile kalmam
Zeytinyağını deneyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?